Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έκανα το update σε MM ενώ είμαι απο CN σε WW όπως το έκανα πάντα και όλα είναι μια χαρά. Απο την .194 όμως το Snapchat δεν τραβάει βίντεο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Επιπλέον ξέρει κανένας αν και πως μπορώ να αφαιρέσω το ZenUi και να είμαι με τον στοκ launcher?

EDIT: Επιπλέον η κάμερα στο Snapchat κάνει λίγο ζούμ όπως σε κάτι κινέζικα κινητά

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Edited by jimisvog

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα με τον αισθητήρα προσέγγισης μετα την αναβάθμιση σε m;

https://play.google.com/store/apps/details?id=asd.vector.sensor κατεβασετο και κανε τα τεστ εμενα δουλεύουν ολα κομπλε

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://play.google.com/store/apps/details?id=asd.vector.sensor κατεβασετο και κανε τα τεστ εμενα δουλεύουν ολα κομπλε

δε χρειαζεται ανοιξε το κομπιουτερακι και πατα .12345+=

εχει ενσωματομενο τεστερ ;)

Την περασα και γω το πρωι, ολα καλα μεχρι στιγμης.

Δεν εκανα clean install αν δω και κατι δεν παει καλα θα κανω μια επαναφορα!

Edited by costas89m

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Φοβερή πληροφορία !! Σε ευχαριστώ πολύ !! Δεν το ήξερα.

Asus Zenfone 3 zs570 kl Snapdragon 820 64G/6G

Asus Zenfone 2 ze551ml Z00AD 2.3GHz 4G RAM

Την περασα και γω το πρωι, ολα καλα μεχρι στιγμης.

Δεν εκανα clean install αν δω και κατι δεν παει καλα θα κανω μια επαναφορα!

το έχω ήδη κάνει το τεστ, δεν δουλεύει ο αισθητήρας. δεν δούλεψε ούτε με επαναφορά ρυθμίσεων ούτε με clear cache. φαινεται οτι αρκετοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα: https://www.asus.com/zentalk/thread-98601-1-1.html

Εμενα μου φαινεται ότι μετα από τοσους μηνες κραξιμο απλα εβγαλαν το MM update ώστε να δοκιμαστεί από περισσοτερους χρηστες για να καταφερουν να λυσουν τα προβλήματα που εχει η συγκεκριμενη ρομ... κατι σαν τα windows 10 ένα πραμα που ακομα και μετα από τοσα updates ακομα εχουν θεματα...

Αυτό με τους αισθητήρες παντως κατά 95% παρουσιαστηκε σε βραζιλιάνικα zenfones ή αν το θελετε και αλλιως σε οσους είναι στην βραζιλια... περιεργο ε?

Παντως από αποψη μπαταριας (το οποιο και με ενδιαφερει πιο πολυ) ολοι λενε ότι είναι σαν πριν με την L ... ειδωμεν ... ακομα δεν την εχω περασει την αναβαθμιση... ισως το άλλο Σ/Κ γιατι δεν εχω χρονο τωρα...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Αυτά είναι νεα! Προγραμματιστές δουλεύουν το android N για το asus zenfone 2!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160904/c8be1d52a4f9a9dce79f4885e7a44f1a.jpg

ASUS ZENFONE 2 | Z3560 1.8 Ghz | 2 Gb RAM

προσωπικα εκανα την αναβαθμιση.το τηλ μου ειναι απο eshop.προβλημα κανενα.η μπαταρια οπως και πριν.ολα καλα.απλα η 6αρα δεν με πολυενθουσιασε.ενταξει σιγουρα ειναι μια αναβαθμιση αλλα για τοσον καιρο που περιμεναμε και περιμεναμε clain maine.τιποτε το ιδιαιτερο.

προσωπικα εκανα την αναβαθμιση.το τηλ μου ειναι απο eshop.προβλημα κανενα.η μπαταρια οπως και πριν.ολα καλα.απλα η 6αρα δεν με πολυενθουσιασε.ενταξει σιγουρα ειναι μια αναβαθμιση αλλα για τοσον καιρο που περιμεναμε και περιμεναμε clain maine.τιποτε το ιδιαιτερο.

Συμφωνώ.. Και γω μόλις την πέρασα σε πέντε λεπτά την είχα βγάλει και γύρισα σε cm.

Προσωπικά δεν νομίζω να την περάσω άμεσα. 1 χαρά είμαι και με την lol. Έχω 1 ερώτηση όμως. Η ASUS δεν θα βγάλει αναβάθμιση έτσι ώστε να περνιέται αυτόματα ή θα γίνεται μόνο manual?

Αυτες οι ww φαινονται στο σαιτ της asus:

WW-2.20.40.194

2016/08/01

WW-4.21.40.134

2016/08/31

WW-52.20.40.184 (down L)

2016/08/31

WW-2.20.40.196

2016/09/02

Ποια βαλατε για android 6?

Αυτες οι ww φαινονται στο σαιτ της asus:

WW-2.20.40.194

2016/08/01

WW-4.21.40.134

2016/08/31

WW-52.20.40.184 (down L)

2016/08/31

WW-2.20.40.196

2016/09/02

Ποια βαλατε για android 6?

την WW-4.21.40.134.

παιδια μου δημιουργουσε το γνωστο θεμα με το σπασιμο οθονης που κανει νερα κτλ,εκανα Rma αλλα δεν το κανει ως τωρα διοτι ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω ,λετε να μου πουν οτι δεν βλεπουν κατι κ να μη μου το φτιαξουν ?

παιδια μου δημιουργουσε το γνωστο θεμα με το σπασιμο οθονης που κανει νερα κτλ,εκανα Rma αλλα δεν το κανει ως τωρα διοτι ειχα καιρο να το χρησιμοποιησω ,λετε να μου πουν οτι δεν βλεπουν κατι κ να μη μου το φτιαξουν ?

δυσκολο. λογικα αυτοι ξερουν ποιες παρτιδες οθονων εχουν προβλημα και μολις δουν οτι ειναι απο αυτες τις παρτιδες, θα στο αλλαξουν.

Η μπαταρία μετα την αναβάθμιση είναι για τα ανάθεμα χωρίς χρήση απο τις 7πμ ως τις 1μμ απο 100% σε 41%;;;; Χωρίς χρήση. Έλεος. Μια χαρά την είχαν φτιάξει με την τελευταία lollipop και launcher. Μου φαίνεται θα επανέλθω σε lollipop. 2 λεπτά μου πήρε να γράψω αυτο και έπεσε 5%. Έλεος.

Η μπαταρία μετα την αναβάθμιση είναι για τα ανάθεμα χωρίς χρήση απο τις 7πμ ως τις 1μμ απο 100% σε 41%;;;; Χωρίς χρήση. Έλεος. Μια χαρά την είχαν φτιάξει με την τελευταία lollipop και launcher. Μου φαίνεται θα επανέλθω σε lollipop. 2 λεπτά μου πήρε να γράψω αυτο και έπεσε 5%. Έλεος.

Kατι δεν εχει κάτσει καλά στην αναβάθμιση και στο κανει αυτο. dirty install εκανες ή φλασαρισμα της ρομ απο την αρχη με τπτ μεσα;

Kατι δεν εχει κάτσει καλά στην αναβάθμιση και στο κανει αυτο. dirty install εκανες ή φλασαρισμα της ρομ απο την αρχη με τπτ μεσα;

Το dirty install τι θεωρείται; έκανα φλασαρισμα όπως όλες τις φορές. (Cn σε ww δεν εχω ότα) έκανα και clear chase αλλά όχι factory reset.

Παιδιά δεν μπορεί ο υπολογιστής να αναγνωρίσει το τηλέφωνο με το καλώδιο usb. Ούτε σε κατάσταση fastboot. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; έχει βρει λύση; είναι ενεργοποιημενο το usb debug και επιλεγμένο το MTP. Δεν είναι πρόβλημα των drivers. Έκανα την αναβάθμιση σε MM μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Και σε όλες τις θύρες δοκίμασα και με άλλο καλώδιο και σε άλλον υπολογιστή.

Εγω μετα απο την αναβάθμιση σε MM με CN->WW χωρίς wipe κλπ χθες πρώτη φορά είδα την μπαταρία απο τις 12μμ μέχρι τις 2πμ το βράδυ και να εχω ακόμα 38% μπαταρία. Με φυσιολογική χρήση όπως έκανα πάντα

Το dirty install τι θεωρείται; έκανα φλασαρισμα όπως όλες τις φορές. (Cn σε ww δεν εχω ότα) έκανα και clear chase αλλά όχι factory reset.

Nαι αυτό που έκανες, θεωρειται dirty install. Όταν μένουν "σκουπιδια" απο τις προηγουμενες εγκαταστασεις, και δεν τα εχουμε σβησει ολα (wipe system/data/cache/dalvic), το ονομαζουμε dirty install.

πολλες φορες καποια εφαρμογη (συστηματος ή μη) δεν καθεται σωστα μετα την αναβαθμιση (ειδικα σε μεγαλες αναβαθμισεις οπως αυτη) και δημιουργουν battery drains. δες απο τις ρυθμισεις της μπαταριας ποια εφαρμογη στο κανει. Προσωπικα σου προτεινω καθαρη εγκατασταση της ρομ απο την αρχη για να εισαι σιγουρος ότι θα είναι σαν καινουργιο το κινητό μετά.

Θέλω την βοηθειά σας αν ξέρετε κάτι γιατι λύση δεν μπορώ να βρώ απο τις ρυθμίσεις της συσκευής. Περίπου ενα μήνα το κινητο μου κάνει χρεώσεις δεδομένων κινητής και αφαιρεί 1€ απο την κάρτα χωρίς εγω να εχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα κινητής και χωρίς να υπάρχει εικονίδιο 4G ή κάτι άλλο σχετικό αναμμένο της φορές που ενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα.Τι μπορεί να συμβαίνει έχετε καμιά ιδέα;

Nαι αυτό που έκανες, θεωρειται dirty install. Όταν μένουν "σκουπιδια" απο τις προηγουμενες εγκαταστασεις, και δεν τα εχουμε σβησει ολα (wipe system/data/cache/dalvic), το ονομαζουμε dirty install.

πολλες φορες καποια εφαρμογη (συστηματος ή μη) δεν καθεται σωστα μετα την αναβαθμιση (ειδικα σε μεγαλες αναβαθμισεις οπως αυτη) και δημιουργουν battery drains. δες απο τις ρυθμισεις της μπαταριας ποια εφαρμογη στο κανει. Προσωπικα σου προτεινω καθαρη εγκατασταση της ρομ απο την αρχη για να εισαι σιγουρος ότι θα είναι σαν καινουργιο το κινητό μετά.

Clear chase/dalvic εχω κάνει. Δυστυχώς δεν εχω όρεξη να στίνω κινητό απο την αρχή και η μπαταρία δεν μου δείχνει κάτι για να καταλάβω που εχω batary drain.

Θέλω την βοηθειά σας αν ξέρετε κάτι γιατι λύση δεν μπορώ να βρώ απο τις ρυθμίσεις της συσκευής. Περίπου ενα μήνα το κινητο μου κάνει χρεώσεις δεδομένων κινητής και αφαιρεί 1€ απο την κάρτα χωρίς εγω να εχω ενεργοποιήσει τα δεδομένα κινητής και χωρίς να υπάρχει εικονίδιο 4G ή κάτι άλλο σχετικό αναμμένο της φορές που ενεργοποιήθηκαν τα δεδομένα.Τι μπορεί να συμβαίνει έχετε καμιά ιδέα;

Τηλέφωνο ή email στην εταιρεια σου και αναφορά του προβλήματος. πολλές φορές οι εταιρειες χρεωνουν εσκεμμενα. ασχετο. τις ρυθμισεις του gps σε ποια ρυθμιση το εχεις; το a-gps χρησιμοποιει δεδομενα δικτυου για να υποβοηθησει την γρηγορη ευρεση θεσης της συσκευης.(αν και δεν νομιζω να ειναι αυτό το προβλημα σου.

Clear chase/dalvic εχω κάνει. Δυστυχώς δεν εχω όρεξη να στίνω κινητό απο την αρχή και η μπαταρία δεν μου δείχνει κάτι για να καταλάβω που εχω batary drain.

δυστυχως δεν εισαι rooted για να δοκιμαζες το better battery stats. Δοκιμασε να περασεις παλι την ρομ απο πανω μπας και στρώσει.

• The title was changed to Asus Zenfone 2