anastasiszn Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Και εγω για ενα tv box μιλαω με τρια διαφορετικα build σε kodi. Επισης να ρωτησω κατι. Το alivegr εκανε κανονικα την ενημερωση σε kodi/diamond build και spmc/simplicity αλλα αρνειται να την κανει σε ftmc/je4m. Δεν την βρισκει καν. Εννοειται χρησιμοποιει τα ιδια repositories οπως τα αλλα δυο. Συμβαινει κατι? Μπορω να αναβαθμισω με ξεχωριστο zip του alivegr, αν υπαρχει τετοιο? Με ποιο τροπο εβαλες 3 build ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Αφού εμείς δεν ξέρουμε πώς δουλεύουν. Δεν είναι για όλους το Kodi.:lol::rolleyes: Προφανώς και μπορείς να δεις αν "ψαχτείς". Το θέμα είναι ότι πρέπει να ψαχτείς με στησίματα και να είσαι στο έλεος κάθε developer για το πότε και αν θα κάνει update. Αν το update θα είναι σωστό. Θα λύνει τα προβλήματα ή θα δημιουργεί και άλλα; Εννοείται δεν τα έχω με τους devs που αφιερώνουν ώρες ολόκληρες για να χαιρόμαστε εμείς τσάμπα ταινίες και σειρές αλλά όχι να ακούω ότι το Kodi δεν έχει bugs. Φίλε μου Junglist και εγώ εδώ και πολύ καιρό δούλευα απροβλημάτιστα με πολύ καλά σεταρισμένο Kodi διαβάζοντας λίγα πράγματα αλλά ναι, τίποτα δεν δίνεται ουρανοκατέβατο. Συμφωνώ. Απλά αν αρχίσω να μιλάω για τα add ons που έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς προβλήματα θα πρέπει να γράφω 3 μέρες. Και ακόμα και όταν δεν έχουν πρόβλημα κάποιο άλλο πρόβλημα θα υπάρχει. Μα με τις ροές, μα με τους υπότιτλους. Προχθές ας πούμε φόρτωνα Covenant και μέχρι και με debrid έβρισκε ελάχιστες. Έπρεπε να κάνω αναζήτηση την ίδια ταινία 3 φορές ως δια μαγείας για να εμφανιστούν 10 πηγές 1080p. Αδερφέ έχω φτιάξει άπειρα δικά μου builds και πιθανότατα να χρησιμοποιεις κ κανένα δικό μου. Έχω προγραμματίσει πάνω στο kodi άπειρες ώρες. Απλά ρωτάω αν έχετε κ εσείς το ίδιο θέμα ή το έχω μόνο εγώ για να μην ψάχνω άδικα. Πιθανότατα θα γινεται κάποιο update ή θα έχει αλλάξει διεύθυνση το repository. Απλά ρωτάω πριν ασχοληθώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εγώ σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με το απόλυτο bug που ονομάζεται Kodi. Ένα φτιάχνεις, δύο χαλάνε κάθε μέρα. Έβαλα το real debrid και ησύχασα. Μικρό το κόστος. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω και γω real debrid και ασχολούμαι με το kodi. Εκτός Kodi πως αλλιως βλέπεις ταινίες κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Έχω και γω real debrid και ασχολούμαι με το kodi. Εκτός Kodi πως αλλιως βλέπεις ταινίες κτλ?Δοκίμασε το terrarium. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Για το μπάσκετ σήμερα, δεν βλεπω κατι στο sportdevil. Εχετε κατι αλλο να προτείνετε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliskos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Χάσαμε και το boom-the fixtures τις τελευταίες 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Δοκίμασε το terrarium. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα το terrarium δεν λειτουργεί σωστά. Ότι ταινία ή σειρά βάλω παίζει για κάνα 10 λεπτό και μετά σταματάει η αναπαραγωγή. Άσε που τα links που βγάζει μια είναι περισσότερα και μια λιγότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Χάσαμε και το boom-the fixtures τις τελευταίες 2 ημέρες. Γιατί; Κανονικά δουλεύει και χτες εκεί έβλεπα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ρε παιδιά θα επιβεβαιώσει κανένας για το alivegr;;; Δε παίζει τίποτα εκτος των καναλιών της tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ρε παιδιά θα επιβεβαιώσει κανένας για το alivegr;;; Δε παίζει τίποτα εκτος των καναλιών της tv. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του alivegr, στην καρτέλα "συντήρηση" και πάτα 1) επαναφορά μεθόδων ομαδοποίησης, 2) καθαρισμός προσωρινής μνήμης, 3) προεπιλογές, 4) εντάξει. Και είσαι έτοιμος. Την οδηγία την έδωσε ο δημιουργός του alivegr μέσω του twitter του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 (edited) Περίεργο τα εχω ήδη κανει αυτά. Θα ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ. Edit: Μάλλον δεν ειχα πατήσει την ομαδοποίηση. Λειτουργεί οκ τώρα. Edited September 13, 2017 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Με ποιο τροπο εβαλες 3 build ? Το ξαναειπαμε. Χρησιμοποιω στο ιδιο tv box, 3 διαφορετικα kodi με 3 διαφορετικα builds. Kodi, ftmc και spmc, με τα 3 ελληνικα builds του g.k.w. Απλα πραγματα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Εμένα το terrarium δεν λειτουργεί σωστά. Ότι ταινία ή σειρά βάλω παίζει για κάνα 10 λεπτό και μετά σταματάει η αναπαραγωγή. Άσε που τα links που βγάζει μια είναι περισσότερα και μια λιγότεραΚάθε μέρα το δουλεύω. Ταινίες και σειρές τέλεια. Τα links παίζει ρόλο το τι βρίσκει στο σερβερ κάθε φορά. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliskos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Γιατί; Κανονικά δουλεύει και χτες εκεί έβλεπα!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Περίεργο σε εμένα δεν εμφανίζει τίποτα παρά ένα φάκελο favourites (boom-the fixtures). Edited September 14, 2017 by steliskos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Περίεργο σε εμένα δεν εμφανίζει τίποτα παρά ένα φάκελο favourites (boom-the fixtures). Απεγκατεστησε το αυτό. Πήγαινε μετά από το αποθετήριο Inside4ndroid και κάνε εγκατάσταση το BOOM! με τα κόκκινα γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το ξαναειπαμε. Χρησιμοποιω στο ιδιο tv box, 3 διαφορετικα kodi με 3 διαφορετικα builds. Kodi, ftmc και spmc, με τα 3 ελληνικα builds του g.k.w. Απλα πραγματα :) Καλα ντε μη βαρας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Καλα ντε μη βαρας :) Xexe! Δεν το ειπα με αυτο το υφος. Τελος παντων. Ολα οκ :D Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliskos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Απεγκατεστησε το αυτό. Πήγαινε μετά από το αποθετήριο Inside4ndroid και κάνε εγκατάσταση το BOOM! με τα κόκκινα γράμματα. Το έκανα και λεει να κάνω verify την συσκευή παίρνωντας ένα pin απο την σελίδα τους. Αυτό τώρα έγινε? Γιατί τόσες μέρες έβλεπα κανονικά χωρίς να κάνω την παραπάνω διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το έκανα και λεει να κάνω verify την συσκευή παίρνωντας ένα pin απο την σελίδα τους. Αυτό τώρα έγινε? Γιατί τόσες μέρες έβλεπα κανονικά χωρίς να κάνω την παραπάνω διαδικασία. Ναι τώρα έγινε. Την έχουν υιοθέτησει και άλλα πρόσθετα αυτή την διαδικασία.... δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliskos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ναι τώρα έγινε. Την έχουν υιοθέτησει και άλλα πρόσθετα αυτή την διαδικασία.... δυστυχώς! Υπάρχει κάποιος κίνδυνος σε αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Πάντως με αυτά τα pin,πάει σανίδα η φάση Όντως για το θέμα κινδύνου αν κάποιος ξέρει ας μας πει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Σαν τι κίνδυνο υποψιάζεστε; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliskos Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Σαν τι κίνδυνο υποψιάζεστε; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σου πούνε πχ την τάδε ώρα και μέρα με την ip τάδε είδες αυτόν τον αγώνα. Μπορεί βέβαια, δεν ξέρω, να μπορούν ούτως ή άλλως να στο πούνε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Να σου πούνε πχ την τάδε ώρα και μέρα με την ip τάδε είδες αυτόν τον αγώνα. Μπορεί βέβαια, δεν ξέρω, να μπορούν ούτως ή άλλως να στο πούνε αυτό. Την ip σου (ότι η τάδε ip αντίστοιχη σε αυτόν το χρήστη....) Μπορεί άνετα να τους το παρέχει η εταιρεία παροχής Internet !! Αυτό γίνεται πχ σε Γερμανία,Αγγλία (για αυτο επιβάλλεται σε χώρες εκτός Ελλάδας να έχεις vpn) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Xexe! Δεν το ειπα με αυτο το υφος. Τελος παντων. Ολα οκ :D Ολα πηγαν πριμα και σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Το μονο που εμεινε ειναι να τα βαλω ελληνικα και ελληνικους υποτιτλους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts