Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις καιρό στην οθόνη κλειδώματος;;;; εγώ δεν έχω καν!!!!

Από τις ρυθμίσεις --> Εξατομίκευση --> Οθόνη κλειδώματος ----> Επιλογή εφαρμογης λεπτομερούς κατάστασης, το ενεργοποιείς.

Όσο για τον φίλο, που του το βγάζει στα αγγλικά, μήπως άλλαξες κάτι στις ρυθμίσεις γλώσσας?

ειχα την τελευταια και σε fast ring ου εβγαλε αναβαθμιση την περναω τωρα!!

Εμένα την επόμενη της εγκατάστασης τη 10549 μου είχε βγάλει το μικρό update που δεν είχε αριθμό, το οποίο το είχε βγάλει και στην 10536, μήπως είναι αυτό?

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα την επόμενη της εγκατάστασης τη 10549 μου είχε βγάλει το μικρό update που δεν είχε αριθμό, το οποίο το είχε βγάλει και στην 10536, μήπως είναι αυτό?

το πιο πιθανο αλλα την 10549 την εχω 2 μερες και το εβγαλε τωρα?

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Όσο για τον φίλο, που του το βγάζει στα αγγλικά, μήπως άλλαξες κάτι στις ρυθμίσεις γλώσσας?

είχα στα αγγλικά το region και μου έδειχνε ελληνικά, μετά το έβαλα ελληνικά και μου έδειχνε αγγλικά. :/

Τώρα δείχνει μόνο αγγλικά.

Ψήθηκα και την ξαναβάζω και εγώ (και ας μην κρατάει η μπαταρία). Αλλά θα δοκιμάσω χωρίς hard reset, μετά να δώ πως θα είναι..!
SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Έκανα και εγώ την ενημέρωση. 10.0.10549.4 γράφει αν δεν κάνω λάθος και τολμώ να πω πως βλέπω διαφορά προς το καλύτερο, από το πρώτο reboot.

Edit: Βγάζει μάτια το ότι είναι καλύτερα τα πράγματα. Αν είναι έτσι θα τα περάσω και στο 930!

Edited by cb600f

Έκανα και εγώ την ενημέρωση. 10.0.10549.4 γράφει αν δεν κάνω λάθος και τολμώ να πω πως βλέπω διαφορά προς το καλύτερο, από το πρώτο reboot.

Edit: Βγάζει μάτια το ότι είναι καλύτερα τα πράγματα. Αν είναι έτσι θα τα περάσω και στο 930!

Αυτη η .4 μου την ειχε βγαλει και εμενα 2-3 μερες αφου ειχα βαλει την 10549. Εγω δεν ειδα διαφορες. Θα δοκιμασω να κανω hard reset και στησιμο απο την αρχη χωρις restore απο προηγουμενο backup ειτε της 8.1 ειτε της 10 μηπως και στρωσει με τα "Φορτωση" και "Συνεχεια"

Αυτη η .4 μου την ειχε βγαλει και εμενα 2-3 μερες αφου ειχα βαλει την 10549. Εγω δεν ειδα διαφορες. Θα δοκιμασω να κανω hard reset και στησιμο απο την αρχη χωρις restore απο προηγουμενο backup ειτε της 8.1 ειτε της 10 μηπως και στρωσει με τα "Φορτωση" και "Συνεχεια"

Από αυτά τα "φόρτωση" και "συνέχεια" είναι που βλέπω βελτίωση. Ελπίζω να μην είναι ιδέα μου ή προσωρινό.

το πιο πιθανο αλλα την 10549 την εχω 2 μερες και το εβγαλε τωρα?

Ειναι ένα μοκρό update το λεγόμενο Fast configuration update και εχει σαν στοχο την ρύθμηση του fast insider account για επόμενα update.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

την εβαλα και εγω παλι σημερα μετα απο καιρο...το ξεκλειδωμα της οθονης μπορω να πω οτι ειναι σχεδον ετοιμο δεν αργει πλεον και γενικα νομιζω ειναι πλεον για καθημερινη χρηση..περιμενω να δω και την μπαταρια τις επομενες μερες.

Να ρωτήσω κάτι.

Στα Windows 10 (phone) υπάρχει το εφέ κίνησης ?

Όταν ανοίγεις η κλείνεις μια εφαρμογή η όταν πατάς το home για παράδειγμα.

http://prntscr.com/8te97m

βλεπω να αρχίζουν να το τρέχουν σχεδόν έτοιμη και η επόμενη εκδοσή 10575 χωρίς να χρειαστεί να γυρίσεις στα 8.1 αναμονή φίλοι

Ωραία. Χρυσόστομε δώσε feedback για το 640 ρε καρντασι να,προχωρήσω και γω

Θα ξαναβάλλω τα 8.1 το πρωί.

Είναι σε καλό δρόμο τα 10άρια σχεδόν έτοιμα.

Βέβαια κάτι ρυθμίσεις δε μου τις κρατάει και με χάλασε αυτό με το μήνυμα που το βγάζει ακόμα.

Και σε σχέση με τα 8.1 με χαλάει που όταν αλλάζει χρώμα,αλλάζει και στα tiles.γίνονται χάλια σε σχέση με το φόντο.

Πάντως πρέπει να είναι πολύ κοντά στην τελική καθώς είναι εξίσου γρήγορη η συσκευή.

Xiaomi 12 Pro

Ωραία, ετοιμάζουν νέα έκδοση από ότι ειδαμε στο post πριν το δικό σου όπου αναφέρονται πολλά fixes , battery improvements and new features :) Ας περίμενες λίγο

Ωραία, ετοιμάζουν νέα έκδοση από ότι ειδαμε στο post πριν το δικό σου όπου αναφέρονται πολλά fixes , battery improvements and new features :) Ας περίμενες λίγο

Καλά δεν είναι και δύσκολο να τα βάλω ξανά.Ενα απόγευμα το θέλει όμως.

Xiaomi 12 Pro

Καλά δεν είναι και δύσκολο να τα βάλω ξανά.Ενα απόγευμα το θέλει όμως.

Καλύτερα να περιμένεις λίγο. Σε λίγες ώρες θα δώσουν την 10572.

Λοιπόν, σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας, εγώ έκανα μια δοκιμή και είδα διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, όμως φαίνεται να λειτουργεί.

Αρχικά να αναφέρω πως έχω το Nokia Lumia 930. Επίσης η μέχρι εχθές διάρκεια μπαταρίας με την 10549 ήταν από τις 8:30 το πρωί μέχρι (στην καλύτερη των περιπτώσεων) 18:30.

Εχθές το απόγευμα, όταν έμεινε από μπαταρία, το έβαλα να φορτίσει και ενεργοποίησα την οικονομία μπαταρίας από το μενού γρήγορης πρόσβασης. Το άφησα στον φορτιστή μέχρι τις 8:30 σήμερα το πρωί (με ενεργοποιημένη την οικονομία της μπαταρίας). Στις 10:30 περίπου, το έβγαλα από την οικονομία μπαταρίας (γιατί η αλήθεια είναι πως το είχα ξεχάσει μέχρι εκείνη την ώρα). Αυτή την ώρα, το υπόλοιπο της μπαταρίας είναι στο 35%.

Οι Τρίτες είναι οι πιο κινήσιμες μέρες στη δουλειά μου, οπότε εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος διότι έχω ξεπεράσει τη διάρκεια της μπαταρίας της 8.1.

Όπως προαναφέρω, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, θα το δοκιμάσω και αύριο, ώστε να έχω ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα και σας ενημερώνω.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Λοιπόν, σχετικά με τη διάρκεια της μπαταρίας, εγώ έκανα μια δοκιμή και είδα διαφορά, δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, όμως φαίνεται να λειτουργεί.

Αρχικά να αναφέρω πως έχω το Nokia Lumia 930. Επίσης η μέχρι εχθές διάρκεια μπαταρίας με την 10549 ήταν από τις 8:30 το πρωί μέχρι (στην καλύτερη των περιπτώσεων) 18:30.

Εχθές το απόγευμα, όταν έμεινε από μπαταρία, το έβαλα να φορτίσει και ενεργοποίησα την οικονομία μπαταρίας από το μενού γρήγορης πρόσβασης. Το άφησα στον φορτιστή μέχρι τις 8:30 σήμερα το πρωί (με ενεργοποιημένη την οικονομία της μπαταρίας). Στις 10:30 περίπου, το έβγαλα από την οικονομία μπαταρίας (γιατί η αλήθεια είναι πως το είχα ξεχάσει μέχρι εκείνη την ώρα). Αυτή την ώρα, το υπόλοιπο της μπαταρίας είναι στο 35%.

Οι Τρίτες είναι οι πιο κινήσιμες μέρες στη δουλειά μου, οπότε εγώ αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα ικανοποιημένος διότι έχω ξεπεράσει τη διάρκεια της μπαταρίας της 8.1.

Όπως προαναφέρω, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, θα το δοκιμάσω και αύριο, ώστε να έχω ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα και σας ενημερώνω.

Από θέρμανση πως πάει ζεσταίνετε;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλύτερα να περιμένεις λίγο. Σε λίγες ώρες θα δώσουν την 10572.

βριέμαι το hard reset ξαναστήσε απο την αρχή...:p

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά μετά απο λίγες μέρες η μπαταρία σιγά σιγά έρχεται στα κανονικά τις επίπεδα απο ότι κατάλαβα ! ΟΠ έρχεται update? δλδ να περιμένω απόψε το update? ^^

Να μην ξεχάσω να πώ ότι έχει και λίγη υπερθέρμανση αλλά μη φανταστείτε

Edited by kipreosomonoiati

Από θέρμανση πως πάει ζεσταίνετε;

Καμία σχέση με τις προηγούμενες ημέρες...

Πάλι σε βαριά χρήση ζεσταίνεται, αλλά όχι πλέον αυτό το χάλι που ζεσταινοταν σε ανύποπτο χρόνο...

Επιτέλους μια αξιόλογη προσπάθεια για σωστή εφαρμογή για Facebook.

Επιτέλους μια αξιόλογη προσπάθεια για σωστή εφαρμογή για Facebook.

Την πέρασε κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του;

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Την πέρασε κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του;

Την πέρασα εγώ βασικά πολύ λίγες αλλαγές απο την κανονική έκδοση φαίνεται ακόμη είναι στην αρχή!!