Mesqal Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λίστα με τις roms για ΤΟ COOLPAD 8890U της vodafone, έχει και την ελληνική για φλασάρισμα http://ftp.coolpad.cn/product/download/downloadInfo/downloadInfo.html?downloadInfoBO.downloadInfo.mobileType=8890U#downListUL Πολυ χρησιμο αυτο. Υπαρχει και κανας οδηγος για το πως θα το φλασαρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λοιπόν οι οδηγίες για flash και λινκ για το πρόγραμμα στο coolpad F1 thread Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Εχω την stock rom ρουτ φυσικα αλλα απο οτι εχω δει το κινητο μου δεν υποστιριζει otg...τελικα μπορω να εχω αυτην την λειτουργια η οχι?Και αν ναι πως? Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Παιδιά οθόνη για το κινητό πού μπορώ να βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Είμαι κάτοχος 1 χρόνο και 3 μήνες, κολλάει αρκετά πλέον χωρίς να το έχω φορτώσει αρκετά, πολλές φώτο, μερικές εφαρμογές (οι περισσότερες στην sd) σκέφτομαι οτι είναι η ώρα για ένα format. Καθώς και η μπαταρία έχει μειωθεί αρκετά -πολύ- αισθητά. Κάποια ιδεα για format? (Αξίζει να το κάνω; Εχει δοκιμάσει κανείς;) Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tda2033 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 οποιος δεν εχει δει ποτε στο smart 4 max το 4G στην ενδειξη δικτυου , ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ. μετα απο ενα χρονο χρησης μου εδειχνε εως Η+, οσπου μια μερα επεσε στο Ε. ευτυχως ειχε ακομα εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdet Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Καλησπέρα, SOS Το κντ μου ενώ δούλευε, το άφησα στην πρίζα το βράδυ κ το πρωί δεν ανταποκρινόταν. Ενώ φώτιζε το πράσινο λαμπάκι όπως όταν έχω ειδοποιήσεις, πατούσα να ξεκλειδώσει κ δεν άνοιγε καν η οθόνη, ούτε δεχόταν κλήσεις σε viber/ messanger κτλ. Προσπάθησα να κάνω επανεκκίνηση με τα κουμπιά, με αγνοούσε για αρκετή ώρα, έκανε τελικα με power+volume down αλλά μου δείχνει το πρώτο logo του Android, δείχνει αμέσως μετά το σήμα της Vodafone κ έως εκεί. Το σήμα μετατρέπεται σε κυκλάκι που γυρνάει-φορτώνει κ αυτό είναι όλο!! Έχει τύχει σε κάποιον;;; Μόνο στη Vf μπορώ να το πάω; Θα το πάω προφανώς, εντός εγγύησης είναι κ δεν έχω κάνει καν root κτλ, αλλά φοβάμαι θα χάσω όλα τα μνμτ κ αρχεία που είχα μέσα.. Κ είναι πολλά κ σημαντικά.. Δύσκολο κάπως να τα σώσω, ε; Αν έχει οποιοσδήποτε κάποια ιδέα, pls βοηθήστε! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Νομιζω μονο vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Επειδή του έκανα πρόσφατα reset η εφαρμογή Smart Dayview; ουσιαστικά ο καιρός που βγάζει κάτω από το widget του ρολογιού/ημερολογίου στη κεντρική οθόνη, δε βρίσκει πια τοποθεσία. Την οποία την έχω ενεργοποιημένη σε Υψηλή και οι χάρτες (Here maps και Google maps) βρίσκουν τη τοποθεσία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το έχει πάρει ένας φίλος και με ρώτησε το εξής: 1. Έχει 4.4. Root γίνεται, και αν ναι, πώς; 2. Έχει βγει lollipop ή marshmallow γι' αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ροοτ γινεται με prg μονο4,4 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ροοτ γινεται με prg μονο4,4prg ? Υπάρχει κάποιο link ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Φίλε όντως δώσε κανά link γιατί δεν βρήκα τίποτα στο Google. Αν αργότερα θέλω να το κάνω unroot για να μην χάσω την εγγύηση , πώς το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Κάνε το ρουτ με το towel root, εγώ έτσι το έκανα Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Ναι ρ Φίλε γινεται έτσι αλλά αν πάθει κάτι το τηλέφωνο και χρειαστεί η εγγύηση πώς το κάνω unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπέρα. Συγγενικό πρόσωπο έχει το εν λόγο κινητό περίπου 1 χρόνο. Ξαφνικά άρχισε να μην δουλεύει το πάνω μέρος της οθόνης, αλλά συνέχισε να λειτουργεί το κινητό παρά αυτό το πρόβλημα. Πλέον ή οθόνη δεν ανταποκρίνεται σε κανένα σημείο. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα software ή πάει για αλλαγή hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos56 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα έχει εδώ και δυο τρεις εβδοαμάδες δεν μου δουλεύει το smart day view 2.1.9.0 για τον καιρό,ημερολόγιο και ώρα είναι ok με το που πάω να βάλω Τοποθεσία δεν την βρίσκει αλλα ούτε και στην επιλογή αυτόματη τοποθεσία μήπως ξέρει κανένας που είναι το πρόβλημα ; ευχαριστώ εκ τον προτερων Γιώργος Edited July 20, 2016 by Giorgos56 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα έχει εδώ και δυο τρεις εβδοαμάδες δεν μου δουλεύει το smart day view 2.1.9.0 για τον καιρό,ημερολόγιο και ώρα είναι ok με το που πάω να βάλω Τοποθεσία δεν την βρίσκει αλλα ούτε και στην επιλογή αυτόματη τοποθεσία μήπως ξέρει κανένας που είναι το πρόβλημα ; ευχαριστώ εκ τον προτερων Γιώργος Το ίδιο έχω αναφέρει κι εγώ 5-6 ποστ πιο πίσω. Λογικά θα θέλει update ή εφαρμογή, αλλά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosG_ Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αρα δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον για Lollipop στο συγκεκριμένο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αρα δυστυχώς δεν υπάρχει μέλλον για Lollipop στο συγκεκριμένο μοντέλο? Παίδες εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάθε χρόνο βγάζει μια σειρά με νέα μοντέλα που φορούν την πιο πρόσφατη έκδοση android και καμία αναβάθμιση σε παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 έχετε μιλήσει με την Vodafone ? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Γεια σας παιδια δυστυχως εσπασε η οθονη του αν εχει καποιος χαλασμενο τηλεφωνο με καλη οθονη η αν γνωριζεται γιατι εγω δεν βρηκα οθονη αντικαταστασης Ευχαριστω Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxgr Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 οποιος δεν εχει δει ποτε στο smart 4 max το 4G στην ενδειξη δικτυου , ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ. μετα απο ενα χρονο χρησης μου εδειχνε εως Η+, οσπου μια μερα επεσε στο Ε. ευτυχως ειχε ακομα εγγυηση... τα ίδια και στο δικό μου, δεν συνδέεται 3g ή 4g μετά από 1,5 χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eiriniman Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Κάτοχος και εγώ του εν λόγο κινητού ενάμιση χρόνο τώρα.Η εφαρμογή smart view δεν βρίσκει τοποθεσία με τίποτα.Το κινητό για πρώτη φορά δεν άνοιγε καθόλου την περασμένη εβδομάδα και το έστειλα vodafone athens το έφτιαξαν αρκετά γρήγορα και το έχω τώρα κανονικά.Μόνο η εφαρμογή αυτή δεν λειτουργεί καλά.Όσο για το πρόβλημα μου είπαν ότι του έκαναν μία αναβάθμιση και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Κάτοχος και εγώ του εν λόγο κινητού ενάμιση χρόνο τώρα.Η εφαρμογή smart view δεν βρίσκει τοποθεσία με τίποτα.Το κινητό για πρώτη φορά δεν άνοιγε καθόλου την περασμένη εβδομάδα και το έστειλα vodafone athens το έφτιαξαν αρκετά γρήγορα και το έχω τώρα κανονικά.Μόνο η εφαρμογή αυτή δεν λειτουργεί καλά.Όσο για το πρόβλημα μου είπαν ότι του έκαναν μία αναβάθμιση και όλα καλά. Όσο αφορά την εφαρμογή smart view, αυτό είναι θέμα της εφαρμογής και μόνο που δεν βλέπω να αναβαθμίζεται παρά μόνο αν την φτιάξουν σε κάποιο update του τηλ/νου το οποίο βλέπω να το έχουν ξεχάσει. Τώρα το "του κάναμε αναβάθμιση" είναι το γνωστό γλυφιτζούρι που λένε ακόμα κι αν έχουν απλά περάσει την πιο πρόσφατη έκδοση που είχαμε ήδη όλοι. Άλλωστε θα είχαμε δει αναβάμηση όλοι πια. Χώρια που μπορεί εύκολα να διαπιστωθεί αν έχουν περάσει μια "μεγαλύτερη" εκδοση στο τηλ/νο τελικά. Αφού δουλεύει πάντως όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts