Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια είναι τα "άλλα"? Στο Elysium πηγές στις Ρυθμίσεις - - Debrid providers-- Enable debrid providers?

Για το elysium γινετσι κεντρικα απο το μενου του url resolver

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για το elysium γινετσι κεντρικα απο το μενου του url resolver

Σωστά αλλά αν δεν ενεργοποιήσει και την ρύθμιση που είπα από τις ρυθμίσεις του Elysium δεν βλέπεις αποτελέσματα του Real debrid.

Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους.

19620200_1916129965312822_4661535081578241963_o.jpg

Επίσης αν σε κάποιο addon δε σας εμφανίζει real debrid links, τότε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου addon και να κάνετε και εκεί μέσα από το μενού του re-authorise το account σας, ασχέτως αν το έχετε ήδη κάνει εξ'αρχής απο το μενού του URL Resolver. Είναι συχνό φαινόμενο αυτό οπότε μην αγχώνεστε ότι κάνετε κάτι λάθος. ;););):cool::cool::cool:

9 ευρω για 3 μηνες εγω το θεωρω ασήμαντο ποσο ....! πραγματικά ...

δεν αξιζει καν να το σχολιαζουμε ...

οοοκ παω να το τσεκαρω ...

Δεν είναι θέμα των 9 ευρώ απλά δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που είναι παράνομο.

Εγώ είμαι large και έβαλα την 6μηνη. :p

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι θέμα των 9 ευρώ απλά δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που είναι παράνομο.
\

σε αυτο συμφωνω ....

για αυτο και εκανα μονο 3 μηνες να δουμε πως θα παει ...:lol::lol::lol::lol:

Για τους fun του terranium,έκδοση 1.7 χωρίς διαφημίσεις και με υποστήριξη real debrid!Βρείτε το από εδώ

http://mediarepos.net/Apkz/

Είναι αυτού που έχει το smash repo στο kodi

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικα το τερανιουμ ειναι σουπερ αλλα με τους υποτιλους ειναι λιγο περιορισμενο αφου βρισκει μονο απο opensubtitles

Αν ειχε μεσα και το subtitles.gr εγω το κοντι θα το εκανα απεγκατασταση γιατι μας τα εκανε τσουρεκια

Αν θες υπότιτλους από subtitles.gr για το terranium,γίνεται και είναι πολύ απλό!!

Όταν επιλέξεις από terranium αυτό που θες να δεις,όταν σου βγάλει την λίστα play,play with subtitles,λίγο πιο κάτω έχει επιλογή open with..., μπαίνεις και επιλέγεις απλά...το kodi.

Οπότε ανοίγει σε περιβάλλον kodi και μετά με τον τρόπο τον γνωστό,επιλέγουμε υπότιτλους από subtitles.gr

Όπως καταλαβαίνεις το kodi είναι μεγάλο πολύ εργαλείο απλά οι πιο πολλοί δεν ξέρουμε όλες τις δυνατότητες της

ΜΗ το σουταρεις!!

Για τους fun του terranium,έκδοση 1.7 χωρίς διαφημίσεις και με υποστήριξη real debrid!Βρείτε το από εδώ

http://mediarepos.net/Apkz/

Είναι αυτού που έχει το smash repo στο kodi

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θες υπότιτλους από subtitles.gr για το terranium,γίνεται και είναι πολύ απλό!!

Όταν επιλέξεις από terranium αυτό που θες να δεις,όταν σου βγάλει την λίστα play,play with subtitles,λίγο πιο κάτω έχει επιλογή open with..., μπαίνεις και επιλέγεις απλά...το kodi.

Οπότε ανοίγει σε περιβάλλον kodi και μετά με τον τρόπο τον γνωστό,επιλέγουμε υπότιτλους από subtitles.gr

Όπως καταλαβαίνεις το kodi είναι μεγάλο πολύ εργαλείο απλά οι πιο πολλοί δεν ξέρουμε όλες τις δυνατότητες της

ΜΗ το σουταρεις!!

Ωραίος ευχαριστώ αλλά στο open with.. Δεν κάνει τίποτα απλά παίζει η ταινία στο τεραριουμ χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το κοντι η κάτι άλλο

Edited by mples

Ωραίος ευχαριστώ αλλά στο open with.. Δεν κάνει τίποτα απλά παίζει η ταινία στο τεραριουμ χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το κοντι η κάτι άλλο

Όταν πας να επιλέξεις την πηγή δε σου βγάζει κάποιο μενού;

d7d534033761dd2953d411e9aef2d342.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια έκδοση έχεις;

Δοκίμασε να βάλεις αυτή που λέω από πάνω την 1.7

Edited by nik1975

Όταν πας να επιλέξεις την πηγή δε σου βγάζει κάποιο μενού;

d7d534033761dd2953d411e9aef2d342.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια έκδοση έχεις;

Δοκίμασε να βάλεις αυτή που λέω από πάνω την 1.7

Την 17 έχω μου βγάζει το μενού που δείχνεις αλλά δεν κάνει τίποτα

Την 17 έχω μου βγάζει το μενού που δείχνεις αλλά δεν κάνει τίποτα

Δες μέσα στις ρυθμίσεις αν έχει κάτι

Καλημέρα παιδιά,

έχω ένα Raspberry Pi και θέλω να του βάλω Kodi για να βλέπω σειρές/ταινίες και τα δωρεάν κανάλια TV.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι. Υπάρχει κάποιος πρόσφατος οδηγός με το τι πρέπει να εγκαταστήσω;

Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους.

19620200_1916129965312822_4661535081578241963_o.jpg

Επίσης αν σε κάποιο addon δε σας εμφανίζει real debrid links, τότε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου addon και να κάνετε και εκεί μέσα από το μενού του re-authorise το account σας, ασχέτως αν το έχετε ήδη κάνει εξ'αρχής απο το μενού του URL Resolver. Είναι συχνό φαινόμενο αυτό οπότε μην αγχώνεστε ότι κάνετε κάτι λάθος. ;););):cool::cool::cool:

ενώ είχα κάνει authorise μέσα από το url resolver για σειρές δεν μου εμφάνιζε τα Link σε κανένα από τα specto - exodus - elysium, έκανα την διαδικασία στο specto και μου τα εμφάνισε, στο exodus και στο elysiym δεν μου δίνει την δυνατότητα.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ενώ είχα κάνει authorise μέσα από το url resolver για σειρές δεν μου εμφάνιζε τα Link σε κανένα από τα specto - exodus - elysium, έκανα την διαδικασία στο specto και μου τα εμφάνισε, στο exodus και στο elysiym δεν μου δίνει την δυνατότητα.

σε elysium, exodus το authorize γίνεται μέσω το url resolver.

Στο exodus δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Στο elysium πρέπει να πας και να ενεργοποιήσεις να φαίνονται τα links από τους debrid providers όπως σου είπα σε προηγούμενο post.

Έχει κανείς παρατηρήσει ότι η 17.3 έκδοση δεν υποστηρίζει ήχο DTS από οπτική έξοδο αλλά μόνο Dolby digital 5.1? Αν και στις ρυθμίσεις έχω τσεκαρει και το DTS

Έχει κανείς παρατηρήσει ότι η 17.3 έκδοση δεν υποστηρίζει ήχο DTS από οπτική έξοδο αλλά μόνο Dolby digital 5.1? Αν και στις ρυθμίσεις έχω τσεκαρει και το DTS
Εγώ, καιρό τώρα.. Και γι'αυτο το λόγο έχω 1 build kodi 17.3 και ενα spmc 16.1 στο οποίο παίζω μονο τα δικτυακά μου με full dts κλπ.

Το είχα ψάξει αρκετά δεν έβγαλα άκρη ποτέ!

Για kodi 16.1 υπαρχει καποιο builds να βαλω η πρεπει να φορτωσω την 17.3.Προτιμω την 16.1 ειναι πιο ευχρηστη

υπάρχει και από το syblicity και από το diamond, ένα search εδώ γύρω και θα τα βρεις και τα δυο

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορεις να με βοηθησεις εαν εχεις βρει κατι?

δεν έκανες σωστό search......

στην 1η σελίδα η τελευταια παράγραφος Νέος οδηγός σεταρίσματος (17/06/2017)

Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορεις να με βοηθησεις εαν εχεις βρει κατι?

https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/07/simplicity-m-krypton-kodi-builds-v13.html?m=0