alex_gate_7 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δύο θεματάκια έχω εντοπίσει προς το παρόν... Α) Η ρύθμιση της Glance έχει εξαφανιστεί και δεν τη βρίσκω ούτε από το SysApp Pusher Β) Όταν πάω στις ειδοποιήσεις δεν με αφήνει να βγάλω από την τετράδα του Action Center το κλείδωμα περιστροφής... Μόλις πατάω πάνω κλείνουν οι ρυθμίσεις και επιστρέφω στην αρχική... Να πω ότι έκανα hard reset την πρώτη φορά που αναβάθμισα σε W10 (στην 166) και όχι και τώρα που έκανε update στην 581... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εγώ δοκίμασα να μπω στην γρήγορη ματιά επειδή το είπες . Υπάρχει η επιλογή αλλα πάτησα να μπω και με πετάει πάλι έξω. Το rotation το έβγαλα και έβαλα κάτι άλλο χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Θα κάνω άλλο ένα soft reset και αν δεν πιάσει θα κάνω hard... Επίσης δεν είναι ντε και καλά το rotation... Και μία φορά που κατάφερα να το αλλάξω με τη Φωτεινότητα τώρα κρασάρει η Φωτεινότητα :p Γενικά και με τα άλλα 3 κρασάρει αλλά μπορώ να τα αλλάξω... Για την Glance είναι σπαστικό γιατί είναι μόνιμα αναμμένη και καίει όλη την μπαταρία... Edited October 31, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 μετα απο 15 λεπτα σβηνει η γρηγορη ματια ετσι ειναι η αρχικη ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Feedback για το 640 κάποιος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Feedback για το 640 κάποιος ? όλα ρολόι.χωρίς hard reset. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Από 8.1 φίλος ή από την 10572 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 από την 572. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Από 8.1 φίλος ή από την 10572 ? Καλημερα. Απο εχτες τα περασα και εγω στο 640xl που εχω απο 8.1 Εκανα και hard reset μετα την εγκατασταση η οποια κρατησε γυρω στις 2.5 ωρες. Εντελως διαφορετικο κινητο τα περισσοτερα δουλεουν μια χαρα και θα ελεγα και καπως ποιο γρηγορα στο φορτωμα facebook tapatalk messenger. Πολυ ποιο ομορφη η επιφανεια εργασειας μου αρεσε το double tap κατω στην γραμμη πλοηγησης που κλειδωνει το κινητο. Δεν λειτουργει η επιλογη δικτυου ενω υπαρχει επιλογη να διαλεξεις 2G-3G-4G ειναι μονιμα στο αυτοματο και αναλογως το σημα που βρισκει αλλαζει στο αναλογο δικτυο. Και ενα ακομα bug δεν εμφανιζει την εσωτερικη μνημη μονο την sd. Για μενα αξιζει η αλλαγη στα 10αρια με χιλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ευχαριστώ ήδη κατεβάζω :) δεν θα κάνω επαναφορά του τηλεφώνου :) Στην επίσημη θα κάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 ...ωραίο το καινούργιο storage, με εικονίδια κλπ. αλλά...δεν δουλεύει... [ATTACH]64493[/ATTACH] Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 δουλεύει,δουλεύει... δεν Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 όλα ρολόι.χωρίς hard reset. Επιβεβαιώνω και εγώ. Από 572 σε 581 χωρίς hard reset όλα μια χαρά. Στην αρχή βέβαια δεν μου διαβαζε κάποια βίντεο που είχα στην μνήμη τηλ, και δεν αναβε το φλας. Έκανε κάποιες αναβαθμίσεις μετά από store και όλα δούλεψαν. Υπάρχει το γνωστό πρόβλημα ότι δεν διαβάζει τον εσωτερικό χώρο μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Στην 581 λειτουργεί στο πληκτρολόγιο το swipe στην ελληνική γλώσσα. Επιτέλους!!!Μαγικό!!!! Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Στην 581 λειτουργεί στο πληκτρολόγιο το swipe στην ελληνική γλώσσα. Επιτέλους!!!Μαγικό!!!! Προσθήκη νέων λέξεων στο λεξικό υπάρχει τώρα για ελληνική γλώσσα; Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Προσθήκη νέων λέξεων στο λεξικό υπάρχει τώρα για ελληνική γλώσσα; Όχι, δεν νομίζω. Εκτός κι αν δεν το βρίσκω. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Και στον dialer βλέπω πλέον δε έχει σχεδόν full screen photo όταν καλώ μια επαφή. Μόνο μικρή βγάζει πάνω αριστερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Προσθήκη νέων λέξεων στο λεξικό υπάρχει τώρα για ελληνική γλώσσα; Υπάρχει ναι. Κι από προηγούμενα build υπάρχει αυτό ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Σε εμένα πλέον δουλεύει τέλεια με το τελευταίο update και χωρίς hard reset. Στο store μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση εφαρμογές μέσω pc όπως παλιά; ή πρέπει αναγκαστικά να εγκαταστήσουμε από το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) 1) Στο store μπορούμε κάπου να δούμε το Ιστορικό αναβαθμίσεων και να στέλνει ειδοποίηση για αυτές όπως στα 8.1????? 2) Στην Οικονομία Μπαταρίας υπάρχει κάπου να φαίνεται ο χρόνος από την τελευταία φόρτιση? 3) Στον edge υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος για τα αγαπημένα? Edited November 1, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianngia Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μέχρι σήμερα στην 581 είχα ελληνικά αλλά όχι ορθογράφο, μάλλον επειδή έκανα αναβαθμίσεις με πρώτη γλώσσα τηλεφώνου τα Αγγλικά (λόγω cortanas). Χθες που το γύρισα στα Ελληνικά προσπαθούσε όλη μέρα να κάνει προσθήκες στο πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορούσε. Μόλις τώρα έβαλε (με επανεκκίνηση και γραναζάκια και 1,2,3 .../21) και τον ορθογράφο. Μάθαμε και τη νέα λεξούλα μεθυλοπροπάνιο :happy: (αυτή μούρθε). Έχω το 630. Παράθεση LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 καλησπερα ,με 1520 πλέον δουλεύει τέλεια με το τελευταίο update και χωρίς hard reset, με μεγαλυτερο θετικο την βελτιωση της μπαταριας ,μεγαλη διαφορα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Έχω κάνει "τούβλο" το 820 μου, μετά από αποτυχημένο hard reset με τα 10άρια και πατώντας power και volume up, μου εμφανίζει ένα κεραυνό και ένα γρανάζι. Θυμάται κανείς τι κάνουμε μετά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Έχω κάνει "τούβλο" το 820 μου, μετά από αποτυχημένο hard reset με τα 10άρια και πατώντας power και volume up, μου εμφανίζει ένα κεραυνό και ένα γρανάζι. Θυμάται κανείς τι κάνουμε μετά; Δεν δοκιμάζεις να πας στα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν δοκιμάζεις να πας στα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool; Αυτή η επιλογή δεν υφίσταται... :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts