Jump to content

johnny_c

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnny_c

  1. Το πήρα απο το Mozik 45.90 https://www.mozik.gr/tilefonia-tablets/axesouar-kinitis/screen-protectors/whitestone-dome-tempered-glass-for-samsung-galaxy-note-8 αλλα δεν ξέρω αν έχει άλλο άμεσα διαθέσιμο. Πάρε ενα τηλ.
  2. Λοιπόν επειδή αυτά με το καλοκαίρι δεν τα πιστεύω τσιμπησα DOME το εβαλα μόνος μου με την μια και έχω να πω οτι η καθαρότητα και τα χρώματα ειναι σαν είναι γυμνό. Ειμαι περιέργος να δω πόσο θα κρατήσει. Τελικα η διαδικάσια ειναι πολυ εύκολη απλα πρεπει να εισαι σε παγκο που να έχεις ελέγξει με άλφάδι αν ειναι ίσιος τα υπόλοιπα ειναι πανεύκολά.
  3. Είχα τη x-one full glue απο τα χριστούγεννα αλλά μετά απο πολλές κακουχίες εσπασε. Πολυ καλο τζαμακι απλά περιμετρικα μαζεύει τόνους σκονης και σκουπιδακια. Είπα να δοκιμασω τώρα το τζαμάκι της Nilkin, παίρνω στο μαγαζι στην Αιόλου και μου λένε δεν τον βάζουν full glue καλοκαιρι λόγω της ζέστης (το βάζουν μόνο κανονικά) χαχα έχετε ξανακούσει κάτι αντίστοιχο ?
  4. Είναι δύσκολο από την αποψη ότι θέλει εμπειρία να έχεις βάλει πολλές για να μπορέσεις να την εφαρμόσεις και να διαχειριστεις το gel που διαχέεται. Είναι σαν ένα μικρό χειρουργείο αν δεν κάτσει καλά δεν έχει δεύτερη ευκαιρία. Δεν θα μπορέσεις μόνος σου αν ήταν 5-6 ευρώ οκ αλλά είναι 35ευρω. Θα σου πρότεινα να παραγγείλεις dome να δεις το βίντεο με τις οδηγίες και να το βάλεις έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βάλεις σωστα.
  5. Νομίζω οτι κάπου έχεις μπερδευτεί το full glue της x-one κοστίζει 35 ευρώ ενώ το απλά της x-one κοστίζει αρκετα φθηνότερα. Άρα η σύγκριση τιμής ειναι λιγο άστοχη κατά τη γνώμη μου.
  6. Λοιπόν είμαι από αυτούς μου μισούν το tempered glass αλλά το συγκεκριμένο X-one των 35 ευρώ που τόσο εύκολα πέταξε ο φίλος εδώ είναι ότι καλύτερο έχω δει. Αν μπει σωστά από τον Νίκο η οθόνη φαίνεται κρύσταλλο και δεν ξεχωρίζεις καν ότι φοράει κάτι πάνω. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι μαζεύει σκόνη περιμετρικά.
  7. H κοπέλα μου θέλει καινούργιο κινητό μέχρι 300 ευρώ και της πρότεινα μετά από έρευνα το Samsung A5 αλλά άκουσε από 2 φίλες ότι το είχαν και ότι κολάει και το πούλησαν αμέσως . Επίσης είπε θα μου το φέρει κολάρο αν κολάει (έχει lag). Γνώμη? Ποιο να προτιμήσω το Α500F η το A500FU.
  8. exo se iso to dragonballz shin budokai kai einai 774mb.Ego exo 512mb mnimi.POs tha to kano na einai 271mb?TI prepei na vgalo please someone help me!!!!!Exo to umd gen alla den xero ti prepei na kano
  9. loipon mages xthes pira apo filo mou to psp kainourgio 165e.Perasa tin 2.0 kai agorasa to socom fireteam bravo to paixnidi g***ei einai apisteuto.
  10. Ξερει κανενας πως μπορω να βαλω ελληνικο itap στο mpx220.Μπορω να γραψω ελληνικα αλλα δεν εχει itap, μου εχει κοψει τα χερια.Πως τα κινητα της QTEK εχουνε ελληνικο τ9?
×
×
  • Create New...