Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα hard reset έστησα απο την αρχη το κινητό μόνο με τον Gmail..ολα οκ με το θέμα κλήσεων αλλα με τις επαφές παραμένει το θέμα ένω ειναι σωστές μερικές δείχνουν μονο αριθμό και οχι το ονομα όταν με καλούν,αλλα και όταν πάω απο τις επαφές να καλέσω κάποιον πατάω στην επαφή και μόλις κάνει την κλήση βγαίνει μονο ο αριθμος..ειμαι .63 fast
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκανα hard reset έστησα απο την αρχη το κινητό μόνο με τον Gmail..ολα οκ με το θέμα κλήσεων αλλα με τις επαφές παραμένει το θέμα ένω ειναι σωστές μερικές δείχνουν μονο αριθμό και οχι το ονομα όταν με καλούν,αλλα και όταν πάω απο τις επαφές να καλέσω κάποιον πατάω στην επαφή και μόλις κάνει την κλήση βγαίνει μονο ο αριθμος..ειμαι .63 fast
Δοκίμασε να κάνεις κάτι, πήγαινε σε μια επαφή και άνοιξε να την επεξεργασία, μετά πήγαινε στο όνομα και πάτησε στο μολυβάκι που έχει δίπλα, αν το όνομα της επαφής το γράφει στο πεδίο που είναι για το πατρώνυμο άλλαξε το και βάλτο στο πεδίο που είναι για το όνομα και μετά δοκίμασε αυτή την επαφή να δεις αν εμφανίζει όνομα...

Δοκίμασε να κάνεις κάτι, πήγαινε σε μια επαφή και άνοιξε να την επεξεργασία, μετά πήγαινε στο όνομα και πάτησε στο μολυβάκι που έχει δίπλα, αν το όνομα της επαφής το γράφει στο πεδίο που είναι για το πατρώνυμο άλλαξε το και βάλτο στο πεδίο που είναι για το όνομα και μετά δοκίμασε αυτή την επαφή να δεις αν εμφανίζει όνομα...

Μπα τιποτα στο ονομα ειναι γραμμενο..θα περιμενω τι στο καλο δεν θα βγει αλλη tp ?η αλλιως στα 10 official :)

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Έχω περάσει την .63 σε δύο κινητά, ένα 535 και ένα 920. Και στα δυο με τίποτα δεν έχω ήχο στις ειδοποιήσεις της αλληλογραφίας. Δοκιμάζω hard reset στο 920, που δεν έχει πολλές εφαρμογές.

Υπάρχει άλλη λύση;

Δοκίμασε αυτό:

Άνοιξε το outlook πήγαινε ρυθμίσεις,ειδοποιήσεις και έλεγξε τις επιλογές που σου δίνει.Εγω αν θυμάμαι καλά έτσι το έκανα.

Καλησπέρα, μετά από αναβάθμιση σε 10 στην εκδοση 10.0.10586.29 (slow update) έχω το εξής θεματάκι. Στα WP 8.1 τα tiles που έφτιαχνα από shortcut του internet explorer μου εμφάνιζε σε thumbnail το site και το ονομα του site. Στα WP10 μου εμφανίζει το εικονίδιο του edge με το όνομα του site χωρίς το thumbnail.

Είναι γνωστό θεματάκι αυτό...; Μπορεί να διορθωθεί..;

ευχαριστώ

Έκανα ένα hard reset σήμερα, γιατί κόλαγε γενικά το τηλέφωνο. Έκανα όλα τα update των apps, αλλά τώρα δεν μου ενημερώνει με τίποτα το motion data και το touch and gestures. Υπάρχει κάποια λύση;

Έκανα ένα hard reset σήμερα, γιατί κόλαγε γενικά το τηλέφωνο. Έκανα όλα τα update των apps, αλλά τώρα δεν μου ενημερώνει με τίποτα το motion data και το touch and gestures. Υπάρχει κάποια λύση;

Αν έχεις SD Card, πήγαινε στον αποθηκευτικό χώρο και κοίτα μήπως έχουν μπει στην SD και κάνε μεταφορά στην εσωτερική μνήμη.

Ξέρουμε τίποτα για την ηχογράφηση κλήσεων; Υποτίθεται πως το phone app για win10 θα υποστήριζε την ηχογράφηση.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Έχω περάσει την .63 σε 920. Δεν έχει κάτι που να μου δημιουργεί προβλήματα.Η μπαταρία του σε μένα κρατάει περισσότερο από 8.1 και παλιότερες εκδόσεις 10.

αρχεια, εφαρμογές, αρχική οθόνη, κτλ τα κρατάει όπως ήταν πρίν ή θα τα χάσω;

Σήμερα το πρωί είδα το κινητό μου(Lumia 930) διαφορετικό στην αρχική οθόνη,έμοιαζε πιο πολύ με την έκδοση 8.1, χωρίς δηλαδή διαφάνεια στο εικονίδια και εικόνα στο background, όπως το είχα ρυθμισμένο. Στις πληροφορίες τηλεφώνου λέει windows 10 mobile, αν θυμάμαι σωστά παλιότερα έγραφε και insider preview. Βγήκανε τελικά τα δεκάρια;

Δε θυμάμαι για πια εταιρία / χώρα διάβασα που ξεκίνησε να δίνει official την .29 build στα 535 της.

Έχει βγει τελικά (κλειδώσει) επίσημη εκδοση από την MS ή όχι;

Οι .36, .63 builds, με αυτό το σκεπικό, είναι previews των επερχόμενων Redstone releases?

Σήμερα το πρωί είδα το κινητό μου(Lumia 930) διαφορετικό στην αρχική οθόνη,έμοιαζε πιο πολύ με την έκδοση 8.1, χωρίς δηλαδή διαφάνεια στο εικονίδια και εικόνα στο background, όπως το είχα ρυθμισμένο. Στις πληροφορίες τηλεφώνου λέει windows 10 mobile, αν θυμάμαι σωστά παλιότερα έγραφε και insider preview. Βγήκανε τελικά τα δεκάρια;

Όχι, εξακολουθείς να έχεις preview, οι λέξεις insider preview από τις πληροφορίες έχουν φύγει εδώ και κάποιες εκδόσεις.

αρχεια, εφαρμογές, αρχική οθόνη, κτλ τα κρατάει όπως ήταν πρίν ή θα τα χάσω;

Σαν update έρχεται όλα (αν πάνε καλά) μένουν όπως ήταν πριν (όσον αφορά φωτός, μουσική, sms κ.λ.π.

Αυτή η εφαρμογή «προσθήκη φωτογραφιών Microsoft» που σε μένα τουλάχιστον συνεχίζει να μην αναβαθμίζεται, το κάνει και σε σας; Βέβαια δεν την βρίσκω πουθενά, ούτε στις υπόλοιπες εφαρμογές, αλλά ούτε και στις ρυθμίσεις είδα κάτι σχετικό. Δεν με ενοχλεί βέβαια, απλώς πληροφοριακά το ρωτάω, εξακολουθεί να είναι κάποιο bug της technical preview; Έψαξα και στην κάρτα SD μήπως ήταν εκεί κάποια εφαρμογή και δεν μπορούσε να αναβαθμιστεί, αλλά θα έπρεπε πρώτα να την μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη. Αλήθεια θα ισχύει και στα windows 10 η μη αναβάθμιση εφαρμογών που βρίσκονται στην SD;

Επίσημα θα πει ότι βγαίνει η Microsoft και λέει κύριοι ξεκινάει η αναβάθμιση σε wp10.Τωρα βγήκε μια εταιρεία παροχου σε μια χώρα για μια συσκευή και μια στην λατ.αμερικη για μια άλλη και πάλι σε περιορισμένο αριθμό συσκευών (των συσκευών που ανακοίνωσαν).

Άρα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα.

Μανια με την ανακοίνωση σας έχει πιάσει... Σε καμια αναβάθμιση δεν το έκανε και ούτε τώρα θα το κάνει...

Επίσης στη Λατινική Αμερική πήραν τα 10 τα unbranded Lumia 535...

Τέλος επίσημη χαρακτηρίζουνε εμείς την αναβάθμιση για να την ξεχωρίζουμε από την ΒΕΤΑ... Επίσημη άρα είναι όταν δίνεται η επίσημη αναβάθμιση... Μην περιμένετε κανένα press conference ξερωγω...

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro