evris2013 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Καλησπερα στην παρεα.Γραφω μετα απο πολυ καιρο.Εκανα προσφατα μεταβαση απο το 925 στο 930 καθως το 925 πεθανε ξαφνικα μετα απο 3 χρονια.Καμια αποκριση.Αν εχει καποιος τη λυση καλοδεχουμενη. Στο θεμα μας:Εχω την εκδοση 14393.1066.Ειναι η τελευταια αυτη?Αν οχι ποια ειναι και πως κατεβαινει?Ειμαι κι εγω στο insider release preview.Παντως το τηλεφωνο πεταει παιδια.Καμια σχεση με το 925. Ναι, είναι η τελευταία επίσημη όμως! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Κάτσε εκεί στην 1066 Είναι η πιο σταθερή και έχει την καλύτερη μπαταρία! Σε φαστ η μπαταρία εξαφανίζεται γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Κερδίζω κάτι σήμερα αν μπω ξανά στο insider με το 930; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εγώ θα έμπαινα σίγουρα στη θέση σου. Δεν έχεις και κάτι να χάσεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Το έκανα ήδη. Μάλλον όμως πριν δύο μέρες πήρα την τελευταία έκδοση που θα κυκλοφορήσει για το 930. Όπως και να'χει, το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά και μπορώ να πω πως και η μπαταρία βγάζει την μέρα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErroR_404 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μια χαρα τρεχει το 930 με την 1066 και ουτε ζεσταινεται οπως διαβαζα απο αλλους με παλιοτερες εκδοσεις.Το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τοση χολη για τα Windows phones.Αξιοπρεπεστατο λειτουργικο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Error 404 από μένα το φάουλ είναι πως κατεβαζαμε pre release εκδόσεις για να στέλνουμε feedback και ξαφνικά μας κόβουν χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε σε μια πιο stable win10 εκδοση Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Μια χαρα τρεχει το 930 με την 1066 και ουτε ζεσταινεται οπως διαβαζα απο αλλους με παλιοτερες εκδοσεις.Το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τοση χολη για τα Windows phones.Αξιοπρεπεστατο λειτουργικο ειναι. Καλημέρα, δεν ειδα κάπου χολή για το λειτουργικό καθ' αυτό,Χολή βλέπεις και Θα βλέπεις για την συμπεριφορά της Ms που δεν το υποστήριξε όπως έπρεπε και το αδίκησε καίγοντας το για πολλοστή φορα, με κινήσεις τουλάχιστον ερασιτεχνικές.. Το λειτουργικό είχε τρομερές δυνατοτητες που ομως...δεν υποστηριχθηκαν, είτε έμειναν στο συρτάρι είτε είχαν κακη υλοποίηση..Τωρα ειναι αργά και παμε για αλλα..δυστυχως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 πολυ σωστα ολα αυτα απλα η ms αποφασισε με τις πραξεις τις να τελειωση την υποθεση wp οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα απλα τα αφηνει πισω του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Καλημέρα, δεν ειδα κάπου χολή για το λειτουργικό καθ' αυτό,Χολή βλέπεις και Θα βλέπεις για την συμπεριφορά της Ms που δεν το υποστήριξε όπως έπρεπε και το αδίκησε καίγοντας το για πολλοστή φορα, με κινήσεις τουλάχιστον ερασιτεχνικές.. Το λειτουργικό είχε τρομερές δυνατοτητες που ομως...δεν υποστηριχθηκαν, είτε έμειναν στο συρτάρι είτε είχαν κακη υλοποίηση..Τωρα ειναι αργά και παμε για αλλα..δυστυχως.. Κι όμως για το λειτουργικό είναι και όχι για τη συμπεριφορά της MS! Αν είχε τις εφαρμογές που θελανε, την συμπεριφορά θα την είχαν ξεχάσει οι περισσότεροι! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErroR_404 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Error 404 από μένα το φάουλ είναι πως κατεβαζαμε pre release εκδόσεις για να στέλνουμε feedback και ξαφνικά μας κόβουν χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε σε μια πιο stable win10 εκδοση Κατεβαζω μονο release εκδοσεις γιατι ειναι η κυρια συσκευη μου και θελω να γλιτωσω απο τα hard reset σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδια καλησπερα. Να κανω μια ερωτηση¨: ΜΕτα την εκδοση 10586 των wm10, στις επομενες, πηρε αναβαθμισεις η "οθονη γρηγορης ματιας΅" (glance screen) ? -εχω το 950xl για βασικο κινητο, στην latest fast wm10 εκδοση. -εχω το 1520 στην latest διαθεσιμη για αυτο wm10 fast εκδοση (δυστυχως δε γινεται να το κανω να φαινεται 950xl). -εχω το 1020 καμουφλαρισμενο ως 950xl, στην 10586, οπου δουλευει μια χαρα η οθονη γρηγορης ματιας. ομως προχωρωντας το στην latest wm10 fast , χαθηκε η οθονη γρηγορης ματιας. δοκιμασα το γνωστο κολπακι με τα αρχειακια στον φακελο Data/sharedData/OEm/Public και το πειραγμα του System και Software και δεν επανηλθε η οθονη γρηγορης ματιας. Αρα λεω να τ αφησω ως εχει το 1020, κι ας μην παρει νεοτερη εκδοση των wm10. Τι λετε? (να του πειραξω την registry ωστε πλεον να φαινεται και παλι ως 1020 ή απλα να βγω από insider στην συσκευη αυτη (1020) ? (από εκδοση σε εκδοση, αλλαζει και το υπο-μενου οπου βρισκεται η glance screen. άλλοτε στα πρόσθετα, αλλοτε στο συστημα, ...) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErroR_404 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κατι οφ τοπικ:Προχθες ενας φιλος βλεπει τη συσκευη μου και λεει "ποιο τηλεφωνο ειναι αυτο"?Λεω Νοκια και λεει "ποιο νοκια ρε συ,πεταξε το".Κλασικος andoidακιας.Που να ξερε ομως οτι αυτα τα νοκια πατανε στα ισια πολλες ναυαρχιδες του 2017.Αλλα ετσι ειναι.Ειχα και galaxy s5.Σκετη πλαστικουρα και ξεφτιζε και το ψευτο-πλαστικο χρωματος ασημι γυρω γυρω.Δεν ξαναγυρναω σε αλλο λειτουργικο εκτος κι αν το κλεισει το μαγαζακι η ΜΣ.Και αυτη η καραμελα με τις εφαρμογες εχει καταντησει αηδια.Ποσες εφαρμογες θα κατεβασει δηλαδη καποιος στο android και δε τις βρισκει στα Windows. Ειναι η κλασικη ατακα.Αυτα απο μενα.Σορρυ για το οφ τοπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Κι όμως για το λειτουργικό είναι και όχι για τη συμπεριφορά της MS! Αν είχε τις εφαρμογές που θελανε, την συμπεριφορά θα την είχαν ξεχάσει οι περισσότεροι! ;) No no no...ολα ειναι αλληλένδετα...O Λαθος χειρισμος απο τα μεγαλα κεφαλια εκει στην MS Oλο αυτο το διαστημα κατεληξαν να διωχνουν τους devs..αρα δεν υπηρξε και καμια σοβαρη υποστηριξη απο τους devs..Πολυ λογικο ετσι? Ειχε στα χερια της ενα καλο <<οπλο>> που το χαραμισε..Αρα χολη μονο και μονο στην Ms..Χαιρετισματα στην εξουσια τωρα..Στα ελεγα δεν στα ελεγα ομως ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδια καλησπερα. Να κανω μια ερωτηση¨: ΜΕτα την εκδοση 10586 των wm10, στις επομενες, πηρε αναβαθμισεις η "οθονη γρηγορης ματιας΅" (glance screen) ? -εχω το 950xl για βασικο κινητο, στην latest fast wm10 εκδοση. -εχω το 1520 στην latest διαθεσιμη για αυτο wm10 fast εκδοση (δυστυχως δε γινεται να το κανω να φαινεται 950xl). -εχω το 1020 καμουφλαρισμενο ως 950xl, στην 10586, οπου δουλευει μια χαρα η οθονη γρηγορης ματιας. ομως προχωρωντας το στην latest wm10 fast , χαθηκε η οθονη γρηγορης ματιας. δοκιμασα το γνωστο κολπακι με τα αρχειακια στον φακελο Data/sharedData/OEm/Public και το πειραγμα του System και Software και δεν επανηλθε η οθονη γρηγορης ματιας. Αρα λεω να τ αφησω ως εχει το 1020, κι ας μην παρει νεοτερη εκδοση των wm10. Τι λετε? (να του πειραξω την registry ωστε πλεον να φαινεται και παλι ως 1020 ή απλα να βγω από insider στην συσκευη αυτη (1020) ? (από εκδοση σε εκδοση, αλλαζει και το υπο-μενου οπου βρισκεται η glance screen. άλλοτε στα πρόσθετα, αλλοτε στο συστημα, ...) Η τελευταία δεν είναι η 15063.138 στη fast; Εγώ αυτήν έχω και δεν είχα update. Καλύτερα μην το πειράζεις το 1020, εκτός αν έχεις όρεξη να το στήνεις πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- No no no...ολα ειναι αλληλένδετα...O Λαθος χειρισμος απο τα μεγαλα κεφαλια εκει στην MS Oλο αυτο το διαστημα κατεληξαν να διωχνουν τους devs..αρα δεν υπηρξε και καμια σοβαρη υποστηριξη απο τους devs..Πολυ λογικο ετσι? Ειχε στα χερια της ενα καλο <<οπλο>> που το χαραμισε..Αρα χολη μονο και μονο στην Ms..Χαιρετισματα στην εξουσια τωρα..Στα ελεγα δεν στα ελεγα ομως ε?? Εσύ όπου βρεθείς κι όπου σταθείς σχολιάζεις χωρίς να έχεις ιδέα για πολλά θέματα. Εδώ είναι για όσους έχουν περασμένη insider όχι για τρόλινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Η τελευταία δεν είναι η 15063.138 στη fast; Εγώ αυτήν έχω και δεν είχα update. Καλύτερα μην το πειράζεις το 1020, εκτός αν έχεις όρεξη να το στήνεις πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσύ όπου βρεθείς κι όπου σταθείς σχολιάζεις χωρίς να έχεις ιδέα για πολλά θέματα. Εδώ είναι για όσους έχουν περασμένη insider όχι για τρόλινγκ. Εγω δεν εχω ιδεα Ε? Η τελευταια στη fast η 15063.138 ειναι? Εισαι σιγουρος? H΄ μηπως ειναι η 15204?? Ναι μεν δεν γνωριζεις αλλα προσβάλλεις κιολας.. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα. Να κανω μια ερωτηση¨: ΜΕτα την εκδοση 10586 των wm10, στις επομενες, πηρε αναβαθμισεις η "οθονη γρηγορης ματιας΅" (glance screen) ? -εχω το 950xl για βασικο κινητο, στην latest fast wm10 εκδοση. -εχω το 1520 στην latest διαθεσιμη για αυτο wm10 fast εκδοση (δυστυχως δε γινεται να το κανω να φαινεται 950xl). -εχω το 1020 καμουφλαρισμενο ως 950xl, στην 10586, οπου δουλευει μια χαρα η οθονη γρηγορης ματιας. ομως προχωρωντας το στην latest wm10 fast , χαθηκε η οθονη γρηγορης ματιας. δοκιμασα το γνωστο κολπακι με τα αρχειακια στον φακελο Data/sharedData/OEm/Public και το πειραγμα του System και Software και δεν επανηλθε η οθονη γρηγορης ματιας. Αρα λεω να τ αφησω ως εχει το 1020, κι ας μην παρει νεοτερη εκδοση των wm10. Τι λετε? (να του πειραξω την registry ωστε πλεον να φαινεται και παλι ως 1020 ή απλα να βγω από insider στην συσκευη αυτη (1020) ? (από εκδοση σε εκδοση, αλλαζει και το υπο-μενου οπου βρισκεται η glance screen. άλλοτε στα πρόσθετα, αλλοτε στο συστημα, ...) Κλαυτερα να το αφησεις ως εχει τo 1020...γνωμη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 για να το αφησω ως εχει, απλά βγαινω από insider releases ? οι αλλες συσκευες οπου χρησιμοποιω τον ιδιο λογαριασμό microsoft, δεν θα επηρεαστουν, σωστά ? ή καλυτερα να του απαναφερω τις τιμες της registry ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Και αυτη η καραμελα με τις εφαρμογες εχει καταντησει αηδια.Ποσες εφαρμογες θα κατεβασει δηλαδη καποιος στο android και δε τις βρισκει στα Windows. Ειναι η κλασικη ατακα.Αυτα απο μενα.Σορρυ για το οφ τοπικ. Δεν θα μιλήσω για παιχνίδια αλλά η απουσία σε εφαρμογές διαχείρησης λογαριασμών κινητής/σταθερής από τους πάροχους καθώς και εφαρμογές τραπεζών για e-banking όσο να πείς καίει λίγο. Δεν είναι πάντα 100% βολικός ο edge ή κάποιος άλλος φυλλομετρητής. Κατά τα άλλα μια χαρά λειτουργικό είναι τα wp, ότι και αν λένε. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Εγω δεν εχω ιδεα Ε? Η τελευταια στη fast η 15063.138 ειναι? Εισαι σιγουρος? H΄ μηπως ειναι η 15204?? Ναι μεν δεν γνωριζεις αλλα προσβάλλεις κιολας.. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κλαυτερα να το αφησεις ως εχει τo 1020...γνωμη μου.. Αφού δεν την έχεις περασμένη μην λες αερολογίες... Εμένα αυτήν έχει ως τελευταία, εσύ μπορείς να λες όμως ότι είσαι ελέφαντας. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να το αφησω ως εχει, απλά βγαινω από insider releases ? οι αλλες συσκευες οπου χρησιμοποιω τον ιδιο λογαριασμό microsoft, δεν θα επηρεαστουν, σωστά ? ή καλυτερα να του απαναφερω τις τιμες της registry ? Ας απαντήσει ο panos.... που τα ξέρει όλα. Πάντως γνώμη μου είναι να επαναφέρεις την registry και να το αφήσεις στην release preview. Οι άλλες συσκευές δεν επηρεάζονται αν δεν έχεις συνδεθεί σε εκείνες ως insider. Edited April 24, 2017 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αφού δεν την έχεις περασμένη μην λες αερολογίες... Εμένα αυτήν έχει ως τελευταία, εσύ μπορείς να λες όμως ότι είσαι ελέφαντας. Τι λεει εδω? http://www.windowscentral.com/microsoft-rolls-out-windows-10-build-16176-and-15204-pc-and-mobile-insiders Απο τις 14/4 εχει βγει η 15204 σε fast...συνεχισε να προσβαλλεις τους συνομιλητες σου για να καλύψεις τα λαθη σου.. Απλα για να την περασεις πρεπει να αλλαξεις γλωσσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Αφού δεν την έχεις περασμένη μην λες αερολογίες... Εμένα αυτήν έχει ως τελευταία, εσύ μπορείς να λες όμως ότι είσαι ελέφαντας. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας απαντήσει ο panos.... που τα ξέρει όλα. Πάντως γνώμη μου είναι να επαναφέρεις την registry και να το αφήσεις στην release preview. Οι άλλες συσκευές δεν επηρεάζονται αν δεν έχεις συνδεθεί σε εκείνες ως insider. παιδιά, ας βοηθουμαστε απλά, χωρις ειρωνείες αν γίνεται. είμαστε που ειμαστε πλεον 3 κι ο κουκος... Εγω, εχω το 1020, το 950xl και το 1520, ολα σε fast releases μεσω windows insider. εαν στο 1020, επιλεξω "stop" , θα επηρεαστουν κ τα αλλα τηλεφωνα μου ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 παιδιά, ας βοηθουμαστε απλά, χωρις ειρωνείες αν γίνεται. είμαστε που ειμαστε πλεον 3 κι ο κουκος... Εγω, εχω το 1020, το 950xl και το 1520, ολα σε fast releases μεσω windows insider. εαν στο 1020, επιλεξω "stop" , θα επηρεαστουν κ τα αλλα τηλεφωνα μου ? Οχι φιλε μου..δεν επηρεάζονται τα αλλα τηλεφωνα σου.. Οτι επιλεξεις στην καθε συσκευη αυτη την εκδοση ακολουθεις.. Απλα για να παρεις την τελευταια fast( 15204) θα πρεπει να επιλεξεις αγγλικη γλωσσα ..απλα και παλι δεν στο προτείνω γιατι ειναι αρκετα ανώριμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Τι λεει εδω? http://www.windowscentral.com/microsoft-rolls-out-windows-10-build-16176-and-15204-pc-and-mobile-insiders Απο τις 14/4 εχει βγει η 15204 σε fast...συνεχισε να προσβαλλεις τους συνομιλητες σου για να καλύψεις τα λαθη σου.. Απλα για να την περασεις πρεπει να αλλαξεις γλωσσα.. Ρε φίλε δεν είσαι insider, τι προσπαθείς να αποδείξεις;; Ότι είσαι ξερόλας;; Κι εσυ συνέχισε το τρόλινγκ. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδιά, ας βοηθουμαστε απλά, χωρις ειρωνείες αν γίνεται. είμαστε που ειμαστε πλεον 3 κι ο κουκος... Εγω, εχω το 1020, το 950xl και το 1520, ολα σε fast releases μεσω windows insider. εαν στο 1020, επιλεξω "stop" , θα επηρεαστουν κ τα αλλα τηλεφωνα μου ? Το θέμα είναι ότι ο κούκος προσπαθεί να φέρει την άνοιξη, σε σχέση με τα τρολ. Και γι' αυτό πολλοί έχουν ξενερώσει και δεν γράφουν πια εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Ρε φίλε δεν είσαι insider, τι προσπαθείς να αποδείξεις;; Ότι είσαι ξερόλας;; Κι εσυ συνέχισε το τρόλινγκ. Και που ξερεις αν ειμαι insider ή οχι? Σου ξαναλαεω για να παρεις την 15204 σε fast που εχει βγει απο τις 14-4 πρεπει να αλλαξεις γλωσσα στα Αγγλικα. Ωριστε και η πηγη... http://www.windowscentral.com/microsoft-rolls-out-windows-10-build-16176-and-15204-pc-and-mobile-insiders Τελικα ποιος δεν εχει ιδεα τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Βρες αλλού παιδική χαρά να παίξεις. Νομίζεις με το να γράφεις όπου βρεθείς κι όπου σταθείς ότι σου κατεβαίνει, προ πάντων εκτός θέματος, χωρίς να έχεις την παραμικρή εμπειρία πετυχαίνεις κάτι. Εξαιτίας σου πολλοί δεν γράφουν εδώ μέσα. Κι άλλωστε ψάξε τα ποστ σου να δεις που αναφερεσαι ποια συσκευή έχεις κι αν είσαι insider ή οχι. Και επειδή εσύ είσαι ο έξυπνος κι υπόλοιποι όχι, αναζήτησέ τα μόνος σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) παιδιά, ας βοηθουμαστε απλά, χωρις ειρωνείες αν γίνεται. είμαστε που ειμαστε πλεον 3 κι ο κουκος... Εγω, εχω το 1020, το 950xl και το 1520, ολα σε fast releases μεσω windows insider. εαν στο 1020, επιλεξω "stop" , θα επηρεαστουν κ τα αλλα τηλεφωνα μου ? Το 950 γιατι insider? Τα αλλα δυο ναι αλλα αν μπορεις μεχρι την 15063.138 όχι σε φαστ Βλεπω 3 τηλεφωνα με windows. Καλα εσυ δεν διαβαζεις τα σεντονια του πανου? Edited April 24, 2017 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts