lazlo Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό που κάνει το δικό μου Α5. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και 3 φορές μέχρι τώρα ξαφνικά χάλασαν τα γραφικά. Η ανάλυση, τα χρώματα, η γραμματοσειρά ήταν εντελώς διαφορετικά, κάπως αλλοιωμένα. Με μία επανεκκίνηση όμως έφτιαξε αμέσως. Δεν είχα δώσει σημασία όμως το έκανε ξανά πριν από λίγες και μου κίνησε την περιέργεια. Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών της samsung και ο υπάλληλος αρχικά μου ότι ίσως λείπει κάποια αναβάθμιση. Όμως είναι ενημερωμένο. Στη συνέχεια μου πρότεινε να το βάλω σε ασφαλή λειτουργία για λίγες ώρες για να δω αν θα το ξανακάνει, έτσι ώστε να καταλάβω αν αυτό οφείλεται σε κάποια εφαρμογή. Το οποίο φυσικά δεν μπήκα καν στον κόπο να το κάνω γιατί όπως σας είπα είναι κάτι που κάνει σπάνια, 3 φορές μου το έκανε σε ένα χρόνο, οπότε πιθανότατα όλα θα ήταν φυσιολογικά. Επίσης να πω πως όσες φορές το έκανε δεν χρησιμοποιούσα το κινητό προηγουμένως, επομένως δεν τίθεται θέμα υπερθέρμανσης. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο; Ευχαριστώ. Το εχει κανει και σε εμενα .... δεν ειναι τιποτα! Συνηθως εμφανιζεται οταν τερματισει η μνημη RAM ή ο επεξεργαστης εχει ζεσταθει πολυ.... αλλα οπως ειπες σπανια!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλημέρα. Ένα ξαδερφάκι μου έχει αυτό το κινητό και σήμερα του έπεσε μέσα σε λίγη κρέμα (ζαχαροπλαστικής) και από κείνη την ώρα και μετά το κινητό κάνει συνεχώς επανεκκίνηση. Καμιά βοήθεια κανείς; Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Καλημέρα. Ένα ξαδερφάκι μου έχει αυτό το κινητό και σήμερα του έπεσε μέσα σε λίγη κρέμα (ζαχαροπλαστικής) και από κείνη την ώρα και μετά το κινητό κάνει συνεχώς επανεκκίνηση. Καμιά βοήθεια κανείς; Τι βοήθεια να σου δώσουν; Προφανώς πέρασε ή κρέμα μέσα, οπότε είτε το πας σε service για καθαρισμό και αλλαγή πλακέτας ( με μεγάλο κόστος), είτε πας για καινούριο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μέσα στο παρακάτω link περιγράφει πως μετα το Α7 έρχεται η σειρά μας για το marshmallow.... http://www.sammobile.com/2016/06/23/samsung-starts-rolling-out-marshmallow-update-for-the-first-generation-galaxy-a7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Μέσα στο παρακάτω link περιγράφει πως μετα το Α7 έρχεται η σειρά μας για το marshmallow.... http://www.sammobile.com/2016/06/23/samsung-starts-rolling-out-marshmallow-update-for-the-first-generation-galaxy-a7/ Πολύ καλά νέα! μακάρι, εγώ το είχα ξεγραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Έχει ανεβει στο official site της Samsung νεα έκδοση του εγχειριδιου χρήσης και αναγράφει : User Manual(Marshmallow) 5.53 MB, pdf, ENGLISH Version : 1.0 28 Jun, 2016 http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-a/SM-A500FZKUBTU Edited June 30, 2016 by ikaros_7 Πρόσθεση κειμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Το ίδιο και στο ελληνικό site http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-a/SM-A500FZWUVGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Αμην και πότε!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saksavvas Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 παιδια εχω ενα Α5 και με ολους που μιλαω μου λενε οτι ακουνε τον εαυτο τους ειδα οτι και αλλοι το ειχαν αλλα δεν βρηκα την λυση εκει κανενας να προτεινει κατι?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 παιδια εχω ενα Α5 και με ολους που μιλαω μου λενε οτι ακουνε τον εαυτο τους ειδα οτι και αλλοι το ειχαν αλλα δεν βρηκα την λυση εκει κανενας να προτεινει κατι?Ευχαριστω φιλε εμενα μου τα κανει πολυ σπανια αλλα συνηθως λενε φταιει το δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 εκανε καποιος την αναβαθμιση για να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Αν αναφέρεσαι στην αναβάθμιση σε Android 6,ακόμα ελπίζουμε - περιμένουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Αν αναφέρεσαι στην αναβάθμιση σε Android 6,ακόμα ελπίζουμε - περιμένουμε!ακριβως,,ποτε θαναι ετοιμη περιπου ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdrov Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Σαν εμπειρία έχει κανείς δεί ασάφεια στο GPS? Εννοώ ότι ναί μεν κλειδώνει αμέσως ή σχεδόν αμέσως, αλλά στη διαδρομή το χάνει το σήμα το ξαναβρίσκει κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Σαν εμπειρία έχει κανείς δεί ασάφεια στο GPS? Εννοώ ότι ναί μεν κλειδώνει αμέσως ή σχεδόν αμέσως, αλλά στη διαδρομή το χάνει το σήμα το ξαναβρίσκει κλπ.... Αν και το χρησιμοποιω πολυ δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Ισως σε στενους δρομους αργει λιγο να κλειδωσει αλλα ειναι λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Καλησπέρα. Μιας φίλης μου έχει ραγίσει το γυαλί της οθόνης. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή και αν αλλάζει μόνο το γυαλί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Καλησπέρα. Μιας φίλης μου έχει ραγίσει το γυαλί της οθόνης. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή και αν αλλάζει μόνο το γυαλί; Δεν αλλάζει μόνο το γυαλί, πάει πακέτο όλη η οθόνη. Κάνε ένα τηλέφωνο στη smartec και θα σου πουν ακριβώς το κόστος. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Δεν αλλάζει μόνο το γυαλί, πάει πακέτο όλη η οθόνη. Κάνε ένα τηλέφωνο στη smartec και θα σου πουν ακριβώς το κόστος. οκκ ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το κινητο λογω της καλης τιμης του αλλα διαβαζω σε προηγούμενα ποστ ότι υπαρχει προβλημα κατα τις κλησεις (διαμαρτυρονται οτι ακουν οι συνομιλητες την φωνη τους). Το ιδιο προβλημα το ειχα συναντησει στο galaxy s5 (δικτυο κοσμοτε) και δεν μπορεσα να βρω λυση με αποτελεσμα να το πουλησω. υπαρχει λυση στο προβλημα που αναφερω ; επισης σε ποια εκδοση android ειναι τωρα;θα παρει την 6.0; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το κινητο λογω της καλης τιμης του αλλα διαβαζω σε προηγούμενα ποστ ότι υπαρχει προβλημα κατα τις κλησεις (διαμαρτυρονται οτι ακουν οι συνομιλητες την φωνη τους). Το ιδιο προβλημα το ειχα συναντησει στο galaxy s5 (δικτυο κοσμοτε) και δεν μπορεσα να βρω λυση με αποτελεσμα να το πουλησω. υπαρχει λυση στο προβλημα που αναφερω ; επισης σε ποια εκδοση android ειναι τωρα;θα παρει την 6.0; ευχαριστω Περιμενουμε με υπομονη την 6. Θεμα κατα την κληση δεν ειχα ποτε. Αυτο που πρεπει να εχεις υποψιν σου και αυτο που εμενα με "χαλαει" στο Α5 ειναι οτι προκειται σαφως για ενα mid-range τηλεφωνο με κατασκευη σχεδιασμο και (σχεδον) επιδοσεις high-end για τα δικα μου κριτηρια. Αυτο λοιπον με κανει να ξεχναω οτι προκειται για ενα τηλεφωνο 300 ευρω (οταν το πηρα) και να το συγκρινω με πολυ ανωτερα τηλεφωνα οπου προφανως χανει. Μοναδικο (και πολυ μεγαλο για εμενα) μειον του η μπαταρια, με 2300mAh στις 5 ιντσες αν το χρησιμοποιεις αρκετα (οπως αρμοζει σε μια τετοια συσκευη) με δεδομενα ανοιχτα, social media μουσικη κλπ κλπ δε θα βγαζεις με τιποτα μια γεματη ημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το κινητο λογω της καλης τιμης του αλλα διαβαζω σε προηγούμενα ποστ ότι υπαρχει προβλημα κατα τις κλησεις (διαμαρτυρονται οτι ακουν οι συνομιλητες την φωνη τους). Το ιδιο προβλημα το ειχα συναντησει στο galaxy s5 (δικτυο κοσμοτε) και δεν μπορεσα να βρω λυση με αποτελεσμα να το πουλησω. υπαρχει λυση στο προβλημα που αναφερω ; επισης σε ποια εκδοση android ειναι τωρα;θα παρει την 6.0; ευχαριστω Όσο καιρό το έχω δεν έχω δεί κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις. Όσον αφορά την έκδοση 6 υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρει, πιστεύω - ελπίζω ότι είναι απλά θέμα χρόνου και μετράμε ήδη αντίστροφα. Γενικά θα σου πρότεινα να δεις και το Α3 2016 και Α5 2016 αν σε ικανοποιούν. Το μεγάλο ατού της Samsung για μένα σε αυτά τα 3 κινητά είναι οι απίστευτες oled οθόνες. Επίσης πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, και πιστεύω καλή διαχείριση μνήμης και λοιπών hardware γιατί ακόμα και το Α5 του 2014-2015 με 410 snapdragon δεν πολυμασάει και σε σκληρή χρήση (ίσως πλην βαριά παιχνίδια gaming δλδ). Edited July 24, 2016 by summit1_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 καλησπερα.:) ξαφνικα σημερα σταματησε να δουλευει το wifi!:mad: οταν παω να το ενεργοποιησω,αρνηται πεισματικα να πρασινισει η ενδειξη με παει κατευθειαν στο off. εχει συμβει σε καποιον? ευχαριστω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 καλησπερα.:) ξαφνικα σημερα σταματησε να δουλευει το wifi!:mad: οταν παω να το ενεργοποιησω,αρνηται πεισματικα να πρασινισει η ενδειξη με παει κατευθειαν στο off. εχει συμβει σε καποιον? ευχαριστω :rolleyes: Μου εχει συμβει ενω ειναι στο ΟΝ να μη σκαναρει και να μη συνδεεται, προβλημα που λυθηκε με ενα restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Μου εχει συμβει ενω ειναι στο ΟΝ να μη σκαναρει και να μη συνδεεται, προβλημα που λυθηκε με ενα restart. δυστιχως ουτε με ρισταρτ δεν εκανε τιποτα,ακομα και απο recovery mode με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,δεν συνδεεται,δεν με αφηνει να παω στην κατασταση on καθολου! κατεβασα και το σερβις manual,το οποιο απ'οτι βλεπω με παραπεμπτει για αλλαγη ic module. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Κατάφερα και ραγισε το εξωτερικό τζαμακι, μια βοήθεια ως προς τα που να απευθυνθώ θα ήταν χρήσιμη, γιατί άκουσα κάτι τρελό, ότι πάει μαζί με την οθόνη και κάτι τέτοια Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts