Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή την ίδια έκδοση έχω μετα επείσημα.. ?? για firemware για να δέσει το λογισμικό στο κινητο?

Firmware θα παρουν καποιες απο τις συσκευες μελλοντικα με ξεχωριστο update.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή την ίδια έκδοση έχω μετα επείσημα.. ?? για firemware για να δέσει το λογισμικό στο κινητο?

Firmware θα παρουν καποιες απο τις συσκευες μελλοντικα με ξεχωριστο update.

Firmware θα πάρουν όλες οι συσκευές με επόμενο update.

Xiaomi 12 Pro

Firmware θα πάρουν όλες οι συσκευές με επόμενο update.

καλά θα τα πάρω πισω στα 8.1 και μετά κανονικά update για καλύτερο αποτέλεσμα επειδή έχω κάποια bugs τώρα

καλά θα τα πάρω πισω στα 8.1 και μετά κανονικά update για καλύτερο αποτέλεσμα επειδή έχω κάποια bugs τώρα

Καμία σχέση.:blink:

Xiaomi 12 Pro

Καμία σχέση.:blink:

Βασικά το revoery tool σου κάνει hard reset μου λέει έχω την τελευταία έκδοση

Βασικά το revoery tool σου κάνει hard reset μου λέει έχω την τελευταία έκδοση

Ή έχεις μπερδέψει κάτι ή οι παραθέσεις που κάνεις είναι άσκοπες.

Ηard reset μπορείς να κάνεις και μέσα από το κινητό σου.

Και να πας στα 8,1 για να πάρεις τα 10 επίσημα δεν θα αλλάξει τίποτα.

Αν θες να το κάνεις βέβαια,μαζί σου,κάντο.

Xiaomi 12 Pro

Ή έχεις μπερδέψει κάτι ή οι παραθέσεις που κάνεις είναι άσκοπες.

Ηard reset μπορείς να κάνεις και μέσα από το κινητό σου.

Και να πας στα 8,1 για να πάρεις τα 10 επίσημα δεν θα αλλάξει τίποτα.

Αν θες να το κάνεις βέβαια,μαζί σου,κάντο.

Βασικά κάνω reset με το revcovery tool αυτό κάνω τώρα απλα.. φεύγω και απο το insider ;) χαχα θα τα πούμε όμως σύντομα σε αυτό το τοπικ

τσάμπα κάνεις την διαδικασία αλλά οκ.;)

Έκανα αυτή τη διαδικασία ρε για να μπούν ξανά τα windows 10 απλά επειδή με την τελευταία έκδοση του technical previw είχα αρκετά bugs :P . ξέρω θα μπορούσα να κάνω και hard reset κανονικά ;)

δε σου είπα μη το κάνεις.Απλά μπορείς να γλυτώσεις τον κόπο. Edited by navi55

Xiaomi 12 Pro

Συσκευές με 512 ram δεν θα αναβαθμιστούν,όσοι έχουμε insider θα μείνουμε με την .164χωρις περαιτέρω υποστήριξη...ευχαριστω Microsoft για τα παχιά λόγια.Απλα απογοητεύτηκα.

Είχα την .164 insider και είπα να γυρίσω πίσω με το recovery tool ώστε να κάνω από την αρχή καθαρή εγκατάσταση. Αφού έκανα όλα αυτά με έκπληξη βλέπω ότι πέρασε την 107! Ξανακάνω ενημέρωση τηλεφώνου και τώρα κατεβάζει την 164. Καλό ξημέρωμα!!!
Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω;

Συσκευές με 512 ram δεν θα αναβαθμιστούν,όσοι έχουμε insider θα μείνουμε με την .164χωρις περαιτέρω υποστήριξη...ευχαριστω Microsoft για τα παχιά λόγια.Απλα απογοητεύτηκα.

Δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι. Ολες οι εφαρμογες θα αναβσθμιζονται και θα τρεχουν κανονικα στην εκδοση 10586 που εχεις τωρα. Το κινητο σου με redstone θα σερνοταν και θα μετανιωνες. Καλυτερα να ρολαρει στρωτα παρα να λαγκαρει απλα για να εχεις την τελευταια εκδοση. Ασε που με χακαρισμα περναει και η redstone. Στην θεση σου ομως δεν θα την περναγα.

Edited by georgb

πουθενά δεν σε γυρνάει.Με την 164 μένεις.

Μόλις το δοκίμασα.:lol:

Ναι, αφού αυτή είναι η επίσημη, απλά δεν θα έχεις καθόλου preview builds ή δοκιμαστικές εκδόσεις των core apps.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Δεν χρειαζεται να στενοχωριεσαι. Ολες οι εφαρμογες θα αναβσθμιζονται και θα τρεχουν κανονικα στην εκδοση 10586 που εχεις τωρα. Το κινητο σου με redstone θα σερνοταν και θα μετανιωνες. Καλυτερα να ρολαρει στρωτα παρα να λαγκαρει απλα για να εχεις την τελευταια εκδοση. Ασε που με χακαρισμα περναει και η redstone. Στην θεση σου ομως δεν θα την περναγα.

Απλα νιώθω ένα Deja vu όπως με το νοκια 5800 και μου την καρφώνει...περιμενω τις καινούργιες εφαρμογές για τα 10 και αναμένουμε...

Απλα νιώθω ένα Deja vu όπως με το νοκια 5800 και μου την καρφώνει...περιμενω τις καινούργιες εφαρμογές για τα 10 και αναμένουμε...

Αν επιτρέπεται, ποια συσκευή έχεις και πόσων ετών είναι?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αν επιτρέπεται, ποια συσκευή έχεις και πόσων ετών είναι?

Lumia 630 18 μηνών συσκευή(η πρώτη με 8.1)και διαβεβαίωση της Microsoft ότι θα πάρει τα 10 μια και ήταν η πρώτη συσκευή που τα δοκίμαζαν.

Lumia 630 18 μηνών συσκευή(η πρώτη με 8.1)και διαβεβαίωση της Microsoft ότι θα πάρει τα 10 μια και ήταν η πρώτη συσκευή που τα δοκίμαζαν.

Στη θέση σου θα έπρηζα την ms με απανωτά e-mails διαμαρτυρίας.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οσοι ειναι στην .164 του windows insider,δε χρειαζεται να γυρισετε πισω στα 8.1,απλα απο την εφαρμογη του insider επιλεξτε production και θα παρετε την αναβαθμηση για να γινεται production και για δειτε αν ειστε production build,στη εφαρμογη του windows insider στις τρεις τελιες πατηστε about.

Ή αν θελετε να βγειτε εντελως απο το insider program,δλδ να σταματησετε να δινετε feedbacks,απο την εφαρμογη του insider μπορειτε να επιλεξετε "leave program".Θα σας βγαλει ενα μηνυμα οτι θα λαβετε update για να σας παρει στην εκδοση του Production,φυσικα οσοι ειναι στην Production θα μεινουν εκει.

Q: If I already have the current Windows 10 Mobile Insider Preview build and my device is on the updated list of supported devices for the Windows Insider Program, do I need to do anything?

A: No action is required on your part. As a Windows Insider you have the latest build and do not need to downgrade to Windows Phone 8.1 to receive any updates. Your device is up-to-date. If you no longer want to receive Windows Insider Preview builds on a particular supported device, you may switch to Production and await future retail updates or move to the Release Preview ring to receive early app updates

http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/windows-10-mobile-insider-device-rollout-faq/9861c093-fe98-482e-850d-7ca86433bd7d

Edited by ector7

Όσοι κάναμε roll back σε 8.1 και περάσαμε τις αναβαθμίσεις, μετά το hard reset, μπορούμε να κατεβάσουμε πάλι insider και να μπούμε σε fast ring ή δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε πια;
3>4

Ένα ταπεινό 532, ένα έχω να πω χωρίς ακόμα να πάρει την 164......... Εντυπωσιασμένος........ Το μόνο bug που έχω παρατηρήσει είναι οι δυο φορές που πρέπει να πατήσω για να γράψω με Swype.

Ο edge είναι σφαίρα......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπέρα,είμαι στο insider preview έχω το 640xl και θέλω να κατεβάσω τα επίσημα 10,τρέχω το updateAdvisor και μου λέει πως το τηλ είναι ενημερωμένο..Τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα επίσημα??

Κατεβασε τα 8.1 μεσω WDRT,και μετα κατεβασε το upgrade advisor.Μετα κανε την ενημερωση και θα πας στην 10586.107,μετα θα ερθει και η .164

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ένα ταπεινό 532, ένα έχω να πω χωρίς ακόμα να πάρει την 164......... Εντυπωσιασμένος........ Το μόνο bug που έχω παρατηρήσει είναι οι δυο φορές που πρέπει να πατήσω για να γράψω με Swype.

Ο edge είναι σφαίρα......

Κώστα, νομίζω πως έχεις την .107! Στην .164 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Κώστα, νομίζω πως έχεις την .107! Στην .164 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Έχεις δίκιο Άγγελε, με το που το κατέβασα διορθώθηκε και είναι σούπερ το πληκτρολόγιο. Λοιπόν μετά την πρώτη επαφή μου το μόνο σίγουρο είναι πως θα αγοράσω κάποιο μεγαλύτερο αδερφάκι με windows 10. Και μάλλον καλό βλέπω το 650.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10