taliban Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 εμένα πάντως αν και έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1 , το ειχα εγκαταστήσει μέσω Twilight εξακολουθεί σειρές και παιδικά να μην τα παίζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 εμένα πάντως αν και έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1 , το ειχα εγκαταστήσει μέσω Twilight εξακολουθεί σειρές και παιδικά να μην τα παίζει Εμένα μετα την αναβάθμιση τα cartoons δεν έχουν καμία σχέση με Πριν. Έκτος του ότι έχει αλλάξει το interface και τα δείχνει πλέον αλφαβητικά και χωρίς εικόνες, λίγο που κοίταξα έχει μέσα κάτι προϊστορικά που έβλεπα εγώ πιτσιρικάς. Βεβαια το έψαξα πολύ λίγο. "Γκρίνιες" προβλέπω πάντως...δεν τα γλιτώνουμε τα torrents... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εμένα μετα την αναβάθμιση τα cartoons δεν έχουν καμία σχέση με Πριν. Έκτος του ότι έχει αλλάξει το interface και τα δείχνει πλέον αλφαβητικά και χωρίς εικόνες, λίγο που κοίταξα έχει μέσα κάτι προϊστορικά που έβλεπα εγώ πιτσιρικάς. Βεβαια το έψαξα πολύ λίγο. "Γκρίνιες" προβλέπω πάντως...δεν τα γλιτώνουμε τα torrents... Sent from my Huawei Mate S using TapatalkTo παρατήρησα κι εγώ αυτό με τα παιδικά. Τα μεταγλωττισμένα που είχε πριν το update, τώρτα τα έχει βάλει στην κατηγορία "ταινίες" μαζί με τις κανονικές ταινίες. Από τη μία είναι κατανοητό γιατί τα συγκεκριμένα cartoon ήταν όντως ταινίες. Από την άλλη τώρα είναι πρόβλημα να βρεις κάτι ψάχνωντας τυχαία ανάμεσα σε τίτλους παιδικών και μη παιδικών ταινιών. Έχουν μια ιδιαιτερότητα τα παιδικά και κατά τη γνώμη μου κακώς αναμίχθηκαν με τα υπόλοιπα. Πρώτα το άνοιγα, πήγαινα στα μεταγλωττισμένα, φόρτωναν όλα τα εξώφυλλα με τα παιδικά και έλεγα του μικρού διάλεξε ποιο θες να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 παιδια εδωσε κι αλλη ενημερωση 0.6.1.1 καντε την και θα παιξουν σχεδον τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδιά με το Plexus και acestream σε Android είμαι οκ αλλά στο pc Windows ενώ έχω acestream όταν πάω να ανοίξω λινκ το Plexus βγαίνει και λέει δεν έχει εγκατασταθεί το acestream. Καμιά βοήθεια; ( έχω builb ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Εμένα μετα την αναβάθμιση τα cartoons δεν έχουν καμία σχέση με Πριν. Έκτος του ότι έχει αλλάξει το interface και τα δείχνει πλέον αλφαβητικά και χωρίς εικόνες, λίγο που κοίταξα έχει μέσα κάτι προϊστορικά που έβλεπα εγώ πιτσιρικάς. Βεβαια το έψαξα πολύ λίγο. "Γκρίνιες" προβλέπω πάντως...δεν τα γλιτώνουμε τα torrents... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά .. Edited December 18, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε τα κινούμενα σχέδια από AliveGr ή είναι μόνο για online προβολή; Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε τα κινούμενα σχέδια από AliveGr ή είναι μόνο για online προβολή; Στάλθηκε από RN3P Δεν μπορείς να κατεβάσεις από τα μεγάλα Torrent site ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά .. Thanks,γλίτωσα γκρίνιες!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εμένα πάντως τελευταία έκδοση μου βγάζει την 0.6.1 Πριν από δύο λεπτά το τσεκαρα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Thanks,γλίτωσα γκρίνιες!!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Επίσης μια πολύ εύκολη λύση για παιδικά,κινούμενα σχέδια ,ελληνικές ταινίες .... είναι μέσω του YouTube 1 : Μπες στο youtube app του box (η μπορείς και από pc κτλ) με τους κωδικούς σου .. 2 : Στο ψαχτήρι γράψε πχ κινούμενα σχέδια με παράμετρο κανάλια ...θα σου βρει πολλές λίστες έτοιμες 3 : κάνεις εγγραφή στις λίστες που θέλεις ...είτε τα παίζεις κατευθείαν από το app (Εάν είσαι μερακλής μπορείς να κάνεις δικιά σου λίστα κάνοντας προσθήκη με τα video που θελεις από τις υπάρχουσες λίστες) η 4 : Απο το youtube addon του kodi (αφού κάνεις login με τους κωδικούς σου) ....θα βρεις τις λιστες που είχες αποθήκευση από πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Δεν μπορείς να κατεβάσεις από τα μεγάλα Torrent site ; Ναι εντάξει μπορώ, απλά το έχω σεταρισμενο σε φίλο και δεν το έχει με το όλο θέμα. Του έδειξα πως γίνεται στο exodus να κατεβάζει και έλεγα μήπως γίνει κάπως και στο AliveGr. Όσο να'ναι είναι ευκολία. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ναι εντάξει μπορώ, απλά το έχω σεταρισμενο σε φίλο και δεν το έχει με το όλο θέμα. Του έδειξα πως γίνεται στο exodus να κατεβάζει και έλεγα μήπως γίνει κάπως και στο AliveGr. Όσο να'ναι είναι ευκολία. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Δεν υπάρχει επιλογή για Download στο alivegr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά .. Thanks. Όλα οκ, φαίνεται ότι δουλεύουν πλέον. Αλανι ο twilight! Ερώτηση: πλέον βγάζει επιλογή για hosts, εκεί επιλέγουμε οποιοδήποτε αρκεί να παίζει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Thanks. Όλα οκ, φαίνεται ότι δουλεύουν πλέον. Αλανι ο twilight! Ερώτηση: πλέον βγάζει επιλογή για hosts, εκεί επιλέγουμε οποιοδήποτε αρκεί να παίζει? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ναι επιλέγουμε κάποιο που παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Έχω τον kodi 16.0 σε windows 7 σε laptop. Έχω εγκατεστημένο το repo Thgiliwt 1.0.2. Όταν πάω να εγκαταστήσω το AliveGR μέσα από το repo δεν το έχει καθόλου στα πρόσθετα βίντεο. Αντίθετα έχει το αντίστοιχο AliveGR στα πρόσθετα μουσικής. Όταν επίσης πάω κατεβάζω σε zip το plugin video AliveGR 0.6.1 και πάω να το εγκαταστήσω από zip αρχείο, μου βγάζει κάτω δεξιά το μήνυμα dependencies not met. Αντίθετα σε android και ipad το έχω εγκαταστήσει κανονικά. Τι μπορεί να έχει συμβεί? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Παιδιά με το Plexus και acestream σε Android είμαι οκ αλλά στο pc Windows ενώ έχω acestream όταν πάω να ανοίξω λινκ το Plexus βγαίνει και λέει δεν έχει εγκατασταθεί το acestream. Καμιά βοήθεια; ( έχω builb ).Έχεις εγκαταστήσει το acestream στο πισί? Από εδώ (κάτω αριστερά): http://acestream.org/ Έχω τον kodi 16.0 σε windows 7 σε laptop. Έχω εγκατεστημένο το repo Thgiliwt 1.0.2. Όταν πάω να εγκαταστήσω το AliveGR μέσα από το repo δεν το έχει καθόλου στα πρόσθετα βίντεο. Αντίθετα έχει το αντίστοιχο AliveGR στα πρόσθετα μουσικής. Όταν επίσης πάω κατεβάζω σε zip το plugin video AliveGR 0.6.1 και πάω να το εγκαταστήσω από zip αρχείο, μου βγάζει κάτω δεξιά το μήνυμα dependencies not met. Αντίθετα σε android και ipad το έχω εγκαταστήσει κανονικά. Τι μπορεί να έχει συμβεί?Από εδώ κατεβάζεις το addon και τα 2 απαιτούμενα dependencies (libraries και artwork): https://forums.tvaddons.ag/addon-releases/46863-alivegr-live-tv-radio-stations-greece-60.html#post390720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Έχεις εγκαταστήσει το acestream στο πισί? Από εδώ (κάτω αριστερά): http://acestream.org/ Από εδώ κατεβάζεις το addon και τα 2 απαιτούμενα dependencies (libraries και artwork): https://forums.tvaddons.ag/addon-releases/46863-alivegr-live-tv-radio-stations-greece-60.html#post390720 κατέβασα και τα 2 απαιτούμενα dependencies (script.module.tulip-1.0.6 και script.AliveGR.artwork-1.0.9) σε zip αρχεία. Όταν πάω να κάνω install από zip αρχείο το tulip μου βγάζει πάλι μήνυμα dependencies not met. Για το άλλο αρχείο δεν βγάζει τίποτα. Τι κάνω λάθος ? Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Εγώ σήμερα είδα το αγαπημένο μου livetv.ru από το sportsdevil να μη λειτουργεί...και η ιστοσελίδα τους το ίδιο.... ελπίζω να μη το κλείσανε το μαγαζί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) κατέβασα και τα 2 απαιτούμενα dependencies (script.module.tulip-1.0.6 και script.AliveGR.artwork-1.0.9) σε zip αρχεία. Όταν πάω να κάνω install από zip αρχείο το tulip μου βγάζει πάλι μήνυμα dependencies not met. Για το άλλο αρχείο δεν βγάζει τίποτα. Τι κάνω λάθος ? Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις και το addon από το zip του link. Edit: Πήγαινε System-Addons-System-Dependencies και δες στη λίστα αν υπάρχουν και αν είναι enabled τα alivegr artwork και tulip routine libraries. Αν δεν είναι κάνε τα enable. Edited December 19, 2016 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 παιδια καλημερα, νομιζω οτι το aliveGR και το Hellenic tv εχουν κλεισει....σε εμενα στο ανδροιντ ταμπλετ δε μου δινει ροες για τιποτα....ξετετε κατι; υπαρχει κατι να κανω;ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 παιδια καλημερα, νομιζω οτι το aliveGR και το Hellenic tv εχουν κλεισει....σε εμενα στο ανδροιντ ταμπλετ δε μου δινει ροες για τιποτα....ξετετε κατι; υπαρχει κατι να κανω;ευχαριστω Σο alivegr έγινε update χτες στην έκδοση 6 και δουλεύουν όλα πάλι ρολόι, τουλάχιστον όσα τσέκαρα. Το Hellenic tv το έχει παρατήσει ο lamda εδώ και πολύ καιρό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Σο alivegr έγινε update χτες στην έκδοση 6 και δουλεύουν όλα πάλι ρολόι, τουλάχιστον όσα τσέκαρα. Το Hellenic tv το έχει παρατήσει ο lamda εδώ και πολύ καιρό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Και σε μένα μια χαρά,απλά σε κάποιες ταινίες,παιδικές έχω τσεκάρει,έχει μειωθεί η ποιότητα εικονας Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trimitsos Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Υπάρχει κάπου λίστα με τα TOP-10 πρόσθετα, που δουλεύουν 100% και είναί πάντα ενημερωμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Υπάρχει κάπου λίστα με τα TOP-10 πρόσθετα, που δουλεύουν 100% και είναί πάντα ενημερωμένα; Μάλλον δεν καταλάβει τι ακριβώς είναι τα addon .. To 99% περιέχει παράνομο περιεχόμενο που το αντλούν από παράνομα site ... Τίποτα δεν είναι σίγουρο και για πάντα .... κανε αυτά για αρχή (για κάθε αρχάριο χρήστη) 1: AliveGR 2:Exodus +Specto 3: sportdevil 4:zem 5:ump 6:castaway 7:cCloud tv 8: phoenix Για top 10,20 ....ψάξε στο youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts