Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως γινεται το hard reset;

μεσα από τις ρυθμισεις επαναφορά τηλεφωνου!!

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε να μου γράψει κάποιος, που έχει την τελευταία build, μέσω fast ring, τι προβλήματα υπάρχουν; Αν υπάρχουν, βέβαια. :)
Huawei Nova 5T

μεσα από τις ρυθμισεις επαναφορά τηλεφωνου!!

δηλαδη αφου στησω την preview θα κανω επαναφορα τηλεφωνου απο τις ρυθμισεις;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Θα μπορούσε να μου γράψει κάποιος, που έχει την τελευταία build, μέσω fast ring, τι προβλήματα υπάρχουν; Αν υπάρχουν, βέβαια. :)

το μονο πλεον που δεν μου δουλευει εμενα είναι ότι δεν μπορω να ορισω ηχος κλησης καποιο δικο μου,ουτε με εφαρμογή προσωπικα δεν εχω καποιο άλλο θεμα ουτε θα καταλαβαινα ότι είναι beta αν δεν το ηξερα!!από εφαρμογες παιζουν όλα αψογα,skype,viber,whatup,video,οι 2 σιμ μυνηματα και τηλεφωνο αψογα,gps ok,camera τελεια,gmail και συγχρονισμοι στην εντελεια,truecaller,black list μια χαρα

Edited by paolo21r

το μονο πλεον που δεν μου δουλευει εμενα είναι ότι δεν μπορω να ορισω ηχος κλησης καποιο δικο μου,ουτε με εφαρμογή προσωπικα δεν εχω καποιο άλλο θεμα ουτε θα καταλαβαινα ότι είναι beta αν δεν το ηξερα!!από εφαρμογες παιζουν όλα αψογα,skype,viber,whatup,video,οι 2 σιμ μυνηματα και τηλεφωνο αψογα,gps ok,camera τελεια,gmail και συγχρονισμοι στην εντελεια,truecaller,black list μια χαρα

Μια χαρά, δηλαδή! Thanks!! :) Έφυγα για δοκιμή!

Huawei Nova 5T

Μια χαρά, δηλαδή! Thanks!! :) Έφυγα για δοκιμή!

παντα με επιφυλαξη και δικη σου ευθηνή και εννοείται ότι με το Microsoft care εχεις την δυνατοτητα να ξαναεπιστρεψεις στα 8,1

παντα με επιφυλαξη και δικη σου ευθηνή και εννοείται ότι με το Microsoft care εχεις την δυνατοτητα να ξαναεπιστρεψεις στα 8,1

Εννοείται, το ξέρω. Εδώ και καιρό είμαι σε slow ring. :)

Huawei Nova 5T

Εγώ πιστεύω τα fast ring είναι πιο ασφαλή από τα slow μπορεί σε κάποια περίπτωση να μην δουλευει κάτι άλλα στο σύνολο είναι καλύτερα δεν σκέφτηκα δηλαδή καλύτερα να ημουν σε μια παλαιότερη έκδοση πότε..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εγώ τα πέρασα πριν λίγο μου πήρε 1.5 ώρα περίπου μαζί με το reset μετά την εγκατάσταση, απλά...υπέροχα!!!!!!! Δεω ξέρω για bugs, ελλείψεις κλπ θα ξέρω σε βάθος χρήσης αλλά έγινε ένα άλλο τηλέφωνο.

Τα έβαλα εγώ, έχω θέμα με το Xbox συνέχεια με πετάει έξω δεν φορτώνει. Επίσης η λουμια κάμερα που πήγε;

2 ερωτήσεις,τα εβαλα στο 640 xl ξανα.ποια καμερα χρησιμοποιείτε εσεις?kamera η lumia camera?

προσπαθησε κανεις στην τελευταια εκδοση να βαλει εφαρμογες android>?/?αν ναι μπορει να με βοηθησει γιατι στο xda δεν καταλαβαίνω γρι...οποιος εχει ορεξη πμ

Εννοείται, το ξέρω. Εδώ και καιρό είμαι σε slow ring. :)

Και κάτι ακόμα, πριν γυρίσω σε fast. Όποιος είναι σε fast ring, αναγκάστηκε, έστω και μια φορά, να γυρίσει πίσω στα 8.1, επειδή κάτι δεν δούλευε; Γιατί δεν έχω Windows (στον υπολογιστή), που υποστηρίζουν το Lumia Recovery Tool....

Huawei Nova 5T

Έβαλα και εγώ την έκδοση χθες. Την πρώτη φορά απλά αναβάθμιση. Χάλια μαύρα. Το μόνο θετικό ότι είχε το ελληνικό λεξικό.

Μετά από hard reset, το κινητό έγινε πραγματικά σφαίρα. Μελανά σημεία, το battery drain και ότι λεξικό δεν κατέβαινε με τίποτα. Ούτε Ελληνικό ούτε Αγγλικό. Έχει κατεβάσει κανένας τα λεξικά μετά από hard reset? Αν υπάρχει τρόπος, κρατάω τα 10, πάνε μια χαρά, και με την μπαταρία θα το παλέψω. Αλλιώς πίσω στα 8.1...

Επιτέλους κατάφερα να περάσω την τελευταία build στο 720 μου! Η μόνη λύση ήταν να επιστρέψω σε 8.1 και μετά να περάσω στα 10αρια μέσω του Insider app. Εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία αλλά άξιζε τον κόπο, καθώς είναι πιο ελαφριά και με λιγότερα κολλήματα! Περισσότερα εδώ.
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Έβαλα και εγώ την έκδοση χθες. Την πρώτη φορά απλά αναβάθμιση. Χάλια μαύρα. Το μόνο θετικό ότι είχε το ελληνικό λεξικό.

Μετά από hard reset, το κινητό έγινε πραγματικά σφαίρα. Μελανά σημεία, το battery drain και ότι λεξικό δεν κατέβαινε με τίποτα. Ούτε Ελληνικό ούτε Αγγλικό. Έχει κατεβάσει κανένας τα λεξικά μετά από hard reset? Αν υπάρχει τρόπος, κρατάω τα 10, πάνε μια χαρά, και με την μπαταρία θα το παλέψω. Αλλιώς πίσω στα 8.1...

Κατεβάσεις το windows insider app δηλώνεις fast πάλι.. Πας στο λεξικό πάρα λήψη βγαίνεις γρήγορα και πας στην ενημέρωση τηλεφώνου και εκεί αρχίζει να το κατεβάζει

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κατεβάσεις το windows insider app δηλώνεις fast πάλι.. Πας στο λεξικό πάρα λήψη βγαίνεις γρήγορα και πας στην ενημέρωση τηλεφώνου και εκεί αρχίζει να το κατεβάζει

Κοίτα να δεις που δούλεψε... :P

Να 'σαι καλά. Η έλλειψη swype είτε το πιστεύεις είτε όχι ήταν το χειρότερο που είχα να αντιμετωπίσω όταν από android πήγα σε WP

Κοίτα να δεις που δούλεψε... :P

Να 'σαι καλά. Η έλλειψη swype είτε το πιστεύεις είτε όχι ήταν το χειρότερο που είχα να αντιμετωπίσω όταν από android πήγα σε WP

Παρομοίως και εγώ, η έλλειψη swype με χάλασε πολύ. Όμως συνήθισα την έξυπνη γραφή των Windows. Τώρα περιμένω υπομονετικά την αναβάθμιση σε δέκα για να το έχω πάλι.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Άκυρο και το drain.... Από τις 9 το πρωί, με νορμάλ καθημερινή χρήση τώρα είναι στο 67% η μπαταρία. Σχετικά θα κρατήσει λιγότερο από ότι με τα 8.1, αλλά και πάλι είναι αρκετά καλή. Μάλλον πλησιάζουμε σε RTM έκδοση :D

Άκυρο και το drain.... Από τις 9 το πρωί, με νορμάλ καθημερινή χρήση τώρα είναι στο 67% η μπαταρία. Σχετικά θα κρατήσει λιγότερο από ότι με τα 8.1, αλλά και πάλι είναι αρκετά καλή. Μάλλον πλησιάζουμε σε RTM έκδοση :D

Ποιο κινητο έχεις 930? Εδώ είναι χάλια τα πράγματα 1520 σημερα ενώ εγραφε 25% εβγαλε ένδειξη ότι είναι πολύ η χαμηλή η μπαταρία και έκλεισε και μετά που το άνοιξα έκλεισε κατευθείαν αρα όντως έπεσε απότομα..

Κωνσταντινος

830. Το μόνο που δεν ξέρω, είναι μη και τυχόν δείχνει λάθος ένδειξη. Θα επανέλθω το βράδυ ή αύριο να ενημερώσω

Ποιο κινητο έχεις 930? Εδώ είναι χάλια τα πράγματα 1520 σημερα ενώ εγραφε 25% εβγαλε ένδειξη ότι είναι πολύ η χαμηλή η μπαταρία και έκλεισε και μετά που το άνοιξα έκλεισε κατευθείαν αρα όντως έπεσε απότομα..

Και εγω ειχα τρελο drain στο 535 ,αλα μετα που τα πέρασα δεύτερη φορα εχθές κ αμέσως factory reset, σήμερα η μπαταρία ειναι νορμάλ κ με αρκετή χρήση μπορώ να πω ,αν δεν εχεις κανει ενα factory reset στην T Preview δοκίμασε το .

giphy.gif

Και εγω ειχα τρελο drain στο 535 ,αλα μετα που τα πέρασα δεύτερη φορα εχθές κ αμέσως factory reset, σήμερα η μπαταρία ειναι νορμάλ κ με αρκετή χρήση μπορώ να πω ,αν δεν εχεις κανει ενα factory reset στην T Preview δοκίμασε το .

Όταν γράφεις "δεύτερη φορά", εννοείς ότι έκανες hard reset μετά την δεύτερη ενημέρωση ή ότι τα πέρασες/είχες κάποια παλαιότερη build, γύρισες στα 8.1 και τα ξαναπέρασες?

Έχω κάνει ήδη την εγγραφή στο Insider και η λήψη έχει σταματήσει στο 0% επειδή δεν έχω WiFi αλλά με τόσο battery drain που διαβάζω, σκέφτομαι να κάνω hard reset και να το ακυρώσω. Μόνο κοντά στην πρίζα δεν θα είμαι από δω και πέρα. :p

Η επόμενη build πότε περίπου αναμένεται?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Όταν γράφεις "δεύτερη φορά", εννοείς ότι έκανες hard reset μετά την δεύτερη ενημέρωση ή ότι τα πέρασες/είχες κάποια παλαιότερη build, γύρισες στα 8.1 και τα ξαναπέρασες?

Έχω κάνει ήδη την εγγραφή στο Insider και η λήψη έχει σταματήσει στο 0% επειδή δεν έχω WiFi αλλά με τόσο battery drain που διαβάζω, σκέφτομαι να κάνω hard reset και να το ακυρώσω. Μόνο κοντά στην πρίζα δεν θα είμαι από δω και πέρα. :p

Η επόμενη build πότε περίπου αναμένεται?

Καλημερα ,ειχα τα 8.1 κ περασω απο πανω σαν update τα 10 ,οχι καθαρά οπως λεμε και ειχα το αποτέλεσμα με battery drain ,επέστρεψα πάλι πισω στα 8.1 κ ψαχνόμουν... ώσπου διάβασα αρκετούς σε ξένα φορα πως με factory reset τα πράγματα ειναι πολυ καλύτερα ,και οντος ειναι .

Θα τα αφήσω δεν θα τα βγαλω εφόσον δουλεύουν και δεν μου κάνουν πρόβλημα .και ειναι κ σαφώς πιο όμορφα απ τα 8.1 .

giphy.gif

Καλημέρα κι από μένα. Δεν ξερω αν γράφω στο σωστό μερος. Είδα κάτι συγκρίσεις των windows phone 10 με τα 8.1 στην ταχύτητα τους στο youtube. Μου έκανε πολύ εντύπωση που τα 8.1 ήταν πιο γρήγορα σχεδόν σε όλα τα ανοίγματα εφαρμογών. Υπάρχει κάτι τέτοιο σε σας που τα έχετε περάσει; Συγνώμη αν ρωτάω κάποια βλακεία...
Σωτήρης

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10536 vs Windows Phone 8.1: Speed Comparison

Όπως δείχνει εδώ αν και νομίζω δεν ανοίγει 3rd party app είναι πιο γρήγορο το 8.1 άλλα θα αλλάξει και τα app είναι πιο βαριά με παραπάνω δυνατοτητες

Κωνσταντινος