tolisfar Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Το κατέβασα όλα καλά Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Real debrid χθες βράδυ που δοκίμασα δεν έπαιζε τίποτα.. Ή σχεδόν τίποτα.. Έφαγε κανένα σκάλωμα? Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Real debrid χθες βράδυ που δοκίμασα δεν έπαιζε τίποτα.. Ή σχεδόν τίποτα.. Έφαγε κανένα σκάλωμα? Same Sh1t... Different Day είχε πέσει το το site, μετά τις 1 δούλευε κανονικά από ότι τσέκαρα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αυτή ήταν και η ανάρτηση του real debrid χτες βράδυ We are currently working on a problem with our website, do not panic. We suspect an attack, there is much more traffic than usual. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Τώρα πάλι δεν μου παίζει.. Τι σκ@τα@ κάνω λάθος?θα ρίξω ένα re-authorise μήπως και δω το φως το αληθινό.. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μήπως κάνω κάτι λάθος με το πρόσθετο Maverick; Ότι ταινία και αν επιλέξω, οι προτεινόμενοι υπότιτλοι είναι οι ίδιοι και φυσικά λάθος. Υπάρχει κάποιο άλλο με 4K περιεχόμενο που να δουλεύει με τους υπότιτλους καλύτερα; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μήπως κάνω κάτι λάθος με το πρόσθετο Maverick; Ότι ταινία και αν επιλέξω, οι προτεινόμενοι υπότιτλοι είναι οι ίδιοι και φυσικά λάθος. Υπάρχει κάποιο άλλο με 4K περιεχόμενο που να δουλεύει με τους υπότιτλους καλύτερα; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δοκίμασε την χειροκίνητη αναζήτηση υποτίτλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Σας παίζει κανονικά το real debrid? Εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον ( από την ντεμεκ επίθεση που περίμεναν ή κάτι τέτοιο ) δεν μου παίζει κανένα λινκ. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Δεν έχω πρόβλημα. Μια χαρά και σε terrarium και σε Kodi. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Σας παίζει κανονικά το real debrid? Εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον ( από την ντεμεκ επίθεση που περίμεναν ή κάτι τέτοιο ) δεν μου παίζει κανένα λινκ. Same Sh1t... Different Day ναι και σε εμενα κανονικοτατα ....το εχω διαλύσει ...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Παιδιά έχει κάπου επιλογή στις ρυθμίσεις,στη τελευταία έκδοση του playstore, όταν πατάω back να κάνει και παύση της ταινίας ταυτόχρονα;; Έχω ενα nvidia shield και δεν έχει κάπου παύση το πληκτρολόγιο και πατώντας back, κάνει πίσω και συνεχίζει να παίζει. Νομίζω παλαιότερα είχα βρει ρύθμιση αλλά πρέπει να ήταν 16 έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παιδιά έχει κάπου επιλογή στις ρυθμίσεις,στη τελευταία έκδοση του playstore, όταν πατάω back να κάνει και παύση της ταινίας ταυτόχρονα;; Έχω ενα nvidia shield και δεν έχει κάπου παύση το πληκτρολόγιο και πατώντας back, κάνει πίσω και συνεχίζει να παίζει. Νομίζω παλαιότερα είχα βρει ρύθμιση αλλά πρέπει να ήταν 16 έκδοση.Παύση σε όλους τους.players έχεις πατωντας το space. Εδώ και χρόνια Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παιδιά έχει κάπου επιλογή στις ρυθμίσεις,στη τελευταία έκδοση του playstore, όταν πατάω back να κάνει και παύση της ταινίας ταυτόχρονα;; Έχω ενα nvidia shield και δεν έχει κάπου παύση το πληκτρολόγιο και πατώντας back, κάνει πίσω και συνεχίζει να παίζει. Νομίζω παλαιότερα είχα βρει ρύθμιση αλλά πρέπει να ήταν 16 έκδοση. Double tap στην επιφάνεια αφής για την ένταση στο τηλεκοντρόλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παύση σε όλους τους.players έχεις πατωντας το space. Εδώ και χρόνια Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Δεν έχω συνδεδεμένο πληκτρολόγιο πάντα, συνήθως είμαι με το μαμά. Double tap στην επιφάνεια αφής για την ένταση στο τηλεκοντρόλ Τέλεια, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον gkm wizard; σε καθαρή εγκατάσταση στο κινητό μου οτιδήποτε build προσπαθώ να βάλω από χθες με βγάζει error.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον gkm wizard; σε καθαρή εγκατάσταση στο κινητό μου οτιδήποτε build προσπαθώ να βάλω από χθες με βγάζει error.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε windows απενεργοποιησε το antivirus πριν την εγκατάσταση και το ξαναενεργοποιεις όταν ολοκληρωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει. Για να εγκαταστησω το tvone 11, τι κατεβαζω? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Σε windows απενεργοποιησε το antivirus πριν την εγκατάσταση και το ξαναενεργοποιεις όταν ολοκληρωθεί. ηταν σε Android αλλα πανω κατω ηταν το ιδιο πρόβλημα .. (adguard ..)! thanks για την απαντηση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει. Για να εγκαταστησω το tvone 11, τι κατεβαζω? http://skymashi.eu/repo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Παιδιά καλησπέρα.. Έχω ένα έτοιμο build με ενσωματωμένες πήγες που χρησιμοποιώ στημένο σε spmc. Επειδή παράλληλα δουλεύω και kodi για τις δικτυακές σειρές και ταινίες μου,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να τραβήξω τις πηγές των υποτίτλων απο το spmc....και να τις κάνω εισαγωγή στο kodi ;; Θέλω δηλαδή μόλις κατεβάσω ένα επεισοδιάκι,να τρέξω kodi και να βρω υπότιτλους απο εκεί απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Την συνδρομή real debrid την περνάμε σε πολλές συσκευές αλλά μόνο μια πρέπει να δουλεύουμε? Πως πάει, μετράει η στιγμή που κάνεις την αναζήτηση η όσο διαρκεί το stream? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Την συνδρομή real debrid την περνάμε σε πολλές συσκευές αλλά μόνο μια πρέπει να δουλεύουμε? Πως πάει, μετράει η στιγμή που κάνεις την αναζήτηση η όσο διαρκεί το stream? Μπορεί να παίξει ταυτόχρονα σε όσες συσκευές θέλεις 2,3 αρκεί να είναι η ίδια ip αλλιώς μπορεί και να σου κλειδώσουν την συνδρομή Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδιά καλησπέρα.. Έχω ένα έτοιμο build με ενσωματωμένες πήγες που χρησιμοποιώ στημένο σε spmc. Επειδή παράλληλα δουλεύω και kodi για τις δικτυακές σειρές και ταινίες μου,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να τραβήξω τις πηγές των υποτίτλων απο το spmc....και να τις κάνω εισαγωγή στο kodi ;; Θέλω δηλαδή μόλις κατεβάσω ένα επεισοδιάκι,να τρέξω kodi και να βρω υπότιτλους απο εκεί απευθείας.Ποια πρόσθετα υποτίτλων χρησιμοποιεί το build που έχεις στο spmc? Εγκατέστησε αυτά τα πρόσθετα στο Kodi και είσαι έτοιμος. Λογικά θα είναι τα opensubtitles.org και subtitles.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Το πρόσθετο atlas για παιδικά, που το βρίσκουμε; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Ποια πρόσθετα υποτίτλων χρησιμοποιεί το build που έχεις στο spmc? Εγκατέστησε αυτά τα πρόσθετα στο Kodi και είσαι έτοιμος. Λογικά θα είναι τα opensubtitles.org και subtitles.gr. Σίγουρα αυτά τα 2 και άλλο ένα που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.. Που τα βρίσκω αυτά;; Σ'ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts