taliban Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 και σε μένα υπάρχουν κανονικά. Ασε που αν τα βρούμε σκούρα τους κατεβάζουμε χειροκίνητα . Χτες με το inferno ετσι έκανα στο φινάλε και το είδα κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλά πως γίνεται σε άλλους να παίζουν σε άλλους όχι; Ούτε θέμα εξοπλισμού είναι ούτε επιστήμη μια ρύθμιση είναι... τι να πω Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Όντως σε κάποιους αφαιρεθηκαν,σε άλλους όχι! Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ είναι αν μήπως σε σας που αφαιρεθηκαν δεν είχατε κάνει λογαριασμό Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ίσως να είναι αυτό. Να σου πω την αλήθεια μιας και δεν είναι και ο πιο έμπειρος, σήμερα έκανα λογαριασμό ενεργοποιήθηκε κανονικά αλλα το πρόβλημα παραμένει.. Μάλλον είμαι εκπρόθεσμος. Αλλα και πάλι να κράτησε τους προηγούμενους λογαριασμούς και όλους τους άλλους να τους πέταξε, σαν κλείδωμα ας πούμε;... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 κατεβασα σε ενα Tvbox me android 4.4 την εκδοση 16,1 jarvis αλλα δεν εχει μεσα καθολους ελληνιλους υποτιτλους.ουτε το subtitles.gr ουτε το Greeksubtitles τιποτα απο ολα αυτα.μπορω να τα βαλω εκ των υστερων η πρεπει να αλλαξω version του κοντι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Και εγώ 4.4 έχω τα βάζεις κανονικά.. Τώρα ένα θέμα είναι να παίζουν αλλα δεν έχει σχέση η έκδοση του kodi από ότι διαβάζεις πιο πάνω... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 κατεβασα σε ενα Tvbox me android 4.4 την εκδοση 16,1 jarvis αλλα δεν εχει μεσα καθολους ελληνιλους υποτιτλους.ουτε το subtitles.gr ουτε το Greeksubtitles τιποτα απο ολα αυτα.μπορω να τα βαλω εκ των υστερων η πρεπει να αλλαξω version του κοντι? Πλέον δεν υπάρχουν να τα εγκαταστησεις,τα έχει αφαιρέσει ο lamda. Μόνο opensubtitles Manually άραγε υπάρχει τρόπος να τα περάσει κάποιος; Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως να είναι αυτό. Να σου πω την αλήθεια μιας και δεν είναι και ο πιο έμπειρος, σήμερα έκανα λογαριασμό ενεργοποιήθηκε κανονικά αλλα το πρόβλημα παραμένει.. Μάλλον είμαι εκπρόθεσμος. Αλλα και πάλι να κράτησε τους προηγούμενους λογαριασμούς και όλους τους άλλους να τους πέταξε, σαν κλείδωμα ας πούμε;... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Ναι περίεργο,απλά έκανα μια υπόθεση Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Όντως σε κάποιους αφαιρεθηκαν,σε άλλους όχι! Το μοναδικό που μπορώ να σκεφτώ είναι αν μήπως σε σας που αφαιρεθηκαν δεν είχατε κάνει λογαριασμό Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Εχώ ειχα λογαριασμό στο xsubs Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 για το opensubtitles αν σας ζητάει κωδικό ενώ τον έχετε βάλει ήδη κάντε ξανά αναζήτηση μέχρι να τους βρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Πλέον δεν υπάρχουν να τα εγκαταστησεις,τα έχει αφαιρέσει ο lamda. Μόνο opensubtitles Manually άραγε υπάρχει τρόπος να τα περάσει κάποιος; Κατέβασμα από το https://github.com/lambda81/service.subtitles.subtitles.gr/archive/master.zip και μετά στο Kodi με Εγκατάσταση από αρχείο zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Κατέβασμα από το https://github.com/lambda81/service.subtitles.subtitles.gr/archive/master.zip και μετά στο Kodi με Εγκατάσταση από αρχείο zip Ωραίος!!! Αυτό έχει και τα 2 που αφαιρεθηκαν; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) Ωραίος!!! Αυτό έχει και τα 2 που αφαιρεθηκαν; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μόνο το subtitles.gr (η τελευταία έκδοση) Από εδώ μπορείς το subztv.gr ...https://github.com/lambda81/service.subtitles.subztv.gr (πάτα εκεί που γράφει clone or download) Edited February 12, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Να θυμάστε ότι προς το παρόν αυτά τα 2 πρόσθετα υποτίτλων είναι "ορφανά" από repo που σημαίνει ότι δεν παίρνουν και αυτόματες ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ξέρει κανείς αν μπορώ να περάσω το kodi σε smart tv Panasonic? Αν δεν έχει Android δεν μπορείς. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Να θυμάστε ότι προς το παρόν αυτά τα 2 πρόσθετα υποτίτλων είναι "ορφανά" από repo που σημαίνει ότι δεν παίρνουν και αυτόματες ενημερώσεις. Είναι οι τελευταίες εκδόσεις (έχουν πολύ πολύ καιρό να πάρουν Update ) . Οι δουλειά τους είναι απλά να αντλήσουν υπότιτλους από τα συγκεκριμένα site ,απο την στιγμή που δουλεύουν δεν χρειάζοται Update ( ίσως μόνο το subtitles.gr ) Υπόψιν ότι είναι addon του lamba και από την στιγμή που τα αποσύρει δεν θα παρουν !! Μόνο εναν τα συνεχίσει κάποιος ... Γενικά από εδώ και πέρα γενικά θα υπάρχουν προβλήματα με το kodi ...Έχουν αρχίσει σε πολλά κράτη (Αγγλία + αλλα)τα κουτιά που έρχονται με full loaded kodi τα θεωρούν ότι προωθούν την πειρατεία https://torrentfreak.com/uk-police-arrest-man-for-selling-pirate-kodi-devices-161221/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 (edited) για το opensubtitles αν σας ζητάει κωδικό ενώ τον έχετε βάλει ήδη κάντε ξανά αναζήτηση μέχρι να τους βρει Έκατσα και επι ένα τέταρτο σαν καθυστερημένος πατούσα συνεχώς ανανέωση... Με την καμία, τι κωδικούς άλλαξα, τι νέα εγγραφή έκανα εκεί αυτό.. Επίσης για τον φίλο παραπάνω, με την ίδια λογική θα πρέπει να καταργήσουν τελείως το kodi. Καθόλου απίθανο βέβαια αν θελήσουν Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited February 12, 2017 by kgalaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Έκατσα και επι ένα τέταρτο σαν καθυστερημένος πατούσα συνεχώς ανανέωση... Με την καμία, τι κωδικούς άλλαξα, τι νέα εγγραφή έκανα εκεί αυτό.. Επίσης για τον φίλο παραπάνω, με την ίδια λογική θα πρέπει να καταργήσουν τελείως το kodi. Καθόλου απίθανο βέβαια αν θελήσουν Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Τα addon είναι παράνομα !! και οχι το kodi !!Σχεδόν όλα τα κουτια έρχονται με full loaded kodi (με προεγκατεστημένα πολλά addon!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ναι δεν υπάρχουν υπότιτλοι Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι οι τελευταίες εκδόσεις (έχουν πολύ πολύ καιρό να πάρουν Update ) . Οι δουλειά τους είναι απλά να αντλήσουν υπότιτλους από τα συγκεκριμένα site ,απο την στιγμή που δουλεύουν δεν χρειάζοται Update ( ίσως μόνο το subtitles.gr ) Υπόψιν ότι είναι addon του lamba και από την στιγμή που τα αποσύρει δεν θα παρουν !! Μόνο εναν τα συνεχίσει κάποιος ... Γενικά από εδώ και πέρα γενικά θα υπάρχουν προβλήματα με το kodi ...Έχουν αρχίσει σε πολλά κράτη (Αγγλία + αλλα)τα κουτιά που έρχονται με full loaded kodi τα θεωρούν ότι προωθούν την πειρατεία https://torrentfreak.com/uk-police-arrest-man-for-selling-pirate-kodi-devices-161221/ Το θέμα είναι ότι δεν αντλουν όμως και υπότιτλους Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_fazer600cc Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Συγγνώμη φίλε μου τα κατέβασα τα ζιπακια αλλά όταν πάω από install from zip οποίο καιό αν επιλέξω να το κάνω εγκατάσταση από το ζιπ του μου βγάζει error ενώ τα εντοπίζει κανονικά αφού του λέω εγώ σε ποιον φάκελο βρίσκονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Και άλλοι έχετε πρόβλημα με το opensubtitles.org σήμερα; Μου βγάζει error searching for subtitles Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ναι δεν υπάρχουν υπότιτλοι Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι ότι δεν αντλουν όμως και υπότιτλους Sent from my iPad using Tapatalk Pro Έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση απο τα ποιο πάνω zip και ΜΙΑ χαρά Δουλεύουν!!! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη φίλε μου τα κατέβασα τα ζιπακια αλλά όταν πάω από install from zip οποίο καιό αν επιλέξω να το κάνω εγκατάσταση από το ζιπ του μου βγάζει error ενώ τα εντοπίζει κανονικά αφού του λέω εγώ σε ποιον φάκελο βρίσκονται Μια χαρά γίνεται εγκατάσταση !! Μόλις το δοκίμασα σε kodi 17 (και σε 16.1 δουλεύει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_fazer600cc Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Συγγνώμη σε ποιο kodi 16 ή 17;Γιατί εμένα μου βγάζει error στο 17 όταν πάω να τα περάσω με install from zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Σε ευχαριστώ για την απαντηση σου . Ξαφνικά προέκυψε ποιό σοβαρο προβλημα . Μου εξαφανισθηκαν οι υποτιτλοι το subtirles και εννοω το addon . Πήγα να τους ξαναεγκαταστήσω αλλα δεν υπάρχουν πουθενά. Υπάρχουν κάπου να τους κατεβάσω ; Καλησπέρα φίλε εδώ θα το βρείς θα το κατεβάσεις σε πσ ή φλασάκι και θα το βάλεις χειροκίνητα... OpenSubtitles add-on ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://OpenSubtitles add-onΚαλησπέρα φίλε εδώ θα το βρείς θα το κατεβάσεις σε πσ ή φλασάκι και θα το βάλεις χειροκίνητα... OpenSubtitles add-on Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 δοκιμασα τα παντα δεν παιζουν με τιποτα μαλλον παμε ξανα στα τορενταδια παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Συγγνώμη σε ποιο kodi 16 ή 17;Γιατί εμένα μου βγάζει error στο 17 όταν πάω να τα περάσω με install from zip και στα δύο δουλεύει (όπως έγραψα μολις το έκανα εγκατάσταση σε kodi 17 !!) Ξανακατέβασε τα zip (το ποιο πιθανό να μην έχουν κατέβει σωστά) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκιμασα τα παντα δεν παιζουν με τιποτα μαλλον παμε ξανα στα τορενταδια παιδια Τα πάντα όχι αφού δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts