Jump to content

Samsung Galaxy A5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή ειμαι μέσα στα χρονικά περιθώρια του DOA παίζει να μου το αλλάξουν λόγω υπερθέρμανσης ή δεν σε καλύπτει για αυτή την περίπτωση;

Δεν το ξερω αυτό ,οπως δεν ξέρω αν αυτό η υπερθερμανση ειναι πρόβλημα...οποιος γνωρίζει περισσότερα μεσα εδω ας απαντήσει please!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ περισσότερη απο το κανονικό τότε ίσως με κάποια μικρή φασαρία και αν κρίνουν οτι πρέπει θα στο αλλάξουν .

Διαβάζω οτι οι αρκετοί έχουν το ίδιο θέμα και ισως σε κάποιο update να διορθωθεί ,βέβαια μπορείς ρωτήσεις στο service της samsung .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα.

Υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση Lollipop 5.0 για το A5 στην Ελλάδα;

Αν όχι, γνωρίζουμε πότε θα συμβεί αυτό;

Ναι φυσικά, πριν λίγο ήμουν με μια φίλη μου που πήρε το κινητό πρόσφατα και μόλις συνδεθηκαμε μέσω WiFi της έβγαλε για αναβάθμιση, απλά λόγο όμως ότι έπρεπε να φύγουμε δεν την κάναμε, και εδώ θέλω να ρωτήσω όσους έχουν περάσει λολιποπ, αξίζει; θα δει βελτίωση; αν ναι που; ή θα σέρνεται και θα μου γκρινιαζει;

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Ναι φυσικά, πριν λίγο ήμουν με μια φίλη μου που πήρε το κινητό πρόσφατα και μόλις συνδεθηκαμε μέσω WiFi της έβγαλε για αναβάθμιση, απλά λόγο όμως ότι έπρεπε να φύγουμε δεν την κάναμε, και εδώ θέλω να ρωτήσω όσους έχουν περάσει λολιποπ, αξίζει; θα δει βελτίωση; αν ναι που; ή θα σέρνεται και θα μου γκρινιαζει;

Για μένα αξίζει. Πιο καλή αυτονομια μπαταρίας και εύρυθμη λειτουργία του τηλ.

καλησπέρα φιλοι, ξέρει κανένας τι διαφορά εχεί του Α500F με το Α500FU με την επισήμανση EU που 'εχουν τα σκρουντζομάγαζα?? ευχαριστώ!

Μηπως εχει να κανει σχεση με το αν ειναι ντουαλ σιμ ή οχι?Γιατι και εγω την ιδια απορια εχω:D

Αν η συσκευή ανεβάζει θερμοκρασία πολύ περισσότερη απο το κανονικό τότε ίσως με κάποια μικρή φασαρία και αν κρίνουν οτι πρέπει θα στο αλλάξουν .

Διαβάζω οτι οι αρκετοί έχουν το ίδιο θέμα και ισως σε κάποιο update να διορθωθεί ,βέβαια μπορείς ρωτήσεις στο service της samsung .

Καλημέρα εγω το εχω το τηλεφωνο απο τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2015 μου αανεβαζει θερμοκρασια αλλα το θεωρουσα νορμαλ,τωρα δεν εχω DOA...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε νομιζω να εχει σχεση με το dual, θα εγραφε DS. μαλλον με την χωρα για την οποια κατασκευάστηκε εχει σχεση. απο οτι εψακσα λιγο τα 500F ειναι για Ασια και Ρωσια αλλα τα σκρουντζομάγαζα λενε EU. Δεν ειμαι ομως 100% σιγουρος.

Αν καποιος εχει το A500F ας μας πει αν ολα ειναι ενταξη γιατι εχω φαει το διαδικτιο και απάντηση δεν βρηκα!!!

Ευχαριστω.

Λοιπόν, εγώ χειρίζομαι ένα 500F, όπως το γράφει στις πληροφορίες, dual sim, και δεν βγάζει ενημέρωση για αναβάθμιση.

Από περίεργεια, αυτό (από σκρουτζομάγαζο έχει αγοραστεί) καλύπτεται από την ελληνική Samsung;

Και όσον αφορά την αναβάθμιση σε lollipop, πότε να την περιμένουμε, αν όντως δεν είναι "ελληνικό";

Μηπως εχει να κανει σχεση με το αν ειναι ντουαλ σιμ ή οχι?Γιατι και εγω την ιδια απορια εχω:D

νομιζω οτι το βρηκα!!:):)

http://www.sammobile.com/devices/compare/SM-A500FU,SM-A500F/

η μονη διαφορα ειναι στο Location Technology οπου το F εχει και Beidou (μαζι με GPS και Glonass) που ειναι το κινεζικο σύστημα πλοήγησης!!!!!!κατα τα αλλα ειναι ιδια!!

Edited by jimtsili

Πάντως εγώ έχω το 500FU από σκρουτζομαγαζο "είναι από Ουγγαρία" όταν κάηκε η πλακέτα την άλλαξαν και καλύφθηκε από την εγγύηση ΚΑΝΟΝΙΚΑ και χωρίς να μου που το παραμικρό

Πάντως εγώ έχω το 500FU από σκρουτζομαγαζο "είναι από Ουγγαρία" όταν κάηκε η πλακέτα την άλλαξαν και καλύφθηκε από την εγγύηση ΚΑΝΟΝΙΚΑ και χωρίς να μου που το παραμικρό

Είναι από ευρωπαικη ενωση!! Αλλιως εάν ηταν από Ασια....Τουρκια κτλ θα το εκλαιγες

καλησπέρα

μου εμφανιζει ειδοποιηση απο χτες οτι δεν μπορει η συλλογη φωτογραφιων να συνδεθει με το gmail (αδυναμια σύνδεσης)

πως το διορθωνω?

Επίσης οταν αποθηκευω επαφές χωριζει το Επίθετο με το όνομα με κόμμα.

υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζει το κόμμα;

ευχαριστω

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

H κοπέλα μου θέλει καινούργιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και της πρότεινα μετά από έρευνα το Samsung A5 αλλά άκουσε από 2 φίλες ότι το είχαν και ότι κολάει και το πούλησαν αμέσως . Επίσης είπε θα μου το φέρει κολάρο αν κολάει (έχει lag). Γνώμη? Ποιο να προτιμήσω το Α500F η το A500FU.

Μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού 370,49 mb..δεν την έκανα ακόμα..Όσο για σένα φίλε μου από ποτέ οι κοπέλες ξέρουν πιο κινητό είναι το Α5 και πιο το S5??πάρτο άφοβα δεν κολλάει πουθενά!!

Μου ήρθε ενημέρωση λογισμικού 370,49 mb..δεν την έκανα ακόμα..Όσο για σένα φίλε μου από ποτέ οι κοπέλες ξέρουν πιο κινητό είναι το Α5 και πιο το S5??πάρτο άφοβα δεν κολλάει πουθενά!!

καλά μην είσαι και τόσο απόλυτος και μισογύνης ....

υπάρχουν κοπέλες που όχι μόνο ξεχωρίζουν το s5 από το α5 αλλά σου αλλάζουν και τα μπουζιά και τα φώτα ..... σε χρόνο dt... (απλά, μη μπλεξεις μαζί τους....! :lol::lol: )

H κοπέλα μου θέλει καινούργιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και της πρότεινα μετά από έρευνα το Samsung A5 αλλά άκουσε από 2 φίλες ότι το είχαν και ότι κολάει και το πούλησαν αμέσως . Επίσης είπε θα μου το φέρει κολάρο αν κολάει (έχει lag). Γνώμη? Ποιο να προτιμήσω το Α500F η το A500FU.

Μιλώντας ως κοπέλα .. κι έχοντας την ευκαιρία πριν κανά δίμηνο να το πάρω (και δεν το πήρα ... γγγκρρρρ... ) αλλά το έχουν δύο φίλες μου .. οφείλω να πω ότι είναι πολύ καλό κινητό!!

Πολύ γρήγορη ανταπόκριση, ωραία οθόνη, ωραίες φωτό .. πλήρως λειτουργικό και συμβατό με άλλα λειτουργικά (τις βοήθησα στη μεταφορά δεδομένων, κτλ από iphone κι άλλες android συσκευές), καλή απόδοση μπαταρίας επίσης σημαντικό!

Εγώ θα της έλεγα να το πάρει με κλειστά μάτια, να του βάλει και μια ωραία θηκούλα (βρίσκεις στα κινεζομάγαζα του κέντρου με 5-6 ευρώ πολύ ωραίες) και μια μεμβρανούλα πάνω (ε..γυναικες ειμαστε, τα πετάμε όλα σε μια τσάντα...μη γρατζουνιστεί κι από κανά κλειδί... λέμε τώρα).

και αν μπορέσεις να τις βρεις και κανά ελαφρώς μεταχειρισμένο ή σφραγισμένο από καμιά αγγελία - έχει κι εδώ στο forum (να δώσει και λιγότερα και να τις μείνουν και χρήματα να πάρει τίποτα άλλο)...!!

Υ.Γ. : Κι αν οι φίλες το είχαν και το' δωσαν γιατί κολλούσε ... έπρεπε απλά να ψάξουν να δουν το γιατί... μπορεί να τους είχε βαλει κανεις έξυπνος κανα πρόγραμμα από αυτά που πολλοί συνηθίζουν να βάζουν τύπου cleaners, κτλ και τα οποία τα κάνουν μαντάρα στο κινητό ... αναμενόμενο..

θεωρώ ότι αν κάποιος γνωρίζει έστω και στοιχειώδη .. το κινητό το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει εργαλείο στα χέρια του....

Edited by mariel19

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Με προσβαλεις τώρα δεν είμαι μισογυνης :) κάθε άλλο..Ίσως δεν τοποθετηθηκα σωστά φιλικά το είπα,οι περισσότερες γυναίκες δεν ασχολούνται και πολύ σαν εμάς τους καμένους σε εισαγωγικά με το κάθε μοντέλο..Όσο για το φίλο πιο πάνω ήθελα να πω ότι μπορεί να είχαν το j5 To s5 mini και πολλά άλλα σαμσουνγκ με παρόμοια ονόματα..για τις γυναίκες μας εμείς ψωνίζουμε κινητά γιατί ασχολούμαστε περισσότερο αυτό δεν τις κάνει χαζές..

Καλησπέρα σημερα μου ηρθε η αναβάθμιση σε lollipop 5.0.2 ποιά η διαφορά απο την προηγούμενη έκδοση μηπως ξέρει κανείς;επίσης απο τοτε που το αναβάθμισα σε lollipop πατώντας να βγάλω φωτο με την εμπρός κάμερα μου γραφει( τραβήξτε selfie ευκολα κανοντας νευματα αλλα δεν βγαζει με την καμία...!!!) ενω με την παλαιοτερη εκδοση kitkat εβγαζα κανονικα!!!η μηπως απενεργοποιήθηκε με την εκδοση lollipop; Edited by dhmhtrhs71

Πριν 5-6 ημέρες ήρθε και σε μένα ενημέρωση λογισμικού (370,72MB) !

Δεν πρόσεξα κάποια διαφορά, έτσι και αλλιώς το κινητό συνεχίζει και ξεσκίζει ! :happy:

ΥΓ. προς mariel19 :

Οι 95 στις 100 γυναίκες δυστυχώς δεν γνωρίζουν πως λένε το κινητό που κρατάνε !!

Έτσι ήταν , έτσι θα είναι.... :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

Με τη νέα αναβάθμιση άλλαξε η έκδοση βασικού φάσματος ( κλασσικά ) και εμφανίστηκε η εφαρμογή "έξυπνη διαχείριση"...

Για 380mb θα έχουν γίνει και άλλα στο κινητό. Δεν μπορεί. ...

Edited by PRATINAS

Καλησπέρα,

Εχω το δικαρτο Α5 (SM-A500F/DS) πριν κανω την αναβαθμιση σε lollipop 5.0.2 το είχα ροοταρισμενο . Μετά την αναβάθμιση δεν βρίσκω το σωστό αρχείο για να το Ρουταρω μέσω Odin ..

Παιζει να με βοηθήσει καποιος?

Ευχαριστώ

Edited by ikaros_7
-

Ποιες οι διαφορές ανάμεσα σε f και fu ?

Υπάρχει κάποια σαφής προτίμηση?

Υποστηρίζονται και οι δύο από την αντιπροσωπεια?

Dual SIM με κωδικό SM-A500F (σκέτο το F) μπορώ να βρω από πού είναι;

Εντός ή εκτός EU; Γιατί έχει βγάλει ένα θέμα με το ηχείο και δεν ξέρω αν καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία. :worry:

• The title was changed to Samsung Galaxy A5