bep1995 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Καλησπέρα, είχα γράψει πριν κάτι μέρες για ένα πρόβλημα που είχα στα παιχνίδια (μόνο) με την αφή, που έπρεπε να πατήσω πχ πιο δεξιά για να πατηθεί το κουμπί. Λοιπόν κατέβασα σήμερα το Brothers in Arms 3 και είναι ακόμα χειρότερα η κατάσταση, που και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα με το που ανοίγει το game και με βγάζε στο μενού προσπαθώ να πατήσω play και τίποτα και ότι άλλο κουμπί και να πατήσω δεν κάτι τίποτα. Έχει κατεβάσει κανείς αυτό το παιχνίδι έχοντας windows 10 mobile ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Στις 11 απο που προέκυψε; Στις 11.....;;;; κατι διαβασα παραπανω για τις 14. Τωρα στις 11; για ριξε μας τα φωτα σου....:):) το έγραψε χρήστης στο forum του 640... ☹️ ☹️ 11-12-15 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι η ημερομηνία που θα πάρουμε τα Windows 10 όπως μου είπε πριν από λίγο εκπρόσωπος της Microsoft. Καλώς να μας έρθει λοιπόν. μακάρι να ισχύει... :D Γενικότερα πάντως, εχθές είδα από κοντά και το 950XL και το 550... Διαφορές δεν είδα, όπως και στις TP, σου δίνει την αίσθηση ότι ακόμα ήμαστε σε beta κατάσταση. Ειδικά στον όλο σχεδιασμό του λειτουργικού όπως πεταμένες λειτουργίες στο μενού με τα πρόσθετα, αν θέλεις να τροποποιήσεις την οθόνη πρέπει να μπεις σε τρία διαφορετικά μενού, αλλού για να πας στις ρυθμίσεις πατάς τις “...” και αλλού τις τρεις παύλες, μενού που βγαίνουν 5 επιλογές οριζόντια και 1 κάθετα κλπ... Όλο αυτό το μπάχαλο χαλάει την κατά άλλα πολύ καλή δουλειά στα Windows 10 Phone :( Edited December 6, 2015 by geovoul23 Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) 11586.29 εγινε update στα παντα ολα το φιλτρο κλησεων δεν δουλευει ,δεν μπαινει καν στις επιλογες η εφαρμογη του skroutz δεν δουλευει επισης ,δεν μπορει να ψαξει ας ελπισουμε στην rtm να δουλευουν τουλαχιστον ολες οι εφαρμογες της ms αν και χλωμο ολα αυτα να οφειλονται στο firmware update που περιμενουμε για καθε τηλεφωνο γενικως απαραδεκτη προχειροτητα και δυσλειτουργιες που δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο σταδιο που ειμαστε και με ολο αυτο το beta testing απο πισω το ιδιο βεβαια ειδαμε και με τα desktop 10 τα οποια εστρωσαν μετα το fall update --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited December 6, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πωλητής της Microsoft στο Mall μου είπε για τις 11 Δεκεμβρίου αλλά ρε παιδιά εγώ το κινητό το παρέλαβα χθές το μεσημέρι και είμαι τόσο απογοητευμένος απο την προχειρότητα και λιτότητα των apps που αρχίζω να τρομάζω για το τι με περιμένει με τα 10. Το skroutz που αναφέρατε ήδη ξεκινά με κομμένες εικόνες στα 8.1 , αλίμονο τι θα γίνει στα 10. Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Όχι ότι είναι καλή η κατάσταση του store, αλλά μην κάνουμε ορόσημο το app του skroutz. Εξαρχής ήταν κακοφτιαγμένη... Σε τέτοιες σελίδες μπαίνουμε κατευθείαν απ' τον browser, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της εφαρμογής... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 11586.29 εγινε update στα παντα ολα το φιλτρο κλησεων δεν δουλευει ,δεν μπαινει καν στις επιλογες η εφαρμογη του skroutz δεν δουλευει επισης ,δεν μπορει να ψαξει ας ελπισουμε στην rtm να δουλευουν τουλαχιστον ολες οι εφαρμογες της ms αν κ χλωμο ολα αυτα να οφειλονται στο firmware update που περιμενουμε για καθε τηλεφωνο γενικως απαραδεκτη προχειροτητα κ δυσλειτουργιες που δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο σταδιο που ειμαστε κ με ολο αυτο το beta testing απο πισω το ιδιο βεβαια ειδαμε κ με τα desktop 10 τα οποια εστρωσαν μετα το fall update Από ότι καταλαβαίνω θα αναβαθμιστούν σε win10 εφαρμογές. Για αυτό και δε δουλεύουν τώρα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 γενικως απαραδεκτη προχειροτητα κ δυσλειτουργιες που δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο σταδιο που ειμαστε κ με ολο αυτο το beta testing απο πισω το ιδιο βεβαια ειδαμε κ με τα desktop 10 τα οποια εστρωσαν μετα το fall update +10000 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο... :!: Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Φαντάζομαι πως η Microsoft θα ακολουθήσει την παράδοση της Nokia, και θα αναβαθμίσει πρώτα τα φινλανδικά IMEI. Θα περάσω την φινλανδική rom, και θα περιμένω. Πιστεύω πριν τα Χριστουγέννα να καταφέρουν να δώσουν το πρώτο κύμα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Βασικά η πρώτη "επίσημη" ανακοίνωση ήταν, αν θυμάμαι καλά, από την Orange Ρουμανίας (640, 735 κ.τ.λ. σαν πρώτο κύμα στις 14/12). Από εκεί και μετά άλλοι λένε ότι καλύτερα να φοράει ιταλική rom για ποιο γρήγορα updates, άλλοι, όπως εσύ, φιλανδική κ.τ.λ.. Το δικό μου φέρει ιταλική Vodafone και μάλλον με αυτήν θα μείνω... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Βασικά η πρώτη "επίσημη" ανακοίνωση ήταν, αν θυμάμαι καλά, από την Orange Ρουμανίας (640, 735 κ.τ.λ. σαν πρώτο κύμα στις 14/12). Από εκεί και μετά άλλοι λένε ότι καλύτερα να φοράει ιταλική rom για ποιο γρήγορα updates, άλλοι, όπως εσύ, φιλανδική κ.τ.λ.. Το δικό μου φέρει ιταλική Vodafone και μάλλον με αυτήν θα μείνω... Orange Πολωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Κατέβασε και το δικό μου Lumia 640 XL LTE αναβάθμιση χθες το βραδάκι, την 10586.29. Μέχρι ώρας όλα φαίνονται να δουλεύουν κανονικά. Σχετικά με το φίλτρο κλίσεων που έγραψε ο φίλος Redshift, δεν κατάλαβα τι εννοεί. Μπαίνω κανονικά στις κλίσεις μου και έχει επίσης και την επιλογή που δεν την είχε στην 8.1 του να πληκτρολογείς κάποιο νούμερο και να σου εμφανίζει το όνομα, εάν βέβαια είναι καταχωρημένο στο ευρετήριο, στην οθόνη. Αυτό που δεν μπορώ να βρω στα windows phone 10, ή που δεν το έχει ίσως, είναι το να μπορώ να βλέπω μόνο τις εισερχόμενες, ή μόνο τις εξερχόμενες/αναπάντητες κλίσεις. Αν θυμάμαι καλά, στα windows 8.1 υπήρχε αυτή η επιλογή. Τώρα απλώς σου έχει όλες τις κλίσεις μαζί. Πάντως γενικά δεν μπορώ να πω πως έχω σοβαρό προβληματισμό με τα windows phones, δεδομένου ότι και εγώ ήρθα στο λειτουργικό της microsoft μετά από αρκετά χρόνια στο «στρατόπεδο» της Google. Δεν είμαι βέβαια fan των games ώστε να συγκρίνω τα δύο λειτουργικά, αλλά τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ για να κάνω τη δουλειά μου, τις έχω και στα windows phones. Γενικώς είμαι fan του κλειστού λειτουργικού και ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα το android, είναι το ότι με κούρασε αυτή η παραμετροποίηση, ενώ και οι nexus συσκευές που τις προτιμούσα λόγο του pure android, έγιναν οικονομικά απλησίαστες. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Κατέβασε και το δικό μου Lumia 640 XL LTE αναβάθμιση χθες το βραδάκι, την 10586.29. Μέχρι ώρας όλα φαίνονται να δουλεύουν κανονικά. Σχετικά με το φίλτρο κλίσεων που έγραψε ο φίλος Redshift, δεν κατάλαβα τι εννοεί. Μπαίνω κανονικά στις κλίσεις μου και έχει επίσης και την επιλογή που δεν την είχε στην 8.1 του να πληκτρολογείς κάποιο νούμερο και να σου εμφανίζει το όνομα, εάν βέβαια είναι καταχωρημένο στο ευρετήριο, στην οθόνη. Αυτό που δεν μπορώ να βρω στα windows phone 10, ή που δεν το έχει ίσως, είναι το να μπορώ να βλέπω μόνο τις εισερχόμενες, ή μόνο τις εξερχόμενες/αναπάντητες κλίσεις. Αν θυμάμαι καλά, στα windows 8.1 υπήρχε αυτή η επιλογή. Τώρα απλώς σου έχει όλες τις κλίσεις μαζί. Πάντως γενικά δεν μπορώ να πω πως έχω σοβαρό προβληματισμό με τα windows phones, δεδομένου ότι και εγώ ήρθα στο λειτουργικό της microsoft μετά από αρκετά χρόνια στο «στρατόπεδο» της Google. Δεν είμαι βέβαια fan των games ώστε να συγκρίνω τα δύο λειτουργικά, αλλά τις βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ για να κάνω τη δουλειά μου, τις έχω και στα windows phones. Γενικώς είμαι fan του κλειστού λειτουργικού και ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα το android, είναι το ότι με κούρασε αυτή η παραμετροποίηση, ενώ και οι nexus συσκευές που τις προτιμούσα λόγο του pure android, έγιναν οικονομικά απλησίαστες. και στο 8,1 μαζί έχει της κλήσεις στο ιστορικό. απλά πατάς πάνω στην κλήσει και σου βγάζει εισερχόμενα και εξερχόμενα. Edited December 6, 2015 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 ρυθμισεις -> Προσθετα -> φιλτρο κλησεων + sms μιλαμε για κομματι του λειτουργικου οχι ενα τυχαιο app Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Κάτι άλλο .στα Windows phone 8 επέλεγα δυο φωτογραφίες σαν αγαπημένες και στην αρχική οθόνη εναλλάσσονταν στις φωτογραφίες.τωρα στα δεκαρια δεν το βρίσκω αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Κάτι άλλο .στα Windows phone 8 επέλεγα δυο φωτογραφίες σαν αγαπημένες και στην αρχική οθόνη εναλλάσσονταν στις φωτογραφίες.τωρα στα δεκαρια δεν το βρίσκω αυτό. Φωτογραφίες > Ρυθμίσεις > Πλακίδιο Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Γιατι ενώ το έκανα μου βγάζει πάλι μονο μια φωτογραφία;ενώ εχω τρεις αγαπημένες;κόλλημα του κινητού λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 οχι ,στα 8 εκανε εναλλαγη στις φωτο σου, τωρα στα 10 για καποιο λογο ,μαλλον bug δειχνει μονο μια Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Φαντάζομαι πως η Microsoft θα ακολουθήσει την παράδοση της Nokia, και θα αναβαθμίσει πρώτα τα φινλανδικά IMEI. Θα περάσω την φινλανδική rom, και θα περιμένω. Πιστεύω πριν τα Χριστουγέννα να καταφέρουν να δώσουν το πρώτο κύμα. Πως θα το κάνεις??....αν μπορείς θα ήθελα τα φώτα σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Πως θα το κάνεις??....αν μπορείς θα ήθελα τα φώτα σου!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377547 ακολουθήσε τον οδηγό εδώ. Είναι πολύ αναλυτικός. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 ...να ξέρετε ότι όσοι φλασάρετε & παραβιάσετε το product code της συσκευής, μετά δεν θα σας δουλεύει το windows device recovery tool... ...μόνο με nokia care suit γιά ό,τι θελήσετε μετά... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 οχι ,στα 8 εκανε εναλλαγη στις φωτο σου, τωρα στα 10 για καποιο λογο ,μαλλον bug δειχνει μονο μια Και τι κάνω τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ...να ξέρετε ότι όσοι φλασάρετε & παραβιάσετε το product code της συσκευής, μετά δεν θα σας δουλεύει το windows device recovery tool... ...μόνο με nokia care suit γιά ό,τι θελήσετε μετά... και το βασικο τελος με την εγγύηση μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Απο Δευτερα το νεο build .29 θα ειναι διαθεσιμο και για 950/XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 και καπου εδω προκυπτει το διλημμα, να περιμενω την rtm των 10 πιθανοτατα τελη δεκεμβρη λογω των καθυστερησεων των παροχων η οποια πιθανοτατα μεχρι να στρωσει αυτη κ οι εφαρμογες θα θελει κανα εξαμηνο η να γυρισω στα 8,1 που δουλευουν απροβληματιστα και τελεια? ας περιμενω το launch στις 14+ να ακουσω τα πρωτα μαντατα και βλεπω Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 ...να ξέρετε ότι όσοι φλασάρετε & παραβιάσετε το product code της συσκευής, μετά δεν θα σας δουλεύει το windows device recovery tool... ...μόνο με nokia care suit γιά ό,τι θελήσετε μετά... Εμένα μου το γύρισε στο κανονικό firmware της συσκευής όταν το έβαλα. Αν και τώρα πια με βολεύει καλύτερα το Nokia Care Suite... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts