Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν έκανες σωστό search......

στην 1η σελίδα η τελευταια παράγραφος Νέος οδηγός σεταρίσματος (17/06/2017)

Α καλα εγω εκαμνα στο google.Ευχαριστω θα το δω και θα σου πω!

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Α καλα εγω εκαμνα στο google.Ευχαριστω θα το δω και θα σου πω!

Ενταξει αλλα πολυ αργα τα ανοιγει π.χ εξοδους η μπορει να περιμενω πανω απο 3 λεπτα.Φταιει κατι?

Ενταξει αλλα πολυ αργα τα ανοιγει π.χ εξοδους η μπορει να περιμενω πανω απο 3 λεπτα.Φταιει κατι?

Έβαλες το build? Στο 1ο ξεκίνημα θέλει περίπου 4-5 λεπτά μέχρι να εκτελεστούν τα scripts της αρχικής οθόνης και να γίνουν οι οποίες ενημερώσεις.

Καλησπέρα σας κύριοι και κυρίες. Kodi που να δουλεύει σε KitKat Android υπάρχει ? Γιατί η 17 έκδοση δεν μου λειτουργεί σε tablet με 4.4

leeco le max 2 tele26s v45

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλησπέρα σας κύριοι και κυρίες. Kodi που να δουλεύει σε KitKat Android υπάρχει ? Γιατί η 17 έκδοση δεν μου λειτουργεί σε tablet με 4.4

Για πάρε μάτι από εδώ,δεν το δοκίμασα γιατί δεν έχω έκδοση 4,4 αλλά λένε ότι δουλεύει και το site είναι σοβαρό

http://www.ares-project-blog.com/android-apps-apks/kodi-17-on-android-4-4-2-devices/

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Για πάρε μάτι από εδώ,δεν το δοκίμασα γιατί δεν έχω έκδοση 4,4 αλλά λένε ότι δουλεύει και το site είναι σοβαρό

http://www.ares-project-blog.com/android-apps-apks/kodi-17-on-android-4-4-2-devices/

Το mygica ήταν επιλογή πριν σκάσει το θέμα ασφάλειας των υποτίτλων. Τώρα η μόνη επιλογή για android 4.4 είναι το FTMC 16.2.29

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc

Το mygica ήταν επιλογή πριν σκάσει το θέμα ασφάλειας των υποτίτλων. Τώρα η μόνη επιλογή για android 4.4 είναι το FTMC 16.2.29

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc

Σωστά, ftmc δουλεύω και εγώ στο box με 4.4 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αλλάζεις το skin στο default Kodi, το σεταρεις και είσαι άρχοντας. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά οι developers.

Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ευχαριστώ κύριοι. Θα το δοκιμάσω. Θα βάλω την rockchip έκδοση .

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Με το subtitles.gr τι παίζει ρε παιδιά; Γιατί μου ζητάει login στο φόρουμ ή να περιμένω 50 λεπτά; Στο Kodi 17.3 όλα αυτά εννοείται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Με το subtitles.gr τι παίζει ρε παιδιά; Γιατί μου ζητάει login στο φόρουμ ή να περιμένω 50 λεπτά; Στο Kodi 17.3 όλα αυτά εννοείται.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κάνε ένα λογαριασμό στο xsubs να τελειώνεις ευκολα

http://www.xsubs.tv/xforum

Και μετά πας στο subtitles.gr στο configure και τα βάζεις και είσαι ωραίος και δεν περιμένεις καθόλου

Αυτό έχει αλλάξει εδώ και κάνα τρίμηνο

Σωστά, ftmc δουλεύω και εγώ στο box με 4.4 χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αλλάζεις το skin στο default Kodi, το σεταρεις και είσαι άρχοντας. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά οι developers.

Στάλθηκε από το ONDA A9 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το έβαλα σε pipo m9 αλλά πάει να το ανοίξει και με πετάει έξω.

leeco le max 2 tele26s v47

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

To URL Resolver που το βρίσκουμε για να το "στήσουμε";

Πρόσθετα/σύστημα/εξαρτήσεις/θα το βρεις στο τέλος της λίστας

Γειά σου ρε GUZGUN ακόμα το δουλεύεις το Pipo? Εγώ το έχω παροπλίσει παρότι ουσιαστικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα...

Κάνε μια επανεκκίνηση στο tablet και κάνε και ένα καθαρισμό προσωρινής μνήμης του FTMC μήπως έχει φάει κάνα κόλλημα και ξαναδοκίμασε.

Τελικα η μη εμφανιση των hd sources ειναι τελεσιδικη για addons οπως το exodus,specto κλπ? Ή περιμενουνε καποιο update που θα λυθει το προβλημα?

Κάνε ένα λογαριασμό στο xsubs να τελειώνεις ευκολα

http://www.xsubs.tv/xforum

Και μετά πας στο subtitles.gr στο configure και τα βάζεις και είσαι ωραίος και δεν περιμένεις καθόλου

Αυτό έχει αλλάξει εδώ και κάνα τρίμηνο

Προσπαθω να κανω εγγραφη αλλα μου βγαζει συνεχεια error 500

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Προσπαθω να κανω εγγραφη αλλα μου βγαζει συνεχεια error 500

Βαλε το twilight repo προσθέτοντας τη διεύθυνση που αναφέρει στο τέλος εδώ https://pastebin.com/raw/BzgVwcU7

όπως έκανες και με το fusion. Στα add-ons έχει το subtitles.gr, το κάνεις εγκατάσταση, απολύτως λειτουργικό χωρίς να χρειάζεται εγγραφή κλπ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Έχεις δίκιο GUZGUN. Το δοκίμασα τώρα στο δικό μου και όντως κλείνει. Δεν ξέρω γιατί.

Μόλις είδα ότι υπάρχει σαν επιλογή για android 4.2.2 και πάνω και το CEMC https://play.google.com/store/apps/details?id=org.xbmc.cemc

Το έβαλα στο Pipo M9 και πέρασα και το Simplicity M για jarvis. Φαίνεται να δουλεύει ΟΚ.

Αντιθετως,δν βρισκει τπτ σε hd ποιοτητα.

Snap1.jpg

Snap3.jpg

Snap5.jpg

Snap6.jpg

Όπως βλέπεις δεν συμβαίνει το ίδιο στο δικό μου setup. Κάποιες ώρες μπορεί όντως να μην πετυχαίνεις αρκετα HD links ή αυτά που πετυχαίνεις να μην παίζουνε αλλά δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση.

Δεν είπες σε τι σύστημα έχεις το kodi σου, ποια έκδοση ?

Εχω το simplicity m σε kodi 17. Εδω και 1 βδομαδα δεν μπορω να βρω τπτ σε hd,τι μπορει να φταιει?

Τα παραπάνω screens είναι από Simplicity M v1.3 σε kodi 17.3 σε PC με Windows 7. Η έκδοση του Exodus είναι η 3.1.22 και η έκδοση URL resolver η 3.0.35 .

Αυτο με το url resolver δεν το χω ψαξει ποτε,μηπως φταιει αυτο? Και αν ναι,ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω?

Θα έλεγα να κάνεις ξανά εγκατάσταση το build με fresh install. Πάντως ακόμα δεν είπες ούτε τι έκδοση kodi έχεις ούτε σε τι συσκευή το έχεις.

Edited by kandilak