_manos_ Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Βολικό έβαλα τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος και λειτουργεί μια χαρά. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεύτερη φορά σήμερα που αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία για να ξεκολλήσει η συσκευή μου :lol: Εννοείς ότι σού δημιούργησε πρόβλημα το Lockmix; Γιατί εγώ δεν έχω θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Εννοείς ότι σού δημιούργησε πρόβλημα το Lockmix; Γιατί εγώ δεν έχω θέματα. Όχι η 14322 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημέρα παιδια να ρωτήσω για την redstone ξέρετε ποτε θα βγει η καινούρια version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημέρα παιδια να ρωτήσω για την redstone ξέρετε ποτε θα βγει η καινούρια version? Κάτι ακούστηκε για αυτή την βδομάδα πως ίσως δωθεί η 14327 που περιέχει ένα περίεργο bug. Τίποτα επίσημο όμως. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 σε ευχαριστω μια ερωτηση παιδια αν θελετε μου απαντατε καθε ποτε αναβαθμιζετε με το upgrade advisor? αναβαθμιζετε μαζι με το slow ring δηλαδη αυτα πανε μαζι? αν θελετε μου λετε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το upgrade advisor δεν αναβαθμίζεται..το χρησιμοποιείς για να βαλεις τα 10αρια...μετά τέλος...Όποτε βγαίνει Update επισημο και όχι Preview το παιρνεις.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κάτι ακούστηκε για αυτή την βδομάδα πως ίσως δωθεί η 14327 που περιέχει ένα περίεργο bug. Τίποτα επίσημο όμως. Η ίδια η αναβάθμιση περιέχει αυτό το περίεργο bug που έγραψες, ή θα λύσει κάποιο bug; Γιατί εάν έχει bugs και είναι είδη γνωστά πριν ακόμη βγει, τότε δεν θα έχει νόημα να την κατεβάσει κάποιος, ακόμη και αν θέλει να τη δοκιμάσει και να στείλει feedback. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Κάτι ακούστηκε για αυτή την βδομάδα πως ίσως δωθεί η 14327 που περιέχει ένα περίεργο bug. Τίποτα επίσημο όμως. και ποιο εινια αυτο το bug; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 και ποιο εινια αυτο το bug; Καμία περαιτέρω πληροφορία. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λες και η 14322 δεν έχει bug,όλα σέρνονται και κολλάνε οι μισές εφαρμογές δεν ανοίγουν,μάλλον δεν θα ανοίγει καν το κινητό με την επόμενη γιαυτό έχει βγει η βρώμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Λες και η 14322 δεν έχει bug,όλα σέρνονται και κολλάνε οι μισές εφαρμογές δεν ανοίγουν,μάλλον δεν θα ανοίγει καν το κινητό με την επόμενη γιαυτό έχει βγει η βρώμα :lol: Καλό!! :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Στον αέρα η 14327. (με αρκετά bug fixes) https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/04/20/announcing-windows-10-mobile-insider-preview-build-14327/ Edited April 20, 2016 by ankostas333 Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 καλύτερα να μείνουμε μακριά τις δεν την βλέπω και τόσο καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 καλύτερα να μείνουμε μακριά τις δεν την βλέπω και τόσο καλή Είμαι στα γρανάζια, θα ενημερώσω αργότερα για την πρώτη εικόνα. Όποιος εγκατέστησε την 14322 λογικό να την εγκαταστήσει, γιατί είναι σαφώς καλύτερη. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 περιμενουμε νεα μιλαω για οσους ειμαστε στην 218 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) Το upgrade advisor δεν αναβαθμίζεται..το χρησιμοποιείς για να βαλεις τα 10αρια...μετά τέλος...Όποτε βγαίνει Update επισημο και όχι Preview το παιρνεις.. το επισημο upgrade που μπορω να μπω για να δω αν οντως δινει την αναβαθμιση build? αμ θελεις στειλε πμ περιμενουμε νεα μιλαω για οσους ειμαστε στην 218 τι νεα θα βγει build περα απο το 218? Edited April 20, 2016 by soulis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Είμαι στα γρανάζια, θα ενημερώσω αργότερα για την πρώτη εικόνα. Όποιος εγκατέστησε την 14322 λογικό να την εγκαταστήσει, γιατί είναι σαφώς καλύτερη. Δεν έχω θέμα με τα δεδομένα, οι εφαρμογές που δεν άνοιγαν πλέον ανοίγουν. Αυτά από πρώτη ματιά. Για μπαταρία θα δούμε από αύριο άλλα με τόσα bug fixes πιστεύω θα στρώσει λίγο. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Δεν έχω θέμα με τα δεδομένα, οι εφαρμογές που δεν άνοιγαν πλέον ανοίγουν. Αυτά από πρώτη ματιά. Για μπαταρία θα δούμε από αύριο άλλα με τόσα bug fixes πιστεύω θα στρώσει λίγο. μπορεις να μας πεις ποιες εφαρμογες ανοιγουν γιατι εχω ειχα θεμα με την καμερα και το φεισμπουκ? οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 μπορεις να μας πεις ποιες εφαρμογες ανοιγουν γιατι εχω ειχα θεμα με την καμερα και το φεισμπουκ? οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα? :) Το Messenger ανοίγει. Με την κάμερα δεν είχα θέμα ούτε και πριν ούτε και τώρα. Χρησιμοποιούσα από πάντα το κινητό στην αγγλική γλώσσα. Πακέτα γλωσσών είναι δυνατό να κατέβουν. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρω τι παίζει με το μενού των ρυθμίσεων. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το Messenger ανοίγει. Με την κάμερα δεν είχα θέμα ούτε και πριν ούτε και τώρα. Χρησιμοποιούσα από πάντα το κινητό στην αγγλική γλώσσα. Πακέτα γλωσσών είναι δυνατό να κατέβουν. Παρ' όλα αυτά δεν ξέρω τι παίζει με το μενού των ρυθμίσεων. ανοιγουν ολες οι εφαρμογες? το store φτιαχτηκε? γιατι κολαγε μετα το κατεβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 (edited) To καλό είναι ότι με την νέα έκδοση επιστρέφει η ειδοποίηση για την αναβάθμιση των εφαρμογών. http://mspoweruser.com/wp-content/uploads/2016/04/notif-e1461173064542.png Bug Fixes: We fixed the issue causing Language and Speech packs to fail to download. We fixed the issue where in some cases your phone’s screen may not turn on and become unresponsive and Windows Hello stops working if you used the power button to lock/unlock your phone quickly. We fixed the issue where in some cases, users might get in a state where neither space or enter are working on the keyboard. We fixed the issue causing Facebook Messenger and other apps like WeChat, Transfer My Data, and UC Browser from failing to launch from Start or All apps. We fixed an issue where diverse emoji couldn’t be deleted from the text box in an interactive notification. We have updated the autocorrection logic, so you can now abort an autocorrection by tapping on the bolded word. We have updated the Glance screen so it will now reflect Ease of Access text scaling. We fixed an issue where tethering over Bluetooth wouldn’t work if Bluetooth had never been turned on before. We fixed an issue where you couldn’t set a sample image as a lock screen background. Known Issues: Feedback Hub is not localized and the UI will be in English (U.S.) only even with language packs installed. We’re investigating a crash with the Camera app when going into your camera roll. There is an issue in which you may see duplicate apps under All apps showing as pending despite being installed and usable on your phone. You may also see some apps stuck in the Store. To get out of this state, just start and pause a download in the Store and then choose to “resume all” downloads. You may see square boxes in certain apps when using some of the new emoji – we’re still getting support for the new emoji added throughout the systems, this will be resolved in a future build. There is a bug we’re investigating that prevents some apps such as Tweetium from launching. We’re investigating issues which cause mobile data to stop working but show as connected. Glance on/off setting is not respected after updating to a new build. After updating, you can reset this setting to what you had before. Edited April 20, 2016 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 ανοιγουν ολες οι εφαρμογες? το store φτιαχτηκε? γιατι κολαγε μετα το κατεβασμα Εμένα μόνο το Messenger δεν άνοιγε από αυτές που χρησιμοποιώ, το οποίο τώρα δουλεύει κανονικά. Όσο για το άλλο: There is an issue in which you may see duplicate apps under All apps showing as pending despite being installed and usable on your phone. You may also see some apps stuck in the Store. To get out of this state, just start and pause a download in the Store and then choose to “resume all” downloads. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Εμένα μόνο το Messenger δεν άνοιγε από αυτές που χρησιμοποιώ, το οποίο τώρα δουλεύει κανονικά. Όσο για το άλλο: There is an issue in which you may see duplicate apps under All apps showing as pending despite being installed and usable on your phone. You may also see some apps stuck in the Store. To get out of this state, just start and pause a download in the Store and then choose to “resume all” downloads. η καμερα μαλλον συνεχιζει να μην λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 η καμερα μαλλον συνεχιζει να μην λειτουργει Το 640XL έχω, και σε κανένα build δεν είχα θέμα με την κάμερα. Δεν χάνεις τίποτα αν βάλεις την 14327. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 ραδιόφωνο θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts