nikos154 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Με το chrome έχει άλλος κανένα προβλημα ? Εμένα δεν με εμφανίζει το κουτάκι για να αλλάξω καρτέλα και είναι σπατικο περίμενα με κανένα update αλλά τίποτα.Το βρήκα τελικά ηταν στις ρυθμίσεις του chrome Edited February 27, 2015 by nikos154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα δεν ανοίγει η εφαρμογή μηνύματα μπορεί να με βοηθήσει κανένας? Ευχαριστώ! Μπορεί κανένας να με βοηθήσει να το επαναφέρω, από την πρώτη επαφή μεγάλη απογοήτευση :(:(:mad::mad::mad: Έλα φίλε, τι έγινε τελικά, το έφτιαξες; Με το chrome έχει άλλος κανένα προβλημα ? Εμένα δεν με εμφανίζει το κουτάκι για να αλλάξω καρτέλα και είναι σπατικο περίμενα με κανένα update αλλά τίποτα.Το βρήκα τελικά ηταν στις ρυθμίσεις του chrome Στο λολλιποπ είναι και καλά ενσωματωμένα τα tabs με τα apps, αλλά ούτε εμένα με βόλεψε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 για οσους εχουν προβλημα με τα μηνυματα, περαστε μια εναλλακτικη εφαρμογη απο το play store (εχω περασει την textra και ειμαι ικανοποιημενος για την ωρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TelisAgg Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω, είναι οτι ενώ πατάω τα κουμπιά (vol down + power + home) και μπαίνει σε download mode, εντούτοις τον odin είναι σαν να μην τον βλέπει καθόλου. Το συνδέω δεν το συνδέω, το ίδιο πράγμα. Με τελικό αποτέλεσμα να μη μπορώ να μπω σε CWM mode. Έχω κάνει τις κινήσεις για προγραμματιστή στο κινητό και USB debbuger, αλλά τίποτα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Οέο;:) OK, το βρήκα. Είχα ξεχάσει να κατεβάσω τους drivers. Όλα καλά τώρα. Edited March 27, 2015 by TelisAgg Βρέθηκε η λύση Παράθεση Οικογένεια, φίλους, δουλειά και γέλιο :lol:. Τι άλλο να θέλει κανείς; (η υγεία είναι προαπαιτούμενο...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 παιδιά κατεβάζει το κινητό το update 12.1 android 5.1.1 αλλά όταν πατάω να κάνει επανεκκίνηση μου λέει ότι δεν μπορεί να γίνει και λέει να την περάσω χειροκίνητα λέει ότι δεν έχω συμβατό recovery. έχω ClockworkMod 6.0.5.1 πιο πρέπει να βάλω για να κάνει αυτόματα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billduck Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Καλησπερα.Θελω να το γυρισω στην στοκ ρομ το κινητο παιδια αλλα δεν ξερω ποια ακριβως πρεπει να φλασαρω καθως εχει παρα πολλες.Καμια ιδεα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλησπερα.Θελω να το γυρισω στην στοκ ρομ το κινητο παιδια αλλα δεν ξερω ποια ακριβως πρεπει να φλασαρω καθως εχει παρα πολλες.Καμια ιδεα;; Κατέβασε τη τελευταία για τη συσκευή σου, το ποιας χώρας είναι δεν σε επηρεάζει με κάποιο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς και στο επίσημο νήμα της συσκευής σου - [Επίσημο] Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195) -. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ενημερώθηκε για την τελευταία CyanogenMod 12.1. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παίδες παίζουν όλα κανονικά αν τη βάλεις? Επίσης, πρέπει απαραίτητα να είναι root η συσκευή?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Φιλε Val μολις την περασα στο κινητο μου.Οντως παει σφαιρα το τηλεφωνο.Εμενα δεν ηταν root το κινητο μου.Ειναι Ελληνικοτατη σε ολα τα μενου και δουλευει ΡΟΛΟΙ.Αυτα ειχα να πω.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδια γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο στην εκκινηση της συσκευης?set warranty bit kernel μου βγαζει Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Φιλε Val μολις την περασα στο κινητο μου.Οντως παει σφαιρα το τηλεφωνο.Εμενα δεν ηταν root το κινητο μου.Ειναι Ελληνικοτατη σε ολα τα μενου και δουλευει ΡΟΛΟΙ.Αυτα ειχα να πω.Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Γιατί κάτι είχα ακούσει για προβλήματα με NFC, bluetooth κλπ..... Βελτίωση στη μπαταρία μήπως είδες, επίσης?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Οχι ολα δουλευουν καλα(αλλα εβαλα την stock γιατι με βολευει καλυτερα).Στην μπαταρια δεν ειδα γιατι οπως ειπα δεν προλαβα να την δω καθολου αφου το flashara παλι Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Οχι ολα δουλευουν καλα(αλλα εβαλα την stock γιατι με βολευει καλυτερα).Στην μπαταρια δεν ειδα γιατι οπως ειπα δεν προλαβα να την δω καθολου αφου το flashara παλι Ε άρα τσάμπα η προτροπή σου για την αλλαγή. Αφού ούτε εσύ δε τη κράτησες :D :O Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. Έβαλα εχθές την CyanogenMod12 . Σήμερα μου ήρθε αναβάθμιση για την σημερινή έκδοση cm-12.1-20151102-NIGHTLY. Πατάω για εγκατάσταση , μου κάνει επανεκκίνηση σε recavery mode και μετά δεν μου την κάνει. μου λέει reset πρέπει να την κάνω χειροκίνητα ??? να τα χάσω όλα ????? Φτού και απο την αρχή πάλι όόλα ή γίνεται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Γενικά οι CM ROMS στη lollipop, κάνουν κάτι τρελά και δεν μπορούν να εκκινήσουν σε recovery για να κάνουν εγκατάσταση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν θες την τελευταία ενημέρωση, είναι να βρεις και να περάσεις το zip στην εσωτερική μνήμη και από'κει, αφού bootάρεις σε recovery, να κάνεις εγκατάσταση το zip. Ένα clear cache/dalvik και είσαι έτοιμος χωρίς να χάσεις τίποτα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Γενικά οι CM ROMS στη lollipop, κάνουν κάτι τρελά και δεν μπορούν να εκκινήσουν σε recovery για να κάνουν εγκατάσταση. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν θες την τελευταία ενημέρωση, είναι να βρεις και να περάσεις το zip στην εσωτερική μνήμη και από'κει, αφού bootάρεις σε recovery, να κάνεις εγκατάσταση το zip. Ένα clear cache/dalvik και είσαι έτοιμος χωρίς να χάσεις τίποτα. Όταν λες δεν θα χάσω τίποτα δηλαδή ούτε τα προγράμματα που έχω εγκαταστήσει. Δεν θα θέλουν πάλι εγκατάσταση. Δεν θα τα χάσω? Το playStore (Google Play) και το SuperSU δεν θα θέλουν και αυτά εγκατάσταση από το recovery menu όπως την πρώτη φορά ??? Edited November 3, 2015 by sokins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Επειδη και εγω ειχα το ιδιο θεμα, κατεβασα το CyanDelta, και επελεξα απο εκει το ηδη κατεβασμενο .zipaki για να το κανει install. Δεν εχασα τιποτα. Btw ομως, παρατηρει κανεις αλλος οτι οταν παιρνει καποιος τηλ, αργει η οθονη να δειξει ποιος ειναι παραμενωντας 1-2 δευτερα μαυρη/ανενεργη? Ειναι το μονο σοβαρο θεματατακι που εχω παρατηρησει με το nightly ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Επειδη και εγω ειχα το ιδιο θεμα, κατεβασα το CyanDelta, και επελεξα απο εκει το ηδη κατεβασμενο .zipaki για να το κανει install. Δεν εχασα τιποτα. Btw ομως, παρατηρει κανεις αλλος οτι οταν παιρνει καποιος τηλ, αργει η οθονη να δειξει ποιος ειναι παραμενωντας 1-2 δευτερα μαυρη/ανενεργη? Ειναι το μονο σοβαρο θεματατακι που εχω παρατηρησει με το nightly ως τωρα. Σε ευχαριστώ. Εγώ που έκανα δοκιμή δεν μου αργεί που λές εσύ. Εμένα κάποιες φορές δεν μου κατεβάζει την μπάρα απο πάνω που ανοιγοκλείνεις τα WiFi και αυτά. Και πρέπει να σβήσω την οθόνη και να την ξανά ανοίξω για να κατέβει η μπάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Να ρωτήσω κάτι. Προσπαθώ απο στης επαφές μου να αφαιρέσω τα γράμματα που μου γράφει αριστερά ( δηλαδή Α Β Γ Δ .....) έτσι ώστε να πάνε οι επαφές μου πιο αριστερά για να μεγαλώσω και την γραμματοσειρά και να τις βλέπω καλύτερα. Δεν μπορώ να βρω πως γίνετε αυτό. help me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEJiX Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Σε ευχαριστώ. Εγώ που έκανα δοκιμή δεν μου αργεί που λές εσύ. Εμένα κάποιες φορές δεν μου κατεβάζει την μπάρα απο πάνω που ανοιγοκλείνεις τα WiFi και αυτά. Και πρέπει να σβήσω την οθόνη και να την ξανά ανοίξω για να κατέβει η μπάρα. Γενικα η nighlty που ακουλουθουμε πρεπει να εχει τα θεματα της... Τπτ stable παιζει σε lollipop για το s4 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 καλησπέρα και στα μηνύματα μου τα χωρίζει κάθε 60 χαρακτήρες. πως φτιάχνει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpampis92 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδια καλημερα μετα απο δυο χρονια κατοχης τους S4mini αποφασισα να το κανω και εγω root και να του βαλω και custom rom.. Το μονο προβλημα που εχω αντιμετωπίσει με το κινητο ειναι οταν μετα απο πολλες ωρες χρησεις σε καποια κληση τηλεφωνου ακουγεται πολυ δυνατα το ακουστικο σαν να ειναι ανοιχτο το μεγαφωνο αλλα ενταξει μετα απο μια επανεκκινηση φτιαχνει.. Τωρα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εκει που λεει να κατεβασουμε την CM 12 οταν μπαινεις μεσα στο συνδεσμο σου εχει 4 διαφορετικες εκδοσεις μπορειται να μου πειτε ποιες ειναι οι διαφορες τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Καλησπέρα Έκανα τώρα εγκατάσταση την νέα αναβάθμιση που έχει από το site. 22/12/2015 Μου πήγε στην έκδοση android 6.10 αλλά μου λέει συνέχεια ... Δυστυχώς η εφαρμογή google play έχει σταματήσει. θέλει αναβάθμιση το google play ??? Αν ναι από πού θα την κατεβάσω ???? Τελικά τα πέρασα όλα από την αρχή και πάλι είχε πρόβλημα. Του έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση και ηρέμησα Edited December 23, 2015 by sokins Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokins Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα Έκανα τώρα εγκατάσταση την νέα αναβάθμιση που έχει από το site. 22/12/2015 Μου πήγε στην έκδοση android 6.10 αλλά μου λέει συνέχεια ... Δυστυχώς η εφαρμογή google play έχει σταματήσει. θέλει αναβάθμιση το google play ??? Αν ναι από πού θα την κατεβάσω ???? Τελικά τα πέρασα όλα από την αρχή και πάλι είχε πρόβλημα. Του έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση και ηρέμησα Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία και με μια ρεβεγιόν την παραμονή της πρωτοχρονιάς με το κινητό στο χέρι , βρήκα το πρόβλημα. Αν κάνετε εγκατάσταση την Android 6.01 με αυτόν τον οδηγό , ΔΕΝ πρέπει να κάνετε εγκατάσταση το SuperSU.zip Το ROOT το ενεργοποιείτε από ------> ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/ πρόσβαση root και βάλτε Μόνο εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts