leros2004 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Δεν χρειάζεται 2ο λογαριασμός χρήστη αν έχεις Ελληνικά Windows ή αν έχεις όνομα χρήστη με Ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι: 1) Απεγκατέστησε το kodi και εγκατέστησε πάλι στο c: για παράδειγμα στο C:\Kodi (όχι μεσα στο program files). 2) Αφού το εγκαταστήσεις μη το τρέξεις, δημιούργησε μια συντόμευση πχ στην επιφάνεια εργασίας σου, δεξί κλικ στη συντόμευση, στη καρτέλα ''Συντόμευση'' εκεί που σου γράφει C:\Kodi\Kodi.exe και πρόσθεσε αυτό: -p Δλδ θα πρέπει να γράφει C:\Kodi\Kodi.exe -p http://s13.postimg.org/4gpvi4yvr/kodi_shortcut.jpg Με αυτό το τρόπο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά ..... Επιπλέον όλες οι ρυθμίσεις του kodi, αποθηκεύονται μέσα στο φάκελο εγκατάστασης που δημιουργείς και όχι στο άχαρο c:/user κτλ κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Δεν χρειάζεται 2ο λογαριασμός χρήστη αν έχεις Ελληνικά Windows ή αν έχεις όνομα χρήστη με Ελληνικούς χαρακτήρες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι: 1) Απεγκατέστησε το kodi και εγκατέστησε πάλι στο c: για παράδειγμα στο C:\Kodi (όχι μεσα στο program files). 2) Αφού το εγκαταστήσεις μη το τρέξεις, δημιούργησε μια συντόμευση πχ στην επιφάνεια εργασίας σου, δεξί κλικ στη συντόμευση, στη καρτέλα ''Συντόμευση'' εκεί που σου γράφει C:\Kodi\Kodi.exe και πρόσθεσε αυτό: -p Δλδ θα πρέπει να γράφει C:\Kodi\Kodi.exe -p http://s13.postimg.org/4gpvi4yvr/kodi_shortcut.jpg Με αυτό το τρόπο δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα Ελληνικά ..... Επιπλέον όλες οι ρυθμίσεις του kodi, αποθηκεύονται μέσα στο φάκελο εγκατάστασης που δημιουργείς και όχι στο άχαρο c:/user κτλ κτλ Τι είπες τώρα!!! Έκανα οτι είπες και δούλεψε με την διαφορά οτι δεν απεγκατεστησα το kodi. Εκανα ολο τον φακελο kodi αποκοπή-επικοληση απο το program files στο c: και μετα πηρα την συντόμευση και εκανα τα υπόλοιπα... Είσαι ωραίος http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a040.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Το έβαλα και στο laptop αλλά πάλι εχει περίεργη συμπεριφορά Λες να είναι χαλασμένο; χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση να δουλέψει ή απλά είναι plug and play ;; Από ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι τι προτείνετε;;; Εσείς τι χρησιμοποιείτε;;; Βασικά καλό θα ήταν να βλέπει το τηλεκοντρόλ το στικάκι υπερυθρων. Να εχουν δηλαδη οπτική επαφή. Το ίδιο παθαινα και εγώ αλλά λύθηκε με τον παραπανω τρόπο που σου είπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται, τα ματς του laola1 τα έχει στο Zem->Sports->inFinite Stream. Η διαφορά με το laola είναι ότι στο παραπάνω ΔΕΝ απαιτείται η χρήση VPN!!! Έχει κύπελλο Ελλάδας σε 720p. Το πέρασα πριν λίγο αλλά δεν...... Θέλει καμια ρυθμιση;πάει να φορτώσει αλλά δεν ανοίγει.ακυρον δεν άνοιγα τα live!άψογο... Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 28, 2016 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Νόμιμο δεν θεωρείται ποτέ, απλώς αν έχεις vpn δεν μπορούν να σε εντοπίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Είχα επικοινωνήσει με την Beelink (για το πρόβλημα που δεν ακούγεται ήχος) και μου είπαν να ρυθμίσω στον ήχο μέσα στο System/sound με το πρότυπο PCM και όχι ως HDMI (συνδεδεμένο σε μια LG-Smart TV 42''). Όπως και έκανα και άρχισε να έχει ήχο σε κάποια Videos , αλλά στο επόμενο άνοιγμα του Beelink GT1, σταμάτησε πλέον οριστικά ο ήχος του (κουφάθηκε τελείως). Θα τους ξανά στείλω πάλι email , για να μου που τι να κάνω. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Για αυτούς που θέλουν να ψαχτουν λίγο καλύτερα με το kodi .... Εισαγωγή λίστας με ταινίες και όχι μόνο ... Χωρίς addon !!! http://palined.com/search/ (με λίγο ψάξιμο θα βρείτε οτιδήποτε ...ταινίες ,σειρές ,ταινίες για μεγάλα παιδιά,mp3 ) Για το πως (βαριέμαι να γράψω ....δουλεύει 100%) https://youtu.be/lEIWZx-Ueok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μια διευκρινηση λιγο.το kodi δουλευει σε ολες τις τηλεωρασεις; Πχ αμα παρω μια με wifi και το εγκατεστησω εκει θα παιξει; δεν δουλευει σε ολες.αν το θες εγκατεστημενο, πρεπει να παρεις ή philips ή sony android tv.( μονο αυτες βγαζουν) .εναλλακτικα παιρνεις ενα tv box android και το συνδεεις αν εχεις ηδη τηλεοραση. http://www.skroutz.gr/c/12/television.html?from=catspan&keyphrase=android+tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 εγω θελω να ρωτησω για να βαλω πχ αυτο στην τηλεωραση πρεπει να ειναι η ιδια smart και την μετατρεπει σε adroid; http://market24.gr/el/android-tv-box/1920-85-android-tv-stick.html Οχι smart. Αυτο την κάνει smart. Πρεπει να εχεις θυρα hdmi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 το συγκεκριμενο βλεπω συνεργαζετε με kodi Εχει πολύ παλιό επεξεργαστή+ 1gb ram,γενικά δεν αξίζει τα λεφτά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Και έχει και android 4.4, δηλαδή ΔΕΝ θα συνεργάζεται πλέον με το Kodi (απαιτείται android 5.0). Σε αυτά τα λεφτά μόνο από Κίνα μπορείς να βρεις box που να αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) δηλαδη αν καταλαβα καλα πλεον αν παω για tv box πρεπει να εχει λειτουργικο 5 και πανω σωστα; σωστα, εχει βγει και 6.0. εγω πριν ενα μηνα απο προσφορα 30 ευρω πηρα το παρακατω: http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_414756.html?wid=21 τωρα εχει ακριβηνει, αλλα οι προσφορες δεν τελειωνουν στους κινεζους. αν σε ενδιαφερει με 5.1 εχει και πιο φθηνα, μπορεις να κοιταξεις στο side που σου εστειλα. Edited October 30, 2016 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Με 35 ευρώ έχει ωραία κουτιά με android 6 κ 2gb μνημη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 δηλαδη αν καταλαβα καλα πλεον αν παω για tv box πρεπει να εχει λειτουργικο 5 και πανω σωστα; Εδώ είσαι http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html?wid=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Εδώ είσαι http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_416057.html?wid=21 Αυτο το εχω τωρα,πραγματικα παρα πολυ καλο! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 ευχαριστω για την βοηθεια σας δυστιχως με τις αγορες απο εξω δεν το κατεχω αλλοστε υπαρχουν και capital controls.κατα Ελλαδα μερια φανταζομαι ειναι ακριβα και μεχρι να πεσουν οι τιμες οταν θα ερουν τρεχα γυρευε. αν υπηρχε τροπος αγορων με paysafe κατι θα καναμε. μην ξεχναμε υπαρχουν και θεματα με τελωνειο Αν είχες αφιερώσει λίγο χρόνο όλα τα προβλήματα σου λες θα έβλεπες ότι έχουν λυθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Αν είχες αφιερώσει λίγο χρόνο όλα τα προβλήματα σου λες θα έβλεπες ότι έχουν λυθεί... Ακριβως ετσι.......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καποια στιγμη θα τα λυσουμε ολα αυτα που θα παει:D:D:D:D. http://market24.gr/el/android-tv-box/2502-t95z-plus-amlogic-s912-octa-core-2g-ram-16g-rom-tv-box.html Από Ελλάδα αμεσα διαθέσιμο στην διπλάσια τιμή φυσικά παρουσίαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Καποια στιγμη θα τα λυσουμε ολα αυτα που θα παει:D:D:D:D. Ποια θεματα ακριβως να λυσουμε φιλε μου? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Είχα επικοινωνήσει με την Beelink (για το πρόβλημα που δεν ακούγεται ήχος) και μου είπαν να ρυθμίσω στον ήχο μέσα στο System/sound με το πρότυπο PCM και όχι ως HDMI (συνδεδεμένο σε μια LG-Smart TV 42''). Όπως και έκανα και άρχισε να έχει ήχο σε κάποια Videos , αλλά στο επόμενο άνοιγμα του Beelink GT1, σταμάτησε πλέον οριστικά ο ήχος του (κουφάθηκε τελείως). Παιδιά καμιά ιδέα. Τελικά εγώ καταλήγω ότι μου ήρθε χαλασμένο.!!!! Το είχα πάρει από το Gearbest πριν 40 μέρες περίπου. Με το που έστειλα email στο Gearbest μου απάντησαν αμέσως στο πρόβλημα μου με υποδείξεις διόρθωσης. Please try the following steps to solve the problem: 1. Check the audio and video cable (or HDMI cable) between the TV and TV box to see if it correctly connected (yellow line for video, red line the right channel, white line for left channel). 2. Check whether the TV box is in the mute volume state; 3. Check the setting of switching the channels through the remote controller; 4. Call the local digital TV service hotline for support. If the problem still exist,please feel free to contact us again. Εάν δεν μου βρουν το πρόβλημα τι να κάνω, με συμφέρει από έξοδα να το στείλω πίσω για επισκευή (μου κόστισε 50€).!!!! Edited October 30, 2016 by geord211 Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Να το στείλεις πίσω δε νομίζω να συμφέρει. Για δοκίμασε να κοιτάξεις και στο forum της beelink. Εδώ είναι όλα τα threads σχετικά με το GT1: http://www.bee-link.com/Beelink-forum-88-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τα Gt1 έχουν πολλά θέματα ακόμα,εγώ πήρα ένα και το πασαρα!! Και ιδίως τα 912 όπου είναι πολύ σκοτεινό το kodi Μακριά μέχρι νεοτερας Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τα Gt1 έχουν πολλά θέματα ακόμα,εγώ πήρα ένα και το πασαρα!! Και ιδίως τα 912 όπου είναι πολύ σκοτεινό το kodi Μακριά μέχρι νεοτερας Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Μια χαρά είναι Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μια χαρά είναι Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Το δουλεύεις με WiFi?Και επίσης το kodi δεν σου είναι σκοτεινό πολύ? Γιατί στο φόρουμ τους γίνεται χαμός,άσε που το είδα και στο δικό μου Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τα Gt1 έχουν πολλά θέματα ακόμα,εγώ πήρα ένα και το πασαρα!! Και ιδίως τα 912 όπου είναι πολύ σκοτεινό το kodi Μακριά μέχρι νεοτερας Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Το σκοτεινό το kodi Δεν έχει σχέση με κανένα επεξεργαστή !! Εάν υπάρχει θα είναι θέμα της rom η του kodi !! ...Μην τα ρίχνουμε όλα στον επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts