Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δύο θεματάκια έχω εντοπίσει προς το παρόν...

Α) Η ρύθμιση της Glance έχει εξαφανιστεί και δεν τη βρίσκω ούτε από το SysApp Pusher

Β) Όταν πάω στις ειδοποιήσεις δεν με αφήνει να βγάλω από την τετράδα του Action Center το κλείδωμα περιστροφής... Μόλις πατάω πάνω κλείνουν οι ρυθμίσεις και επιστρέφω στην αρχική...

Να πω ότι έκανα hard reset την πρώτη φορά που αναβάθμισα σε W10 (στην 166) και όχι και τώρα που έκανε update στην 581...

Powerd by OnePlus 7 Pro

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δοκίμασα να μπω στην γρήγορη ματιά επειδή το είπες . Υπάρχει η επιλογή αλλα πάτησα να μπω και με πετάει πάλι έξω. Το rotation το έβγαλα και έβαλα κάτι άλλο χωρίς πρόβλημα

Θα κάνω άλλο ένα soft reset και αν δεν πιάσει θα κάνω hard... Επίσης δεν είναι ντε και καλά το rotation... Και μία φορά που κατάφερα να το αλλάξω με τη Φωτεινότητα τώρα κρασάρει η Φωτεινότητα :p

Γενικά και με τα άλλα 3 κρασάρει αλλά μπορώ να τα αλλάξω...

Για την Glance είναι σπαστικό γιατί είναι μόνιμα αναμμένη και καίει όλη την μπαταρία...

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Από 8.1 φίλος ή από την 10572 ?

Καλημερα. Απο εχτες τα περασα και εγω στο 640xl που εχω απο 8.1 Εκανα και hard reset μετα την εγκατασταση η οποια κρατησε γυρω στις 2.5 ωρες. Εντελως διαφορετικο κινητο τα περισσοτερα δουλεουν μια χαρα και θα ελεγα και καπως ποιο γρηγορα στο φορτωμα facebook tapatalk messenger. Πολυ ποιο ομορφη η επιφανεια εργασειας μου αρεσε το double tap κατω στην γραμμη πλοηγησης που κλειδωνει το κινητο. Δεν λειτουργει η επιλογη δικτυου ενω υπαρχει επιλογη να διαλεξεις 2G-3G-4G ειναι μονιμα στο αυτοματο και αναλογως το σημα που βρισκει αλλαζει στο αναλογο δικτυο. Και ενα ακομα bug δεν εμφανιζει την εσωτερικη μνημη μονο την sd. Για μενα αξιζει η αλλαγη στα 10αρια με χιλια.

όλα ρολόι.χωρίς hard reset.

Επιβεβαιώνω και εγώ. Από 572 σε 581 χωρίς hard reset όλα μια χαρά. Στην αρχή βέβαια δεν μου διαβαζε κάποια βίντεο που είχα στην μνήμη τηλ, και δεν αναβε το φλας. Έκανε κάποιες αναβαθμίσεις μετά από store και όλα δούλεψαν. Υπάρχει το γνωστό πρόβλημα ότι δεν διαβάζει τον εσωτερικό χώρο μνήμης.

Στην 581 λειτουργεί στο πληκτρολόγιο το swipe στην ελληνική γλώσσα. Επιτέλους!!!Μαγικό!!!!

Προσθήκη νέων λέξεων στο λεξικό υπάρχει τώρα για ελληνική γλώσσα;

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Όχι, δεν νομίζω. Εκτός κι αν δεν το βρίσκω.

:p

Και στον dialer βλέπω πλέον δε έχει σχεδόν full screen photo όταν καλώ μια επαφή.

Μόνο μικρή βγάζει πάνω αριστερα

Υπάρχει ναι. Κι από προηγούμενα build υπάρχει αυτό ήδη.

Σε εμένα πλέον δουλεύει τέλεια με το τελευταίο update και χωρίς hard reset.

Στο store μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση εφαρμογές μέσω pc όπως παλιά; ή πρέπει αναγκαστικά να εγκαταστήσουμε από το κινητό;

1) Στο store μπορούμε κάπου να δούμε το Ιστορικό αναβαθμίσεων και να στέλνει ειδοποίηση για αυτές όπως στα 8.1?????

2) Στην Οικονομία Μπαταρίας υπάρχει κάπου να φαίνεται ο χρόνος από την τελευταία φόρτιση?

3) Στον edge υπάρχει κάποιος πιο γρήγορος τρόπος για τα αγαπημένα?

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Μέχρι σήμερα στην 581 είχα ελληνικά αλλά όχι ορθογράφο, μάλλον επειδή έκανα αναβαθμίσεις με πρώτη γλώσσα τηλεφώνου τα Αγγλικά (λόγω cortanas). Χθες που το γύρισα στα Ελληνικά προσπαθούσε όλη μέρα να κάνει προσθήκες στο πληκτρολόγιο αλλά δεν μπορούσε. Μόλις τώρα έβαλε (με επανεκκίνηση και γραναζάκια και 1,2,3 .../21) και τον ορθογράφο. Μάθαμε και τη νέα λεξούλα μεθυλοπροπάνιο :happy: (αυτή μούρθε). Έχω το 630.
LeEco Le Max 2

καλησπερα ,με 1520 πλέον δουλεύει τέλεια με το τελευταίο update και χωρίς hard reset, με μεγαλυτερο θετικο την βελτιωση της μπαταριας ,μεγαλη διαφορα .

Έχω κάνει "τούβλο" το 820 μου, μετά από αποτυχημένο hard reset με τα 10άρια και πατώντας power και volume up, μου εμφανίζει ένα κεραυνό και ένα γρανάζι. Θυμάται κανείς τι κάνουμε μετά;
Huawei Nova 5T

Έχω κάνει "τούβλο" το 820 μου, μετά από αποτυχημένο hard reset με τα 10άρια και πατώντας power και volume up, μου εμφανίζει ένα κεραυνό και ένα γρανάζι. Θυμάται κανείς τι κάνουμε μετά;

Δεν δοκιμάζεις να πας στα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool;

Δεν δοκιμάζεις να πας στα 8.1 με το Windows Device Recovery Tool;

Αυτή η επιλογή δεν υφίσταται... :worry:

Huawei Nova 5T