letom Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Forks του Kodi 17 είναι σίγουρα αυτά τα 2: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.wonderbox.www https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.open.kd και νομίζω και αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jesusboxmedia.prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Forks του Kodi 17 είναι σίγουρα αυτά τα 2: https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.wonderbox.www https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.open.kd και νομίζω και αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jesusboxmedia.prime Κάποιο που να μπαίνει και σε Windows?όχι αναγκαστικά από αυτά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Κάποιο που να μπαίνει και σε Windows?όχι αναγκαστικά από αυτά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Δεν υπάρχουν πιρουνια για Windows ! Σε Windows μόνο το κανονικό ή εάν θέλεις portable version .Δεν εχει νόημα να υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δεν υπάρχουν πιρουνια για Windows ! Σε Windows μόνο το κανονικό ή εάν θέλεις portable version .Δεν εχει νόημα να υπάρχει κάτι άλλο. Το πρόβλημα μου είναι ότι επειδή ο υπολογιστής είναι εταιρικος και άρα κλειδωμένο,ούτως ή άλλως τρέχω portable Απλά στα 17 θέλει και ένα πρόγραμμα επιπλέον για να τρέξει το οποίο δεν μπορώ να το εγκαταστήσω για να τρέξει ακόμα και η portable εκδοση και είμαι κολλημένος στην 16!!! Από αυτά,κανένα δεν μπορεί να μπει σε portable σε Windows? https://www.kodivpn.co/best-kodi-forks/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Το πρόβλημα μου είναι ότι επειδή ο υπολογιστής είναι εταιρικος και άρα κλειδωμένο,ούτως ή άλλως τρέχω portable Απλά στα 17 θέλει και ένα πρόγραμμα επιπλέον για να τρέξει το οποίο δεν μπορώ να το εγκαταστήσω για να τρέξει ακόμα και η portable εκδοση και είμαι κολλημένος στην 16!!! Από αυτά,κανένα δεν μπορεί να μπει σε portable σε Windows? https://www.kodivpn.co/best-kodi-forks/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ποιο πρόγραμμα θέλει; Έχεις δοκιμάσει portable openelec ;Να κάνεις boot κατευθείαν σε openelec USB ; Edited April 7, 2018 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Καταστροφή το τελευταίο TERRARIUM 1.9.8 Είχα το 1.9.5 χωρίς θέματα πριν και αφού έκανα την αναβάθμιση είπα να δω το τελευταίο SUPERNATURAL. Όσα links και αν δοκίμασα πρώτη φορά κανένα δεν έπαιζε και έβγαζε μόνο buffering. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 (edited) Δεν δουλευει αυτη τη στιγμη το alivegr!δεν ξερω αν ειναι παροδικο το προβλημα ή μονιμο Edited April 8, 2018 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Δεν δουλευει αυτη τη στιγμη το alivegr!δεν ξερω αν ειναι παροδικο το προβλημα ή μονιμο !!! Έσκασε μεγάλη ιστορία με τον Twilight που το υποστηρίζει. Βρήκαν crypto miner μέσα στο TVA pairing tool!! Βγήκε off και μάλλον θα επανέλθει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 (edited) χρονια πολλα χριστος Ανεστη. πειτε λιγο αν θελετε ποιοες ειναι οι κυριες αιτιες που κολαει ενα stream ακομα και σε υπολογιστη με windows;παρατηρω αυτο γινετε σε καναλια με 720 και πανω αναλυση. :):):):) Αληθώς.Χρόνια Πολλά σε Όλους . Τα αίτια μπορεί να είναι ΠΟΛΛΑ . Πρώτον να το σηκώνει η γραμμή σου , η πηγή από που κάνεις streaming ,εάν είναι p2p (torrent ) πόσα άτομα και με τι ταχύτητα κάνουν seed Edited April 8, 2018 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καταστροφή το τελευταίο TERRARIUM 1.9.8 Είχα το 1.9.5 χωρίς θέματα πριν και αφού έκανα την αναβάθμιση είπα να δω το τελευταίο SUPERNATURAL. Όσα links και αν δοκίμασα πρώτη φορά κανένα δεν έπαιζε και έβγαζε μόνο buffering. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Στο homeland που βλέπω και μετά την 1.98 κανένα πρόβλημα. Μήπως να κοίταζες την σύνδεση σου. Τις προάλλες έδειχνε το ρουτερ ότι είχε κανονικά Ίντερνετ, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε. Με μια επανεκιννηση επανήλθα. Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx_kidd Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Καταστροφή το τελευταίο TERRARIUM 1.9.8 Είχα το 1.9.5 χωρίς θέματα πριν και αφού έκανα την αναβάθμιση είπα να δω το τελευταίο SUPERNATURAL. Όσα links και αν δοκίμασα πρώτη φορά κανένα δεν έπαιζε και έβγαζε μόνο buffering. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Εδώ δουλεύει πιο τέλεια από ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Στο homeland που βλέπω και μετά την 1.98 κανένα πρόβλημα. Μήπως να κοίταζες την σύνδεση σου. Τις προάλλες έδειχνε το ρουτερ ότι είχε κανονικά Ίντερνετ, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε. Με μια επανεκιννηση επανήλθα. Sent from my iPad Pro. Κανένα θέμα η γραμμή. Βλέπω NETFLIX αέρα. Ποτέ δεν είχα θέμα με buffering, πρώτη φορά να σκάνε τόσα διαφορετικά links με τέτοιο θέμα. Ακόμα και KODI που δοκίμασα στοκ 17.6 όλα οκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες και το γκουγλάρισμα δεν βοήθησε... Στο PC, έχω Ελληνικό username με αποτέλεσμα να έχω errors. Θυμάμαι ότι αυτό ευθύνεται για τα λάθη, αλλά δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, αλλά είναι πολλές οι σελίδες και το γκουγλάρισμα δεν βοήθησε... Στο PC, έχω Ελληνικό username με αποτέλεσμα να έχω errors. Θυμάμαι ότι αυτό ευθύνεται για τα λάθη, αλλά δεν θυμάμαι τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Καταστροφή το τελευταίο TERRARIUM 1.9.8 Είχα το 1.9.5 χωρίς θέματα πριν και αφού έκανα την αναβάθμιση είπα να δω το τελευταίο SUPERNATURAL. Όσα links και αν δοκίμασα πρώτη φορά κανένα δεν έπαιζε και έβγαζε μόνο buffering. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Εμενα εχει προβλημα με το opensubtitles. Δεν βρισκει κανενα υποτιτλο ακομα και απο επεισοδια που εχω δει στο παρελθον και ειχαν υποτιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Εμενα εχει προβλημα με το opensubtitles. Δεν βρισκει κανενα υποτιτλο ακομα και απο επεισοδια που εχω δει στο παρελθον και ειχαν υποτιτλους Το δοκίμασα τώρα ..δουλεύει το opensubtitles ! Test... walking dead 8x15 ..TERRARIUM 1.9.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 1.9.8 η έκδοση χωρίς ads σε εμένα δούλεψε κανονικά χτες το βράδυ που το δοκίμασα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 στο newtech build που εχω στα windows οταν παταω στην καρτελα ταινιες εχει προεπιλογη απο placenta να βγαζει ταινιες.τι ενεργειες πρεπει να κανω για να εχει προεπιλογη πχ απο incursion χωρις να χρειαζετε να πηγαινω στο προσθετο; :):):):):):) Τιποτα δεν μπορεις να κανεις!! Το εχει ο δημιουργος του build προεπιλεγμενο. Ετσι ειναι τα ετοιμα builds. Αν μπορεις σεταρισε το μονος σου με οτι σου χρειαζετε.:happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Εννοείται ότι μπορεί να το αλλάξει και να ορίσει διαδρομή άλλου Προσθέτου. Θα πας Ρυθμίσεις - Διαμόρφωση Κεντρικού μενού - Ξένες ταινίες και εκεί θα λέει κάπου στα δεξιά "Ορισμός Διαδρομής".. κάπως έτσι.. διαφέρει η ο ονομασία ανάλογα με το κάθε σκιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Εμενα εχει προβλημα με το opensubtitles. Δεν βρισκει κανενα υποτιτλο ακομα και απο επεισοδια που εχω δει στο παρελθον και ειχαν υποτιτλους Διέγραψε ότι υπότιτλους υπάρχουν στο terrarium/subtitles, κάνε επανεκκίνηση και θα ξανά έχεις υπότιτλους. Sent from my iPad Pro. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Για το.buffering πρόβλημα του TERR έχετε καμία λύση; Με την 1.95 κανένα θέμα. Βάζω την 1.98 ξεκινάει και κάνει.buffering σε όλα τα λινκ. Ξαναβαζω την 1.95, ξανά τα ίδια. Η γραμμή πετάει, κανένα θέμα με.NETFLIX,.KODI. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Μου το κάνει και μενα συνέχεια με τον yes player εδω και μιάμιση εβδομάδα περίπου. Με vlc διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 (edited) Δε μου φορτώνει Rd λινκς. Δοκίμασα να κάνω re-register στο url resolver και δε λειτουργεί ούτε αυτό όπως επίσης ούτε ο καιρός Yahoo. Το κάνει και σε εσάς; Τώρα ούτε το placenta μου λειτουργεί και έκανα και εκκαθάριση cache κτλ. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος; Edited April 12, 2018 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Για το.buffering πρόβλημα του TERR έχετε καμία λύση; Με την 1.95 κανένα θέμα. Βάζω την 1.98 ξεκινάει και κάνει.buffering σε όλα τα λινκ. Ξαναβαζω την 1.95, ξανά τα ίδια. Η γραμμή πετάει, κανένα θέμα με.NETFLIX,.KODI. Unleashed by my rooted OP3T on 8.0Με Mx player δοκίμασες? Εγώ με το 1.9.5 πάντως και Mx πρώτη φορά εδώ και καιρό που πάει τόσο νερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Δε μου φορτώνει Rd λινκς. Δοκίμασα να κάνω re-register στο url resolver και δε λειτουργεί ούτε αυτό όπως επίσης ούτε ο καιρός Yahoo. Το κάνει και σε εσάς; Τώρα ούτε το placenta μου λειτουργεί και έκανα και εκκαθάριση cache κτλ. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος; Κάποιο σκάλωμα έφαγε τελικά γιατί το έβαλα στο κινητό κ λειτουργούσε τέλεια. Επαναφορά του backup μου και όλα δουλεύουν ρολόι πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts