Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση

Αν και οταν παρουμε επισημα την 6αρα,αν το κινητο ειναι cn ειτε ww,θα παραμεινουν το ιδιο;

Ρωταω γιατι εμενα ειναι cn,απλα τωρα που ακομα εχω θεμα με το messenger,αξιζει να κανω οοοολη αυτη την διαδικασία να το ξαναστησω απο την αρχη,ή αν βγει επίσημα η 6αρα δεν θα παιζει ρολο τι ειναι τωρα;

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερώτηση

Αν και οταν παρουμε επισημα την 6αρα,αν το κινητο ειναι cn ειτε ww,θα παραμεινουν το ιδιο;

Ρωταω γιατι εμενα ειναι cn,απλα τωρα που ακομα εχω θεμα με το messenger,αξιζει να κανω οοοολη αυτη την διαδικασία να το ξαναστησω απο την αρχη,ή αν βγει επίσημα η 6αρα δεν θα παιζει ρολο τι ειναι τωρα;

Κανεις δεν ξερει τι διαδικασια θα χρειαζεται μετα για να περασεις την 6αρα στο κινητό οποτε δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να σου απαντησει σε αυτή την ερώτηση με βεβαιοτητα.

Posts by ZenTalk on 2016/8/31 11:44 Editor [version number] V4.21.40.134 [Applicable model] ZenFone2 (ZE551ML) [Release Date] 2016/08/31 Please note that the first FOTA (updated automatically) to the latest version, and then upgrade OTA way M the Android (after this edition need to manually update the official website to download https://www.asus.com/tw/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_Download/ ) [system optimization] AM is no longer supported APP2SD, aPP moved before the upgrade the internal storage B. adjust the system after the upgrade ANDROID M preload aPP before C. upgrade M, please make your personal files and application backup D. "this Android 6.0 (Marshmallow) version the following are no longer preloaded software, thank you for your support. " 1. ASUS Backup 2. the Transfer the Data 3. To Dr. an Eye (TW SKU) 4. the the Jawbone the UP 5. the EZTABLE (TW SKU) 6. the the Google Play Books 7. the the Google Play Games 8. The the Google Play Newsstand 9. The the Google+ 10. The Mirror 11. The Omlet 12. The Party Link 13. A the PC Link 14. A Photo the Frame 15. A the Remote Link 16. The TripAdvisor 17. The the What the Next apos 18. A the Yahoo Shopping Center (TW SKU) 19. The ZenFlash (of Can bE the Downloaded from the Google Play) 20. A Zinio Digital Magazines, 21. the ASUS game Center E. after Multi-user privacy mode and delete the account, will no longer support this feature. If you need to encourage you to use this feature, persist account F. on remove Asus Email restore factory settings, Asus Calendar, Asus Messaging, Asus Browser and Asus Music. You can use Gmail, corresponding to the service Google Calendar, Google Messenger, Chrome, and Google Play Music provide G. "New features and new Apps": - the Google Calendar - the Google Messenger - Facebook - Facebook Messenger - Instagram as updated find any problems, please report the issue forum in return, thank you!

Οποιος την περασει να μας πει εντυπώσεις!

Το Σ/Κ θα την βαλω εγω γιατι δεν εχω χρονο να στηνω emails κτλ κτλ αυτή την στιγμη...

Edited by openopen
:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Αν κάποιος που απο cn πήγε σε ww την περάσει να μας πει αν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Η αν περνιεται.

ΟΤΑ πότε θα έρθει ?

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν κάποιος που απο cn πήγε σε ww την περάσει να μας πει αν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Η αν περνιεται.

Νομιζώ να μην είσαι ροοτ και να μην εχεις ξεκλείδωτο bootloader

To βιάζεστε αύριο μεθαύριο θα μας βγει λογικά....

Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδες οσοι ειστε με πειραγμενη cn εκδοση καλό ειναι να περιμενετε λιγο πριν την βάλετε. Προσωπικα θα περιμένω να βγει τροπος και για ξεκλειδωμα του bootloader για να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα φάω καμια νιλα κ φαω brick.

To βιάζεστε αύριο μεθαύριο θα μας βγει λογικά....

Κανείς δεν βιάζεται..

Απλά εσύ δεν κατάλαβες ότι ΔΕΝ θα υπάρξει OTA Update

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=98405&page=1#pid452959

Σελίδα 2 επίσημη απάντηση..

Γι αυτό και λέω ότι κάτι βρωμάει..

Sent from my A0001 using Tapatalk

Edited by nemesis1

Κανείς δεν βιάζεται..

Απλά εσύ δεν κατάλαβες ότι ΔΕΝ θα υπάρξει OTA Update

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=98405&page=1#pid452959

Σελίδα 2 επίσημη απάντηση..

Γι αυτό και λέω ότι κάτι βρωμάει..

πιθανώς να θέλει clean install μονο και για να αποφύγουν brickαριζματα να μη το δινουν σε OTA.

~B&N~

Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool:

Αυτό η απλά δεν θα την υποστηρίξουν στα ατελείωτα bugs που πιθανόν να έχει?

Θυμίζω ότι έγιναν ανέκδοτο (λόγω και μεγέθους εταιρείας) με αυτό το Update που όλο ήταν κοντά και πότε δεν έβγαινε..

Για όποιον ενδιαφέρεται ας έχει το νου του στο reddit thread που έβαλα πιο πάνω αφού ήδη λένε κάποια πράγματα.

Edited by nemesis1

Αυτό η απλά δεν θα την υποστηρίξουν στα ατελείωτα bugs που πιθανόν να έχει?

Θυμίζω ότι έγιναν ανέκδοτο (λόγω και μεγέθους εταιρείας) με αυτό το Update που όλο ήταν κοντά και πότε δεν έβγαινε..

Για όποιον ενδιαφέρεται ας έχει το νου του στο reddit thread που έβαλα πιο πάνω αφού ήδη λένε κάποια πράγματα.

Παιδες να ξέρετε οτι ΠΑΝΤΑ θα έχετε προβλήματα και bugs όταν υπαρχει τοσο σημαντική αναβάθμιση και δεν κάνετε clean install.. οποτε για να προλαβετε ανεπιθημητες καταστασεις, όταν κάνετε τοσο μεγάλες αναβαθμίσεις(πχ οπως τωρα απο 5.02 ->6.01), ΜΟΝΟ clean install. Μελλοντικα για την ιδια εκδοση, η λογικη λεει οτι θα βγάλουν OTA.

Edited by kallair

Φίλε το Android είναι σχεδιασμένο για updates.. Όπως και τα apps..

Ειδαλως δεν θα δινε OTA κανείς...

Μου θυμίζει αυτό που λένε μερικοί "δεν πάτησε καλά"

Τι είναι ρε σεις το software?

Πιστονι η στρόφαλος?

Edited by nemesis1

Φίλε το Android είναι σχεδιασμένο για updates.. Όπως και τα apps..

Ειδαλως δεν θα δινε OTA κανείς...

Και σου ξαναλεω εκ πειρας ότι στο 90% των dirty installs σε μεγάλη αναβαθμιση θα σου δημιουργησουν προβληματα τα "σκουπιδια" που μενουν απο τις προηγουμενες αναβαθμισεις. Αυτό προσπαθει να αποφυγει η Asus. Mην βλέπετε παντου φαντάσματα.

delete το system απο την twrp να μην υπαρχει τιποτα μεσα και μετα φλασαρισμα την 6 :D:D:D

απλα να διευκρινισω οτι αυτο το εκανα με την τελευταια αναβαθμιση την .194 και ολα πηγαν καλα οποτε πιστευω και με την 6 να μην εχω θεμα.αυριο που θα γινει το φλασαρισμα θα ενημερωσω.

Edited by jimmys121979

delete το system απο την twrp να μην υπαρχει τιποτα μεσα και μετα φλασαρισμα την 6 :D:D:D

απλα να διευκρινισω οτι αυτο το εκανα με την τελευταια αναβαθμιση την .194 και ολα πηγαν καλα οποτε πιστευω και με την 6 να μην εχω θεμα.αυριο που θα γινει το φλασαρισμα θα ενημερωσω.

Την εγκατασταση θα την κάνεις μέσω twrp; Προφανως έχεις ξεκλειδωτο bootloader, σωστά; Τι SKU ήταν το κινητό σου; CN ή WW;

Δλδ ολες οι εταιρείες που δωσαν ota την 6 ηταν ερασιτέχνες! Και οι asus μας λεει να την flashαρουμε μονοι μας για να γινει καλη δουλειά! Μας δουλεύει η asus μου φαίνεται!

Δλδ ολες οι εταιρείες που δωσαν ota την 6 ηταν ερασιτέχνες! Και οι asus μας λεει να την flashαρουμε μονοι μας για να γινει καλη δουλειά! Μας δουλεύει η asus μου φαίνεται!

Δυστυχως οι άλλες δεν φοραγαν intel επεξεργαστη.. προφανως οι πιθανοτητες για προβληματα ειναι μεγαλυτερες στο δικό μας. τι να πω.. γενικά πάντως και στο CM να κοιταξεις, οταν γινεται τετοια μεγάλη αναβάθμιση, για να εκμηδενιστουν οι περιπτώσεις προβλημάτων, ειναι κανόνας το clean install.

Διαβαζω μεσα εχουν μερικοί θέματα με τους sensors άλλοι λενε ολα κομπλε!

Εγω με ww zm551ml 4gb-ram

2.3mhz αυτήν κατεβαζω?

Version WW-4.21.40.134

Διαβαζω μεσα εχουν μερικοί θέματα με τους sensors άλλοι λενε ολα κομπλε!

Εγω με ww zm551ml 4gb-ram

2.3mhz αυτήν κατεβαζω?

Version WW-4.21.40.134

για ενα περιεργο λογο, οσοι εχουν προβληματα με τους αισθητηρες, ειναι μονο απο βραζιλια!!! Ειναι βραζιλιανικο το κινητο σου; :lol:

Ιταλικη φινέτσα εκπνέει το δικο μ! Η version που πρέπει να κατεβασω ειναι η WW-4.21.40.134

• The title was changed to Asus Zenfone 2