vrwmiaris Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μια από τα ίδια ...Σωστός.... Ψάχνω την ταινία Pik.lik.foh.1995.Japanese.Cut.1080p.WEB-DL.DD+2.0.H.264-spartanec163 (Thunderbolt 1995 Jackie Chan... η μόνη κόπια με full αγγλική γλώσσα) .Την έχω βρει μόνο σε Upload (δεν με βολεύει να την κατεβάσω από εκεί ...Εάν έχει πέσει στο μάτι κάποιου σε torrent,mega.nz κτλ ας μου στείλει PM (Δεν θέλω την bluray έκδοση γιατί δεν είναι στα αγγλικά)Κατέβασε το blade of the immortal Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 κοιτα εδω ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7375753#post7375753 σε αυτη τη ρυθμιση ηταν αλλα το προβλημα παραμενει... οπως παραμενει και στα exodus + genesis. καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Κατέβασε το blade of the immortal Sent from my LG-D802 using Tapatalk Ψάχνω την συγκεκριμένη ταινία για την συλλογή μου ...Ξέρω για ποια ταινία αναφέρεσαι ,κάποια στιγμή θα την δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Παντως απο την ωρα που εβαλα real-debrid βρηκα την υγεια μου. Πληρωνουμε 4 ευρω 2 φιλοι (απο 2€ ο καθενας/μηνα)και το εχουμε σε 2 υπολογιστες. Δεν περιμενα να παιζει ο ιδιος λογαριασμος σε 2 kodi.Μια χαρα ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Παντως απο την ωρα που εβαλα real-debrid βρηκα την υγεια μου. Πληρωνουμε 4 ευρω 2 φιλοι (απο 2€ ο καθενας/μηνα)και το εχουμε σε 2 υπολογιστες. Δεν περιμενα να παιζει ο ιδιος λογαριασμος σε 2 kodi.Μια χαρα ειναι ετσι. Δεν το συζητάμε......εδώ και 4 μήνες δεν έχω ασχοληθεί - ψάξει - αναζητήσει, λύσεις σε προβλήματα που διαβάζω καθημερινά δεξιά, αριστερά, υπάρχουν υπότιτλοι ? Τότε όλα είναι οκ, σε σειρές που παρακολουθώ θα βρω 20+ hd πηγές και δεκάδες σε sd που με την μία θα παίζουν . Το ίδιο και σε ταινιές ,ο μέσος όρος και εκεί είναι 5-6 σε 1080, πανω από 15 σε 720 και άπειρες σε πιο απλές μορφές . Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ψάχνω την συγκεκριμένη ταινία για την συλλογή μου ...Ξέρω για ποια ταινία αναφέρεσαι ,κάποια στιγμή θα την δωΣε dvd υπάρχει αυτή που θέλεις Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μαζί σας και εγώ αλλά το κοντι χωρίς τα γνωστά πρόσθετα ότι και να λέμε θα πατώσει κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται από τώρα Φίλε μου το kodi υπήρχε πολύ πριν τα addon ( από το πρώτο xbox) και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από αυτά, το kodi δεν είναι τα addons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Φίλε μου το kodi υπήρχε πολύ πριν τα addon ( από το πρώτο xbox) και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από αυτά, το kodi δεν είναι τα addons σωστα απλα δεν θα εχει την ιδια χλιδη υγ μην πληρωνετε αυτο θελουν δεν το βλεπετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Φίλε μου το kodi υπήρχε πολύ πριν τα addon ( από το πρώτο xbox) και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά από αυτά, το kodi δεν είναι τα addons Ακριβώς έτσι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 σωστα απλα δεν θα εχει την ιδια χλιδη υγ μην πληρωνετε αυτο θελουν δεν το βλεπετεΠρόκειται για συνωμοσία λες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siba2001 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Τελευταια δουλευω το Re:Birth addon και δουλευει μια χαρα. Δοκιμαστε το. http://www.ares-project-blog.com/kodi-add-on-reviews/rebirth-install-guide/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Πρόκειται για συνωμοσία λες; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Χαχαχα!!!!!! Τρελή μάλιστα!!!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Διαβάζουμε τρομερά πράγματα τις τελευταίες ημέρες :shock: !!!! και μάλιστα από ότι φαίνεται πρέπει να βάλουμε και συνεταίρους στην τσέπη μας :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 εγω με 4 ευρώ στο debrid για 30 μερες εχω βρει την ηρεμία μου .. δεν το υπολογιζω καν σαν εξοδο .. εχω δει τα ΠΑΝΤΑ χωρις πλεον να κουναω το δακτυλάκι μου ... σειρες ταινιες τα παντα .. ακομη και τα web camera ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση τις περισσοτερες φορες ..! δεν με νοιαζουν καν τα 4 ευρώ ..αυτα που κερδιζω ειναι 1000 φορες παραπανω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Εάν είναι να πληρώσω για να δω και σε καλή ανάλυση, ποιος ο λόγος να μην το κατεβάσω και να το απολαύσω με την ησυχία μου και με 5.1 ήχο; δεν το συζητώ καν για όσους έχουν 4κ ή ολεδ να βλέπουν web rip.γελάει ο κόσμος Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Βασικά υπάρχουν τρόποι για όλους. Αν είναι να πληρώσεις, το κάνεις γιατί βαριέσαι να την ψάχνεις πολύ. Τότε αγοράζεις την.συνδρομή Read Debrid ή μια συνδρομή Netflix. Αλλιώς αν δεν σε πειράζει το ψάξιμο, παίζεις με Terrarium, Kodi+Alluc, Torrent κλπ Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Απο χτες δε παίζει σχεδόν τίποτα σε covenant και τεραριουμ Τι επαθαν ξαφνικα??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Απο χτες δε παίζει σχεδόν τίποτα σε covenant και τεραριουμ Τι επαθαν ξαφνικα??? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk χτες το βράδυ μετά τις 12 είδα το ΄΄good time΄΄ σε 1080 αβιάστα -ακούραστα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 χτες το βράδυ μετά τις 12 είδα το ΄΄good time΄΄ σε 1080 αβιάστα -ακούραστα χαχαχααχα μου θυμησες ροζ αγγελια ερχομαι αβιαστα στο χωρο σου χαχαχαχα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 χτες το βράδυ μετά τις 12 είδα το ΄΄good time΄΄ σε 1080 αβιάστα -ακούραστα Εχεις real debrid? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 τωρα μολις μπηκα στο livehub-iptv4 sat εκει παιζουν τωρα μαλιστα παιζουν και τα δικα μας πιστευω να καταλαβατε να μην ονοματισω.Αυτό είναι πρόσθετο στο kodi φίλε Ηλία η κάτι άλλο; Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Όντως δεν το ξέρω, έχω χάσει επεισόδια Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) επειδη εχω build diamond ειναι εκει που λεει ρυθμισεις τα προσθετα μου ολα τα προσθετα.live hub θα πας. οχι στο streamhub. τωρα δεν θυμαμαι βεβαια αν αυτο το εβαλα εγω εξτρα η το ειχε μεσα το bouild θα σε γελασω.Θα το βρω πιστεύω . Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν παίζουν τελικά. Ίσως εχουν θέμα σήμερα Edited November 12, 2017 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Βασικά υπάρχουν τρόποι για όλους. Αν είναι να πληρώσεις, το κάνεις γιατί βαριέσαι να την ψάχνεις πολύ. Τότε αγοράζεις την.συνδρομή Read Debrid ή μια συνδρομή Netflix. Αλλιώς αν δεν σε πειράζει το ψάξιμο, παίζεις με Terrarium, Kodi+Alluc, Torrent κλπ Unleashed by ONEPLUS 3T rooted οπως τα λες .. εγω πλεον και βαριεμαι αλλα και δεν εχω το χρονο να κατεβαζω να ψάχνω κτλ κτλ κτλ ... με 3 το πολυ 4 ευρω το μηνα τα εχω ολα ετοιμα στο kodi οτι ωρα θελω και τέλος .. αυτη η λυση ΤΩΡΑ με βολεύει απιστευτα .. οποιος δεν συμφωνει η δεν θελει να το κανει φυσικα και ειναι ελεύθερος να μην το κάνει .. αλλα εγω το ποσο που δινω για αυτα που κερδιζω εξακολουθώ να το θεωρω γελοιο ..(και βαζω και τον χρονο που κερδιζω μεσα ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Απο χτες δε παίζει σχεδόν τίποτα σε covenant και τεραριουμ Τι επαθαν ξαφνικα??? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚαι εμένα χτες βράδυ ούτε covenant ούτε nemesis έπαιζαν. Τελικά με πήρε ο ύπνος στον καναπέ ψάχνοντας να βρω ταινία να δω... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts