Chryssostomos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 όπως και να έχει ότι έχουν δώσει μέχρι τώρα ειναι μισό πράγμα αλλά νομίζω οτι εχουμε γίνει off topic και θα ακούσουμε Δεν διαφωνώ,αλλά τα "επίσημα" με την redstone preview δεν έχουν πρακτικά καμία σχέση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 στο windows insider εκτος από το slow fast μου έχει βγάλει και το insider release preview να το πατήσω η να περιμένω την τελική έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 στο windows insider εκτος από το slow fast μου έχει βγάλει και το insider release preview να το πατήσω η να περιμένω την τελική έκδοση? η τελική έκδοση έχει βγει επίσημα εδώ και πολύ καιρό. Αυτή θα πάρεις αν μπεις στο release preview.ότι βγει αργότερα θα είναι ενημέρωση αυτής. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
worksat Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 η τελική έκδοση έχει βγει επίσημα εδώ και πολύ καιρό. Αυτή θα πάρεις αν μπεις στο release preview.ότι βγει αργότερα θα είναι ενημέρωση αυτής. το πέρασε κανένας η μήπως κολλάει και θα έχουμε αλλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 το πέρασε κανένας η μήπως κολλάει και θα έχουμε αλλα? Πόσες μέρες έχεις να μπεις στο φόρουμ;:wacko: Ναι τα έχει βάλει πολύς κόσμος και πάνε καλά. Τα έχουν βάλει όμως και άλλοι,πολλοί πάλι,που για χ,ψ λόγους δεν έκατσαν καλά,οπότε θα δεις και παράπονα. εδώ θα βρεις τα πάντα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγω απο εχθες που την περασα βλεπω οτι το WiFi επιτελους λειτουργει και παλι σωστα , η μπαταρια εγινε πολυ καλυτερη , η εικονα Bing δουλευει και παλι και οι ειδοποιησεις εγιναν πολυ ωραιες Τα μονα θεματα για εμενα ειναι που δεν μπαινει στο Messenger οπως ειπε ο ktlk και μπαινουμε εκει μεσω της εφαρμογης Facebook και οτι οι Ρυθμισεις ειναι ολα στα Αγγλικα Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος :) Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει technical preview, ένα χρόνο ήμουν και εγώ beta tester. Για το ραδιόφωνο που αφαιρέθηκε θα έπρεπε τουλάχιστον να αναφέρεται στα release notes ώστε να είναι ενημερωμένοι οι χρηστες. Τέλος πάντων, διάβασα χτες ότι για το FM αρκεί να περάσει κανεις την εφαρμογή ξανά από το store. Δεν ξέρω αν ισχύει, το έγραφαν στο φόρουμ του windows central. Πάντως βλέπω ότι με την Redstone στα κινητά έχουν προστεθεί πολλά πολλά μικρά δεξιά και αριστερά που δεν είχαν φυσικά ανακοινωθεί στο build event και που σίγουρα θα μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Παράδειγμα βάλανε, διάβασα χτες, την αναφορά στα sms ως ταμπελακι "delivered" πλέον κάτω από κάθε απεσταλμένο μηνυμα και αφαιρέθηκε το ενοχλητικό μηνυμα αναφοράς. Έτσι είναι; και βλέπω και πολλές προσθήκες στο notification center και πολλά αλλα. Γίνεται σημαντική δουλεια και νομίζω ότι το λειτουργικό σίγουρα θα γίνει πολύ περισσότερο, όχι ότι και τώρα δεν είναι, πρακτικό και εύχρηστο στην καθημερινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 όσο έψαξα το radio fm δεν υπήρχε στο store μόνο apps άλλων dev να το πω έτσι μετά από hard reset μου έδειχνε το radio fm αλλά αχνό στο start menu πατώντας επάνω με έστελνε στο store που και πάλι μου έλεγε ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή και ναι έπρεπε να το αναφέρουν ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή για εμένα ειναι βασικό το τηλέφωνο να έχει και ραδιόφωνο κρίμα γιατί μου άρεσε το νέο realese Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Η preview τώρα σε Redstone έχει αρκετά bugs. Άλλα δείχνει ότι τα 10αρια μπορούν να γίνουν ένα αξιόλογο λειτουργικό. Ο edge έχει πολλές βελτιώσεις. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλημέρα παιδιά!!!Έχω εγκατεστημένη την τελευταία Redstone preview και έχω μια απορία!!!Οι φωνητικές οδηγίες (speech) έχουν προεγκατεστημένες τα πορτογαλικά και τα ισπανικά!!!Πως μπορώ να τις διαγράψω;Με παρατεταμένο πάτημα δεν βγάζει επιλογές!!Επίσης δεν με αφήνει να κατεβάζω τα αγγλικά.Μου βγάζει σφάλμα στη λήψη.Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλημέρα παιδιά!!!Έχω εγκατεστημένη την τελευταία Redstone preview και έχω μια απορία!!!Οι φωνητικές οδηγίες (speech) έχουν προεγκατεστημένες τα πορτογαλικά και τα ισπανικά!!!Πως μπορώ να τις διαγράψω;Με παρατεταμένο πάτημα δεν βγάζει επιλογές!!Επίσης δεν με αφήνει να κατεβάζω τα αγγλικά.Μου βγάζει σφάλμα στη λήψη.Τι μπορώ να κάνω; Νομίζω ένα bug δεν επιτρέπει την λήψη νέου πακέτου γλώσσας σε αυτό το build. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Εμφανίζεται ένα bug. Εφαρμογές που κάνουμε απεγκατασταση. Να εμφανίζονται ημιδιαφανες και να γραφουνε pending, αλλα ευτυχώς να μην ξανακατεβαίνουν. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 (edited) Για δοκιμάστε αυτό για fm Radio Edit άκυρο δεν δουλευει Edited April 19, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Δύο θετικά για μένα τουλάχιστον στην 14322 είναι τα εξής:Ότι εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος εμφανίζεται και στην οθόνη γρήγορης ματιάς π.χ καιρός,πληροφορίες για την μπαταρία κλπ και επίσης η πλοήγηση με τον edge είναι εμφανέστατα ταχύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που δόθηκαν προ ημερών, που είχα βάλει μια προέκδοση της Redstone, που πραγματικά δεν κάνει ούτε για beta testers. Έκανα επαναφορά στα 8.1, μετά έβαλα 1-2 αναβαθμίσεις μέσω Insider (slow φυσικά) και πλέον έχω τα 10.0.14295.1000. Όχι τέλεια, όμως δουλεύουν ικανοποιητικά. Για ένα θέμα,που δεν ανανεώνεται η εικόνα κλειδώματος με Bing ή δεν φαίνονται κάποιες πληροφορίες, πχ μπαταρία, έβαλα μια εφαρμογούλα πολύ καλή: Lockmix. Μεταμόρφωσε την οθόνη, όντας πολύ παραμετροποιήσιμο. Δεν ξαναβάζω Insider fast με τίποτα, παρά μόνο αν διαπιστωθεί ότι κάποια προέκδοση δουλεύει πολύ καλά. :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Άλλο ένα θέμα στην 14322 είναι στο store,ότι εφαρμογή κατέβει και κατόπιν σβηστεί μετά μένει στο store ως ενημέρωση και δεν μπορεί ούτε να σβηστεί ούτε να κατέβει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Σε fast υπάρχει η 14322 που είναι καλύτερη. Το θέμα με την εικόνα Bing λύθηκε. Έχει και πολλά συν άλλα και μείον. Σε λίγο λογικά θα δωθει και σε slow. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Σε fast υπάρχει η 14322 που είναι καλύτερη. Το θέμα με την εικόνα Bing λύθηκε. Έχει και πολλά συν άλλα και μείον. Σε λίγο λογικά θα δωθει και σε slow. Γνώμη μου είναι ότι έχει αρκετά bugs για να δωθεί σε slow. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ναι συμφωνώ έχει πολλά θεματάκια,ακόμα και σε απλά πράγματα ένα σωρό εφαρμογές δεν ανοίγουν καν..Πιστεύω δεν θα αργήσει νεα ενημέρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Μια απο τα ίδια και σε μένα. Κάμερα και όπερα δεν ανοίγουν Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εγώ με το που πέρασα την 14322 εξαφανίστηκε το Here Maps από το κινητό μου και πλέον δεν το βρίσκω ούτε στο Store...είχαν πει ότι θα δούλευε μέχρι το Μάη! Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που δόθηκαν προ ημερών, που είχα βάλει μια προέκδοση της Redstone, που πραγματικά δεν κάνει ούτε για beta testers. Έκανα επαναφορά στα 8.1, μετά έβαλα 1-2 αναβαθμίσεις μέσω Insider (slow φυσικά) και πλέον έχω τα 10.0.14295.1000. Όχι τέλεια, όμως δουλεύουν ικανοποιητικά. Για ένα θέμα,που δεν ανανεώνεται η εικόνα κλειδώματος με Bing ή δεν φαίνονται κάποιες πληροφορίες, πχ μπαταρία, έβαλα μια εφαρμογούλα πολύ καλή: Lockmix. Μεταμόρφωσε την οθόνη, όντας πολύ παραμετροποιήσιμο. Δεν ξαναβάζω Insider fast με τίποτα, παρά μόνο αν διαπιστωθεί ότι κάποια προέκδοση δουλεύει πολύ καλά. :whistle: Βολικό έβαλα τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος και λειτουργεί μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεύτερη φορά σήμερα που αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει η συσκευή μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα, είμαι στη release preview, με την 10586. 218 και περιμένω με ανυπομονησία να βγει κάποια σταθερή Redstone για να προχωρήσω σε αναβάθμιση, μιας και το lumia 640 XL LTE που έχω, είναι η κύρια συσκευή μου. Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ, υπάρχουν αρκετές αστάθειες ακόμη στη fast insider. Έχει μήπως βγει κάποια αρκετά σταθερή στη slow insider, ή να περιμένω ακόμη; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα, είμαι στη release preview, με την 10586. 218 και περιμένω με ανυπομονησία να βγει κάποια σταθερή Redstone για να προχωρήσω σε αναβάθμιση, μιας και το lumia 640 XL LTE που έχω, είναι η κύρια συσκευή μου. Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ, υπάρχουν αρκετές αστάθειες ακόμη στη fast insider. Έχει μήπως βγει κάποια αρκετά σταθερή στη slow insider, ή να περιμένω ακόμη; Πιστεύω πως πρέπει να περιμένεις αν δεν καίγεσαι για τα νέα features καθώς τα Redstone builds δεν έχουν σε καμία περίπτωση την σταθερότητα που έχεις στην .218. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλησπέρα, είμαι στη release preview, με την 10586. 218 και περιμένω με ανυπομονησία να βγει κάποια σταθερή Redstone για να προχωρήσω σε αναβάθμιση, μιας και το lumia 640 XL LTE που έχω, είναι η κύρια συσκευή μου. Απ'ότι έχω διαβάσει εδώ, υπάρχουν αρκετές αστάθειες ακόμη στη fast insider. Έχει μήπως βγει κάποια αρκετά σταθερή στη slow insider, ή να περιμένω ακόμη; Σαν κάτοχος του lumia 640 XL με fast insider θα έλεγα να περιμένεις,έχει μπόλικα προβληματάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts