Manager21 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ωραίος εντάξει ξέρεις πως να το φτιάξεις! Τώρα που το έκανες ρουτ μπορεί να πάρει τις νέες αναβαθμίσεις της Asus? Και εγώ θέλω να το κάνω να βγάλω κάτι προγράμματα της συσκευής αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση μετα. Φυσικά δε γνωρίζω και πως το επαναφέρεις αν κολλήσει...Με αυτό το πρόγραμμα που κατέβασες είναι εύκολο; Φαινεται οτι ψαχνει κανονικα για update... πριν δεν το εκανε. Τωρα αν παρει ειναι αλλη ιστορια... Το πρωτο android μου ειναι και σε 5 μερες αναγκαστικα να μαθω καποια πραγματα. Θα το εφτιαχνα σιγουρα αλλα με αγχωνε οτι δεν εβλεπα να φορτιζει στην κατασταση που ειχε κολλησει ουτε ηξερα ποση μπαταρια εχει μεινει... Αν ξερει καποιος ας επιβαιβεωσει οτι η συσκευη φορτιζει αφου bootarei. Γενικα εδω μεσα καποιοι ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμενα. Εγω τοσα χρονια iphone ειχα ουτε antivitus ουτε adblocker χρειαστηκε να κατεβασω ποτε Αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Zenfone 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Φαινεται οτι ψαχνει κανονικα για update... πριν δεν το εκανε. Τωρα αν παρει ειναι αλλη ιστορια... Το πρωτο android μου ειναι και σε 5 μερες αναγκαστικα να μαθω καποια πραγματα. Θα το εφτιαχνα σιγουρα αλλα με αγχωνε οτι δεν εβλεπα να φορτιζει στην κατασταση που ειχε κολλησει ουτε ηξερα ποση μπαταρια εχει μεινει... Αν ξερει καποιος ας επιβαιβεωσει οτι η συσκευη φορτιζει αφου bootarei. Γενικα εδω μεσα καποιοι ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμενα. Εγω τοσα χρονια iphone ειχα ουτε antivitus ουτε adblocker χρειαστηκε να κατεβασω ποτε Αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το Zenfone 2 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Εγώ το βάζω σε πτήση το βράδυ όταν φορτίζει.Το δοκιμάζω κλειστό λογικά θα φορτίζει δε μπορεί. Εγω ξέρω αλλά για τα κινέζικα τηλέφωνα. Και εμένα μου αρέσει το τηλέφωνο μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Εγώ το βάζω σε πτήση το βράδυ όταν φορτίζει.Το δοκιμάζω κλειστό λογικά θα φορτίζει δε μπορεί. Εγω ξέρω αλλά για τα κινέζικα τηλέφωνα. Και εμένα μου αρέσει το τηλέφωνο μια χαρά είναι. Και εμενα τωρα που ειναι οκ φορτιζει και σβηστο και μαλιστα εμφανιζει το σημα της μπαταριας αλλα κολλημενο στο fastboot δεν ξερω...ουτε το πορτοκαλι λαμπακι αναβε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Και εμενα τωρα που ειναι οκ φορτιζει και σβηστο και μαλιστα εμφανιζει το σημα της μπαταριας αλλα κολλημενο στο fastboot δεν ξερω...ουτε το πορτοκαλι λαμπακι αναβε. είχε πρόβλημα γι αυτο...φορτίζει μια χαρά θα το βάλω σήμερα το βράδυ μόλις θα είναι κάπως άδειο να φορτίσει μια και κλειστό καλό θα κάνει κακό δε θα κάνει. Μόνο με το αυθεντικό φορτιστή και καλώδιο φορτίζει γρήγορα να ξέρεις είχα τρομάξει την προηγούμενη εβδομάδα.Καλά άλλο φορτιστή μη δοκιμάσεις θέλει 10ωρες για να φορτίσει πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 (edited) Ωραίος εντάξει ξέρεις πως να το φτιάξεις! Τώρα που το έκανες ρουτ μπορεί να πάρει τις νέες αναβαθμίσεις της Asus? Και εγώ θέλω να το κάνω να βγάλω κάτι προγράμματα της συσκευής αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω αναβάθμιση μετα. Φυσικά δε γνωρίζω και πως το επαναφέρεις αν κολλήσει...Με αυτό το πρόγραμμα που κατέβασες είναι εύκολο; Προσοχή! Μετά το Root δεν πρέπει να κάνετε αυτόματες ενημερώσεις (ΟΤΑ) & (FΟΤΑ), γιατί η συσκευή δεν θα ξανά μπουτάρει μετά την ενημέρωση. Για να κάνετε αυτόματες ενημερώσεις θα πρέπει πρώτα να γίνει Un-root στην συσκευή. Διαφορετικά κάνετε αναβάθμιση με την μέθοδο (ADB Fastboot Tool). Edited June 1, 2015 by kapoios0 Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Εγω τοσα χρονια iphone ειχα ουτε antivitus ουτε adblocker χρειαστηκε να κατεβασω ποτε Ούτε και τώρα χρειάζεσαι, αν έχεις βάλεις antivirus Πέτα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Πως ταπείνωσε στο multitasking το Zenfone τα Samsung S6 edge kai Note Edge Πως ταπεινώθηκε από το S6 (αλλά αν αναλογιστούμε την διαφορά τιμής το ένα κοντά στο 1000 μάλλον αγοράζεις πολύ περισσότερα με τα 350 του zenfone 2). Υπάρχουν δεκάδες video στο youtube... με εξαίρεση την κάμερα τα πάει περίφημα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Ούτε και τώρα χρειάζεσαι, αν έχεις βάλεις antivirus Πέτα το Ναι δε κάνει τίποτα τζάμπα μπαταρία τρώει! ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως ταπείνωσε στο multitasking το Zenfone τα Samsung S6 edge kai Note Edge Πως ταπεινώθηκε από το S6 (αλλά αν αναλογιστούμε την διαφορά τιμής το ένα κοντά στο 1000 μάλλον αγοράζεις πολύ περισσότερα με τα 350 του zenfone 2). Υπάρχουν δεκάδες video στο youtube... με εξαίρεση την κάμερα τα πάει περίφημα. Το τηλέφωνο είναι μια χαρά αστούς ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι λεει! κριμα στον κόσμο που δίνει τόσα λεφτά για να πάρει κινητό δηλαδή 800 900 1000 ευρω έλεος εγώ δεν πρόκειται να τους υποστηρίξω ποτέ αν δεν αλλάξουν τις τιμές τους είναι τραγικοί. Το κινητό για όσους δε ξέρουν κοστίζει πραγματικά για να κατασκευαστεί 200Ε το μέγιστο σε όλες τις μάρκες και τα υπόλοιπα που βάζουν στην τιμή είναι αυτά θέλουν. Η Asus έκανε σωστή τιμολόγηση και την προτίμησα αυτό θα έπρεπε να κάνει όλος ο κόσμος βασικά αλλά δεν ξέρω τι γίνετε η πλύση του εγκεφάλου πέτυχε με τη διαφήμιση και κάνουν τον κόσμο ότι θέλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 τελικά τα σπάει ..... απλά η οθονίτσα με το θέμα της φωτεινότητας θα φαίνεται καλά όταν το χρησιμοποιείς μέσα στο αμάξι για gps και εχει μεγάλη ηλιοφάνεια ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 τελικά τα σπάει ..... απλά η οθονίτσα με το θέμα της φωτεινότητας θα φαίνεται καλά όταν το χρησιμοποιείς μέσα στο αμάξι για gps και εχει μεγάλη ηλιοφάνεια ; Ναι ακόμα και με γυαλιά ήλιου θα τη βλέπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 ένα ακόμα ερώτημα οι φωτό σε εσωτερικό χώρο βγαίνουν κουνημένες (όταν πχ κινείτε ο ανιψιός μου μερικές φορές και με το νοτε 4 κάνει θολούρες και όχι με έντονη κίνηση). Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) τώρα που το έχω 2 εβδομάδες το κινητό μπορώ να πω ότι αξίζει. Τίμια αγορά, σταθερό, χωρίς προβλήματα, κάτι ψιλά που έχω παρατηρήσει είναι αμελητέα , smooth, απόκριση κανονική, λίγο κιτς, η οθόνη καθαρή, στον ήλιο φαίνεται μια χαρά με τη σωστή φωτεινότητα, η κάμερα έχε πολλές επιλογές και πιστεύω ότι βγάζει καλές φωτογραφίες και σε εσωτερικό χώρο και στο σκοτάδι (σε σχέση με το Xperia z που είχα βλέπω καλύτερες), όσο λιγότερο φως θέλει πιο σταθερό χέρι και λίγη υπομονή γμεχρι να εμφανιστεί στο άλμπουμ ώστε να μη βγει όσο πιο καθαρή γίνεται και μη κουνημενη. Και φυσικά DUAL active.... Επίσης το Android L είναι το παράδειγμα πως να κάνεις κάτι χειρότερο σε κάτι που δούλευε ωραία πριν όσον αφορά τις ειδοποιήσεις και τους ήχους. Από αυτό το κινητό, υπέρ ευχαριστημένος. Edited June 1, 2015 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Αλήθεια μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι η κάμερα του βρίσκεται στο επίπεδο της Sony IMX 214 ; (Που φοράνε τα περισσότερα κινέζικα one plus, Huawei mate 7, elephone 7000, xiaomi note κλπ). Το ιδανικό για μένα θα ήταν στις 6 ίντζες. Το μόνο κακό που έχουν οι Intel είναι ότι σε Android δεν μπορείς να εγκαταστήσεις flash. Παρότι έχω από την δουλειά τηλέφωνο τούμπανο αυτό που κάνει ασυναγώνιστο το zenfone είναι ότι είναι το μόνο που επίσημα είναι DSDA και καλύπτει όλες τις μπάντες και την 800 που είναι πολύ σημαντική για την κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη. (Σε αντίθεση με το Edited June 1, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Για όποιον μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα με το tethering απλά κάντε deactivate τη σιμ και μετά πάλι activate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Αλήθεια μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι η κάμερα του βρίσκεται στο επίπεδο της Sony IMX 214 ; (Που φοράνε τα περισσότερα κινέζικα one plus, Huawei mate 7, elephone 7000, xiaomi note κλπ). Το ιδανικό για μένα θα ήταν στις 6 ίντζες. Το μόνο κακό που έχουν οι Intel είναι ότι σε Android δεν μπορείς να εγκαταστήσεις flash. Παρότι έχω από την δουλειά τηλέφωνο τούμπανο αυτό που κάνει ασυναγώνιστο το zenfone είναι ότι είναι το μόνο που επίσημα είναι DSDA και καλύπτει όλες τις μπάντες και την 800 που είναι πολύ σημαντική για την κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη. (Σε αντίθεση με το Δεν ξέρω αν καλύτερη παντός είναι καλη. Η Asus από ότι βλέπω την ψάχνει την κάμερα και προσπαθει να τη βελτιώσει η τελευταία αναβάθμιση έκανε τρελή δουλειά όχι όμως και τόσο στο νυχτερινό βίντεο. Σίγουρα όμως θα την αναβαθμισουν πάλι. Το flash το θέλεις στο internet όταν σερφαρεις; έχει διάφορα προγράμματα που έχουν ο chrome δεν έχει απλά γιατί έχει σταματήσει η υποστήριξη του δεν φταιει η ιντελ.θα δοκιμάσω τον next και τον dolphin να δω τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Flash έχω εγκαταστήσει και δουλεύει με τους UC, UC HD, mercury. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Flash έχω εγκαταστήσει και δουλεύει με τους UC, UC HD, mercury. Όντως παίζουν πολύ σωστά flash και στο asus fonepad 8 που έχω και τρέχει με intel... Απλά δεν παίζουν ο dolphin κλπ από ότι είδα ο uc hd έχει και σύστημα συμπίεσης όπως ο opera θα τον δοκιμάσω. Τώρα το μόνο που έμεινε να με πείσει είναι αν θα βελτιωθεί κάτι στην κάμερα από software update... Αλήθεια το ιταλικό μοντέλο τελικά τι παίζει με την εγγύηση; είναι η έκδοση world ; ... http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Silver/dp/B00VLSMHYW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1433158596&sr=1-1&keywords=zenfone+2 Edited June 1, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Όντως παίζουν πολύ σωστά flash και στο asus fonepad 8 που έχω και τρέχει με intel... Απλά δεν παίζουν ο dolphin κλπ από ότι είδα ο uc hd έχει και σύστημα συμπίεσης όπως ο opera θα τον δοκιμάσω. Τώρα το μόνο που έμεινε να με πείσει είναι αν θα βελτιωθεί κάτι στην κάμερα από software update... Αλήθεια το ιταλικό μοντέλο τελικά τι παίζει με την εγγύηση; είναι η έκδοση world ; ... http://www.amazon.it/Asus-ZenFone-Smartphone-pollici-Silver/dp/B00VLSMHYW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1433158596&sr=1-1&keywords=zenfone+2 Ο Dοlfin γιατί δεν παίζει; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ο Dοlfin γιατί δεν παίζει; δεν παίζει flash εννοουσα ο dolphin απλά δεν το διατύπωσα σωστά. :O Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 δεν παίζει flash εννοουσα ο dolphin απλά δεν το διατύπωσα σωστά. :O Έκανες εγκατάσταση και το Adobe flash player να υποθέσω Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Έκανες εγκατάσταση και το Adobe flash player να υποθέσω Ναι αλλά προφανώς οι άλλοι browsers έχουν εσωτερικά τα libraries που έλειπαν για τον intel και είναι optimized για αυτόν (μπορείς να τα βάλεις τα modified libraries αλλά έχει πολύ δουλειά σε σχέση με την απλότητα του να εγκαταστήσεις αυτούς τους browsers).. Παρότι το tablet έχει 1 gb μνήμη παίζει τα πάντα με τους UC HD και mercury. Δοκίμασα και στο site του ant1 που εκεί αν μπαίνεις από proxy server(πχ απο photon browser) δεν παίζει αφού επιτρέπει μόνο από Ελλάδα. άρα παίζουν απευθείας και είναι όλα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μόλις απάντησε το gearbest από ότι φαίνεται μόνο από Ιταλία amazon λέει για να παίζει η 800. Question: Asus on the official site says that is has 4 versions that all are DSDA (Dual Sim Dual Active) 1st” (TW version) FDD-LTE: 2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/900MHz(8)/700MHz(28) 2nd (World Wide version) : FDD-LTE 2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/2600MHz(7)/900MHz(8)/800MHz(20) 3rd (CN/IN version): FDD-LTE 2100MHz(1)/1800MHz(3) 4th (CN/IN version):TDD-LTE 2600MHz(38)/1900MHz(39)/1900MHz(40)/1900MHz(41) What is the version that you are selling ? Reply: Hi,Cmvrgr ! We sell the cn version FDD-LTE 1800/2100MHz. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ο Intel γενικά έχει πολλές ασυμβατότητες με τις εφαρμογές; Μην το πάρουμε και μετά έχουμε πρόβλημα.. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Ο Intel γενικά έχει πολλές ασυμβατότητες με τις εφαρμογές; Μην το πάρουμε και μετά έχουμε πρόβλημα.. έχω Asus Fonepad 8 FE380CGΧ με τον z3530 1,33 και είχα και το πρώτο fonepad 7 που έμοιαζε στο nexus. Κανένα πρόβλημα συμβατότητας. Φαντάσου ότι φτιάχνω και apps για smartphone και πλέον όλα τα σύγχρονα applications γίνονται compile με dual runtimes ώστε το αρχείο να παίζει και σε arm και σε intel απευθείας. Έχω τρέξει πάρα πολλές εφαρμογές και μέχρι στιγμής μόνο ένα benchmark ήταν ασύμβατο αλλά πλέον είναι optimized και αυτό. Άσε που ξυρίζουν για τα χρήματα τους στο antutu.... το Fonepad 8 FE380CGΧ τρέχοντας και viber και skype στο background κατεβάζει με άνεση 38500 στο antutu. Το μόνο που με χαλάει στο zenfone 2 είναι μην είναι τόσο χάλια η camera. Στην αρχή ήθελα να πάρω το mate 7 πρώτα για την μεγαλύτερη οθόνη (δυνατότητα αλλαγής πια κάρτα θα έχει 3g/4g και στις δυο θύρες sim που αλλάζει μέσα από το λογισμικό και δακτυλικό αισθητήρα για άμεσο ξεκλείδωμα άλλα με διπλό SAR σε σχέση με τα άλλα δυο) αλλά εκτός ότι είναι ποιο ακριβό η dual sim έκδοση του με DSDA ήταν η κινέζικη μόνο με πετσοκομμένες μπάντες. Κάποιους δεν τους ενοχλεί αλλά η μπάντα 20 (800) είναι πολύ σημαντική για την επέκταση του 4g και σύντομα θα ενεργοποιηθεί και στην χώρα μας. Άσε που η data κάρτα με τα πολλά gb που έχω είναι στην wind που είναι καταλυτικό για την καλύτερη κάλυψη με τις ελάχιστες κεραίες που έχουν στο ράδιο δίκτυο τους. Οποίος ταξιδεύει το 4g στη Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία λειτουργεί κατά κόρων στην 20 (800) που εάν ταξιδεύεις είναι απαραίτητο και πάλι. Άλλη επιλογή είναι με 6" είναι το Lenovo Vibe Z2 Pro Dual Sim 32GB που έχει παρόμοιο setup στις κάρτες (μια μόνο 2g και μια μόνο 3g/4g και πολύ καλύτερη κάμερα και από το mate 7 και από το zenfone 2) θα βγει ένα 500 ρικο αλλά δεν είναι πάλι γνωστό εάν η ευρωπαϊκή έκδοση είναι DSDA και ότι καλύπτει και την μπάντα 20. Υπάρχει και το vibe (300 ευρώ) σε κιζεζομαγαζο (etotalk.com) η DSDA έκδοση που δεν έχει 20αρα μπάντα αλλά από αυτά αγοράζω μόνο κάνε stick για την tv κλπ. Πολλοί την πατήσανε με τις firmare που είναι για τα πανηγύρια. Περιμένω απάντηση από την αντιπροσωπία αλλά χλωμό το βλέπω όπως και στην huawei που δεν έβγαλα Άκρη με την επίσημη αντιπροσωπία. Δεν σας κρύβω ότι ήμουνα έτοιμος να πατήσω το κουμπί πληρωμής αλλά δεν με χαλάει η οθόνη που είναι μίση ίντσα μικρότερη με χαλάει η κακή κάμερα που δυστυχώς μου χρειάζεται πολύ συχνά. Το Note 4 από την δουλειά ξυρίζει σε αυτόν τον τομέα (αλλά το χρησιμοποιώ μόνο τις ώρες εργασίας δεν θέλω να το κουβαλάω όταν είμαι εκτός κλπ). Η κάμερα από το ACER e700 που έχω για προσωπικό έχει τα χάλια της αλλά εύχομαι αυτήν του zenfone να είναι καλύτερη από αυτήν. Edited June 1, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δύσκολο να σου απαντήσουμε για την κάμερα, ο καθένας μας έχει και άλλα standards για το τι είναι αποδεκτό. Το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι οτι τα δείγματα που βλέπεις στα διάφορα review δεν έχουν σχέση με το τι βγάζει τώρα, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ ήδη. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Igo έχει κανείς στη συσκευή;Λοιπον για το φιλο που ρωτησε για το iGO αλλα και για οποιον αλλο ενδιαφερει, εβαλα μια δοκιμαστικη εκδοση iGO Primo 2.4 v9.6.29.483387 (αναλυση 1920X1080). Εβαλα το φακελλο iGO στην εξωτερικη microSD και δουλεψε, με την προσθηκη ομως στο sys.txt : [folders] data="/sdcard/iGO" γιατι αλλοιως δεν εσωζε τις ρυθμισεις και επρεπε σε καθε ανοιγμα του προγραμματος να ξανακανεις ρυθμισεις (τη λυση τη βρηκα εδω). Αφορα την τελευταια αποφαση της Google στο Android 5.0 Lolipop να μην σαφηνει να σωζεις στην καρτα microSD !!!!! Tο ιδιο συμβαινει και σαλλες εφαρμογες (βλεπε προγραμματα office κλπ) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts