b744pilot Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Οντως φιλε.. αρκει να προσεξουν επιτελους λιγο την γιορτη των αγγελων :O Αλήθεια ποιοι θα ναι φέτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 pantos diavasa sto site ths coca-cola oti meta to telos ths periodias twn duo xristougeniatikwn fortigwn stis 15 dek,tha ginei megali sinavlia sto kentro ths athinas,opou tha einai kai oi kataliksi tou taksidiou! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Τί ωραίες χαρούμενες ειδήσεις:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 stis serres na doume ti tha ginei pados mexri tora den egine kapio stolisma stin poli ektos apo kapia elaxista spitia kai kapia magazia pou anoigoun apokleistika gia ta xristougenna:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Αχ,πολύ μου αρέσουν τα χριστούγεννα!!!Είναι πολύ ωραία,για πολλούς λόγους!Δεν έχουμε σχολείο,έρχεσαι πολύ κοντά με τα οικογενειακά σου πρόσωπα...Γενικά,πιστεύω πως τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ ζεστή γιορτή!Και για αυτό μου αρέσει πολύ...:cool: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Αλήθεια ποιοι θα ναι φέτος? Ακομα δεν εχω ακουσει κατι.. Ειδωμεν! Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 εδώ έχει πέσει ήδη στολισμός στο myphone τπτ????:worry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Αχ,πολύ μου αρέσουν τα χριστούγεννα!!!Είναι πολύ ωραία,για πολλούς λόγους!Δεν έχουμε σχολείο,έρχεσαι πολύ κοντά με τα οικογενειακά σου πρόσωπα...Γενικά,πιστεύω πως τα Χριστούγεννα είναι μια πολύ ζεστή γιορτή!Και για αυτό μου αρέσει πολύ...:cool: Μπράβο...Το ίδιο ένιωθα και εγώ μικρότερος...Μοναδικά συναισθήματα.Βέβαια όσο μεγαλώνεις τα ζεις όλο και λιγότερο αλλά δεν χάνουν τη μοναδικότητά τους... Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Μπράβο...Το ίδιο ένιωθα και εγώ μικρότερος...Μοναδικά συναισθήματα.Βέβαια όσο μεγαλώνεις τα ζεις όλο και λιγότερο αλλά δεν χάνουν τη μοναδικότητά τους... ...και επίσης μεγαλώνοντας δουλεύεις κανονικά τις περισσότερες μέρες των γιορτών και συνειδητοποιείς πως οι συγγενείς δεν είναι και τα πιο αξιόλογα πρόσωπα και όσο να πεις αυτό ψιλο-μειώνει την εορταστική αίσθηση των γιορτών που θυμάσαι από τις εποχές του σχολείου :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 1 μήνας μέχρι τα Χριστούγεννα:up: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogias Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Όταν ήμουν μικρός όλα ήταν πιο όμορφα, σταματούσε το σχολείο,λέγαμε τα κάλαντα,περίμενα τον άι Βασίλη.. Όσο μεγαλώνεις η μαγεία χάνεται.. Ειδικά όταν ξέρω ότι οι πιο πολλοί απαξιώνουν τον Χριστό ωμά ορθολογιστικά και δεν τον δέχονται ούτε καν σαν παραμύθι τότε τι μένει;Τα μπουζούκια, τα μαγαζιά και οι διαφημίσεις της coca cola; Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι Χριστούγεννα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Όταν ήμουν μικρός όλα ήταν πιο όμορφα, σταματούσε το σχολείο,λέγαμε τα κάλαντα,περίμενα τον άι Βασίλη.. Όσο μεγαλώνεις η μαγεία χάνεται.. Ειδικά όταν ξέρω ότι οι πιο πολλοί απαξιώνουν τον Χριστό ωμά ορθολογιστικά και δεν τον δέχονται ούτε καν σαν παραμύθι τότε τι μένει;Τα μπουζούκια, τα μαγαζιά και οι διαφημίσεις της coca cola; Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι Χριστούγεννα... τωρα πια φιλε μου ναι..... αλλα και παλι ειναι μαγευτικα τα Χριστουγεννα για αυτους που θελουν πραγματικα να τα ζησουν:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 τωρα πια φιλε μου ναι..... αλλα και παλι ειναι μαγευτικα τα Χριστουγεννα για αυτους που θελουν πραγματικα να τα ζησουν:):) kathe xrono prwsoathw na zhsw auta ta mageftika xristougena alla akoma den ta katafera!:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 εγω απ την αλλη πιστευω οτι τα Χριστουγεννα είναι μια πολύ ωραια γιορτη,που μας λέει να την περνάμε με ατομα που πραγματικα αγαπαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΛΑΤΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ;;; Τα... «πάνω - κάτω» έρχονται τα φετινά Χριστούγεννα. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο παίρνει... «ανάποδες» και στρέφει την κορυφή του στο πάτωμα. Και στις τρεις του... «εκδόσεις» -με βάση, κρεμασμένο στον τοίχο και κρεμασμένο στην οροφή σαν πολυέλαιος- το ανάποδο δέντρο εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία του. Ενώ αποκτά ξεχωριστό «χαρακτήρα» με τα ποικίλα στολίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο, όπως πούπουλα, γυάλινα κρεμαστά διακοσμητικά που ιριδίζουν, ξύλινα και πήλινα παιχνίδια, βελούδινες μπάλες και κομψοτεχνήματα σε ρομαντικό στυλ, όπως δαντελωτές ομπρελίτσες και μποτάκια εποχής. Μία ακόμη... ολόφρεσκη ιδέα αποτελούν και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, που καταλαμβάνουν περιορισμένο χώρο, ιδανικά για μικρά διαμερίσματα και βιτρίνες καταστημάτων. Τέτοιου τύπου είναι τα «μισά» δέντρα με βάση, που ανοίγουν μόνο τα μπροστινά κλαριά και είναι κατάλληλα για γωνίες, τα τριγωνικά δέντρα, που εφαρμόζουν σαν κάδρο στον τοίχο, και τα «σλιμ», που είναι ιδιαίτερα λεπτά και κυκλοφορούν μέχρι και σε... μαύρο χρώμα. Τα μαύρα έλατα υπήρχαν και πέρυσι, αλλά ελάχιστοι τα προτίμησαν. Φέτος και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού, τα μαύρα χριστουγεννιάτικα δέντρα αποκτούν συμβολικό χαρακτήρα και κάποιοι τ αγοράζουν σαν ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στους πληγέντες. Διαφορετικά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι και οι λεγόμενοι «φοίνικες» με ξύλινο κορμό και «ακατάστατο» φύλλωμα. Τα παραδοσιακά πράσινα έλατα με ύψος 1,80 και 2,10 μέτρα έχουν διαχρονική αξία και κοσμούν τα περισσότερα ελληνικά σπίτια. Τα στολίδια είναι αυτά που μεταμορφώνουν το δέντρο δίνοντάς του χρώμα γιορτής. Τα ξύλινα παιχνίδια, όπως κουνιστά αλογάκια, ζαχαρωτά και πέδιλα του πατινάζ, είναι πολύ στη... χριστουγεννιάτικη μόδα. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα στολίδια του πάγου, δηλαδή μπάλες, ρόδια, κουκουνάρια, αχλάδια και σταφύλια με υφή που δίνει την αίσθηση πως είναι παγωμένα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι δελεαστικοί και φέρνουν τον καταναλωτή στο δίλημμα τι να διαλέξει. Τα κλασικά χρώματα χρυσό, ασημένιο και κόκκινο, ή να τολμήσει φέτος να χρησιμοποιήσει πιο εκκεντρικά χρώματα, όπως τιρκουάζ, φιστικί, μπρονζέ, βυσσινί, πορτοκαλί, φούξια, μοβ και λιλά; Την τελευταία πινελιά δίνουν τα λαμπάκια με τα μπλε «λεντ» να κυριαρχούν τα φετινά Χριστούγεννα. Εμφαση τα τελευταία χρόνια δίνουν οι Ελληνες και στον εξωτερικό διάκοσμο του σπιτιού. Πρωτότυπο εξωτερικό στολίδι για εφέτος είναι οι πολυέλαιοι με φωτοσωλήνες, που προσδίδουν μεγαλόπρεπο ύφος. «Κάθε χρόνο και νωρίτερα στολίζουν οι Ελληνες για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς», λέει στο «Εθνος» η κ. Χρυσαυγή Θεολόγη, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων με χριστουγεννιάτικα είδη «CRΕSΤ MARK Α.Ε.» στο Αιγάλεω και το Χαλάνδρι, δίνοντάς μας το στίγμα της Χριστουγεννιάτικης αγοράς. «Οι βιτρίνες και τα ράφια των καταστημάτων μου είναι έτοιμα σχεδόν δύο μήνες πριν από τα Χριστούγεννα και αρκετοί είναι οι πελάτες που έχουν ήδη κάνει τις πρώτες τους αγορές, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που έχουν στολίσει δέντρο», τονίζει η κ. Θεολόγη, στα καταστήματα της οποίας μπορεί κανείς να βρει ό,τι πιο πρωτότυπο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. ΕΘΝΟΣ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Όταν ήμουν μικρός όλα ήταν πιο όμορφα, σταματούσε το σχολείο,λέγαμε τα κάλαντα,περίμενα τον άι Βασίλη.. Όσο μεγαλώνεις η μαγεία χάνεται.. Ειδικά όταν ξέρω ότι οι πιο πολλοί απαξιώνουν τον Χριστό ωμά ορθολογιστικά και δεν τον δέχονται ούτε καν σαν παραμύθι τότε τι μένει;Τα μπουζούκια, τα μαγαζιά και οι διαφημίσεις της coca cola; Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι Χριστούγεννα... +1000 :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ναι αλλά αυτό είναι more fun :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ποιο απ'όλα δηλαδη? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ...... Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αχ παιδια,εμενα μου αρεσουν πολυ τα Χριστουγεννα.. Στο Κιλκις εχουν ηδη στολισει αρκετα μαγαζια και ειναι πολυ ωραια.. Το μονο που μενει ειναι να κλεισουν τα σχολεια να ευχαριστηθουμε λιγο τις γιορτες που ερχονται...:D Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Τα... «πάνω - κάτω» έρχονται τα φετινά Χριστούγεννα. Το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο παίρνει... «ανάποδες» και στρέφει την κορυφή του στο πάτωμα. Και στις τρεις του... «εκδόσεις» -με βάση, κρεμασμένο στον τοίχο και κρεμασμένο στην οροφή σαν πολυέλαιος- το ανάποδο δέντρο εντυπωσιάζει με την πρωτοτυπία του. Παιδιά έλεος τί άλλο θα σκεφτούν?Το είδα κι αυτό σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται σαν να τα βεβηλώσανε τα καημένα.Ακουσε εκεί ανάποδο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδιά έλεος τί άλλο θα σκεφτούν?Το είδα κι αυτό σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται σαν να τα βεβηλώσανε τα καημένα.Ακουσε εκεί ανάποδο:wacko: Kαι περσυ το ιδιο κανανε...Τι να πεις...Απλα, κατα την γνωμη μου, θελουν να βγουν στις ειδησεις του σταρ:lol:!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Kαι περσυ το ιδιο κανανε...Τι να πεις...Απλα, κατα την γνωμη μου, θελουν να βγουν στις ειδησεις του σταρ:lol:!! Σίγουρα!Αλλιώς δεν εξηγείται:lol: Γιατί το άλλο με τα μαύρα δεντρα?Σκοπός είναι να ξανακάνουμε πράσσινα τα δάση, όχι να μαυρίσουμε και τα ψεύτικα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 27, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ειναι που καηκαν ολα βρε και δε βρηκαν να κοψουν κανα πρασινο.. προσωπικα δε με χαλαει να εχει ο αλλος στο σπιτι του μαυρο δεντρο.και μπλε υπαρχουν και ασημι,φουξια...απο τη στιγμη που ειναι στο σπιτι του δεν με ενοχλει. τωρα για μαγαζι ισως να το κανουν για να τραβηξουν την προσοχη του κοσμου και τραβηξουν βλεμματα.γιατι ολο και καποιοι θα κοντοσταθουν να δουνε ακομα και αν δε τους ενδιαφερουν τα προιοντα του μαγαζιου. και ας μην ξεχναμε πως παραδοσιακα στην ελλαδα στολιζουμε καραβακι,οχι δεντρο... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ειναι που καηκαν ολα βρε και δε βρηκαν να κοψουν κανα πρασινο.. Α! με αυτό το σκεπτικό το πάνε! προσωπικα δε με χαλαει να εχει ο αλλος στο σπιτι του μαυρο δεντρο.και μπλε υπαρχουν και ασημι,φουξια...απο τη στιγμη που ειναι στο σπιτι του δεν με ενοχλει. και ας μην ξεχναμε πως παραδοσιακα στην ελλαδα στολιζουμε καραβακι,οχι δεντρο... Καλά ο καθένας ότι θέλει στολίζει. Το καραβάκι απότι ξέρω στα νησιά μόνο δεν ισχύει? Ακουσα ότι στην γιορτή των αγγέλων θα ναι ο Πετρέλης!Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts