Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους φοβήθηκαν πως πάει, τέλος η αναβάθμιση στα 10 και νόμιζαν πως η πλατφόρμα καπούτ, τσεκάρετε αυτό: http://www.windowslatest.com/2017/04/18/windows-10-mobile-upgrade-now-available-windows-phone-devices/

Μα δεν εχει κάποια άμεση σχέση με το μέλλον της πλατφόρμας αυτη η ειδηση. Απλα επανήλθε η δυνατότητα της αναβάθμισης από 8.1 σε 10..τιποτα παραπάνω..

Τα Wm 10 με την μορφή που τα ξέρουμε και στις συσκευές που έχουμε σημερα όντως Καπουτ κλπ κλπ...

Θα δώσει ακομα μονο μια <<τιμής ενεκεν>> επισημη ολοκληρωμενη Red 2+ στα 950 αρια εκει κατα τον Δεκέμβρη και αυτο ήταν..παει για αλλα τωρα παλι..θα φανεί το προσεχες διάστημα τι νέο θα φέρει..

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιο πολύ καταλαβαίνω την οργή των κατοχων συσκευών τύπου 930 που με τέτοια cpu και 2gb ram νομίζω πως δε θα είχαν πρόβλημα. Εμείς οι υπόλοιποι με το 1,gb ram τι ψάχνουμε; Και πολύ ήταν ως εδώ. Έχετε δει πως αποκρινεται ένα android κινητό με 1gb ram και ενημερωμενες τις εφαρμογές; Ε, μια απ τα ίδια χάλια με τα δικά μας

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Πιο πολύ καταλαβαίνω την οργή των κατοχων συσκευών τύπου 930 που με τέτοια cpu και 2gb ram νομίζω πως δε θα είχαν πρόβλημα. Εμείς οι υπόλοιποι με το 1,gb ram τι ψάχνουμε; Και πολύ ήταν ως εδώ. Έχετε δει πως αποκρινεται ένα android κινητό με 1gb ram και ενημερωμενες τις εφαρμογές; Ε, μια απ τα ίδια χάλια με τα δικά μας

Αν πας σύγκριση το Android με 1 γκιγκα ραμ και ένα WP με 1 γκιγκα ραμ , πιστεύω ότι τα WP οι εφαρμογές σε τέτοια μνήμη αποδίδουν λίγο καλύτερα από ότι του Android. Αλλά θα εξακολουθούν να κρασαρουν μερικές φορές. Αλλά το ότι οι χρήστες του 930 θα είναι οργισμένοι επειδή η συσκευή μπορεί να το τρέξει αλλά υποστήριξη καπούτ ......

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Αν πας σύγκριση το Android με 1 γκιγκα ραμ και ένα WP με 1 γκιγκα ραμ , πιστεύω ότι τα WP οι εφαρμογές σε τέτοια μνήμη αποδίδουν λίγο καλύτερα από ότι του Android. Αλλά θα εξακολουθούν να κρασαρουν μερικές φορές. Αλλά το ότι οι χρήστες του 930 θα είναι οργισμένοι επειδή η συσκευή μπορεί να το τρέξει αλλά υποστήριξη καπούτ ......

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μα για αυτο και απο εμας καπουτ η ms οτι και αν βγαλει απο εδω και περα ,αν βγαλει κατι

με τι τηλεφωνο εισαι ; γιατι στο 930 δεν δινει κατι νεο ειμαι στην 15063.138

Αν κρίνω από το avatar, μάλλον το 640 έχει! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Fast κατεβάζω μόνο σε 550 και 650

Δεν ρισκάρω να βάλω σε 640 και 640χλ

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και σε φαστ μόνο με English βρίσκεις νέα έκδοση.

σε 930 δεν δινει τιποτα

Ούτε σε 1520 με αγγλική γλώσσα.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Δοκιμάσατε με αγγλικά και γλώσσα και περιοχή;

Εμένα μόνο έτσι βρίσκει νέα έκδοση.

το γυρισα και σε Ελληνικα ισως τελικα μας εκοψαν

!!!

εχε γουστο!

και δεν εχουμε και το αρχειακι 1520.bin για να καναμε unlock bootloader, enable root access !

ωστε να το καναμε να φαινεται ως 950xl και να συνεχιζει να αναβαθμιζεται!

εγω μαλιστα, το 1520 μου, το γυρισα το πρωι σε 8.1 , προσωρινα(ελπιζω), για τον παρακατω λόγο:

"εγω χθες, καταφερα επιτυχως να τρεχω στο 1020 την latest wm10 fast και με λειτουργικη την glance screen.

απλα αναγκαστικα να το επιστρεψω, προσωρινα στα 8.1. ο λόγος: οι χάρτες για να εχουν φωνητικη πλοηγηση, θα πρεπει να εχουμε κατεβασει το αντιστοιχο αρχειακι ήδη από τα 8.1 και από το here drive. αλλιως στα 10αρια, δεν μιλανε και ουτε εχει επιλογη ληψης αρχειου φωνης.

τα ιδια και στο 1520 που εχω (αν και αυτο εχει παει επισημα στα 10αρια, μεσω insider, fast...)

στο 950xl νομιζω λειτουργει η φωνητικη πλοηγηση αλλα αυτο εκει ηρθε εξαρχης με 10αρια...

γι αυτο εχει και την πολυποθητη εγγραφη κλησης (μονο αυτο μου λειπει από το 1020 και το 1520, αλλά χαλάλι τους, εχουν καμεραρες).

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμάσατε με αγγλικά και γλώσσα και περιοχή;

Εμένα μόνο έτσι βρίσκει νέα έκδοση.

το 1520 ?

η πλάκα ειναι, οτι στο γνωστο φακελακι που κυκλοφορει στο google, υπαρχει το αρχειο.bin για το 1320, το οποιο αρα μπορει να "φανει" ως 950xl, κριμα να μην υπαρχει καπου το ιδιο αρχειο για το 1520.

ακουει κανείςςς ???

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Εγώ έχω σε φαστ το 550 και το 650

Μόνο με αγγλική γλώσσα και περιοχή βρισκω νέα έκδοση.

Δεν ρισκάρω στα άλλα κινητά.

!!!

εχε γουστο!

και δεν εχουμε και το αρχειακι 1520.bin για να καναμε unlock bootloader, enable root access !

ωστε να το καναμε να φαινεται ως 950xl και να συνεχιζει να αναβαθμιζεται!

εγω μαλιστα, το 1520 μου, το γυρισα το πρωι σε 8.1 , προσωρινα(ελπιζω), για τον παρακατω λόγο:

"εγω χθες, καταφερα επιτυχως να τρεχω στο 1020 την latest wm10 fast και με λειτουργικη την glance screen.

απλα αναγκαστικα να το επιστρεψω, προσωρινα στα 8.1. ο λόγος: οι χάρτες για να εχουν φωνητικη πλοηγηση, θα πρεπει να εχουμε κατεβασει το αντιστοιχο αρχειακι ήδη από τα 8.1 και από το here drive. αλλιως στα 10αρια, δεν μιλανε και ουτε εχει επιλογη ληψης αρχειου φωνης.

τα ιδια και στο 1520 που εχω (αν και αυτο εχει παει επισημα στα 10αρια, μεσω insider, fast...)

στο 950xl νομιζω λειτουργει η φωνητικη πλοηγηση αλλα αυτο εκει ηρθε εξαρχης με 10αρια...

γι αυτο εχει και την πολυποθητη εγγραφη κλησης (μονο αυτο μου λειπει από το 1020 και το 1520, αλλά χαλάλι τους, εχουν καμεραρες).

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το 1520 ?

η πλάκα ειναι, οτι στο γνωστο φακελακι που κυκλοφορει στο google, υπαρχει το αρχειο.bin για το 1320, το οποιο αρα μπορει να "φανει" ως 950xl, κριμα να μην υπαρχει καπου το ιδιο αρχειο για το 1520.

ακουει κανείςςς ???

και να γινουν ολα αυτα ισως καποιες συκευες του τηλεφωνου να μην παιζουν σωστα σε νεες εκδοσεις αν πραγματι μας εβγαλαν εκτος

πλεον παρατησα το insider και καποια στιγμη θα παρατησω και τα wp

στο 930 ουτε με αλλγη γλωσσας ουτε περιοχη (united states) βρισκει κατι
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

και μαλλον δεν θα ξανα βρουμε κατι, και για να τα λεμε και ολα οπως εχουν και οι αλλοι κατασκευαστες καπως ετσι συμπεριφερονται στους πελατες τους απλα ειχα την ελπιδα επειδη η ms εχει ξεμεινει με ελαχιστους χρηστες σε σχεση με τους αλλους να μας υποστηριζε λιγο παραπανω αλλα απο οτι φαινεται μια απο τα ιδια

πλεον δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανει ναυαρχιδες και αλλα τετοια

Edited by P270

πλεον δεν υπαρχει λογος να αγοραζει κανει ναυαρχιδες και αλλα τετοια

Βασικά, για να μην "θάβουμε" συνέχεια τη Microsoft, αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες...

Huawei Nova 5T

Βασικά, για να μην "θάβουμε" συνέχεια τη Microsoft, αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες...

ναι το εγραψα παραπανω απλα δεν εχει αλλες συσκευες οι αλλοι βγαζουν συνεχως και ας πουμε οτι δικαιολογημενα καποιες τις βγαζουν εκτος αν και δεν συμφωνο ασε τα win ειναι πολυ ποιο ελαφρια απο το android

Λόγω του ιδιαιτερου χαρακτήρα που είχαν οι technical previews,θα πρέπει τουλάχιστον η ίδια η ms να αφήσει τους χρήστες να μπορούν να γυρίσουν σε μια πιο σταθερή release preview κι όχι denim και τιποτ αλλο

Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

ναι το εγραψα παραπανω απλα δεν εχει αλλες συσκευες οι αλλοι βγαζουν συνεχως και ας πουμε οτι δικαιολογημενα καποιες τις βγαζουν εκτος αν και δεν συμφωνο ασε τα win ειναι πολυ ποιο ελαφρια απο το android

Σιγά - σιγά το χάνουν κι αυτό...

Huawei Nova 5T

Το βράδυ μου ήρθε η έκδοση 10.0.15063.138.

Εσείς την είχατε νωρίτερα;

Από εδώ και πέρα τέλος;

Sent from my Lumia 930 using mTalk

Edited by cb600f

Καλησπερα στην παρεα.Γραφω μετα απο πολυ καιρο.Εκανα προσφατα μεταβαση απο το 925 στο 930 καθως το 925 πεθανε ξαφνικα μετα απο 3 χρονια.Καμια αποκριση.Αν εχει καποιος τη λυση καλοδεχουμενη.

Στο θεμα μας:Εχω την εκδοση 14393.1066.Ειναι η τελευταια αυτη?Αν οχι ποια ειναι και πως κατεβαινει?Ειμαι κι εγω στο insider release preview.Παντως το τηλεφωνο πεταει παιδια.Καμια σχεση με το 925.