Jump to content

Mesqal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mesqal

  • Ημ. Γέννησης 01/10/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Mesqal's Achievements

  1. Μήπως έχουμε αλλο link? Δεν λειτουργεί αυτό.
  2. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Σκεφτομαι να το δώσω, δεν το χρησιμοποιώ πλέον, έαν το θέλει κανείς ας μου στείλει ενα πμ
  3. Το πήρα για να αναβαθμιστώ απο lg flex 2!!! Νομίζω οτι για τα λεφτά του είναι πολύ αξιόλογο, στα θετικά, η οθόνη, μπαταρία, ήχος γεμάτος αν και νομίζω το κάτω ηχείο είναι σε λάθος θεση. Σε κλήσεις πολύ καλό, έκανα χειροκίνητα update το apk της κάμερας και βελτιώθηκε και εκεί αρκετά. Επίσης σημαντικό, ακόμα και με την θήκη, δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Αρνητικά, μέτρια βίντεο και δεν δουλέυει προς το παρόν το ΑΟΕ led για ειδοποιήσεις. -UPDATE- Τελικά δουλέυει ένα άλλο apk το aodnotify !!!
  4. Mesqal

    TCL 30

    Έχει double tap το wake?
  5. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Το ανέστησα για 2η φορά το flex, καινούργια μπαταρία αλλά οχι την original, νομίζω αυτές είχαν πρόβλημα ανέκαθεν και όχι η πλακέτα. Αν το έχετε παρατημένο σε κανα συρτάρι δοκιμάστε την αλλή μπαταρία που πουλάνε στο σκρουτζ, χαλάλι τα ευρώ της για ένα τετοιο κινητό.
  6. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Καλα που το ανεφερες omnian γιατι ειμουν ετοιμος να το φουρνισω (την πλακετα) :P . Οι μπαταριες ειναι λαχειο, εμενα αρχικα ηταν χαλια, μετα εστρωσε και τελικα παρεδωσε και αυτη. Εχει βγει και μια κινεζικη στο skroutz αλλα δεν το ρισκαρω. To handgrip που εχει το flex δεν προκειται να το αποκτησει αλλο κινητο, τα σημερινα ειναι σαν να κρατα χελι ζωντανο :P
  7. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Δυστηχως μετα απο σχεδον 2 χρονια με περιστασιακη χρηση η 2η μπαταρια βγηκε οff. Αυτη τη φορα μου εσβηνε οταν η μπαταρια επεφτε κατω απο 80% και συντομα εσβηνε συνεχως και ξεκιναγε τα bootloop ακομα και οταν το ειχα στον φορτιστη. Απο οτι συμπερανω το προβλημα ανεκαθεν ηταν οι ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ και οχι η πλακετα του κινητου, τζαμπα ειχα αλλαχθει τοσες πλακετες. Φυσικα θα παραγγειλω καινουργια μπαταρια, η 2η ειχε χρονο κατασκευης 2015, ελπιζω να βρω καποια ποιο καινουργια.
  8. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    [/color] Ναι ειναι πανευκολο, δες στο youtube .
  9. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπερα παιδια, επειδη εχω μεινει λιγο πισω, βγηκε root για την 6.0.1?
  10. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Μακαρι να ειναι ετσι και να εφταιγε το τσιπακι. Να γινω λιγο κακος και να πω οτι ποσα απο το flex που ειχαν αυτο το προβλημα με την μπαταρια να πηγανε για service και για διαφορους λογους να αλλαχτηκε χωρις να χρειαζεται η πλακετα? Πολλα μαλλον :p (αποψη μου). Γιαυτο αν αρχισει τα restart αλλαχτε του μπαταρια, ειναι πανευκολο, γιατι στην αντιπροσωπεια θα εχουν φορτο εργασιας και θα καθυστερησουν. Τελος ενω το κινητο με την 6 εγινε καλυτερο γενικα, υπαρχει ενα τεραστιο μειονεκτημα για μια μεριδα χρηστων μαζι με μενα, που λεγεται root και συγκεκριμενα, η ελλειψη του.
  11. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Ναι το εχω εφαρμοσει αυτο, αν δεν υπαρχει βιασυνη το φορτιζω με 1Α φορτιστη.
  12. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Η μπαταρια απο το σκρουτζ με τα 11 ευρω, ενω στην αρχη αδειαζε πολυ γρηγορα και απογοητευτικα, μετα απο 10+ κυκλους φορτισης ηρθε στα ισια της και κραταει οσο και η αρχικη που φοραγε. :D Επισης κατι αλλο, η μπαταρια στο flexακι ΥΠΟΦΕΡΕΙ, και λογω του quickcharge και λογω του ενεργοβορου επεξεργαστη οποτε δυσκολα θα ξεπερασει τα 2 χρονια ζωης.
  13. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Αυτο εκανα φιλε μου και το τηλ πλεον με αλλαγμενη μπαταρια δουλευει κανονικα με την official 20d. Το LGup δεν μου δουλεψε, και κατεβασα το επισημο LGMobileSupportToool. Δεν ειχε επιλογη για fresh install και μου κρατησε ολα τα apks και τις ρυθμισεις που ειχα πριν, δυστυχως δεν κρατησε και το root :p.
  14. Mesqal

    LG G Flex2 (H955)

    Γεια σας μαγκες, μετα απο 2+ χρονια μου αρχισε και μενα τα bootloop, αλλα το εκανε την στιγμη που το σκαλιζα, ηθελα να περασω τα mods για dual windows, 1080p60 κτλ. Δεν ξερω αν αυτο ειναι τυχαιο, το εκανε ακριβως τη στιγμη που πειραξα ενα αρχειο στο system. Το ανοιξα :p, η μπαταρια ηταν λιγο φουσκωμενη, του εβαλα καινουργια, και μπηκα σε download mode να του περασω παλι την 15c rooted που ειχε πριν αλλα δεν υπαρχει στο νετ. Αν καποιος την βλεπει πουθενα plz ενα πμ :)
  15. Δεν εχουν το θεο τους εκει στη wind. Εχω 1.25 ευρω στη καρτα, εχουν ληξει ολα τα πακετα λεπτων και mb αλλα δεν βιαζομαι να κανω ανανεωση ακομα, θα εχω το κινητο μονο για αναπαντητες :p. Την αλλη μερα σκαει κλασσικα το sms "χρεωθηκατε 1.20 για internet .." Στελνω στο Facebook και το απογευμα μου επιστρεφουν το 1.20, λεω παλι καλα. Βαζω μια 10αρα καρτα, ερχεται το sms "εχετε 9.44 υπολοιπο.. " μπαινω στο apk μεσα wifi, βλεπω υπολοιπο 9.14 :lol:
×
×
  • Create New...