AbyssD Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Καμια βελτιωση ειδατε?? Ξερει κανεις αν περασω καινουργια Rom με ολα τα Wipes πως θα επαναφερω ρυθμισεις και τις εφαρμογες ετσι οπως τις ειχα στην προηγουμενη Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει μια σταθερή rom με καλή μετάφραση ελληνικών; Δεν με ενδιαφέρει τόσο η έκδοση android οσο το να είναι σταθερό/πλήρως λειτουργικό. Εχω χαθεί λίγο στο thread :) Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει μια σταθερή rom με καλή μετάφραση ελληνικών; Δεν με ενδιαφέρει τόσο η έκδοση android οσο το να είναι σταθερό/πλήρως λειτουργικό. Εχω χαθεί λίγο στο thread :) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6001-Stable-V7-5-2-0-Xiaomi-Mi-Note-Pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καμια βελτιωση ειδατε?? Ξερει κανεις αν περασω καινουργια Rom με ολα τα Wipes πως θα επαναφερω ρυθμισεις και τις εφαρμογες ετσι οπως τις ειχα στην προηγουμενη Rom? Όταν θα ανοίξει το κινητό από το φλασαρισμα, στο βήμα του mi Account θα επιλέξεις επαναφορά απο mi Account και όχι ρύθμιση σαν νέα συσκευή... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Όταν θα ανοίξει το κινητό από το φλασαρισμα, στο βήμα του mi Account θα επιλέξεις επαναφορά απο mi Account και όχι ρύθμιση σαν νέα συσκευή... Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σαι καλα θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asterix33 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων χάνονται τα ελληνικά που έχει περασμένα η συσκευή? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων χάνονται τα ελληνικά που έχει περασμένα η συσκευή? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι δεν θα χαθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Νέος κάτοχος του κινητού εδώ και λίγες ώρες.. Φοράει την miui 8 επάνω το κινητό από τον προηγούμενο κάτοχο του. Συγκεκριμένα η rom που φοράει είναι η miui 8 eu 6.6.30 developer rom. Είναι σταθερή αυτή;; Πιστεύετε πρέπει να αλλάξω;; Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι που να μην δουλεύει σωστά αλλά το έχω λίγες ώρες στα χέρια μου.. Μετά από λίγη ώρα χρήσης παρατήρησα ότι το κινητό ανέβασε θερμοκρασια επάνω δεξιά στη γωνιά..και αμέσως σκέφτηκα ότι θα είναι λόγο του snapdragon 810! Γενικά εσάς πως πάει το κινητό;; Ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία;; Πρέπει να ανησυχω; Σορρυ για τα απανωτά ερωτήματα... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημερα φιλε,ποσο το πηρες κ απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Απο αγγελία το πήρα..από διπλανό φόρουμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Ανάλογα την χρήση ανεβάζει όντως θερμοκρασία στο σημείο που λες. Μην σε ανησυχεί ιδιαίτερα όμως. Όσο για την ρομ μια χαρά είναι, αλλά γνώμη μου μιας ξεκλειδωσε bootloader και βάλε την ελληνική από το miui.gr (ή και του χρήστη gkalen-Εγώ αυτή φοράω) Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk Edited July 24, 2016 by GaleaNatur Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam1515 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Αν ανεβαζει θερμοκρασια ομως,δεν πεφτει η αποδοση??? Ετσι νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Αν ανεβαζει θερμοκρασια ομως,δεν πεφτει η αποδοση??? Ετσι νομιζω Εαν ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα 45-50 δεν υπαρχει τετοιο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Δεν έχω προσέξει κάποια πτώση της απόδοσης του...είναι και νωρίς δεν έχω προλάβει να το επεξεργαστώ... Όσο για την θερμοκρασία δεν ξέρω πόση μπορεί να είναι... Με το χέρι νιώθω την θερμοκρασία... Δεν καιεί κιόλας αλλά ανεβάζει αισθητά θερμοκρασία σε εκείνο το σημείο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια ρομ που να είναι πλήρως λειτουργική και απροβληματιστη και να προσφέρει καλή αυτονομία μπαταρίας (καλύτερη από άλλες); Πόση ost βγάζει το κινητό;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποια ρομ που να είναι πλήρως λειτουργική και απροβληματιστη και να προσφέρει καλή αυτονομία μπαταρίας (καλύτερη από άλλες); Πόση ost βγάζει το κινητό;; Ευχαριστώ! Οποιαδηποτε απο https://xiaomi-miui.gr/community/ αλλα ακομα και η Official δουλευει αποβληματιστα.. Μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε Stable και Developer στην περιπτωση σου θα πηγαινα σε Stable αφου θες σταθεροτητα.. Αν με το OST εννοεις Sot Screen on time δηλαδη τοτε βγαζει 3ωρες βαρια χρηση gaming μουσικη και αλλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Έχω πιάσει και 4 ώρες SOT Με μικτή βαρεια χρήση και σε διάστημα 2 ημερών Βέβαια δεν παίζω κάποιο παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Τι ρομ φορατε ρε παιδιά εσείς; Εγώ με την miui 8 6.6.30 με την ανάλυση της οθόνης στα 720p, με κανονική χρήση (όλη μέρα ανοιχτά wifi-data γιατί πρέπει να παίρνω τα email μου.) βγάζω ένα 2μισαωρο max! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Τι ρομ φορατε ρε παιδιά εσείς; Εγώ με την miui 8 6.6.30 με την ανάλυση της οθόνης στα 720p, με κανονική χρήση (όλη μέρα ανοιχτά wifi-data γιατί πρέπει να παίρνω τα email μου.) βγάζω ένα 2μισαωρο max! Δεν βγαζεις πολυ.. Εγω εχω την τελευταια Dev απο Xiaomi.eu καθε βδομαδα βαζω την καινουργια εκδοση.. Μια ερωτηση παιδια τι Antutu Score βγαζετε? Και να ξερω οτι ειναι απλα ενας αριθμος και δεν σημαινει τιποτα.. Παρολα αυτα εγω βγαζω παρα πολυ λιγο και το βρισκω περιεργο στο τελευταιω που εκανα πριν απο λιγο και μετα απο restart εβγαλε 56174. Οσο ενα Redmi note 3 ειναι γελοιο... Εχει κανεις αυτο το προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Δεν βγαζεις πολυ.. Εγω εχω την τελευταια Dev απο Xiaomi.eu καθε βδομαδα βαζω την καινουργια εκδοση.. Μια ερωτηση παιδια τι Antutu Score βγαζετε? Και να ξερω οτι ειναι απλα ενας αριθμος και δεν σημαινει τιποτα.. Παρολα αυτα εγω βγαζω παρα πολυ λιγο και το βρισκω περιεργο στο τελευταιω που εκανα πριν απο λιγο και μετα απο restart εβγαλε 56174. Οσο ενα Redmi note 3 ειναι γελοιο... Εχει κανεις αυτο το προβλημα?? Τοσο βγαζω και εγω με το LeTV X600 56509 Και εγω οταν το ειχα σχετικα χαμηλο σκορ εβγαζα σε αντιθεση με το Χ800 που ειχα 87000 Android 6 πηρατε τελικα η ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τοσο βγαζω και εγω με το LeTV X600 56509 Και εγω οταν το ειχα σχετικα χαμηλο σκορ εβγαζα σε αντιθεση με το Χ800 που ειχα 87000 Android 6 πηρατε τελικα η ακομα; Οχι με επισημο τροπο δεν εχουμε παρει.. Παρα μονο Miui 8.. Τελικα ακολουθησα μια συμβουλη που μου εδωσαν Xiaomi.eu και ειχα παγωμενο το κινητο κατα την διαρκεια του Benchmark και μου εβγαλε 88χιλιαδες Score οσο θα επρεπε δηλαδη ;) οποτε οπως καταλαβαινετε οι θερμοκρασιες παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο για την αποδοση του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός για εγκατάσταση νέας ρομ;; Έχω ξεκλειδωτο bootloader αλλά θα ήθελα να δω και έναν οδηγό μην κάνω καμιά πατάτα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Παιδιά υπάρχει κάποιος οδηγός για εγκατάσταση νέας ρομ;; Έχω ξεκλειδωτο bootloader αλλά θα ήθελα να δω και έναν οδηγό μην κάνω καμιά πατάτα! Ευχαριστώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9388-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-Note-Pro/ νομιζω εδω εισαι φιλος. Ρωτησε κιολας τα παιδια εκει στο φορουμ για να εισαι σιγουρος 100% Edited August 1, 2016 by ggkogkas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα παιδιά, πήρα μία θήκη baseus ή οποία υποτίθεται ότι είναι sleep/wake up αλλά τζιφος . Τη φοραω και όταν την κλείνω ή οθόνη παραμένει ανοιχτή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο κινητό ή απλά ή θήκη λέει μούφες και δεν είναι smart sleep wake ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160802/2e9d63d0b62e383abf1524c88512f110.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts