Barlost Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 Εφοσον το καταλαβα με την πολλοστη θα σου ελεγα να μην μπλεξεις με την επιστροφη στο geek ειναι τα ζωα μου αργα και δυσκολα θα βγαλεις ακρη Αν μπορεις φλασαρε τα κινητα, θα γλυτωσεις αρκετο χρονο, και που ξερεις ισως βρεις καλυτερη Ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 (edited) Νομιζω πως τη διευθυνση που θα το στειλεις θα την """παρεις"" απο το paypal. Την εκτυπωνεις και την κολλας πανω στο δεμα. Αν εχει κινεζικα γραμματα ΔΕΝ τα μεταφραζεις, τα αφηνεις στα κινεζικα. Την εχω παρει ηδη απ το pp, απλως ηθελα να ξερω αν μεταφραζονται τα γραμματα η κανω εκτυπωση, οποτε την απαντηση την πηρα ευχαριστω και καλη συνεχεια στο φορουμ @mobile59 σ ευχαριστω και σενα για την απαντηση @Barlost μολις ειδα το μνμ,θα προτιμησω να το στειλω πισω( να αποκτησουμε και εμπειρια) σ ευχαριστω και σενα Edited November 10, 2016 by popc3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 +1 για την πρόταση του Barlost, επειδή έχεις να κάνεις με Geekbuying, όχι Vickmall. Θα χάσεις μήνες για δουλειά μερικών λεπτών και μπορεί να σου πούνε οτιδήποτε ως αιτία και να έχεις άλλα μετά. Και η απόκτηση εμπειρίας στο φλασάρισμα είναι καλή ;) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 +1 για την πρόταση του Barlost, επειδή έχεις να κάνεις με Geekbuying, όχι Vickmall. Θα χάσεις μήνες για δουλειά μερικών λεπτών και μπορεί να σου πούνε οτιδήποτε ως αιτία και να έχεις άλλα μετά. Και η απόκτηση εμπειρίας στο φλασάρισμα είναι καλή ;) 2 πραγματα φοβαμαι 1.ΜΗΝ χαθει στη μεταφορα 2. Η συσκευη εχει τη ζελατινα της leagoo αλλα εχουν σβηστει καποια γραμματα και εχει παρει αερα με φουσκαλες μιας και οσο να ναι το περιεργαστηκα το κινητο. οποτε θα γινει refund - 20% και οχι full (αν οχι σιγουρα κατα μεγαλη πιθανοτητα) λογω χρησιμοποιημενης συσκευης (την θελουν στην κατασταση που τη παρελαβα/ορος του μαγαζιου σε claim) θα μπορουσα να το βαλω αγγελια αλλα ποιος θα αγορασει αν εξηγησω τα θεματα; Καλημερες στο φορουμ και καλη Κυριακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 2 πραγματα φοβαμαι 1.ΜΗΝ χαθει στη μεταφορα 2. Η συσκευη εχει τη ζελατινα της leagoo αλλα εχουν σβηστει καποια γραμματα και εχει παρει αερα με φουσκαλες μιας και οσο να ναι το περιεργαστηκα το κινητο. οποτε θα γινει refund - 20% και οχι full (αν οχι σιγουρα κατα μεγαλη πιθανοτητα) λογω χρησιμοποιημενης συσκευης (την θελουν στην κατασταση που τη παρελαβα/ορος του μαγαζιου σε claim) θα μπορουσα να το βαλω αγγελια αλλα ποιος θα αγορασει αν εξηγησω τα θεματα; Καλημερες στο φορουμ και καλη Κυριακη Θα σου πω ενα απλο σεναριο τι μπορει να γινει θα την στειλεις πισω θα φτασει θα αργησουν πολυ να την παρουν και στην πορεια θα σου λενε διαφορα Ηθελα και στειλω πισω το jiayu S3 επειδη η ρομ ηταν για κλωτσιες οταν το πρωτοπηρα. Ημουν στο παρα 5 να στο στειλω πισω. Δοκιμασα πρωτη φορα το flashing και εκτοτε εμαθα πραγματα για το κινητο που νωριτερα δεν ειχα ιδεα. Ασε που η εμπειρια ειναι μοναδικη και βλεπεις τι πραγματικα κανει το κινητο σου με νεες ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 καλημερες στο φορουμ καταρχας Σημερα αφησα στο ταχυδρομειο το φακελο για επιστροφη, οπου μου ειπαν Δεν υπαρχει ενημερωση παραλαβης δεματος Δεν γινοταν να γραψω σε χαρτι δωρο η ελατωματικο και αξια σε δολλαρια , αυτο γινετε σε δεμα το οποιο πρεπει να δουν τι υπαρχει μεσα (αν καταλαβα καλα) οποτε απλως δηλωσα αξια 15€ το pp μου εστειλε διευθυνση επιστροφης επικοινωνησα με το geek και η διευθυνση ειχε διαφορετικο ταχυδρομικο κωδικα εγω το εστειλα σ αυτην που μου εστειλε το pp τι γινετε σ αυτη την περιπτωση; αν χαθει το δεμα τι γινετε; μπηκα στο resolution του pp και εβαλα το track, εκει ειδα οτι εγραφε οτι δεν υπαρχουν documents, προφανως εννοει φωτο, πως τους στελνω τις φωτο αν μπορει να γινει τωρα, υπαρχει καποιο email στο οποιο να επικοινωνω απευθειας με το pp? για επιστροφη ταχυδρομικων εξοδων ποτε μπορω να μπω και να στειλω στο pp? αυτα εν ταχει προς το παρον ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Έστειλα κινητο για επισκευή coolicool στην Κίνα Shenzhen 7/11/2016. Στο 17track φαίνεται να έφτασε Κίνα ,αλλά δεν έχω κάποιο νέο. Τους έστειλα μήνυμα και είπαν θα ελέγξουν στο local post. Εγώ τι κάνω ? Υπάρχει τρόπος να ελέγξω ότι έφτασε στο τοπικό ταχυδρομείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 παίδες SOS χρειάζομαι άμεσα την ταχυδρομική διεύθυνση του minideal στην Κίνα για επιστροφή ενός κινητού το γρηγορότερο (αύριο) μου στέλνουν mail στο inmail που τους έχω δώσει άλλα λόγο γραμματοσειράς δεν διακρίνεται σωστά είναι μπερδεμένα αγγλικά και σύμβολα. Παρακαλώ πολύ όποιος τη γνωρίζει ας τη γράψει εδώ ή μέσω ΠΜ το γρηγορότερο δυνατό. Ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Έστειλα κινητο για επισκευή coolicool στην Κίνα Shenzhen 7/11/2016. Στο 17track φαίνεται να έφτασε Κίνα ,αλλά δεν έχω κάποιο νέο. Τους έστειλα μήνυμα και είπαν θα ελέγξουν στο local post. Εγώ τι κάνω ? Υπάρχει τρόπος να ελέγξω ότι έφτασε στο τοπικό ταχυδρομείο? RE613309273GR Μπορείτε να δείτε που έχει φτάσει κινητο ,γιατί μου βγάζει κάτι κινεζικά στο 17track Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κάτω δεξιά έχει ένα κουμπάκι για αγγλικά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 RE613309273GR Μπορείτε να δείτε που έχει φτάσει κινητο ,γιατί μου βγάζει κάτι κινεζικά στο 17track Πηρε τον δρομο προς την Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 RE613309273GR Μπορείτε να δείτε που έχει φτάσει κινητο ,γιατί μου βγάζει κάτι κινεζικά στο 17track Να το βλέπεις και από το trackitonline.ru. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) καλημερες στο φορουμ εχω κανει αιτημα για refund των εξοδα αποστολης για την αποστολη στην Κινα αλλα στην φορμα που συμπλησωσα δεν με αφηνε να συναψω αρχειο, τους το εστειλα στο μαιλ που μου στειλαν απαντωντας απο κατω, μεχρι σημερα δεν εχω δει καποια απαντηση, 15/11 εχει γινει το αιτημα, καποια απαντηση; ευχαριστω εκ των προτερων 15/11 εφυγε, σημερα το ειδα στο tr17 με κινεζικα γραματα και china post στο μηνυμα που μου ειχε στειλει το ππ μου εγραφε οτι ημουν υπευθυνος για τα οποιαδηποτε μεταφορικα επιβαρυνθει η επιστροφη, μηπως γι αυτο χανω την επιστροφη ςξοδων αποστολης; Edited November 17, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1983 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 καλησπερα στο φορουμ! παίδες SOS χρειάζομαι βοήθεια – συμβουλές έμπλεξα με την fastcardtech… πήρα ένα κινητό iPhone 6 used Refurbished το οποίο έχει πρόβλημα!! κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια!!! το Bluetooth και wireless έχουν πρόβλημα δεν λειτουργούν συνέχεια.. το πήγα σε έναν φίλο γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών που δουλεύει στο servise για να το δει. Μου ειπε ότι μάλλον έχει πρόβλημα η πλακέτα με το Bluetooth και wireless (δεν ειχε πλακέτα για να το αλλάξει και να το δοκιμάσει) και γι αυτό κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια.. μόλις απενεργοποιώ το Bluetooth και wireless είναι όλα οκ.. προς το παρόν!!! η πλακέτα είναι φτηνή από το ebay κάνει γύρο στα 10 ευρώ.. αλλά μου είπε ότι από το κινητό λείπουν βίδες κάτι προστατευτικά που κρατούν την οθόνη, έχει κινέζικη οθόνη και γενικά δεν είναι κ σε πολύ καλή κατάσταση.. δεν ξέρω τι να κάνω…. Να το φτιάξω? Να το δώσω πίσω ? μην μου πουν ότι το χάλασα εγώ…. Δεν θα έχω και κινητό… τους έχω στείλει μέσω paypal αλλά δεν βρίσκω άκρη Mηνυμα μου στον seller First time i buy from your site, I am very disappointed and I have big problem with the phone. My iPhone keeps restarting often and wifi and bluetooth sometimes work and sometimes don't work. the iphone isn't like new, in description off your site write Phone looked 100% brand new but is used and refurbished, because screen display isn't original and it have some broblems with the touch. i will wait for your reply. Μηνυμα Seller Hello petros, I am really sorry to hear this problem from you. Please try to do a factory reset then have a try if the phone will work OK or not. The phone is Used ones, we replace good parts to cover the scratched parts, but the units are good quality ones. Mηνυμα μου στον seller i do a factory reset and the phone doesn't work ok and have still the same problems Mηνυμα seller OK, if like that, then there is no other choice, please send it back to us get replacement. Και στην συνέχεια μου έδωσε οδηγίες πως να το στείλω Mηνυμα μου στον seller This is not solution for me. You sent me a damage iphone with many problems. if i will send you the iphone and you will send me replace all this thing it takes 40 days at least.. i sold my previous phone so i haven't other smartphone. I cannot without smartphone for a day so it cannot be done for many days.. its important for my job and my life. Look this video https://youtu.be/a50956VsnTw is my phone which I bought from you.. I am very disappointed for this situation. So there is no other choice. I want 280,00EUR a partial refund and keep the item Mηνυμα seller For each company, they can not promise their item 100% has no problem, we are the same. For the problem items, we offer solution, you can send it back to us get exchange or refund. And we clear this in our warranty policy, we don't accept partial refund with such a big amount, hope for your understanding, it's really a lot. We can send it back to the manufacturer exchange free. τι να κανω?? δεν ειναι λιγα τα λεφτα 370 εδωσα!! αν έκανα κανένα λάθος στο post ή σας κούρασα να με συγχωρέσετε ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Στείλτο πίσω να το φτιάξουν, ανακατασκευασμένο πήρες, αυτά τα ρίσκα είναι μεγάλα. 370€ για ανακατασκευασμένο κινητό πάντως είναι μεγάλο λάθος... ΥΓ 10€ η motherboard δεν υφίσταται, ούτε αν είναι κλεμμένη :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros1983 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Μεγάλο λάθος!!! Η πλακάτα μπορεί να είναι και η motherboard αλλά ο τεχνικός μου είπε ότι μάλλον είναι η πλακέτα με το Bluetooth και wireless (μια μικρή).. αν στείλω τη συσκευή πίσω και ζητήσω να μου επιστρέψουν τα χρήματα υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματα μου? να μου βρουν καμία δικαιολογία ότι το χάλασα εγώ η ότι λείπουν πράγματα από μέσα.. Έχω ξενερώσει πολύ γιατι λείπουν εξαρτήματα από μέσα κ δεν θέλω κινητό από αυτούς!! Αλλιώς θα το έφτιαχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 φιλε το μεγαλυτερο λαθος ειναι που το πηρες απο αυτο το καταστημα Εχει δειξει κακα δειγματα με ανακατασκευασμενα τηλεφωνα. Ισως βρεις ακρη με το Paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 @petros1983. Παρόμοια περίπτωση είχα και εγώ με κινητό με το μαγαζί αυτό. Ελπίζω να αγόρασες με PayPal. Θα τραβήξεις ένα βίντεο που δείχνει το πρόβλημα. Ανοίγεις dispute στο PayPal και ζητάς να στείλεις πίσω το κινητό και να πάρεις full refund. Δεν υπάρχει άλλη λύση αν θες να μην κλαις τα χρήματα σου. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 καλησπερα στο φορουμ! παίδες SOS χρειάζομαι βοήθεια – συμβουλές έμπλεξα με την fastcardtech… πήρα ένα κινητό iPhone 6 used Refurbished το οποίο έχει πρόβλημα!! κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια!!! το Bluetooth και wireless έχουν πρόβλημα δεν λειτουργούν συνέχεια.. το πήγα σε έναν φίλο γνωστής αλυσίδας ηλεκτρικών που δουλεύει στο servise για να το δει. Μου ειπε ότι μάλλον έχει πρόβλημα η πλακέτα με το Bluetooth και wireless (δεν ειχε πλακέτα για να το αλλάξει και να το δοκιμάσει) και γι αυτό κάνει επανεκκινήσεις συνέχεια.. μόλις απενεργοποιώ το Bluetooth και wireless είναι όλα οκ.. προς το παρόν!!! η πλακέτα είναι φτηνή από το ebay κάνει γύρο στα 10 ευρώ.. αλλά μου είπε ότι από το κινητό λείπουν βίδες κάτι προστατευτικά που κρατούν την οθόνη, έχει κινέζικη οθόνη και γενικά δεν είναι κ σε πολύ καλή κατάσταση.. δεν ξέρω τι να κάνω…. Να το φτιάξω? Να το δώσω πίσω ? μην μου πουν ότι το χάλασα εγώ…. Δεν θα έχω και κινητό… τους έχω στείλει μέσω paypal αλλά δεν βρίσκω άκρη Mηνυμα μου στον seller First time i buy from your site, I am very disappointed and I have big problem with the phone. My iPhone keeps restarting often and wifi and bluetooth sometimes work and sometimes don't work. the iphone isn't like new, in description off your site write Phone looked 100% brand new but is used and refurbished, because screen display isn't original and it have some broblems with the touch. i will wait for your reply. Μηνυμα Seller Hello petros, I am really sorry to hear this problem from you. Please try to do a factory reset then have a try if the phone will work OK or not. The phone is Used ones, we replace good parts to cover the scratched parts, but the units are good quality ones. Mηνυμα μου στον seller i do a factory reset and the phone doesn't work ok and have still the same problems Mηνυμα seller OK, if like that, then there is no other choice, please send it back to us get replacement. Και στην συνέχεια μου έδωσε οδηγίες πως να το στείλω Mηνυμα μου στον seller This is not solution for me. You sent me a damage iphone with many problems. if i will send you the iphone and you will send me replace all this thing it takes 40 days at least.. i sold my previous phone so i haven't other smartphone. I cannot without smartphone for a day so it cannot be done for many days.. its important for my job and my life. Look this video https://youtu.be/a50956VsnTw is my phone which I bought from you.. I am very disappointed for this situation. So there is no other choice. I want 280,00EUR a partial refund and keep the item Mηνυμα seller For each company, they can not promise their item 100% has no problem, we are the same. For the problem items, we offer solution, you can send it back to us get exchange or refund. And we clear this in our warranty policy, we don't accept partial refund with such a big amount, hope for your understanding, it's really a lot. We can send it back to the manufacturer exchange free. τι να κανω?? δεν ειναι λιγα τα λεφτα 370 εδωσα!! αν έκανα κανένα λάθος στο post ή σας κούρασα να με συγχωρέσετε ;-) Oυτε 0,370 € αγορά.... από το fastcardtech ... .. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδιά, το igogo.es έχει έδρα στην Ισπανία ή στην Κίνα; Έχει στείλει κανείς εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 καλησπερες στο φορουμ βλεπω την επιστροφη να εχει μεινει στο beijing απο 22/11 καποια αποψη καποιος τι γινετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εχει τυχει σε καποιον φιλο, να επιστρεψει κινητο πισω στο καταστημα, απο το τρακ ναμπερ να φαινεται οτι αυτο εχει παραδοθει στο καταστημα αλλα αυτο να αρνειται οτι το πηρε? Εχει περασει ηδη ενας μηνας και συνεχειζουν να το αρνουνται. Το paypal θα με αποζημιωσει? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εχει τυχει σε καποιον φιλο, να επιστρεψει κινητο πισω στο καταστημα, απο το τρακ ναμπερ να φαινεται οτι αυτο εχει παραδοθει στο καταστημα αλλα αυτο να αρνειται οτι το πηρε? Εχει περασει ηδη ενας μηνας και συνεχειζουν να το αρνουνται. Το paypal θα με αποζημιωσει? Μου εχει συμβει,επικοινωνησα τηλεφωνικα με το paypal,εξηγησα τι συμβαινει,τους εστειλα το τρακινγκ που εδειχνε οτι το κινητο ειχε φτασει στο ταχυδρομειο της περιοχης του κατ/τος αλλα δεν τους εβρισκαν να τους το παραδωσουν,με τα πολλα με αποζημιωσαν πληρως στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Και εμενα το ιδιο. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μου εχει συμβει,επικοινωνησα τηλεφωνικα με το paypal,εξηγησα τι συμβαινει,τους εστειλα το τρακινγκ που εδειχνε οτι το κινητο ειχε φτασει στο ταχυδρομειο της περιοχης του κατ/τος αλλα δεν τους εβρισκαν να τους το παραδωσουν,με τα πολλα με αποζημιωσαν πληρως στο τελος Και εμενα το ιδιο. Ευχαριστω παιδια! Εχω ζητησει και απαντηση απο τα ΕΛΤΑ, να μου βεβαιωσουν και αυτοι περι της τυχης του πακετου, οποτε και θα ειμαι πιο ενημερωμενος πριν προσφυγω στην ... διαιτησια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts