Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Real debrid χθες βράδυ που δοκίμασα δεν έπαιζε τίποτα.. Ή σχεδόν τίποτα.. Έφαγε κανένα σκάλωμα?

Same Sh1t... Different Day

Same Sh..t , Different Day

Real debrid χθες βράδυ που δοκίμασα δεν έπαιζε τίποτα.. Ή σχεδόν τίποτα.. Έφαγε κανένα σκάλωμα?

είχε πέσει το το site, μετά τις 1 δούλευε κανονικά από ότι τσέκαρα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτή ήταν και η ανάρτηση του real debrid χτες βράδυ

We are currently working on a problem with our website, do not panic. We suspect an attack, there is much more traffic than usual.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τώρα πάλι δεν μου παίζει.. Τι σκ@τα@ κάνω λάθος?θα ρίξω ένα re-authorise μήπως και δω το φως το αληθινό..

Μήπως κάνω κάτι λάθος με το πρόσθετο Maverick; Ότι ταινία και αν επιλέξω, οι προτεινόμενοι υπότιτλοι είναι οι ίδιοι και φυσικά λάθος.

Υπάρχει κάποιο άλλο με 4K περιεχόμενο που να δουλεύει με τους υπότιτλους καλύτερα;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Μήπως κάνω κάτι λάθος με το πρόσθετο Maverick; Ότι ταινία και αν επιλέξω, οι προτεινόμενοι υπότιτλοι είναι οι ίδιοι και φυσικά λάθος.

Υπάρχει κάποιο άλλο με 4K περιεχόμενο που να δουλεύει με τους υπότιτλους καλύτερα;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δοκίμασε την χειροκίνητη αναζήτηση υποτίτλων

Σας παίζει κανονικά το real debrid? Εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον ( από την ντεμεκ επίθεση που περίμεναν ή κάτι τέτοιο ) δεν μου παίζει κανένα λινκ.

Σας παίζει κανονικά το real debrid? Εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον ( από την ντεμεκ επίθεση που περίμεναν ή κάτι τέτοιο ) δεν μου παίζει κανένα λινκ.

ναι και σε εμενα κανονικοτατα ....το εχω διαλύσει ...:lol:

Παιδιά έχει κάπου επιλογή στις ρυθμίσεις,στη τελευταία έκδοση του playstore, όταν πατάω back να κάνει και παύση της ταινίας ταυτόχρονα;;

Έχω ενα nvidia shield και δεν έχει κάπου παύση το πληκτρολόγιο και πατώντας back, κάνει πίσω και συνεχίζει να παίζει.

Νομίζω παλαιότερα είχα βρει ρύθμιση αλλά πρέπει να ήταν 16 έκδοση.

Παιδιά έχει κάπου επιλογή στις ρυθμίσεις,στη τελευταία έκδοση του playstore, όταν πατάω back να κάνει και παύση της ταινίας ταυτόχρονα;;

Έχω ενα nvidia shield και δεν έχει κάπου παύση το πληκτρολόγιο και πατώντας back, κάνει πίσω και συνεχίζει να παίζει.

Παύση σε όλους τους.players έχεις πατωντας το space.

Εδώ και χρόνια

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Double tap στην επιφάνεια αφής για την ένταση στο τηλεκοντρόλ

Παύση σε όλους τους.players έχεις πατωντας το space.

Εδώ και χρόνια

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0

Δεν έχω συνδεδεμένο πληκτρολόγιο πάντα, συνήθως είμαι με το μαμά.

Double tap στην επιφάνεια αφής για την ένταση στο τηλεκοντρόλ

Τέλεια, ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον gkm wizard; σε καθαρή εγκατάσταση στο κινητό μου οτιδήποτε build προσπαθώ να βάλω από χθες με βγάζει error..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον gkm wizard; σε καθαρή εγκατάσταση στο κινητό μου οτιδήποτε build προσπαθώ να βάλω από χθες με βγάζει error..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε windows απενεργοποιησε το antivirus πριν την εγκατάσταση και το ξαναενεργοποιεις όταν ολοκληρωθεί.

Ρε παιδια, επειδη εχω μπερδευτει. Για να εγκαταστησω το tvone 11, τι κατεβαζω?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Σε windows απενεργοποιησε το antivirus πριν την εγκατάσταση και το ξαναενεργοποιεις όταν ολοκληρωθεί.

ηταν σε Android αλλα πανω κατω ηταν το ιδιο πρόβλημα ..

(adguard ..)! thanks για την απαντηση ...

Παιδιά καλησπέρα..

Έχω ένα έτοιμο build με ενσωματωμένες πήγες που χρησιμοποιώ στημένο σε spmc.

Επειδή παράλληλα δουλεύω και kodi για τις δικτυακές σειρές και ταινίες μου,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να τραβήξω τις πηγές των υποτίτλων απο το spmc....και να τις κάνω εισαγωγή στο kodi ;;

Θέλω δηλαδή μόλις κατεβάσω ένα επεισοδιάκι,να τρέξω kodi και να βρω υπότιτλους απο εκεί απευθείας.

Την συνδρομή real debrid την περνάμε σε πολλές συσκευές αλλά μόνο μια πρέπει να δουλεύουμε?

Πως πάει, μετράει η στιγμή που κάνεις την αναζήτηση η όσο διαρκεί το stream?

Την συνδρομή real debrid την περνάμε σε πολλές συσκευές αλλά μόνο μια πρέπει να δουλεύουμε?

Πως πάει, μετράει η στιγμή που κάνεις την αναζήτηση η όσο διαρκεί το stream?

Μπορεί να παίξει ταυτόχρονα σε όσες συσκευές θέλεις 2,3 αρκεί να είναι η ίδια ip αλλιώς μπορεί και να σου κλειδώσουν την συνδρομή

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Παιδιά καλησπέρα..

Έχω ένα έτοιμο build με ενσωματωμένες πήγες που χρησιμοποιώ στημένο σε spmc.

Επειδή παράλληλα δουλεύω και kodi για τις δικτυακές σειρές και ταινίες μου,θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να τραβήξω τις πηγές των υποτίτλων απο το spmc....και να τις κάνω εισαγωγή στο kodi ;;

Θέλω δηλαδή μόλις κατεβάσω ένα επεισοδιάκι,να τρέξω kodi και να βρω υπότιτλους απο εκεί απευθείας.

Ποια πρόσθετα υποτίτλων χρησιμοποιεί το build που έχεις στο spmc? Εγκατέστησε αυτά τα πρόσθετα στο Kodi και είσαι έτοιμος. Λογικά θα είναι τα opensubtitles.org και subtitles.gr.

Ποια πρόσθετα υποτίτλων χρησιμοποιεί το build που έχεις στο spmc? Εγκατέστησε αυτά τα πρόσθετα στο Kodi και είσαι έτοιμος. Λογικά θα είναι τα opensubtitles.org και subtitles.gr.

Σίγουρα αυτά τα 2 και άλλο ένα που δεν με απασχολεί ιδιαίτερα..

Που τα βρίσκω αυτά;; Σ'ευχαριστώ!!