Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Katsiletra Με το να προσβάλλεις τους υπολοιπους δεν γινεται διαλογος, και εγω δεν σε εχω προσβαλει σε κανενα σημειο..

Δεν φτανει που εκανες λαθος αλλα ουτε το παραδεχεσαι και επιτιθεσαι κιολας λες και εχεις να χωρισεις κατι μαζι μου.

Καλο θα ηταν να προσεχεις πριν πεις ανιδεο καποιον γιατι εδω την πατησες..

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Katsiletra Με το να προσβάλλεις τους υπολοιπους δεν γινεται διαλογος, και εγω δεν σε εχω προσβαλει σε κανενα σημειο..

Δεν φτανει που εκανες λαθος αλλα ουτε το παραδεχεσαι και επιτιθεσαι κιολας λες και εχεις να χωρισεις κατι μαζι μου.

Καλο θα ηταν να προσεχεις πριν πεις ανιδεο καποιον γιατι εδω την πατησες..

Και εσύ να προσέχεις ποιον προσβάλεις σε άλλα thread χωρίς καν να έχω αναφερθεί σε σένα. Οπότε πρόσεχε ποιον λες ανίδεο γιατί έπεσες στον λάκκο που έσκαψες τρολ(ει).

Επιτέλους ας διαγραφούν όλα άσχετα ποστ του Πάνου και τα δικά μου γιατί κατάφερε να μας βγάλει εκτός θέματος για άλλη μια φορά.

Το 950 γιατι insider?

Τα αλλα δυο ναι αλλα αν μπορεις μεχρι την 15063.138 όχι σε φαστ

για να παιρνει αμεσα νεες εκδοσεις fast.

τι εννοεις για τα αλλα δυο ? το 1520 νομιζω επαψε πλεον (εδω και λιγες ημερες) να παιρνει (βρισκει) νεες εκδοσεις fast.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

τι εννοεις για τα αλλα δυο ? το 1520 νομιζω επαψε πλεον (εδω και λιγες ημερες) να παιρνει (βρισκει) νεες εκδοσεις fast.

Απ' ότι είπαν το κόψανε το 1520 και υπόλοιπα 930, 830 κτλ, όχι όμως από τα επίσημα χείλη της Microsoft.

Απ' ότι είπαν το κόψανε το 1520 και υπόλοιπα 930, 830 κτλ, όχι όμως από τα επίσημα χείλη της Microsoft.

το κρίμα ειναι, οτι δεν εχει διαρρευσει στο google το αρχειακι .bin που χρειαζεται για να γινοταν unlock o bootloader του 1520, αντιστοιχα και του 930, 830, κτλ.

αλλιως, πανευκολα θα τα καναμε ολα αυτα να μοιαζουν με 950xl και να συνεχισουν να αναζωοογονούνται με επισημες αναβαθμισεις.

θα κανω μια ερωτηση στο windowsmania.pl μηπως εχουν κατι

να προσφερουν οι φιλοι μας εκει σχετικά με αυτο...

το κρίμα ειναι, οτι δεν εχει διαρρευσει στο google το αρχειακι .bin που χρειαζεται για να γινοταν unlock o bootloader του 1520, αντιστοιχα και του 930, 830, κτλ.

αλλιως, πανευκολα θα τα καναμε ολα αυτα να μοιαζουν με 950xl και να συνεχισουν να αναζωοογονούνται με επισημες αναβαθμισεις.

θα κανω μια ερωτηση στο windowsmania.pl μηπως εχουν κατι

να προσφερουν οι φιλοι μας εκει σχετικά με αυτο...

Ναι όντως. Το είχαν αναφέρει ότι το είχαν κάποιοι χρήστες στο windows central. Θα ρωτήσω και θα σου στείλω πμ. Ρώτα κι εσύ και βλέπουμε.

Και εσύ να προσέχεις ποιον προσβάλεις σε άλλα thread χωρίς καν να έχω αναφερθεί σε σένα. Οπότε πρόσεχε ποιον λες ανίδεο γιατί έπεσες στον λάκκο που έσκαψες τρολ(ει).

Επιτέλους ας διαγραφούν όλα άσχετα ποστ του Πάνου και τα δικά μου γιατί κατάφερε να μας βγάλει εκτός θέματος για άλλη μια φορά.

Δεν σε ειπα ανιδεο Ποτε! Μονο εσυ χρησιμοποιεις τετοιους χαρακτηρισμους. Φυσικα και να διαγραφουν τα σχολια μας..απλα ηταν ενα ακομα παραδειγμα για να φανει ο διαφορετικος τροπος που μιλαμε.

Και τα 1520, 830, 930 κλπ εχουν κοπει απο τις αναβαθμισεις με επισημο τροπο, μην παραπληροφορεις αλλο.

Edited by panos9553

Το ότι έμειναν λιγοι στα φορουμ των wm δεν σημαίνει ότι δεν έχει φανατικούς οπαδούς (και εχθρούς τους οποίους βλεπουμε να δίνουν ζωη στα ποστ που αφορούν τα wm και αυτο μονο θετικο το βρισκω :P) που αν και εχουν αλλαξοπιστήσει για λίγο ( όπως εγω που ειμαι μεγαλος fan wm) διαβαζουν στην πλειοψηφία σχεδον θεματα για wm. Εγω αν και πήρα ένα midrange android (δεν ηθελα και δεν θελω με τιποτα να δωσω πολλα λεφτα για android!!!) εξακολουθω να διαβαζω τα θεματα των wm με το ίδιο, αν όχι με μεγαλυτερο ενδιαφερον. Ενω τα θεματα για android με βρισκουν αδιαφορο, αν και συμμετεχω καποιες φορες μονον οσον αφορα συσκευες. Απλα ειμαστε και εμεις δηλαδη που περιμενουμε την MS να κανει τη μεγαλη κινηση. Εγω ειμαι αισιοδοξος και ειμαι σιγουρος οτι το επομενο μου κινητο θα ειναι windows on arm!! Μια Mobile συσκευη δηλαδη που απλα ονειρευονται ολοι...fan και μη των WM. Ειναι αδυνατο να μην βγει. Δεν ξερω ποσο θα αργησει..αλλα θα βγει... Edited by mixail72

Δεν είμαι insider οπότε δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη.

Η ενημέρωση για το ποιες συσκευές συνεχίζουν επίσημα στις μελλοντικές εκδόσεις insider είναι εδώ

Στην παραπάνω δίνεται και η εξήγηση για το διαφορετικό branch 15xxx σε σχέση με το αντίστοιχο branch 16χχχ της redstone3 για τα pc. Θα δούμε αν έχει βάση και η έκδοση 15xxx συγκλίνει ξανά με αυτή των pc, σύντομα.

Η τελευταία έκδοση για τα mobiles σε fast είναι η 15205

Το ότι έμειναν λιγοι στα φορουμ των wm δεν σημαίνει ότι δεν έχει φανατικούς οπαδούς (και εχθρούς τους οποίους βλεπουμε να δίνουν ζωη στα ποστ που αφορούν τα wm και αυτο μονο θετικο το βρισκω :P) που αν και εχουν αλλαξοπιστήσει για λίγο ( όπως εγω που ειμαι μεγαλος fan wm) διαβαζουν στην πλειοψηφία σχεδον θεματα για wm. Εγω αν και πήρα ένα midrange android (δεν ηθελα και δεν θελω με τιποτα να δωσω πολλα λεφτα για android!!!) εξακολουθω να διαβαζω τα θεματα των wm με το ίδιο, αν όχι με μεγαλυτερο ενδιαφερον. Ενω τα θεματα για android με βρισκουν αδιαφορο, αν και συμμετεχω καποιες φορες μονον οσον αφορα συσκευες. Απλα ειμαστε και εμεις δηλαδη που περιμενουμε την MS να κανει τη μεγαλη κινηση. Εγω ειμαι αισιοδοξος και ειμαι σιγουρος οτι το επομενο μου κινητο θα ειναι windows on arm!! Μια Mobile συσκευη δηλαδη που απλα ονειρευονται ολοι...fan και μη των WM. Ειναι αδυνατο να μην βγει. Δεν ξερω ποσο θα αργησει..αλλα θα βγει...

Από τη στιγμή που βγήκαν τα wp7, οι κινήσεις της MS στα mobiles κατ' εμέ ήταν ενδιαφέρουσες, άσχετα αν δεν κατάφεραν να πείσουν ή να απογοητεύσουν τους χρήστες και τους δημιουργούς εφαρμογών για διάφορους λόγους, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα. (λάθη, παραλείψεις, μη συμβατότητα, ανυπαρξία διαφήμισης, δυσφήμιση κ.τ.λ.).

Edited by faasf

Εννοω ότι στiς εκδοσεις insider και ειδικα στη fast μην περιμενεις καμια σταθεροτητα.

Για αυτό και ειπα για το 950 μην παει insider. Ετσι και αλλιως αναβαθμισεται αυριο.

Αντίθετα τα αλλα δυο τηλεφωνα δεν αναβαθμίζονται επισημα μονο μεσο insider όπως εχει περιγραφει ποιο πισω,

Τωρα αν εσυ θες να δοκιμάζεις νεες εκδοσεις ενταξει.

Δεν είμαι insider οπότε δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη.

Η ενημέρωση για το ποιες συσκευές συνεχίζουν επίσημα στις μελλοντικές εκδόσεις insider είναι εδώ

Στην παραπάνω δίνεται και η εξήγηση για το διαφορετικό branch 15xxx σε σχέση με το αντίστοιχο branch 16χχχ της redstone3 για τα pc. Θα δούμε αν έχει βάση και η έκδοση 15xxx συγκλίνει ξανά με αυτή των pc, σύντομα.

Η τελευταία έκδοση για τα mobiles σε fast είναι η 15205

Από τη στιγμή που βγήκαν τα wp7, οι κινήσεις της MS στα mobiles κατ' εμέ ήταν ενδιαφέρουσες, άσχετα αν δεν κατάφεραν να πείσουν ή να απογοητεύσουν τους χρήστες και τους δημιουργούς εφαρμογών για διάφορους λόγους, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα. (λάθη, παραλείψεις, μη συμβατότητα, ανυπαρξία διαφήμισης, δυσφήμιση κ.τ.λ.).

Εγώ ήμουν από αυτούς που τους έπεισε.. Lumia 800, Lumia 920, και Lumia 930

Καλησπέρα, επειδή δεν έχω καταλάβει πολύ καλά, εγώ που έχω ας πούμε το 535 σε Insider Release Preview έχοντας την 15063.138 θα συνεχίσω να λαμβάνω εκδόσεις του Creators Update πχ. .148 . 159 ας πούμε και πάει λέγοντας. Και αν πάω σε Fast πάλι το ίδιο θα γίνει ή θα λαμβάνω και από την RS3, το λέω αυτό γιατί πριν 2 μέρες που το είχα σε Fast δεν βρήκε κάτι καινούριο (και το έχω στα αγγλικά το κινητό). Με λίγα λόγια στο κινητό αυτό ποια η διαφορά από Fast σε Release Preview ;; Μήπως RS3 από Fast παίρνουν μόνο οι συσκευές που έχουν πάρει επίσημα το Creators Update ;;

Εμένα μου έβγαλε μια ενημέρωση που λέει localization for greek και είναι 4,68GB. Τι είναι αυτό ξέρει κανείς;; Και τόσο μεγάλη ενημέρωση;

Ήμαρτον δηλαδή.

Το λειτουργικό πλέον είναι μια χαρά.

Η MS προσπαθεί και έχει καταφέρει να βγάλει τα μάτια της, εφαρμογές δεν υπάρχουν.

Σε μερικούς, ακόμη και σε μένα βαμμένος Android με nexus συσκευές τα τελευταία χρόνια, μας αρέσει.

Ναι, φάγαμε παραμύθι είναι αλήθεια.

End of story, πάμε παρακάτω.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Επειδή το 950 έκλεισε χρόνο και έχει υποφέρει από release-slow-fast, και όλη την κακομεταχείριση, σκέφτομαι να το φρεσκάρω με την ευκαιρία της CU.

Υποθέτω προτείνετε καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο, και όχι επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας (απλά δεν διαθέτω το χρόνο, γμτ).

Με την κάρτα και την κρυπτογράφηση συσκευής-κάρτας, τί κάνω? Απενεργοποιώ και τα δύο πριν το hard reset? Κάρτα και SIM, τις βγάζω ή δεν παίζει ρόλο?

Επίσης: Είμαι σε Insider fast αυτή τη στιγμή (για τη χαζομάρα μου, κα μόνο), στη 17025 νομίζω.

Για να μπει η CU, Ποιά η διαδικασία? Αρκεί απλά το hard reset και μετά απλά δεν ξαναμπαίνω insider? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πριν (πχ, να βγω/σταματήσω)?

Μετά το hard? Μόλις ανοίξει, επαναφέρω αντίγραφο (αν το έχω επιλέξει) και μετά βάζω CU ή περιμένω να βρει και τη CU και μετά, όταν τελειώσουν όλες οι αναβαθμίσεις επαναφέρω το αντίγραφο ασφαλείας?

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια και συμβουλή.

Αν είσαι φαστ και θες να πας στην τελευταία κανονική έκδοση, πρέπει να κάνεις επαναφορά από υπολογιστή.

Αν είσαι φαστ και θες να πας στην τελευταία κανονική έκδοση, πρέπει να κάνεις επαναφορά από υπολογιστή.

Οκ, ευχαριστώ.

Αν μπορείς, 1-2 πραγματάκια ακόμα, ως προς τα βήματα.

(1)Επαναφορά μέσω του tool, οκ, το "έχω".

(2)Μόλις ξεκινήσει το τηλέφωνο, ρωτά για λογαριασμό/επαναφορά αντιγράφου.

Τα αφήνω κενά και περνάω το WiFi μόνο για να περάσουν οι αναβαθμίσεις? Αν ναι, μπορώ μετά να κάνω επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας ή δεν γίνεται?

Αν όχι, περνάω το αντίγραφο ασφαλείας στο 1ο boot και μετά γίνονται οι αναβαθμίσεις στην τελευταία σταθερή? Με επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας, θα με βάλει αυτόματα πάλι Insider ή αυτό είναι κάτι που μόνο αν το επιλέξω στη συνέχεια εγώ γίνεται?

(3)Με επαναφορά από υπολογιστή, η κάρτα μνήμης επηρεάζεται?

(2) Εγώ όταν κάνω επαναφορά, μόλις ανοίξει με τα 8.1 κατεβάζω insider χωρίς επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας. Βάζω την τελευταία επίσημη έκδοση και με hard reset ξαναζητάει λογαριασμούς κλπ και τότε κάνω επαναφορά το αντίγραφο ασφαλείας μου. Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα όσες φορές και να το έκανα. Απλά θα σου πάρει 20 λεπτά παραπάνω.

(3) Η κάρτα μνήμης δεν επηρεάζεται αλλά όταν ξανακατεβάσεις εφαρμογές θα σου πει να σβήσεις τις παλιές και εκεί πατάς "ναι".

Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro

Καλησπέρα σε όλους.Η 10586 107 θεωρείται σταθερή ή όχι;

Έφερα σε αυτήν το 1020 μου,καμουφλαρισμενο ως 1520.

Λειτουργεί και η οθόνη γρήγορης ματιάς ακόμα στην έκδοση αυτή,που το θεωρώ απαραίτητο για καθημερινή χρήση.

Να ψάξω και για επομενη fast release ή να κάνω reset αμέσως; ώστε να μείνω οριστικά σε αυτήν κι απλα να ενημερώνω εφαρμογές μελλοντικά.

Καλησπέρα σε όλους.Η 10586 107 θεωρείται σταθερή ή όχι;

Έφερα σε αυτήν το 1020 μου,καμουφλαρισμενο ως 1520.

Λειτουργεί και η οθόνη γρήγορης ματιάς ακόμα στην έκδοση αυτή,που το θεωρώ απαραίτητο για καθημερινή χρήση.

Να ψάξω και για επομενη fast release ή να κάνω reset αμέσως; ώστε να μείνω οριστικά σε αυτήν κι απλα να ενημερώνω εφαρμογές μελλοντικά.

Η 10586.107 είναι η πρώτη επίσημη των 10αριών!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Η 10586.107 είναι η πρώτη επίσημη των 10αριών!

νokia lumia 1020, με 14393.67, έχοντας και το scale οθόνης του lumia 1520.

επανηλθε εν λειτουργια η glance screen , μεσω interop tools.

ερώτηση:

του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ωστε να μην χαθει η glance screen μελλοντικα, καθως επισης να επανελθει στο "φυσιολογικο" scale οθονης ?

ή το αφήνω έτσι και ελπιζω να συνεχιζει να λειτουργει η οθόνη γρήγορης ματιάς μεχρι το τελευταιο update που θα παρει ως 1520 (15063.2 αν θυμαμαι καλα).

ενημέρωση:

με ελεγχο αναβαθμισεων, βρηκε την 15063.2 η οποια ειναι νομιζω η πιο προσφατη για το 1520. ευτυχως ειμαι με δεδομενα και δεν κατεβαινει. οταν συνδεθω σε wifi, να την κατεβασω και να την εγκαταστησω? ή ρισκαρω να χαθει η οθονη γρηγορης ματιας και παλι.

Edited by Thou_Bou