leros2004 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ηθελα να ρωτησω αμα παρω tvbox πχ με λειτουργικο 4.4 μπορει να αναβαθμιστει σε android 5 Η πρεπει να παρω συσκευη με android 5; Να το αποφύγεις , συνήθως το 99% των κουτιών μένουν στην έκδοση που έρχεται..... Ποιο κουτί έχεις δει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παιδιά υπάρχει θέμα για τα tv box εδώ Στο παρόν θέμα μιλάμε για το kodi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Υποθετικό σενάριο. Έχεις μια σειρά στο library με πολλές σεζόν και πολλά επεισόδια, πχ Married with children. Μπορείς να πεις κάπως στο kodi να παίξει ένα τυχαίο επεισόδιο; Πρέπει να υπάρχει add-on μέσα στο repo του kodi για βίντεο. Κάτι για random video θυμάμαι ή random episode έχει πάρει το μάτι μου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zisijon Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδιά τι γίνεται με το HelenicTV και το AliveGR; Ξέρω ότι και τα δύο έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Εδώ και μέρες και στα δύο στα περισσότερα video βγάζει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΡΟΗ" Υπάρχει πρόβλημα; θα διορθωθεί η τελείωσαν και τα δύο. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γεια σας φιλοι. Εδω και καιρο για ταινιες χρησιμοποιω zen και exodus. Τις τελευταιες μερες βλεπω τις ταινιες μου και απο τα δυο προσθετα με πολλα σπασιματα στη ροη . Μου κανει εντυπωση οτι το προβλημα αφορα και τα δυο προσθετα και σχεδον οποια πηγη και να επιλεξω. Καμια ιδεα για το τι φταιει ? Καποιο αλλο καλο προσθετο για ταινιες που χρησιμοποιειτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδιά τι γίνεται με το HelenicTV και το AliveGR; Ξέρω ότι και τα δύο έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Εδώ και μέρες και στα δύο στα περισσότερα video βγάζει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΡΟΗ" Υπάρχει πρόβλημα; θα διορθωθεί η τελείωσαν και τα δύο. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;To HellenicTV έχει παρατηθεί από τον dev του εδώ και κάνα χρόνο. Το AliveGR είναι ο διάδοχος του hellenicTV και τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει όντως πρόβλημα αλλά ο δημιουργός του είπε ότι σύντομα θα γίνει update που θα διορθώσει το πρόβλημα. Άρα κράτα το AliveGR και απλώς κάνε λίγη υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Γεια σας φιλοι. Εδω και καιρο για ταινιες χρησιμοποιω zen και exodus. Τις τελευταιες μερες βλεπω τις ταινιες μου και απο τα δυο προσθετα με πολλα σπασιματα στη ροη . Μου κανει εντυπωση οτι το προβλημα αφορα και τα δυο προσθετα και σχεδον οποια πηγη και να επιλεξω. Καμια ιδεα για το τι φταιει ? Καποιο αλλο καλο προσθετο για ταινιες που χρησιμοποιειτε ? Οταν λες σπασίματα; Σαν να χάνει frames στιγμιαία; Ανά μερικά δευτερόλεπτα; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Πως εγκαθιστω τα alivegr & greektv στο kodi? Edited December 16, 2016 by fourtwo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Πως εγκαθιστω τα alivegr & greektv στο kodi? https://www.youtube.com/watch?v=KP3IJlLDfHk Στο βίντεο δεν φαίνεται το greektv επειδή δεν είχε βγει ακόμα. Εϊναι όμως στον ίδιο μέρος με το Alivegr. Κάνε τα βήματα του βίντεο και εκεί που εγκαθιστά το alive εσύ βάλε και τo greektv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toothpick Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 καλησπερα,δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα αν ξερει καποιος ας με βοηθησει,λοιπον θελω να βλεπω καναλια με m3u λιστα την βαζω στον vlc player αλλα οταν φορτωνουν τα καναλια αλλαζουν μονα τους καθε 2-3 δευτερολεπτα και δεν μπορω να δω ενα συγκεκριμενο καναλι σταθερα γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω;Ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 καλησπερα,δεν ξερω αν γραφω στο σωστο θεμα αλλα αν ξερει καποιος ας με βοηθησει,λοιπον θελω να βλεπω καναλια με m3u λιστα την βαζω στον vlc player αλλα οταν φορτωνουν τα καναλια αλλαζουν μονα τους καθε 2-3 δευτερολεπτα και δεν μπορω να δω ενα συγκεκριμενο καναλι σταθερα γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω;Ευχαριστω.... Ένα κουτάκι στην κάτω μπάρα πατάς δύο φορές, δεν θυμάμαι πιο όμως.δοκίμασε Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Γεια σας φιλοι. Εδω και καιρο για ταινιες χρησιμοποιω zen και exodus. Τις τελευταιες μερες βλεπω τις ταινιες μου και απο τα δυο προσθετα με πολλα σπασιματα στη ροη . Μου κανει εντυπωση οτι το προβλημα αφορα και τα δυο προσθετα και σχεδον οποια πηγη και να επιλεξω. Καμια ιδεα για το τι φταιει ? Καποιο αλλο καλο προσθετο για ταινιες που χρησιμοποιειτε ? Αντιμετωπίζω κι εγω το ίδιο θεματάκι στο exodus, όχι πάντα βέβαια. Αν είχε κανείς καμμία ιδέα θα το εκτιμούσα ;) Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Οταν λες σπασίματα; Σαν να χάνει frames στιγμιαία; Ανά μερικά δευτερόλεπτα; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Σταματαει η αναπαραγωγη , δειχνει να κατεβαζει δεδομενα και ξανασυνεχιζει. Θα ελεγα οτι δειχνει σαν προβλημα συνδεσης αλλα εχω μια πολυ καλη 15αρα γραμμη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Σταματαει η αναπαραγωγη , δειχνει να κατεβαζει δεδομενα και ξανασυνεχιζει. Θα ελεγα οτι δειχνει σαν προβλημα συνδεσης αλλα εχω μια πολυ καλη 15αρα γραμμη . Του έχεις κουμπώσει έθερνετ ή μέσω wifi το δουλεύεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Του έχεις κουμπώσει έθερνετ ή μέσω wifi το δουλεύεις; Μεσω wifi. Για να μου κανεις τετοιες ερωτησεις σημαινει οτι αποδιδεις το προβλημα στο δικτυο. Και ομως , ολα δειχνουν ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Μεσω wifi. Για να μου κανεις τετοιες ερωτησεις σημαινει οτι αποδιδεις το προβλημα στο δικτυο. Και ομως , ολα δειχνουν ενταξει. Δε ξέρω πως εκτιμάς το δείχνουν εντάξει, αλλά δοκίμασε να το συνδέσεις μέσω ethernet. Αν παίζει κανονικά, είναι για κάποιο λόγο αργή η ασύρματη σύνδεση της συσκευής σου με το router. Ξεκινάς από κει σιγά σιγά θα βρεις τι φταίει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το alivegr επέστρεψε δρυμιτερο με την έκδοση 6.0!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το alivegr επέστρεψε δρυμιτερο με την έκδοση 6.0!!!! Αυτό γίνεται αυτόματα ενημέρωση ή πρέπει να το περάσω εγώ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Αυτό γίνεται αυτόματα ενημέρωση ή πρέπει να το περάσω εγώ; Εάν το έχεις κανει εγκατασταση από το repo του ναι θα γίνει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Το alivegr επέστρεψε δρυμιτερο με την έκδοση 6.0!!!! Δρυμιτερο σε τι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ρε παιδιά εμένα εξακολουθεί να μην παίζει τίποτα.. Ποιο είναι το σωστό repository του alivegr ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 ... Έχω χάσει την μπάλα... Νέος στο kodi. Μπορειτε να μου προτείνετε ποια πρόσθετα που δουλεύουν να βάλω για να βλέπω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και αν είναι εφικτό αν ξέρει κανείς που να βρω το zip. Έχω χάσει την μπάλα... 2297 ποστ Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 ... Έχω χάσει την μπάλα... Νέος στο kodi. Μπορειτε να μου προτείνετε ποια πρόσθετα που δουλεύουν να βάλω για να βλέπω ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και αν είναι εφικτό αν ξέρει κανείς που να βρω το zip. Έχω χάσει την μπάλα... 2297 ποστ Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk βαλε αυτο για αρχη και εισαι οκ https://seo-michael.co.uk/how-to-install-exodus-for-kodi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Ρε παιδιά εμένα εξακολουθεί να μην παίζει τίποτα.. Ποιο είναι το σωστό repository του alivegr ? κατεβασε απο εδω το repos και καντο εγκατασταση απο αρχειο zip απο τα προσθετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Δρυμιτερο σε τι???? Παίζουν τα μετταγλωτισμενα παιδικά που δεν επαιζαν, έχει καινούργιο θέμα θεατρικά και γενικά παίζει ότι δεν φορτωνε Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά εμένα εξακολουθεί να μην παίζει τίποτα.. Ποιο είναι το σωστό repository του alivegr ? Το Twilight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts