Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμένα πάντως αν και έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1 , το ειχα εγκαταστήσει μέσω Twilight εξακολουθεί σειρές και παιδικά να μην τα παίζει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εμένα πάντως αν και έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1 , το ειχα εγκαταστήσει μέσω Twilight εξακολουθεί σειρές και παιδικά να μην τα παίζει

Εμένα μετα την αναβάθμιση τα cartoons δεν έχουν καμία σχέση με Πριν. Έκτος του ότι έχει αλλάξει το interface και τα δείχνει πλέον αλφαβητικά και χωρίς εικόνες, λίγο που κοίταξα έχει μέσα κάτι προϊστορικά που έβλεπα εγώ πιτσιρικάς. Βεβαια το έψαξα πολύ λίγο. "Γκρίνιες" προβλέπω πάντως...δεν τα γλιτώνουμε τα torrents...

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Εμένα μετα την αναβάθμιση τα cartoons δεν έχουν καμία σχέση με Πριν. Έκτος του ότι έχει αλλάξει το interface και τα δείχνει πλέον αλφαβητικά και χωρίς εικόνες, λίγο που κοίταξα έχει μέσα κάτι προϊστορικά που έβλεπα εγώ πιτσιρικάς. Βεβαια το έψαξα πολύ λίγο. "Γκρίνιες" προβλέπω πάντως...δεν τα γλιτώνουμε τα torrents...

To παρατήρησα κι εγώ αυτό με τα παιδικά. Τα μεταγλωττισμένα που είχε πριν το update, τώρτα τα έχει βάλει στην κατηγορία "ταινίες" μαζί με τις κανονικές ταινίες. Από τη μία είναι κατανοητό γιατί τα συγκεκριμένα cartoon ήταν όντως ταινίες. Από την άλλη τώρα είναι πρόβλημα να βρεις κάτι ψάχνωντας τυχαία ανάμεσα σε τίτλους παιδικών και μη παιδικών ταινιών. Έχουν μια ιδιαιτερότητα τα παιδικά και κατά τη γνώμη μου κακώς αναμίχθηκαν με τα υπόλοιπα. Πρώτα το άνοιγα, πήγαινα στα μεταγλωττισμένα, φόρτωναν όλα τα εξώφυλλα με τα παιδικά και έλεγα του μικρού διάλεξε ποιο θες να δεις.

Παιδιά με το Plexus και acestream σε Android είμαι οκ αλλά στο pc Windows ενώ έχω acestream όταν πάω να ανοίξω λινκ το Plexus βγαίνει και λέει δεν έχει εγκατασταθεί το acestream. Καμιά βοήθεια; ( έχω builb ).

Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά ..

Edited by alex222800

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε τα κινούμενα σχέδια από AliveGr ή είναι μόνο για online προβολή;

Στάλθηκε από RN3P

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε τα κινούμενα σχέδια από AliveGr ή είναι μόνο για online προβολή;

Στάλθηκε από RN3P

Δεν μπορείς να κατεβάσεις από τα μεγάλα Torrent site ;

Εμένα πάντως τελευταία έκδοση μου βγάζει την 0.6.1

Πριν από δύο λεπτά το τσεκαρα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thanks,γλίτωσα γκρίνιες!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Επίσης μια πολύ εύκολη λύση για παιδικά,κινούμενα σχέδια ,ελληνικές ταινίες .... είναι μέσω του YouTube

1 : Μπες στο youtube app του box (η μπορείς και από pc κτλ) με τους κωδικούς σου ..

2 : Στο ψαχτήρι γράψε πχ κινούμενα σχέδια με παράμετρο κανάλια ...θα σου βρει πολλές λίστες έτοιμες

3 : κάνεις εγγραφή στις λίστες που θέλεις ...είτε τα παίζεις κατευθείαν από το app (Εάν είσαι μερακλής μπορείς να κάνεις δικιά σου λίστα κάνοντας προσθήκη με τα video που θελεις από τις υπάρχουσες λίστες)

η

4 : Απο το youtube addon του kodi (αφού κάνεις login με τους κωδικούς σου) ....θα βρεις τις λιστες που είχες αποθήκευση από πριν

Δεν μπορείς να κατεβάσεις από τα μεγάλα Torrent site ;

Ναι εντάξει μπορώ, απλά το έχω σεταρισμενο σε φίλο και δεν το έχει με το όλο θέμα.

Του έδειξα πως γίνεται στο exodus να κατεβάζει και έλεγα μήπως γίνει κάπως και στο AliveGr. Όσο να'ναι είναι ευκολία.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Ναι εντάξει μπορώ, απλά το έχω σεταρισμενο σε φίλο και δεν το έχει με το όλο θέμα.

Του έδειξα πως γίνεται στο exodus να κατεβάζει και έλεγα μήπως γίνει κάπως και στο AliveGr. Όσο να'ναι είναι ευκολία.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Δεν υπάρχει επιλογή για Download στο alivegr

Πάτα ταινιες μετά Group είδος ...κινούμενα σχέδια και παιδικά ..

Thanks. Όλα οκ, φαίνεται ότι δουλεύουν πλέον. Αλανι ο twilight!

Ερώτηση: πλέον βγάζει επιλογή για hosts, εκεί επιλέγουμε οποιοδήποτε αρκεί να παίζει?

Thanks. Όλα οκ, φαίνεται ότι δουλεύουν πλέον. Αλανι ο twilight!

Ερώτηση: πλέον βγάζει επιλογή για hosts, εκεί επιλέγουμε οποιοδήποτε αρκεί να παίζει?

Ναι επιλέγουμε κάποιο που παίζει

Έχω τον kodi 16.0 σε windows 7 σε laptop.

Έχω εγκατεστημένο το repo Thgiliwt 1.0.2. Όταν πάω να εγκαταστήσω το AliveGR μέσα από το repo δεν το έχει καθόλου στα πρόσθετα βίντεο. Αντίθετα έχει το αντίστοιχο AliveGR στα πρόσθετα μουσικής.

Όταν επίσης πάω κατεβάζω σε zip το plugin video AliveGR 0.6.1 και πάω να το εγκαταστήσω από zip αρχείο, μου βγάζει κάτω δεξιά το μήνυμα dependencies not met.

Αντίθετα σε android και ipad το έχω εγκαταστήσει κανονικά.

Τι μπορεί να έχει συμβεί?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Παιδιά με το Plexus και acestream σε Android είμαι οκ αλλά στο pc Windows ενώ έχω acestream όταν πάω να ανοίξω λινκ το Plexus βγαίνει και λέει δεν έχει εγκατασταθεί το acestream. Καμιά βοήθεια; ( έχω builb ).
Έχεις εγκαταστήσει το acestream στο πισί? Από εδώ (κάτω αριστερά): http://acestream.org/

Έχω τον kodi 16.0 σε windows 7 σε laptop.

Έχω εγκατεστημένο το repo Thgiliwt 1.0.2. Όταν πάω να εγκαταστήσω το AliveGR μέσα από το repo δεν το έχει καθόλου στα πρόσθετα βίντεο. Αντίθετα έχει το αντίστοιχο AliveGR στα πρόσθετα μουσικής.

Όταν επίσης πάω κατεβάζω σε zip το plugin video AliveGR 0.6.1 και πάω να το εγκαταστήσω από zip αρχείο, μου βγάζει κάτω δεξιά το μήνυμα dependencies not met.

Αντίθετα σε android και ipad το έχω εγκαταστήσει κανονικά.

Τι μπορεί να έχει συμβεί?

Από εδώ κατεβάζεις το addon και τα 2 απαιτούμενα dependencies (libraries και artwork):

https://forums.tvaddons.ag/addon-releases/46863-alivegr-live-tv-radio-stations-greece-60.html#post390720

Έχεις εγκαταστήσει το acestream στο πισί? Από εδώ (κάτω αριστερά): http://acestream.org/

Από εδώ κατεβάζεις το addon και τα 2 απαιτούμενα dependencies (libraries και artwork):

https://forums.tvaddons.ag/addon-releases/46863-alivegr-live-tv-radio-stations-greece-60.html#post390720

κατέβασα και τα 2 απαιτούμενα dependencies (script.module.tulip-1.0.6 και script.AliveGR.artwork-1.0.9) σε zip αρχεία.

Όταν πάω να κάνω install από zip αρχείο το tulip μου βγάζει πάλι μήνυμα dependencies not met. Για το άλλο αρχείο δεν βγάζει τίποτα.

Τι κάνω λάθος ?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Εγώ σήμερα είδα το αγαπημένο μου livetv.ru από το sportsdevil να μη λειτουργεί...και η ιστοσελίδα τους το ίδιο.... ελπίζω να μη το κλείσανε το μαγαζί...

κατέβασα και τα 2 απαιτούμενα dependencies (script.module.tulip-1.0.6 και script.AliveGR.artwork-1.0.9) σε zip αρχεία.

Όταν πάω να κάνω install από zip αρχείο το tulip μου βγάζει πάλι μήνυμα dependencies not met. Για το άλλο αρχείο δεν βγάζει τίποτα.

Τι κάνω λάθος ?

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δοκίμασε να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις και το addon από το zip του link.

Edit: Πήγαινε System-Addons-System-Dependencies και δες στη λίστα αν υπάρχουν και αν είναι enabled τα alivegr artwork και tulip routine libraries. Αν δεν είναι κάνε τα enable.

Edited by letom

παιδια καλημερα, νομιζω οτι το aliveGR και το Hellenic tv εχουν κλεισει....σε εμενα στο ανδροιντ ταμπλετ δε μου δινει ροες για τιποτα....ξετετε κατι; υπαρχει κατι να κανω;ευχαριστω

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

παιδια καλημερα, νομιζω οτι το aliveGR και το Hellenic tv εχουν κλεισει....σε εμενα στο ανδροιντ ταμπλετ δε μου δινει ροες για τιποτα....ξετετε κατι; υπαρχει κατι να κανω;ευχαριστω

Σο alivegr έγινε update χτες στην έκδοση 6 και δουλεύουν όλα πάλι ρολόι, τουλάχιστον όσα τσέκαρα. Το Hellenic tv το έχει παρατήσει ο lamda εδώ και πολύ καιρό.

Σο alivegr έγινε update χτες στην έκδοση 6 και δουλεύουν όλα πάλι ρολόι, τουλάχιστον όσα τσέκαρα. Το Hellenic tv το έχει παρατήσει ο lamda εδώ και πολύ καιρό.

Και σε μένα μια χαρά,απλά σε κάποιες ταινίες,παιδικές έχω τσεκάρει,έχει μειωθεί η ποιότητα εικονας

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Υπάρχει κάπου λίστα με τα TOP-10 πρόσθετα, που δουλεύουν 100% και είναί πάντα ενημερωμένα;

Μάλλον δεν καταλάβει τι ακριβώς είναι τα addon ..

To 99% περιέχει παράνομο περιεχόμενο που το αντλούν από παράνομα site ...

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και για πάντα ....

κανε αυτά για αρχή (για κάθε αρχάριο χρήστη)

1: AliveGR

2:Exodus +Specto

3: sportdevil

4:zem

5:ump

6:castaway

7:cCloud tv

8: phoenix

Για top 10,20 ....ψάξε στο youtube