nek4d Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 1.8-4G εννοώ οτι έχω το zen2 με τον 3560 Ααα, οκ. Anyway, μην εμπιστευεσαι τι γραφει το σαιτ του κινεζομαγαζου, δες στο κουτι που παρελαβες αν γραφει CN ή WW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alves Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Ααα, οκ. Anyway, μην εμπιστευεσαι τι γραφει το σαιτ του κινεζομαγαζου, δες στο κουτι που παρελαβες αν γραφει CN ή WW. Από Ελλάδα παίζει να το βρουμε η από ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Από Ελλάδα παίζει να το βρουμε η από ευρωπη Ελλαδα, eshop. Ευρωπη, amazon it. Λεπτομερειες πολλες εχουν ειπωθει ξανα και ξανα στις προηγουμενες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το τηλ και έχω αυτό το θέμα κάτω χαμηλά εκεί που τελειώνει το τζαμάκι είναι σηκωμένο στη μέση είναι φυσικό η πρέπει να είναι ίσιο με το πλαστικό δέστε φωτό και πέστε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorg Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 λίγο πιό καθαρή φωτογραφία θα βοηθούσε Παράθεση Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Βγάλε μια ποιο καθαρή δεν μπορώ να καταλάβω .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 θα κοιτάζω να ανεβάσω το πρωί αλλα αυτή η γραμμή που φαίνεται είναι το τζαμάκι δεν είναι λείο εξέχει λίγο πάνω από το πλαστικό νομίζω πρέπει να είναι ίσιο να μην εξέχει θα το δείτε το πρωί στην ali φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) χαιρετιζω τους συμφορουμιτες και κατοχους του zenfone 2... να κανω μια εισαγωγη πως εχω διαβασει αρκετες σελιδες του θεματος αλλα μακαρι να μπορουσα να διαβασω και τις σχεδον 160... ψηνομαι να αγορασω το letv Le 1 x600, αλλα επειδη δεν εχει ανακοινωθει για το αν θα παρει την 6η εκδοση android, οποτε σκεφτομαι για εναλλακτικη που να μην υπερβαινει τα 200€.. οποτε επεσα σε αυτο το κινητο.. εχει 4gb ram αντι 3 του letv.... θα παρει αναβαθμισει marshmallow.. αλλα δεν ειναι τοσο "ισχυρο" επεξεργαστικα οσο το letv... στα θετικα επισης εχει πολυ συχνa support απο την asus.. (Μπηκα στο site της asus και ειδα καθε ποτε υπαρχει νεα ενημερωση) αξιζει η αγορα του σε σχεση με το letv? (πριν καταληξω στο letv ειχα στα υποψιν και το xiaomi redmi note 2) Η μόνη διαφορά της CN με την WW multiligual έκδοση ουσιαστικά είναι η μελλοντική χρήσει του 4G Band 20 στα 800MHz που είναι κλειδωμένη στο software του bootloader στα ασιατικά πρότυπα. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες από το xda-developers για ξεκλείδωμα του 4G άλλα δεν ξέρω το κατά πόσο λειτουργεί γιατί η συσκευή μου είναι WW region και δεν το έχω δοκιμάσει! εχουμε κανενα νεοτερο για κινεζικα CN κινητα κ οχι WW?? αποσο μπορω να καταλαβω ΑΝ ξεκλειδωθει ο bootloader μπορει να βρεθει λυση.....ή οχι?? :/ Edited October 20, 2015 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Δυστυχώς ίσιο με το κάτω πλαστικό πρέπει να είναι! Ήταν σφραγισμένο το κουτί από το εργοστάσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Δεν πρέπει να προεξέχει. Μήπως είναι κανένα screen protector? Το κουτί ήταν σφραγισμένο; από που το πήρες; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos2008 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Δεν πρέπει να προεξέχει. Μήπως είναι κανένα screen protector? Το κουτί ήταν σφραγισμένο; από που το πήρες; Δυστυχώς ίσιο με το κάτω πλαστικό πρέπει να είναι! Ήταν σφραγισμένο το κουτί από το εργοστάσιο; Από το http://www.gearbest.com έχω στήλη mail περιμένω ενημέρωση άντε πάλι πόσες μέρες καντέμης xaxaxa eux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efialtis1971 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία. Δεν πρέπει να προεξέχει. Μήπως είναι κανένα screen protector? Το κουτί ήταν σφραγισμένο; από που το πήρες; και το δικο μου προεξεχει (σχεδον αδιορατο).μιλαμε για χιλιοστο του χιλιοστου.προσωπικα το πηρα απο eshop.μακαρι συνεχισει να ειναι η τηλεφωναρα που χαιρομαι εδω και 15 μερες και ολα του τα προβληματα να ειναι αυτο το χιλιοστο.οσο για υποστηριξη ειναι κορυφη η asus.ειχα το S3 ΑΛΛΑ καμμια σχεση η samsung με την Αsus.η Αsus καθε λιγες μερες κανει update στις εφαρμογες της που βρισκονται στην συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorghss Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? οχι ποτέ, ποια έκδοση κινητού έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 και το δικο μου προεξεχει (σχεδον αδιορατο).μιλαμε για χιλιοστο του χιλιοστου.προσωπικα το πηρα απο eshop.μακαρι συνεχισει να ειναι η τηλεφωναρα που χαιρομαι εδω και 15 μερες και ολα του τα προβληματα να ειναι αυτο το χιλιοστο.οσο για υποστηριξη ειναι κορυφη η asus.ειχα το S3 ΑΛΛΑ καμμια σχεση η samsung με την Αsus.η Αsus καθε λιγες μερες κανει update στις εφαρμογες της που βρισκονται στην συσκευη. Κι εμένα προεξέχει όπως λες.Κατασκευαστική ψιλοατελεια. Για τα υπόλοιπα συμφωνω κι εγώ.Απο s5 έρχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Απο καμερα τι λεει παιδια...εχω samsung alpha... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? και εμενα σημερα ηρθε και εκανε ακριβως το ιδιο ....κανε του επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα στρωσει.Ερωτηση ακολουθω τον οδηγο απο τη σελιδα 70 τα κανω ολα και οταν παω να φλασαρω το firmware μου βγαζει error οτι πρεπει να εχω εγκαταστημενη την εκδοση 1.0.13 η νεοτερη εκδοση του adb εχω εγκαταστησει την 1.4.2 που ειναι και η νεοτερη νομιζω τι κανω λαθος? τρεχω windows 10 και το τηλεφωνο φοραει την ww αλλα παραυτα κανω ολη τη διαδικασια γιατι πιστευω οτι καποια ****** εχει κανει ο κινεζος που το φλασαρε και εκανε και σε εμενα το κουλα με την αναγνωση επαφων στο viber. 1 Edited October 22, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόματε κόσμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) και εμενα σημερα ηρθε και εκανε ακριβως το ιδιο ....κανε του επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα στρωσει.Ερωτηση ακολουθω τον οδηγο απο τη σελιδα 70 τα κανω ολα και οταν παω να φλασαρω το firmware μου βγαζει error οτι πρεπει να εχω εγκαταστημενη την εκδοση 1.0.13 η νεοτερη εκδοση του adb εχω εγκαταστησει την 1.4.2 που ειναι και η νεοτερη νομιζω τι κανω λαθος? τρεχω windows 10 και το τηλεφωνο φοραει την ww αλλα παραυτα κανω ολη τη διαδικασια γιατι πιστευω οτι καποια ******* εχει κανει ο κινεζος που το φλασαρε και εκανε και σε εμενα το κουλα με την αναγνωση επαφων στο viber. 1 Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία του (ADB Fastboot Tool) στον φάκελο adb που έχεις δημιουργήσει στον υπολογιστή κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων, και επανέλαβε την διαδικασία. Edited October 22, 2015 by impreza_sti Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorghss Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) και εμενα σημερα ηρθε και εκανε ακριβως το ιδιο ....κανε του επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα στρωσει.Ερωτηση ακολουθω τον οδηγο απο τη σελιδα 70 τα κανω ολα και οταν παω να φλασαρω το firmware μου βγαζει error οτι πρεπει να εχω εγκαταστημενη την εκδοση 1.0.13 η νεοτερη εκδοση του adb εχω εγκαταστησει την 1.4.2 που ειναι και η νεοτερη νομιζω τι κανω λαθος? τρεχω windows 10 και το τηλεφωνο φοραει την ww αλλα παραυτα κανω ολη τη διαδικασια γιατι πιστευω οτι καποια ******* εχει κανει ο κινεζος που το φλασαρε και εκανε και σε εμενα το κουλα με την αναγνωση επαφων στο viber. 1 δεν εχω καταλαβει μια απο αυτα που μου λες εκτος απο το flasharisma συν αυτου μου βγαζει αρκετα συχνα οτι το ASUS help wants to use network... τελευταιο και χειροτερο σταματησε να λειτουργει το μπροστινο ηχειο οποτε το πατησα εργοστασιακες και εστειλα μαιλ στην minideal για refund .... γενικα μεγαλη ατυχία :( Edited October 22, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIGA Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία του (ADB Fastboot Tool) στον φάκελο adb που έχεις δημιουργήσει στον υπολογιστή κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων, και επανέλαβε την διαδικασία. :thanks::thanks::thanks::thanks: ολα καλα!!!!!!!!!επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στο παλικαρι που εφτιαξε τον οδηγο της σελιδας 70!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormknight Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) καλησπέρα σημερα ηρθε στα χέρια μου το τηλέφωνο και εχω το εξης προβλημα... διαφορες εφαρμογες whats up kai viber μου βγαζουν οτι θελουν να αναγνωρισουν τις επαφες παταω αποδοχη η αποριψη και το ξαναβγαζει το μήνυμα ξανα και ξανα και ξανα και ξανα και στα αγγλικα (whats app/viber tries to write contracts)! το εχει παθει κανεις? Ακριβώς το ίδιο το έγραψα λίγες σελίδες πριν. Κάτοχος εδώ και ένα μήνα. Δεν φτιάχνει. και θα εντοπίσεις και άλλα πραγματάκα που δεν.... Μόνη λύση αλλαγή ΡΟΜ διάβασε σελ. 70. Και γω απο μινιτιλ το αγόρασα. Εργοστασιακές δεν έκανα. Μια φορά έχω κάνει επαναφορά σε κινέζο και είναι λες και πάτησα το κουμπι της αυτοκαταστροφής Το θεμα με τις εργοστασιακές είναι ότι δεν ξέρεις τι φταίει τώρα......μπορεί να φλασάρεις ΡΟΜ και να παίξει κανονικά. Τα παλαβά των κινέζων. Μια ΡΟΜ και αυτή στραβή λες κα ιδεν μπορούν να κάνουν ότι κάνανε όλοι σχεδόν εδώ μέσα, αφού μπαίνουν στην διαδικασία... Edited October 22, 2015 by stormknight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εκτος των ολων προβληματων που αντιμετωπιζετε, ειδα και ενα σχετικο βιντεο στο youtube που εδειχνε το ποσα bloatware εχει η συσκευη και ποσο αχρηστο software ειναι φορτωμενη....ελεος ρε asus!!! ελεγα να το παρω αλλα εχει πολλα αρνητικα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλημέρα, έχετε καταφέρει με κάποιον τρόπο να δονείτε όταν σηκώνετε το τηλέφωνο ή το σηκώνουν μετά από κλήση; μου λείπει πραγματικά αυτό το χαρακτηριστικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Εκτος των ολων προβληματων που αντιμετωπιζετε, ειδα και ενα σχετικο βιντεο στο youtube που εδειχνε το ποσα bloatware εχει η συσκευη και ποσο αχρηστο software ειναι φορτωμενη....ελεος ρε asus!!! ελεγα να το παρω αλλα εχει πολλα αρνητικα. Τα απενεργοποιεί αν θες και δεν τρέχουν καθόλου.Δεν είναι δύσκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts