Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοήθεια υπαρχει δυνατότητα να μπορώ να ανοίγω λινκ απο μαιλ και από το Facebook σε άλλον explorer όπως τον 3d cube?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτήσω κάτι, τελικά στο win10 έχουν βάλει συνεχόμενη δόνηση όταν χτυπάει το κινητό και άμα βάλανε και δόνηση στο πληκτρολόγιο όταν γραφής μηνύματα. (κατοχος lumia 735)

Το έβαλες με Hard reset?

Ναι μετά από hard reset.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως είναι σε σχεση με την προηγουμενη από θεμα ταχύτητας smoothness lag ?

Είναι πολύ καλήτερη από πριν.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Το facebook beta έβγαλε αναβάθμιση μεγαλη γράφουν που αφορά τα 10ρια με πολλές αλλαγές , ηρθε σε κανεναν η αναβάθμιση ?
giphy.gif

Το facebook beta έβγαλε αναβάθμιση μεγαλη γράφουν που αφορά τα 10ρια με πολλές αλλαγές , ηρθε σε κανεναν η αναβάθμιση ?

οσοι προλαβαν...αποσυρθηκε

Δεν πρόλαβα..

Το link αυτο το ξερω , που ειδες να λεει οτι αποσύρθηκε , γιατι εγω βλεπω οτι απλα δεν εχει φανει σε ολους ακομα .

giphy.gif

Το link αυτο το ξερω , που ειδες να λεει οτι αποσύρθηκε , γιατι εγω βλεπω οτι απλα δεν εχει φανει σε ολους ακομα .

Πρέπει να την έχουν αποσύρει γιατί τι λινκ υπάρχει αλλά ενώ λέει beta κατεβάζει τελικά την 8.3.6.2 έκδοση και όχι την 10 της beta...

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Καλημερα , έχει πάρει κανείς χαμπάρι οτι σε αυτην την insider έχουν βάλει και double tap navigation bar to lock ?

Ρυθμισεις/ εξατομικευση /οθονη κλειδωματος .

giphy.gif

Παιδια η μπαταρία εχει θέμα μεγαλύτερο απ την 10536 , ενω βελτίωσαν αρκετά πράγματα η μπαταρία χάλασε , με την ιδια χρήση τωρα είμαι στο 60% , εχθες ας πουμε τέτοια ωρα με την 10536 ειχα 80% ,οχι οτι και εκεί ηταν καλά αλλα δεν ηταν αυτα τα χάλια... ενταξει μιλαμε για preview βεβαια .

Εμενα μου φενεται πολυ βελτιωμενη η μπαταρια σε σχεση με την 536, μονο λεξικο δεν εχω στο πληκτρολογιο

Ποιες συσκευές έχετε και είδατε αυτή τη διαφορά και οι δύο.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ποιες συσκευές έχετε και είδατε αυτή τη διαφορά και οι δύο.

Καλημέρα εχω το 640xl .

giphy.gif

Στο 535 το ξυπνητήρι δεν παίζει με τη 549 :mad::mad::mad::mad::!::!::!:

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Στο 535 το ξυπνητήρι δεν παίζει με τη 549 :mad::mad::mad::mad::!::!::!:

Δοκίμασε μετά από reset η hard reset κατεβασε το realarm

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

έχει μπει κανονικός file manager

να βλέπεις όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

έχει μπει κανονικός file manager

να βλέπεις όλα τα αρχεία στην κάρτα μνήμης;

File manager έχουνε , βλέπεις φακελους υποφακελους και γενικα οτι αποθηκεύσει στην sd και στην εσωτερική μνήμη ,αν εννοείς και τα αρχεία συστήματος όπως στο android οχι δεν τα βλέπεις και ούτε θα το επιτρέψει η microsoft ποτε αυτό .

Αν σου ειναι απαραίτητο απλά δεν αλλάζεις πλατφόρμα.

giphy.gif

Καλημερα , έχει πάρει κανείς χαμπάρι οτι σε αυτην την insider έχουν βάλει και double tap navigation bar to lock ?

Ρυθμισεις/ εξατομικευση /οθονη κλειδωματος .

Εγω σε 830 δεν την βλεπω αυτη την επιλογη με 10549.

Καλη η νεα εκδοση, πιο γρηγορη με λιγοτερες οθονες "Φορτωσης" και "Συνεχειας". Αλλα αυτο που μου την εχει δωσει ειναι οτι στην glance screen δεν φαινονται οι ειδοποιησεις για mail και αυτες για τις κλησεις και τα μηνυματα για να φανουνε πρεπει να το ξεκλειδωσεις πρωτα και μετα να το κλειδωσεις για να φανουν, δηλαδη αχρηστο.

Πλεον στα προσθετα εχουμε τις ρυθμισεις της Glance screen που δεν ειχαμε στο προηγουμενο build.

Για την μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα. Θα σχολιασω τις επομενες μερες.

Γενικα καλυτερη εκδοση αλλα ακομα εχει δρομο για να γινει RTM.

Δοκίμασε μετά από reset η hard reset κατεβασε το realarm

Σ ευχαριστώ! Βλέπω οτι υπάρχει update αυτή την στιγμή αλλά δεν κατεβαίνει - error see details κλασικα

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Για κοίτα και αυτό :)

O Gabriel Aul έγραψε τα εξής για να κάνετε την αναβάθμιση:

• Go back to Windows 8.1 first using the Windows Device Recovery Tool.
  • Once you're on Windows Phone 8.1, install the Windows Insider app, choose the Fast ring, and reboot your phone.
  • After that – this build should download and install on your phone.

Από ότι είπε μετά είναι κυρίως για να τεστάρουν την διαδικασία αναβάθμισης από τα W8.1 που θα ακολουθήσουν σε λίγο καιρό όλοι οι χρήστες Windows Phone....

Powerd by OnePlus 7 Pro

File manager έχουνε , βλέπεις φακελους υποφακελους και γενικα οτι αποθηκεύσει στην sd και στην εσωτερική μνήμη ,αν εννοείς και τα αρχεία συστήματος όπως στο android οχι δεν τα βλέπεις και ούτε θα το επιτρέψει η microsoft ποτε αυτό .

Αν σου ειναι απαραίτητο απλά δεν αλλάζεις πλατφόρμα.

Είναι κατι καλύτερο από το files/αρχεία;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Είναι κατι καλύτερο από το files/αρχεία;

Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο και είναι και ποιό πρακτικό

Έχει κανείς πρόβλημα με το Microsoft edge να μην φαίνεται τι πληκτρολογείς στο χώρο που βάζεις την διευθηνση;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\