Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια γρηγορη ερωτηση γιατι μαλλον τσαμπα παιδευομαι. σε 530 dual sim αναβαθμιση σε δεκαρια μεσω ινσαιντερ μπορω να βαλω τελικα ή οχι? γιατι δοκιμασα και ενω μου λεει στο ινσαιντερ οτι προετοιμαζεται για αναβαθμισεις να παω να τυσεκαρω, δεν δειχνει τιποτα...

Μια χαρά μπαίνουνε με insider, τώρα δεν ξέρω όμως γιατί δεν στο βγάζει εσένα.... Ποιο ring επέλεξες, μήπως επέλεξες το production ;; Αλλά κάνε και ένα restart ή/και soft reset αλλιώς περίμενε 2-3 μέρες μήπως και φτιάξει...

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά μπαίνουνε με insider, τώρα δεν ξέρω όμως γιατί δεν στο βγάζει εσένα.... Ποιο ring επέλεξες, μήπως επέλεξες το production ;; Αλλά κάνε και ένα restart ή/και soft reset αλλιώς περίμενε 2-3 μέρες μήπως και φτιάξει...
το ψαχνω και σε ξενα φορουμ και κατι λενε πως η μαικροσοφτ πειραξε ή θα πειραξει το ιναιντερ για να μη μπορεις να τα βαλεις? δεν καταλαβα... παιζει ρολο το οτι δεν εχω sd card και sim μεσα? (μολις πηρα το κινητο). ευχαριστω. θα ξαναδοκιμασω. το production ring επελεξα (οπως και στο 1020 μου που τα περασα κανονικοτατα και με το νομο πριν μια βδομαδα)

το ψαχνω και σε ξενα φορουμ και κατι λενε πως η μαικροσοφτ πειραξε ή θα πειραξει το ιναιντερ για να μη μπορεις να τα βαλεις? δεν καταλαβα... παιζει ρολο το οτι δεν εχω sd card και sim μεσα? (μολις πηρα το κινητο). ευχαριστω. θα ξαναδοκιμασω. το production ring επελεξα (οπως και στο 1020 μου που τα περασα κανονικοτατα και με το νομο πριν μια βδομαδα)

Στο 1020 επέλεξες το production έχοντας τα 8.1 ;; (Βλακεια ίσος που το λέω αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς από τα 8.1 να πατήσεις το production ή μήπως πρέπει πρώτα να πατήσεις το slow ring ας πούμε...Όποιος ξέρει ας μου πει...) Δεν έχουν καμία απόλυτος δουλεία η SD και η SIM στο πρόβλημα αυτό...

Edited by bep1995

Στο 1020 επέλεξες το production έχοντας τα 8.1 ;; Δεν έχουν καμία απόλυτος δουλεία η SD και η SIM στο πρόβλημα αυτό...
ακριβως φιλε μου. και δουλεψε κανονικα. το προηγουμενο σαββατο τα περασα

Θέλει οπωσδήποτε SD CARD μέσα, Τα οκτώ γίγα της εσωτερικής δεν φτάνουν νομίζω για να τα περάσει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα!Δεν είχα άλλη υπομονή και έκανα ένα περιποιημένο hard reset πάνω στην 14295 και τώρα μετά τις αναβαθμίσεις σε εφαρμογές συστήματος και μη, όλα δουλεύουνε μια χαρά!!

Θέλει οπωσδήποτε SD CARD μέσα, Τα οκτώ γίγα της εσωτερικής δεν φτάνουν νομίζω για να τα περάσει.
4 giga εχει η εσωτερικη αλλα i get your point. ευχαριστω. θα παρω αυριο μεθαυριο μια να δοκιμασω και θα επανελθω. ελπιζω να μπουν τα δεκαρια. να ειστε καλα

Καλησπέρα, «ψήνομαι» για redstone, αλλά επειδή η συσκευή μου είναι κύρια (Lumia 640XL LTE), μου χρειάζεται και μικρά προβληματάκια μπορώ να τα αντέξω, όπως με την 10586.107 όπου είχα κάποια bugs, αλλά ήταν αρκετά υποφερτά και δεν μου είχαν βγάλει τη συσκευή off. Σε υπολογιστές εκτός insider, ξέρετε πότε περίπου θα δοθεί η redstone; Στα smartphones έχει δοθεί και σε slow insider, ή μόνο σε fast; Θα προτιμούσα να την πάρω σε slow ring όπου και θα είναι πιο σταθερή.

4 giga εχει η εσωτερικη αλλα i get your point. ευχαριστω. θα παρω αυριο μεθαυριο μια να δοκιμασω και θα επανελθω. ελπιζω να μπουν τα δεκαρια. να ειστε καλα

Τέσσερα; Τότε το πιο πιθανό για αυτό δεν σου τα περνάει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Τέσσερα; Τότε το πιο πιθανό για αυτό δεν σου τα περνάει.
εχουν γενικα περαστει δεκαρια σε 530. πιθανοτατα ομως αυτοι να ειχαν sd. παντως μου κανει λιγο εντυπωση καθως τα ειχα σβησει ολα. ειχε 1,4 γκιγκα ελευθερα. ποσα να θελει πια...

Καλησπέρα!Δεν είχα άλλη υπομονή και έκανα ένα περιποιημένο hard reset πάνω στην 14295 και τώρα μετά τις αναβαθμίσεις σε εφαρμογές συστήματος και μη, όλα δουλεύουνε μια χαρά!!

Κατεβαίνουν και τα ελληνικά κανονικά στο πληκτρολόγιο;;

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Κατεβαίνουν και τα ελληνικά κανονικά στο πληκτρολόγιο;;

Με την 14291 δεν κατέβαιναν τα ελληνικά, με την 14295 και χωρίς hard reset κατεβαίνουνε μια χαρά... Μόνο το speech δεν κατεβαίνει και δεν έχω ιδέα γιατί, το χρειάζομαι για να ενεργοποιήσω την Cortana.

Με την 14291 δεν κατέβαιναν τα ελληνικά, με την 14295 και χωρίς hard reset κατεβαίνουνε μια χαρά... Μόνο το speech δεν κατεβαίνει και δεν έχω ιδέα γιατί, το χρειάζομαι για να ενεργοποιήσω την Cortana.

Εγώ γύρισα σε 8.1 έβαλα 10586.164 έκανα hard reset. ,k,kai μετά 14295.

Απλα τκανει 1-2 φορες τη μέρα reboot και κάτι κουλά γενικώς έλεγα μήπως το έκανα hard reset.Απλα αν δεν κατεβαζει ελληνικσ πρέπει να γυρίσω πάλισε 8.1 και να κάνω διαδικασία πάλι και δεν το θέλω.Γιαυτο ρωτησα

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Αυτό με τα οχτώ Gb δεν παίζει που λες, και εμένα οχτώ έχει και χωρίς SD μια χαρά τα περνάει... Και για τα τέσσερα GB πάλι χαζό μου φαίνεται, εκτός και αν θέλει την Sd για να περάσει κάποια αρχεία προσωρινά και μετά να τα σβήσει, αφού ούτος ή άλλος το λειτουργικό στην εσωτερική περνιέται όχι στην Sd.

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ γύρισα σε 8.1 έβαλα 10586.164 έκανα hard reset. ,k,kai μετά 14295.

Απλα τκανει 1-2 φορες τη μέρα reboot και κάτι κουλά γενικώς έλεγα μήπως το έκανα hard reset.Απλα αν δεν, κατεβαζει ελληνικσ πρέπει να γυρίσω πάλισε 8.1 και να κάνω διαδικασία πάλι και δεν το θέλω.Γιαυτο ρωτησα

Δεν χρειάζεται να πας στα 8.1, θα φτιάξει και κάνοντας hard reset την 14295. Εγώ στην 14291 είχα κάνει hard reset και δεν κατέβαζε τα ελληνικά και όταν βγήκε την επομένη η 14295 την πέρασα και χωρίς reset έφτιαξε το θέμα με το πληκτρολόγιο. Περίμενε μια-δυο μέρες και αν δεν, κάνε hard reset, δεν έχει νόημα να πας στα 8.1. Να σε πω, πέρασες πρώτα την .164 γιατί δεν είχε βγει η 14291/95 ή δεν την εμφάνιζε την Redstone ;;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, «ψήνομαι» για redstone, αλλά επειδή η συσκευή μου είναι κύρια (Lumia 640XL LTE), μου χρειάζεται και μικρά προβληματάκια μπορώ να τα αντέξω, όπως με την 10586.107 όπου είχα κάποια bugs, αλλά ήταν αρκετά υποφερτά και δεν μου είχαν βγάλει τη συσκευή off. Σε υπολογιστές εκτός insider, ξέρετε πότε περίπου θα δοθεί η redstone; Στα smartphones έχει δοθεί και σε slow insider, ή μόνο σε fast; Θα προτιμούσα να την πάρω σε slow ring όπου και θα είναι πιο σταθερή.

Και εγώ στην κύρια συσκευή την πέρασα την Redstone ( βασικά μια συσκευή έχω όλη....) και είμαι κομπλέ, δεν έχω κάποιο bug που να την κάνει μη λειτουργική για κύρια συσκευή, βασικά δεν έχει και κάτι κακό, μια χαρά πάει.. Για το άλλο που είπες το ίδιο πράγμα είναι είτε είναι σε fast είτε σε slow, η ίδια build θα είναι, απλός αυτές που τις θεωρούνε σταθερές και με λίγα έως καθόλου bugs τις περνάνε και στο slow ring.

Edited by bep1995

Αυτό με τα οχτώ Gb δεν παίζει που λες, και εμένα οχτώ έχει και χωρίς SD μια χαρά τα περνάει... Και για τα τέσσερα GB πάλι χαζό μου φαίνεται, εκτός και αν θέλει την Sd για να περάσει κάποια αρχεία προσωρινά και μετά να τα σβήσει, αφού ούτος ή άλλος το λειτουργικό στην εσωτερική περνιέται όχι στην Sd.

φιλε βρηκα μια sd card και την περασα στο κινητο. εκανα παλι χαρντ ρισετ, οτι βασικη εφαρμογη υπηρχε την περασα στην sd ετσι ωστε να εχω τον μεγιστο δυνατο ελευθερο χωρο και παλι τιποτα.δοκιμασα ολα τα ρινγκ δοκιμασα τα παντα, στην εφαρμογη ινσαιντερ μου λεει πως να τσεκαρω για ενημερωσεις, και οποτε πηγαινα να αλλαξω ρινγκ μου λεγε δεν γινεται γιατι με περιμενει αναβαθμιση, αλλα οποτε εψαχνα μετα για αναβαθμιση, δεν υπηρχε...τρελα πραγματα...

υγ. σκεφτηκα να δοκιμασω ενα κολπο. ειτε να βαλω την ημερομηνια πριν την διαθεση της αναβαθμισης, ειτε μετα(στη μια εβαλα τον προηγουμενο δεκεμβρη, στην αλλη περιπτωση το προχωρησα 101 χρονια μετα. μου βγαζει και στις 2 περιπτωσεις το εξης ερορ

80072f8f...

Edited by BURNIN_AMBITION

φιλε βρηκα μια sd card και την περασα στο κινητο. εκανα παλι χαρντ ρισετ, οτι βασικη εφαρμογη υπηρχε την περασα στην sd ετσι ωστε να εχω τον μεγιστο δυνατο ελευθερο χωρο και παλι τιποτα.δοκιμασα ολα τα ρινγκ δοκιμασα τα παντα, στην εφαρμογη ινσαιντερ μου λεει πως να τσεκαρω για ενημερωσεις, και οποτε πηγαινα να αλλαξω ρινγκ μου λεγε δεν γινεται γιατι με περιμενει αναβαθμιση, αλλα οποτε εψαχνα μετα για αναβαθμιση, δεν υπηρχε...τρελα πραγματα...

Σου είπα η SD δεν παιζει ρόλο (η αλήθεια είναι οτι για 4gb συσκευή δεν ξέρω τι γίνεται ... για 8αρα συσκευή όμως 1000% δεν χρειάζεται SD) Αλλά για δοκίμασε να κάνεις leave programe απο το insider app και μετά ξαναμπές. Αλλιώς κάνε κανά soft reset ή περίμενε 2-3 μέρες μήπως και στρώσει...

οκ σε ευχαριστω φιλε νασαι καλα θα το δοκιμασω

Διαβασε πολυ πιο πίσω. Κάποιο παιδί είχε καταφέρει να τα περάσει και νομίζω πως η λύση ήταν η κάρτα SD. Όταν είχαμε την διαβεβαίωση πως όλοι θα πάρουμε τα 10ρια, για την συγκεκριμένη συσκευή είχε κυκλοφορήσει το σενάριο της αναβάθμισης μέσω PC λόγω μνήμης. Νομίζω πως απαιτείται ελάχιστος ελεύθερος χώρος 4gb.

Πάντως είμαι σίγουρος πως η λύση είναι η SD. Ρίξε μια ματιά στο net και στο YouTube.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Διαβασε πολυ πιο πίσω. Κάποιο παιδί είχε καταφέρει να τα περάσει και νομίζω πως η λύση ήταν η κάρτα SD. Όταν είχαμε την διαβεβαίωση πως όλοι θα πάρουμε τα 10ρια, για την συγκεκριμένη συσκευή είχε κυκλοφορήσει το σενάριο της αναβάθμισης μέσω PC λόγω μνήμης. Νομίζω πως απαιτείται ελάχιστος ελεύθερος χώρος 4gb.

Πάντως είμαι σίγουρος πως η λύση είναι η SD. Ρίξε μια ματιά στο net και στο YouTube.

θα το ψαξω σε ευχαριστω πολυυυυ

Δεν πειράζει για την ερώτηση,πως κάνουμε hard reset ? Ευχαριστώ

Δεν πειράζει για την ερώτηση,πως κάνουμε hard reset ? Ευχαριστώ

Settings -> System -> About και πάνε τέρμα κάτω που λέει reset your phone.

Διάβασε και εδώ άμα θέλεις.

http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/settings-and-personalization/reset-my-phone

Edited by bep1995

------

Δεν χρειάζεται να πας στα 8.1, θα φτιάξει και κάνοντας hard reset την 14295. Εγώ στην 14291 είχα κάνει hard reset και δεν κατέβαζε τα ελληνικά και όταν βγήκε την επομένη η 14295 την πέρασα και χωρίς reset έφτιαξε το θέμα με το πληκτρολόγιο. Περίμενε μια-δυο μέρες και αν δεν, κάνε hard reset, δεν έχει νόημα να πας στα 8.1. Να σε πω, πέρασες πρώτα την .164 γιατί δεν είχε βγει η 14291/95 ή δεν την εμφάνιζε την Redstone ;;

-------

Μολις εκανα hard reset σε 14295 αλλα στα ελληνικα στο πληκτρολογιο δεν κατεβαζει κατι.μενει στο Απαιτειτα προσοχη .Την τυχη μου μεσα. :blink::wacko:

Την .164 την περασε σαν αναβαθμιση official.μετα εβαλα insider και περασα σε redstone .

ΕDIT ξανακανω hard reset ξανα μηπως λειτουργησει τωρα

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Μολις εκανα hard reset σε 14295 αλλα στα ελληνικα στο πληκτρολογιο δεν κατεβαζει κατι.μενει στο Απαιτειτα προσοχη .Την τυχη μου μεσα. :blink::wacko:

Την .164 την περασε σαν αναβαθμιση official.μετα εβαλα insider και περασα σε redstone .

ΕDIT ξανακανω hard reset ξανα μηπως λειτουργησει τωρα

Τι έγινε τελικά ;; Αν δεν και πάλι τότε άστο και περίμενε μερικές μέρες ή την επόμενη build, μπορεί και μες την βδομάδα να έχουμε καινούρια. Και πάλι μπορείς να γράψεις ελληνικά, απλός δεν θα έχει ορθογραφικό έλεγχο και swipe, πάλεψτην λίγο έτσι.....

Edited by bep1995

Και εγω εχω το 1020.επειδη δεν κατάλαβα πια έκδοση έχεις και είσαι ευχαριστημένος;εγω εχω την 10586.107 απο fast ring

Τι έγινε τελικά ;; Αν δεν και πάλι τότε άστο και περίμενε μερικές μέρες ή την επόμενη build, μπορεί και μες την βδομάδα να έχουμε καινούρια. Και πάλι μπορείς να γράψεις ελληνικά, απλός δεν θα έχει ορθογραφικό έλεγχο και swipe, πάλεψτην λίγο έτσι.....

Φιλε μου το θεμα ειναι το swipe Και ο ελεγχος.Εννοειτια πως εχω ελληνικα.

EDIT: Αφησα να κατεβουν ολες οι αναβαθμισεις.reboot,ktl reboot.

Εβαλα το windows insider το εβαλα Fast ring και πλεον κατεβαινουν τα ελληνικα! :P

Edited by jimpsar

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition