Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Opensubtitles και subtitles.gr,έχουν πρόβλημα τις 2 τελευταίες μέρες και δεν κατεβαίνουν υπότιτλοι.

Δοκίμασα και με το terrarium,που κατεβάζει απο Opensubtitles και πάλι ειχε πρόβλημα.

Το subtitles.gr δεν το βγάζει εκεί μέσα. Αλλά για να λες δεν δουλεύει ούτε και αυτό.. Γίνεται συχνά αυτό με τους υπότιτλους;

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ξέρετε πως γίνεται να βγάλω έξοδο βίντεο στα 4Κ; Έχω το kodi 16.1 με box mx3-g και βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο 1920x1080 εκεί που λέει βαθμονόμηση βίντεο αλλα δεν μπορώ να επέμβω.. Μετά στο exodus μου βγάζει μόνο 1080p το ανώτερο. Υπάρχει κάτι που δεν κάνω καλά; (έχω 4Κ tv)

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ξέρετε πως γίνεται να βγάλω έξοδο βίντεο στα 4Κ; Έχω το kodi 16.1 με box mx3-g και βλέπω στις ρυθμίσεις μόνο 1920x1080 εκεί που λέει βαθμονόμηση βίντεο αλλα δεν μπορώ να επέμβω.. Μετά στο exodus μου βγάζει μόνο 1080p το ανώτερο. Υπάρχει κάτι που δεν κάνω καλά; (έχω 4Κ tv)

τι έχεις βάλει στις ρυθμίσεις του box? όχι του κοντι

Σε 4κ τηλεόραση άλλαξε μόνη της η ανάλυση, για το κουτί μιλάω

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

τι έχεις βάλει στις ρυθμίσεις του box? όχι του κοντι

Αυτά έχω.. Δεν βρίσκω κάτι άλλο. Στο hdmi δεν πάει παραπάνω

4ba5e69a73a5a21b5fda5e100de462b4.jpg

Αυτά έχω.. Δεν βρίσκω κάτι άλλο. Στο hdmi δεν πάει παραπάνω

4ba5e69a73a5a21b5fda5e100de462b4.jpg

δεν πάει παραπάνω από 1080p@60Hz? υποστηρίζει 4κ?

Υποτίθεται υποστηρίζει 4Κ... Στο auto detection βάζει 720p!!;; (το κλειδώνει γκριζαρισμενο) Τι να πω...

http://www.homemediatech.net/mxiii-g-mx3-g-android-tv-box-review/1496

Edited by kgalaz

Σε kodi 17.1 που έστησα σε τρεις υπολογιστές Windows 7 δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Έχω subtitles.gr και opensubtitles.

Στάλθηκε από tapatalk

το kodi ήταν προεγκατεστημενο ή βάλατε εσείς από το playstore. Αν ήταν προεγκατεστημενο κάντε απεγκατασταση και βάλτε το από το playstore

Ειναι σε PC με windows 10

παω να βαλω το diamond σε ενα φιλο και βαζω το link παταω για εγκατασταση και μου βγαζει wizzard check log file!

Οσες φορες προσπαθησα δεν το κανει εγκατασταση ....ξαναειδα τις οδηγιες μπας και λανω λαθος αλλα τιποτα.... γενικα να πω ΔΕΝ μας αφηνει το KODI του να εγκαταστησουμε ουτε το fusion.:wacko:

Καποιος τα φωτα του!!

Αυτό το έχεις κάνει;

Πατώντας λοιπόν στις ρυθμίσεις συστήματος και μετά στα πρόσθετα, ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές, με κλικ πάνω στο σχετικό εικονίδιο.

Αμέσως μετά θα λάβουμε την συνήθη προειδοποίηση για την ενέργεια που κάναμε, και αποδεχόμαστε άφοβα τις ευθύνες μας πατώντας το "Ναι".

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε Android tv box το Kodi είναι στα αγγλικά. Μπορώ να το γυρίσω όλο στα ελληνικά.
Φυσικά και γίνεται. Ποια έκδοση Kodi έχεις? Για να σου πω που θα το βρεις στις ρυθμίσεις.

Αυτό το έχεις κάνει;

Πατώντας λοιπόν στις ρυθμίσεις συστήματος και μετά στα πρόσθετα, ενεργοποιούμε τις άγνωστες πηγές, με κλικ πάνω στο σχετικό εικονίδιο.

Αμέσως μετά θα λάβουμε την συνήθη προειδοποίηση για την ενέργεια που κάναμε, και αποδεχόμαστε άφοβα τις ευθύνες μας πατώντας το "Ναι".

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι...αλλα τιποτα και παλι

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι...αλλα τιποτα και παλι

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

από χθες μιλάς για PC?!!! νόμιζα ότι ήταν για box!! Το όνομα χρήστη του λογαριασμού που έχετε κάνει την εγκατάσταση του kodi είναι με ελληνικούς χαρακτήρες? Αν ναι θα πρέπει έιτε να φτιάξετε άλλο user με αγγλικό όνομα και εκεί να κάνετε εγκατάσταση το kodi , είτε να φτιάξετε το kodi σε portable μορφή.

Αυτή τη στιγμή δουλεύουν όλοι οι πάροχοι υποτίτλων (opensubtitles, greeksubtitles, subztv, podnapisi) ενώ χθες δε μου δούλευε κανένα από το απόγευμα και μετά.
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Αυτή τη στιγμή δουλεύουν όλοι οι πάροχοι υποτίτλων (opensubtitles, greeksubtitles, subztv, podnapisi) ενώ χθες δε μου δούλευε κανένα από το απόγευμα και μετά.

Αυτο το podnapisi ποιο ειναι,καλο;Εχει ελληνικους;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Φυσικά και γίνεται. Ποια έκδοση Kodi έχεις? Για να σου πω που θα το βρεις στις ρυθμίσεις.

Όταν το ανοίγω λέει V17.1

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω σβήσει και έχω κάνει εγκατάσταση 2 φορές το Kodi. Παίζει ταινίες κανονικά. Το πρόβλημα είναι οι υπότιτλοι. Κάνω της επιλογές κανονικά Greek (iso) Greek και στα 2 παιδιά κάτω επιλέγω να είναι το Opensubtitles.org. Όταν παίζει η ταινία και πατάω download για τους υπότιτλους με βγάζει την καρτέλα αλλά δεν με δίνει την δυνατότητα να επιλέξω υπότιτλους. Πάνω αριστερά είχε 2 φορές το Opensubtitles.org στο ένα με έβγαζε μια ειδοποίηση πατούσα οκ και έφευγε και στο άλλο τους υπότιτλους. Τώρα αυτό που με έβγαζε τους υπότιτλους δεν υπάρχει καν σαν επιλογή

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έβαλα το subtitles.gr και έχω υπότιτλους

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Αυτο το podnapisi ποιο ειναι,καλο;Εχει ελληνικους;

Δε ξέρω κατά πόσο καλό είναι 2-3 μέρες το έχω.

podnapisi.net έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Δε ξέρω κατά πόσο καλό είναι 2-3 μέρες το έχω.

podnapisi.net έχει ελληνικούς υπότιτλους.

Είναι γνωστό site ..Δεν έχει πολλούς ελληνικούς υπότιτλους !! Είναι σαν το opensubtitles (έχει υπότιτλους για πολλές γλώσσες αλλά φτωχό σε ελληνικούς σε σχέση με opensubtitles)

Προσωπικα δεν το δουλεύω ....δεν μου προσφέρει κάτι καινούργιο που δεν το βρίσκω στα άλλα ελληνικά!!

Όταν το ανοίγω λέει V17.1"]
Για να γυρίσεις τη γλώσσα του Kodi στα ελληνικά πήγαινε πάνω αρσιετρά στο μεσαίο εικονίδιο (γρανάζι) και μετά πήγαινε interface settings->regional->language και επίλεξε greek.

Το podnapisi έχει λίγους ελληνικούς υπότιτλους αλλά είναι καλή εναλλακτική σε ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Πριν 2-3 βδομάδες έτυχε ένα βράδυ να μην δουλεύει το subtitles.gr και το Opensubtitles επέμενε να ζητάει κωδικό παρόλο που τον είχα ήδη βάλει. Είδα την ταινία με υπότιτλους από το podnapisi.

Πώς το εγκαθιστάς αυτό; Σαν πρόσθετο;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς το εγκαθιστάς αυτό; Σαν πρόσθετο;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι υπαρχει στα default του kodi,οπως το opensubtitles,