mrvanity Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αν χρησιμοποιείτε το Arena4Viewer ισωε ξερετε οτι ανιχνευει αν υπαρχει ad blocker στο android box/smartphone/tablet. Δεν το χρησιμοποιω συχνα και το ειδα χθες. http://imgur.com/a/fkTDK Την πατσαρα μολις και δειχνει να δουλευει κανονικα. Μπορείτε να την πάρετε απο εδω: https://mega.nz/#!rRUjRJaB!EOkFdEzuqyE_OrPwcGLCxJWGf9WXyWLnn6VQARNOhdI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αν χρησιμοποιείτε το Arena4Viewer ισωε ξερετε οτι ανιχνευει αν υπαρχει ad blocker στο android box/smartphone/tablet. Δεν το χρησιμοποιω συχνα και το ειδα χθες. http://imgur.com/a/fkTDK Την πατσαρα μολις και δειχνει να δουλευει κανονικα. Μπορείτε να την πάρετε απο εδω: https://mega.nz/#!rRUjRJaB!EOkFdEzuqyE_OrPwcGLCxJWGf9WXyWLnn6VQARNOhdI Τι μπορεις να δεις με αυτο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Όλα τα arenavision σε acestream. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αν χρησιμοποιείτε το Arena4Viewer ισωε ξερετε οτι ανιχνευει αν υπαρχει ad blocker στο android box/smartphone/tablet. Δεν το χρησιμοποιω συχνα και το ειδα χθες. http://imgur.com/a/fkTDK Την πατσαρα μολις και δειχνει να δουλευει κανονικα. Μπορείτε να την πάρετε απο εδω: https://mega.nz/#!rRUjRJaB!EOkFdEzuqyE_OrPwcGLCxJWGf9WXyWLnn6VQARNOhdI Μπράβο για την δουλειά σου, δεν έχω κανένα θέμα όμως είτε κάνω update είτε όχι.σε τηλέφωνο και κουτί Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Δεν είναι θέμα εμπλουτισμού του popcorn. Αναζήτηση κάνει σε κάποιους τράκερς και ό,τι βρει σου το φέρνει στα αποτελέσματα. Δεν φιλοξενεί το ίδιο τίποτα από αυτά. Για δημιουργία νέου θέματος: https://s24.postimg.org/t8pd2ykut/2017-05-22_12-54-17.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 αυτο που λετε Live tv ειναι να βλεπουμε ονλινε καναλια ζωντανα αντι δηλαδη απο την τηλεοραση; Αν ναι τότε ισχυει και για τα γνωστα καναλια της αμερικης που παιζουν οι σειρες;ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Έχει κανένας πρόβλημα στην εγκατάσταση του gkn wizard (τελευταία έκδοση) στο κοντι στον υπολογιστή; Εγκαθίσταται, κάνει λήψη και μετά βγάζει σφάλμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Έχει κανένας πρόβλημα στην εγκατάσταση του gkn wizard (τελευταία έκδοση) στο κοντι στον υπολογιστή; Εγκαθίσταται, κάνει λήψη και μετά βγάζει σφάλμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το όνομα χρήστη στο PC τι έχεις με λατινικους χαρακτήρες? Αν όχι αυτό είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Παρακαλώ, όποιος μπορεί να μου πει βασικά πως γίνεται, (χωρίς να χάσω οριστικά το skin του build). Διότι έχω δει κάποιος να βάζουν πολλαπλά builds στο ίδιο Box ή στο PC (σε Kodi 16.1) Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 χτες μου έβγαλε αναβάθμιση το kodi σε 17.2 , την έκανα κανονικά και όλα συνεχίζουν να λειτουργούν σωστά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παρακαλώ, όποιος μπορεί να μου πει βασικά πως γίνεται, (χωρίς να χάσω οριστικά το skin του build). Διότι έχω δει κάποιος να βάζουν πολλαπλά builds στο ίδιο Box ή στο PC (σε Kodi 16.1) Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις γιατί το λες κάπως μπερδεμένα. Στο PC μπορείς να έχεις όσα build θέλεις φτιάχνοντας portable εγκατάσταση του kodi. Και σε box μπορείς να το κάνεις αρκεί να γνωρίζεις βασικά πράγματα με την διαχείρηση αρχείων και φακέλων στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Το όνομα χρήστη στο PC τι έχεις με λατινικους χαρακτήρες? Αν όχι αυτό είναι το πρόβλημα. Άλλαξα και το όνομα χρήστη (το έβαλα αγγλικό), έκλεισα και το αντιικό, αλλά δεν... Καμία άλλη ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδια ξερει κανεις γιατι δεν μου τσεκαρι της ταινιες που εχω δει ξαφνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Παιδια ξερει κανεις γιατι δεν μου τσεκαρι της ταινιες που εχω δει ξαφνικα Δοκίμασε στο add-on που στο κάνει, να ξαναπεράσεις τον λογαριασμό Trakt, imdb κτλ που χρησιμοποιείς. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Στο exodus που χρησιμοποιώ πάντως δεν χρειάζεται να έχεις συνδεδεμένο λογαριασμό. Στις σειρές, στα επεισόδια, μου βάζει αυτόματα τικ σε όσα δω Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Τα δοκίμασα όλα τίποτα απ εγκατέστησα το τρακτ το ξαναέβαλα και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Άλλαξα και το όνομα χρήστη (το έβαλα αγγλικό), έκλεισα και το αντιικό, αλλά δεν... Καμία άλλη ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πρόβλημα του ονόματος χρήστη δεν διορθωνεται αλλάζοντας το. Πρέπει είτε να δημιουργήσεις νέο user με σωστό όνομα είτε να φτιάξεις portable εγκατάσταση του kodi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 το ονομα χρηστη στον φακελο c αλλαζεις οχι στο pc. Όχι τέτοιες συμβουλές γιατί εκεί που θα είχε ένα πρόβλημα θα αποκτήσει πάρα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) @Hlias74 δεν θα αλλάξουν όλες οι διαδρομές των αρχείων;;; @kandilak πως κάνουμε portable; Edit: Το γκουγκλαρα... Νομίζω είμαι οκ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 24, 2017 by physikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Καλησπερα,εχω κατεβασει το kodi 17.2 και εχω βαλει το alive για να μπορω να δω, 'υποτιθεται', ελληνικη tv. Στο mega kai sto star ενω αρχιζει να παιζει καλα μετα κολαει συνεχεια ή παιζει σαν slow motion χωρις ηχο. παιζει να εχω κανει κατι λαθος ή φταιει η 'πηγη'? Edited May 25, 2017 by giannis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω ποίο add-on μου προτείνετε για να κατεβάζω και να βλέπω ταυτόχρονα torrents αρχεία στο Kodi. Εγώ αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το torrenter αλλά ο μόνος tracker που μου δουλεύει είναι ο MagnerDL. Παλαιότερα είχα το pulsar και το KMedia torrent τα οποία δεν λειτουργούν πλεον. Edited May 25, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Βγήκε κι άλλο update. Kodi 17.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Το κενό ασφαλείας που προέκυψε με το Kodi αναφέρεται μόνο στην έκδοση 17 ή αφορά και παλαιότερες εκδόσεις όπως την 16? Γιατί απ ότι είδα βγήκε patch μόνο για την 17. Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 1) Εκτος απο το alivegr για ελληνική τιβι live , παιΖει κατι άλλο; 2) για ελληνικές σειρες, τσινίες, κτλ εκτός απο alivegr παιζει κατι άλλο; Διοτι καποιες σειρες τωρα τελευταία δεν τις φορτώνει καν... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 1) Εκτος απο το alivegr για ελληνική τιβι live , παιΖει κατι άλλο; 2) για ελληνικές σειρες, τσινίες, κτλ εκτός απο alivegr παιζει κατι άλλο; Διοτι καποιες σειρες τωρα τελευταία δεν τις φορτώνει καν... Κατεβασε απο play store το greek tv Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts