nik1975 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ποια είναι τα "άλλα"? Στο Elysium πηγές στις Ρυθμίσεις - - Debrid providers-- Enable debrid providers? Για το elysium γινετσι κεντρικα απο το μενου του url resolver Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Για το elysium γινετσι κεντρικα απο το μενου του url resolver Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Σωστά αλλά αν δεν ενεργοποιήσει και την ρύθμιση που είπα από τις ρυθμίσεις του Elysium δεν βλέπεις αποτελέσματα του Real debrid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 ενταξει το εκανα παιδια ολα σουπερ τωρα ../.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους. Επίσης αν σε κάποιο addon δε σας εμφανίζει real debrid links, τότε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου addon και να κάνετε και εκεί μέσα από το μενού του re-authorise το account σας, ασχέτως αν το έχετε ήδη κάνει εξ'αρχής απο το μενού του URL Resolver. Είναι συχνό φαινόμενο αυτό οπότε μην αγχώνεστε ότι κάνετε κάτι λάθος. ;););):cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 To URL Resolver που το βρίσκουμε για να το "στήσουμε"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 νομιζω βρισκεται στις ρυθμισεις του καθε addon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Όσα δεν το έχουν στις ρυθμίσεις του κάθε addon, γίνεται κεντρικά από το url resolver που είναι στα dependencies Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 9 ευρω για 3 μηνες εγω το θεωρω ασήμαντο ποσο ....! πραγματικά ... δεν αξιζει καν να το σχολιαζουμε ... οοοκ παω να το τσεκαρω ... Δεν είναι θέμα των 9 ευρώ απλά δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που είναι παράνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Εγώ είμαι large και έβαλα την 6μηνη. :p Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Δεν είναι θέμα των 9 ευρώ απλά δεν θέλω να πληρώνω για κάτι που είναι παράνομο.\ σε αυτο συμφωνω .... για αυτο και εκανα μονο 3 μηνες να δουμε πως θα παει ...:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Για τους fun του terranium,έκδοση 1.7 χωρίς διαφημίσεις και με υποστήριξη real debrid!Βρείτε το από εδώ http://mediarepos.net/Apkz/ Είναι αυτού που έχει το smash repo στο kodi Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικα το τερανιουμ ειναι σουπερ αλλα με τους υποτιλους ειναι λιγο περιορισμενο αφου βρισκει μονο απο opensubtitles Αν ειχε μεσα και το subtitles.gr εγω το κοντι θα το εκανα απεγκατασταση γιατι μας τα εκανε τσουρεκια Αν θες υπότιτλους από subtitles.gr για το terranium,γίνεται και είναι πολύ απλό!! Όταν επιλέξεις από terranium αυτό που θες να δεις,όταν σου βγάλει την λίστα play,play with subtitles,λίγο πιο κάτω έχει επιλογή open with..., μπαίνεις και επιλέγεις απλά...το kodi. Οπότε ανοίγει σε περιβάλλον kodi και μετά με τον τρόπο τον γνωστό,επιλέγουμε υπότιτλους από subtitles.gr Όπως καταλαβαίνεις το kodi είναι μεγάλο πολύ εργαλείο απλά οι πιο πολλοί δεν ξέρουμε όλες τις δυνατότητες της ΜΗ το σουταρεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Για τους fun του terranium,έκδοση 1.7 χωρίς διαφημίσεις και με υποστήριξη real debrid!Βρείτε το από εδώ http://mediarepos.net/Apkz/ Είναι αυτού που έχει το smash repo στο kodi Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θες υπότιτλους από subtitles.gr για το terranium,γίνεται και είναι πολύ απλό!! Όταν επιλέξεις από terranium αυτό που θες να δεις,όταν σου βγάλει την λίστα play,play with subtitles,λίγο πιο κάτω έχει επιλογή open with..., μπαίνεις και επιλέγεις απλά...το kodi. Οπότε ανοίγει σε περιβάλλον kodi και μετά με τον τρόπο τον γνωστό,επιλέγουμε υπότιτλους από subtitles.gr Όπως καταλαβαίνεις το kodi είναι μεγάλο πολύ εργαλείο απλά οι πιο πολλοί δεν ξέρουμε όλες τις δυνατότητες της ΜΗ το σουταρεις!! Ωραίος ευχαριστώ αλλά στο open with.. Δεν κάνει τίποτα απλά παίζει η ταινία στο τεραριουμ χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το κοντι η κάτι άλλο Edited July 9, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 (edited) Ωραίος ευχαριστώ αλλά στο open with.. Δεν κάνει τίποτα απλά παίζει η ταινία στο τεραριουμ χωρίς να μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το κοντι η κάτι άλλο Όταν πας να επιλέξεις την πηγή δε σου βγάζει κάποιο μενού; Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια έκδοση έχεις; Δοκίμασε να βάλεις αυτή που λέω από πάνω την 1.7 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited July 9, 2017 by nik1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Όταν πας να επιλέξεις την πηγή δε σου βγάζει κάποιο μενού; Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια έκδοση έχεις; Δοκίμασε να βάλεις αυτή που λέω από πάνω την 1.7 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Την 17 έχω μου βγάζει το μενού που δείχνεις αλλά δεν κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Την 17 έχω μου βγάζει το μενού που δείχνεις αλλά δεν κάνει τίποτα Δες μέσα στις ρυθμίσεις αν έχει κάτι Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα Raspberry Pi και θέλω να του βάλω Kodi για να βλέπω σειρές/ταινίες και τα δωρεάν κανάλια TV. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι. Υπάρχει κάποιος πρόσφατος οδηγός με το τι πρέπει να εγκαταστήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ελπίζω να βοηθήσει κάποιους. Επίσης αν σε κάποιο addon δε σας εμφανίζει real debrid links, τότε θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του συγκεκριμένου addon και να κάνετε και εκεί μέσα από το μενού του re-authorise το account σας, ασχέτως αν το έχετε ήδη κάνει εξ'αρχής απο το μενού του URL Resolver. Είναι συχνό φαινόμενο αυτό οπότε μην αγχώνεστε ότι κάνετε κάτι λάθος. ;););):cool::cool::cool: ενώ είχα κάνει authorise μέσα από το url resolver για σειρές δεν μου εμφάνιζε τα Link σε κανένα από τα specto - exodus - elysium, έκανα την διαδικασία στο specto και μου τα εμφάνισε, στο exodus και στο elysiym δεν μου δίνει την δυνατότητα. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 ενώ είχα κάνει authorise μέσα από το url resolver για σειρές δεν μου εμφάνιζε τα Link σε κανένα από τα specto - exodus - elysium, έκανα την διαδικασία στο specto και μου τα εμφάνισε, στο exodus και στο elysiym δεν μου δίνει την δυνατότητα. σε elysium, exodus το authorize γίνεται μέσω το url resolver. Στο exodus δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Στο elysium πρέπει να πας και να ενεργοποιήσεις να φαίνονται τα links από τους debrid providers όπως σου είπα σε προηγούμενο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Έχει κανείς παρατηρήσει ότι η 17.3 έκδοση δεν υποστηρίζει ήχο DTS από οπτική έξοδο αλλά μόνο Dolby digital 5.1? Αν και στις ρυθμίσεις έχω τσεκαρει και το DTS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Έχει κανείς παρατηρήσει ότι η 17.3 έκδοση δεν υποστηρίζει ήχο DTS από οπτική έξοδο αλλά μόνο Dolby digital 5.1? Αν και στις ρυθμίσεις έχω τσεκαρει και το DTSΕγώ, καιρό τώρα.. Και γι'αυτο το λόγο έχω 1 build kodi 17.3 και ενα spmc 16.1 στο οποίο παίζω μονο τα δικτυακά μου με full dts κλπ. Το είχα ψάξει αρκετά δεν έβγαλα άκρη ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Για kodi 16.1 υπαρχει καποιο builds να βαλω η πρεπει να φορτωσω την 17.3.Προτιμω την 16.1 ειναι πιο ευχρηστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Για kodi 16.1 υπαρχει καποιο builds να βαλω η πρεπει να φορτωσω την 17.3.Προτιμω την 16.1 ειναι πιο ευχρηστη υπάρχει και από το syblicity και από το diamond, ένα search εδώ γύρω και θα τα βρεις και τα δυο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electricalgian Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορεις να με βοηθησεις εαν εχεις βρει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορεις να με βοηθησεις εαν εχεις βρει κατι? δεν έκανες σωστό search...... στην 1η σελίδα η τελευταια παράγραφος Νέος οδηγός σεταρίσματος (17/06/2017) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα κατι μηπως μπορεις να με βοηθησεις εαν εχεις βρει κατι? https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/07/simplicity-m-krypton-kodi-builds-v13.html?m=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts