Dekaohtoura Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Έχει έρθει η τελευταία fast, ούτε εβδομάδα τώρα. Την έχει κανείς, σε "ναυαρχίδα"? Για καθημερινή χρήση ενδείκνυται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Έχει έρθει η τελευταία fast, ούτε εβδομάδα τώρα. Την έχει κανείς, σε "ναυαρχίδα"? Για καθημερινή χρήση ενδείκνυται? Δεν είμαι insider! Απλά ρώτησα μπας και έρθει και σε μας τους μη insiders! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Έχει έρθει η τελευταία fast, ούτε εβδομάδα τώρα. Την έχει κανείς, σε "ναυαρχίδα"? Για καθημερινή χρήση ενδείκνυται? Έχει κάποια θέματα (π.χ δεν μπορείς να μπεις στο μενού του bluetooth). Πέραν πάντως προβλημάτων που έχει ανακοινώσει η microsoft δεν έχω δει προβλήματα αστάθειας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Πήρε κανεις το καινούριο Skype στο fast ring Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2017 Έχει κάποια θέματα (π.χ δεν μπορείς να μπεις στο μενού του bluetooth). Πέραν πάντως προβλημάτων που έχει ανακοινώσει η microsoft δεν έχω δει προβλήματα αστάθειας. Ok, ευχαριστώ. Η τελευταία slow που έχω, μου το κάνει το restart μια φορά την εβδομάδα (αδιάφορο) και 1-2 φορές την ημέρα κάποιες εφαρμογές ίσως κολλήσουν και κλείσουν μόνες τους (λίγο ενοχλητικό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Τελικά την πέρασα την τελευταία Fast, και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να φτιάξουν το bluetooth, είναι βασικό. Να ρωτήσω κάτι: αυτά που δοκιμάζουμε τώρα, δεν υποτίθεται ότι σε κάνα μήνα θα τα δώσουν stable στο creator's update; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση να φτιάξουν το bluetooth, είναι βασικό. Να ρωτήσω κάτι: αυτά που δοκιμάζουμε τώρα, δεν υποτίθεται ότι σε κάνα μήνα θα τα δώσουν stable στο creator's update; Ναι, μαζί με 1-2 πραγματάκια τα οποία δεν έχω δει πουθενά μέχρι τώρα (animations/gui κα). Πιθανότατα με την ευκαιρία της creator's θα γίνει και το 1ο hard στη συσκευή, να ανανεωθεί μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Ώρες ώρες... Μέχρι και το βράδυ, το τηλέφωνο πετούσε. Είχε εξαλειφθεί μάλιστα και το ελάχιστο αλλά υπαρκτό resuming@WhatsApp και γενικά πήγαινε εξαιρετικά. Κατά τις 4, έψαξα πάλι για αναβαθμίσεις (μετά το πέρασμα της Fast είχε περάσει 2-3 αλλά τίποτα άλλο όσο κι αν έψαξα) εφαρμογών και μου κατέβασε καμμια 10ρια. Ε, σήμερα... ΤΟ Whats ξεκίνησε πάλι τα "φορτώματα", ο αριθμός των email παραμένει στο πλακίδιο όταν τα "διώξω" από την οθόνη ειδοποιήσεων και τέτοια χαζά. Έβαλα το Store να ξαναψάξει, και όση ώρα κι αν περάσει συνεχίζει ατέρμονα χωρίς να βρίσκει τίποτα. Οκ, κανένα σοβαρό θέμα, αλλά γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Οκ, κανένα σοβαρό θέμα, αλλά γιατί? Επειδή είναι Insider Build και το development πάει λίγο στα τυφλά - φτιάχνουν κάτι και περιμένουν να δουν αν επηρεάζει κάτι άλλο. Λογικά τα πιο χοντρά θέματα τα τσιμπάνε στον εσωτερικό έλεγχο που (πρέπει να) γίνεται πριν βγει η κάθε build στους insiders αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα - π.χ. το πώς επηρεάζει μια αλλαγή στο λειτουργικό συγκεκριμένες εφαρμογές (όπως π.χ. το WhatsApp). Αυτός είναι και ο λόγος που εγκατέλειψα το Windows Insider - ηθελα η συσκευή μου να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο σταθερά. Edited February 23, 2017 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Επειδή είναι Insider Build και το development πάει λίγο στα τυφλά - φτιάχνουν κάτι και περιμένουν να δουν αν επηρεάζει κάτι άλλο. Λογικά τα πιο χοντρά θέματα τα τσιμπάνε στον εσωτερικό έλεγχο που (πρέπει να) γίνεται πριν βγει η κάθε build στους insiders αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα - π.χ. το πώς επηρεάζει μια αλλαγή στο λειτουργικό συγκεκριμένες εφαρμογές (όπως π.χ. το WhatsUp).\ Αυτός είναι και ο λόγος που εγκατέλειψα το Windows Insider - ηθελα η συσκευή μου να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο σταθερά. Δεν διαφωνώ. Απλά μου έκανε εντύπωση πόσο στρωτά πήγαινε μόλις την πέρασα (μετά από τα απαραίτητα soft αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και ενημέρωση) και πόσο άλλαξε σήμερα αυτή η εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δεν διαφωνώ. Απλά μου έκανε εντύπωση πόσο στρωτά πήγαινε μόλις την πέρασα (μετά από τα απαραίτητα soft αφού ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και ενημέρωση) και πόσο άλλαξε σήμερα αυτή η εικόνα. Δοκίμασες να κάνεις soft reset? Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Δοκίμασες να κάνεις soft reset? Τα 2 πρώτα (χτες μετά την αναβάθμιση σε fast και μετά τις εφαρμογές) δεν βοήθησαν. Στο 3ο, έστρωσε το πλακίδιο της αλληλογραφίας και τώρα κοιτάζω το store, στο οποίο προκοπή δεν βλέπω. WhatsApp, μια έτσι μια αλλιώς. Το τηλέφωνο παραμένει γρήγορο. Έστρωσαν και τη φωτεινότητα που έσβηνε ακαριαία, χωρίς το ενδιάμεσο των 5". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Λιγάκι τα χαλάσαμε. Το θέμα με το Store παραμένει (προσπαθώ να καταλάβω αν αυτόματα γίνονται οι ενημερώσεις, αλλά δυο μέρες τώρα στο "ιστορικό" μου βγάζει μόνο μία εφαρμογή που ενημερώθηκε και δεν ξέρω αν έχουν βγει αναβαθμίσεις για άλλες και απλά δεν τις "παίρνει"). Επιπλέον, ενώ βγήκε νέα Fast με διορθώσεις/βελτιώσεις, μου βγάζει error 0x8......κάτι από χτες βράδυ που γύρισα σπίτι μέχρι και σήμερα το πρωί. Είτε αυτόματα, είτε χειροκίνητα, δεν. Το γύρισα σε Slow, θα το αφήσω 1-2 ημέρες και βλέπουμε. Το τηλέφωνο πάντως, στα υπόλοιπα, λειτουργεί υποδειγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Κατάφερε κανείς να περάσει την τελευταία φαστ ; Μου βγάζει Κωδικό 0χ8024800a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Κατάφερε κανείς να περάσει την τελευταία φαστ ; Μου βγάζει Κωδικό 0χ8024800a Στο 550 ναι από την τελευταία stable όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonball Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 κατεβάζω τώρα την .15043.0 είμαι σε slow.άντε να δούμε τι καλούδια(ελπίζω..χαχα) θα φέρει... αν και αγόρασα ένα Xiaomi Redmi note 3 το έχω ακόμα στο κουτί του και δεν αποχωρίζομαι εύκολα το ταπεινό- πλην καλό Lumia 640... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Κι άλλη, κι άλλη fast. Παραμένει το θέμα να μην την εμφανίζει-κατεβάζει εκτός κι αν αλλάξουμε γλώσσα σε αγγλικά. Η τελευταία mobile (47) είναι παααρα πολύ smooth, με ελάχιστα ζητήματα. Ίσως η προ-προηγούμενη να ήταν λίγο πιο γρήγορη συνολικά, αλλά και λίγο πιο "τραχιά". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Η Microsoft επιβεβαίωσε το Creators Update για Windows 10 Mobile http://gr.pcmag.com/windows-10-mobile/25672/news/e-microsoft-epibebaiose-to-creators-update-gia-windows-10-mo Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 καλα μεχρι να το δωσει και αυτο ισως να μην εχουμε μεινει παραπανω απο μετρημενοι στα δαχτυλα χρηστες wp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 καλα μεχρι να το δωσει και αυτο ισως να μην εχουμε μεινει παραπανω απο μετρημενοι στα δαχτυλα χρηστες wp Έχεις δίκιο. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Έχεις δίκιο. και αυτό λόγο του ότι τώρα δεν παίζουν λεφτά να το αλλάξω πάντα μιλάω για εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 και αυτό λόγο του ότι τώρα δεν παίζουν λεφτά να το για πάντα μιλάω για εμένα Εγώ έχω κυρία συσκευή Android τελευταίας γενιάς. Και τα Windows σαν δεύτερη συσκευή αλλά τα τιμάω αλλά όπως βλέπεις η Microsoft δεν τιμάει τους πελάτες της. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Άλλη μια fast. Μικροδιορθώσεις μόνο. Παραμένει το θέμα ότι το τηλέφωνο δεν τη βλέπει αν δεν το γυρίσεις στα αγγλικά. Will pass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 για αυτο δεν βρισκω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts