Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτή η επιλογή δεν υφίσταται... :worry:

Μα εκεί στο κεραυνό σε γυρνάει μόνο του το recovery όταν το δοκίμασες τι σου λέει; επίσης δοκίμασες hard reset με τα πλήκτρα;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Γιατί? Δεν έχει επιλογή όταν είναι τουβλο το κινητο?

Ακολούθα τον οδηγό για debranding, μήπως δουλέψει έτσι...

Με το Nokia Care Suite θα ξεμπρικάρει.

Μα εκεί στο κεραυνό σε γυρνάει μόνο του το recovery όταν το δοκίμασες τι σου λέει; επίσης δοκίμασες hard reset με τα πλήκτρα;

Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα Recovery Tools, γιατί έχω Vista στον υπολογιστή.

Το hard reset δεν είναι, κάνω εκκίνηση στη συσκευή, πατώντας ταυτόχρονα Volume Down+Power μέχρι να εμφανιστεί το θαυμαστικό και μετά πατάω Volume Up, Volume Down, Power και τέλος Volume Down;

Huawei Nova 5T

Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα Recovery Tools, γιατί έχω Vista στον υπολογιστή.

Το hard reset δεν είναι, κάνω εκκίνηση στη συσκευή, πατώντας ταυτόχρονα Volume Down+Power μέχρι να εμφανιστεί το θαυμαστικό και μετά πατάω Volume Up, Volume Down, Power και τέλος Volume Down;

Ακριβώς. :)

Με αυτό τον τρόπο γίνεται συνήθως unbrick η συσκευή μετά από hard reset στην TP των 10.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

:X

Γι αρχή, διόρθωσε το θέμα των Vista...

Στη συνέχεια, κοιτάμε το κινητό... :lol:

:rtfm:

την εφαρμογη της μπαταριας γιατι την εχουν αφησει ετσι? ουτε ποση ωρα εχουμε απο την τελευταια φορτιση δεν μπορουμε να δουμε, τι χαζομαρες ειναι αυτες.

Μου φαίνεται μετά την τελική έκδοση θα περνούμε πολλά update όπως στο desktop που ακόμα φτιάχνουν τα μενού να είναι ίδια με το σχεδιο του λειτουργικού και όχι σαν τα παλιά windows

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ακριβώς. :)

Με αυτό τον τρόπο γίνεται συνήθως unbrick η συσκευή μετά από hard reset στην TP των 10.

Ναι, δεν έγινε κάτι... Παρατεταμένο loop του σήματος της Nokia έχω, χωρίς θαυμαστικό. Εκτός κι αν έχω ξεχάσει να κάνω hard reset.. :lol: Ζήτημα να έχω κάνει μία φορά συνολικά, σε όλες τις wp συσκευές μου. Εννοείται ότι θα ξαναπροσπαθήσω.

:X

Γι αρχή, διόρθωσε το θέμα των Vista...

Στη συνέχεια, κοιτάμε το κινητό... :lol:

Το ξέρω, πρέπει.. :lol: Αλλά, θα πρέπει να διορθώσω και το laptop (παίζει να το έχω 7 χρόνια) και το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι περίεργο για 'μένα...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Τα 10 επιτρέπουν την λήψη αγνώστων προς τη συσκευή αρχείων όπως .exe και .iso?

υπάρχει έκδοση του recovery tool για τα xp άρα και για vista.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μου φαίνεται μετά την τελική έκδοση θα περνούμε πολλά update όπως στο desktop που ακόμα φτιάχνουν τα μενού να είναι ίδια με το σχεδιο του λειτουργικού και όχι σαν τα παλιά windows

Λογικό το βρίσκω! Ίσως όχι με τη συχνότητα των desktops, αλλά σχετικά πιο συχνά σαν mobile OS που θέλει να ενοποιηθεί! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ξέρετε επί της ευκαιρίας αν αποθηκεύεται και στο one drive σαν ζωντανή εικόνα;

Κωνσταντινος

Τα 10 επιτρέπουν την λήψη αγνώστων προς τη συσκευή αρχείων όπως .exe και .iso?

Ναι, δοκίμασα κατεβάσω ένα .apk και κατέβηκε με επιτυχία. :)

Ναι, δοκίμασα κατεβάσω ένα .apk και κατέβηκε με επιτυχία. :)

Μου έφτιαξε το βράδυ, φίλε μου! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! :)

Ξέρετε επί της ευκαιρίας αν αποθηκεύεται και στο one drive σαν ζωντανή εικόνα;

Μονο απ'το μενού της κάμερας γίνετε! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το έχει κανείς σε 620;

Πώς τα πάει;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

υπάρχει έκδοση του recovery tool για τα xp άρα και για vista.

Thank you! :) Θα ψάξω και θα επιστρέψω.

Επιστροφή. Τελικά άκυρο το ψάξιμο.. Ακόμα και τα links για παλιές εκδόσεις του Lumia Recovery Tool, οδηγούν στην πιο πρόσφατη, πού χρειάζεται win7 και πανω..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά, δε μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το outlook. Ενώ στα live tiles φαίνονται καινούργια emails, δε μου χτυπάει ούτε ήχος ουτε notification. Τα έχω από παντού ανοιχτά στις ειδοποιήσεις.

Ρε παιδιά, δε μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από το outlook. Ενώ στα live tiles φαίνονται καινούργια emails, δε μου χτυπάει ούτε ήχος ουτε notification. Τα έχω από παντού ανοιχτά στις ειδοποιήσεις.

Μεσα στην εφαρμογη Πατάς τρεις τελίτσες ρυθμίσεις - επιλογές διαλέγεις το λογαριασμό και κάπου πιο χαμηλά βάζεις να χτυπάει.. Και από τις ρυθμίσεις του κινητού διαλέγεις ήχο για το Outlook

Κωνσταντινος

Μεσα στην εφαρμογη Πατάς τρεις τελίτσες ρυθμίσεις - επιλογές διαλέγεις το λογαριασμό και κάπου πιο χαμηλά βάζεις να χτυπάει.. Και από τις ρυθμίσεις του κινητού διαλέγεις ήχο για το Outlook

Τα έχω κάνει όλα αυτά.

Τα έχω κάνει όλα αυτά.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις της Cortana και δες αν έχεις ενεργοποιήσει το Quiet Hours. Αν είναι ενεργοποιημένο, δες αν έχεις αποκλείσει τις ειδοποιήσεις για το Outlook.

Huawei Nova 5T