cmvr Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μια χαρά το 6αρι φυσάει :) Στάλθηκε από Lenovo Phab Plus 6.8" (PB1-770M) με Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Και πολυ λογικό είναι.. ο κάθε άσχετος που ειχε ακολουθησει έναν οδηγο για να περάσει custom recovery, μετά αντι να γυρισει πρώτα σε stock recovery, να αφαιρεσει root, xposed και τα συναφή, και γενικα να κάνει όλες τις ενεργειες που πρέπει για να γινει σωστή μεταβαση σε μαμα ρομ, πήγε και πέρασε απλά απο πανω με φλασαρισμα από custom recovery, BETA ROM!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: edit. Απο αναφορές χρηστών, οσοι εχουν κάνει unlock τον bootloader (με τον ανεπισημο τροπο σιγουρα, με τον επισημο δεν διαβασα καποια αναφορα), ξανακλειδωνει! ειναι ενας απο τους λογους που επαθαν brick γιατι μετα δεν μπορουσε να περαστει η recovery. θεωρητικά παντα, αν βασιστω σε αναφορες στο τοπικ του ξεκλειδώματος των 4g bands, ισως με τα κατάλληλα αρχεια περασμενα πριν περασουμε την Μ, να εχουμε ξεκλειδωμα της 800αρας. Καποιοι ειχαν αναφερει παρομοιο πραγμα σε περιπτωση που εκαναν αλλαγη αρχειων και μετα update στο κινητό τους. Οταν πέρασα την 187 εκδοση, επανέφερα πρωτα το backup της 178 (αφού εκανα και unroot) και απο την twrp recovery μέσω της επιλογής adb slideload περασα κανονικά εξαρχής την την 187 αφού εκανα wipe cashe/dalvik. Τώρα για το 6αρι θέλει μελέτη το πράμα. Διάβασα και γω οτι ξανακλειδωσε το bootloader (οποτε θα περνούν και OTA UPDATES) Θα το σκεφτώ πάντως να το περάσω τουλαχιστον μέχρι να βγουν μερικά updates. Μια χαρά είμαι με την Temasek ;) Edited June 13, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Παιδιά μια βοήθεια γιατί πάει καιρός που το άφησα το σπορ και έχω χαθεί. Εχω ένα Zenfone 5 από τότε που βγήκε και του έχω βγάλει την ψυχή, και επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος θέλω να πάρω ένα Zenfone 2 για δώρο (4/32). Το θέμα είναι το εξής: δεν θέλω να ασχοληθώ με φλασαρίσματα κλπ, χρειάζομαι κάτι απροβλημάτιστο out-of-the-box. Δεν χρειάζομαι τοι απόλυτα τέλειο οπότε δεν θα φλασάρω custom κλπ. Το άλλο θέμα είναι οι μπάντες 4γ και οι διαθέσιμες εκδόσεις. Εν ολίγοις, εάν πάρω από το vickmall ή το geekbuying να ζητήσω να μου βάλουν WW ρομ ή να το αφήσω να έρθει όπως έρθει; Μάλλον από βικ θα το πάρω γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί τους. Και επίσης έχει κανείς κανένα ενημερωμένο site με μπάντες 4g από Ευρώπη γιατί δεν θα το έχουμε Ελλάδα. Να ξέρω τί θα παίζει και τί όχι. Εάν ζητήσω να μου το φλασάρουν σε ww πριν το στείλουν από το βικμαλ τί μπορεί να πάει στραβά; Ευχαριστώ! Edited June 14, 2016 by drlacan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Σήμερα φλάσαρα την 6 και μαζί καθάρισα τη συσκευή. Μεγάλη διαφορά στο smoothness μέχρι τώρα. Απο σταθερότητα φαίνεται οκ δεν βλέπω κάτι περίεργο, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα. Η μπαταρία είναι και ο λόγος που έκανα την αλλαγή, θα επανέλθω τις επόμενες μέρες. Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οταν πέρασα την 187 εκδοση, επανέφερα πρωτα το backup της 178 (αφού εκανα και unroot) και απο την twrp recovery μέσω της επιλογής adb slideload περασα κανονικά εξαρχής την την 187 αφού εκανα wipe cashe/dalvik. Τώρα για το 6αρι θέλει μελέτη το πράμα. Διάβασα και γω οτι ξανακλειδωσε το bootloader (οποτε θα περνούν και OTA UPDATES) Θα το σκεφτώ πάντως να το περάσω τουλαχιστον μέχρι να βγουν μερικά updates. Μια χαρά είμαι με την Temasek ;) Ενας τρόπος ειναι να φλασάρεις την στοκ από εδώ και μετά να περιμένεις να ανεβάσουν και το ΜΜ update που να φλασάρεται μέσω custom recovery. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/development/stock-rom-ul-z00a-ww-2-20-40-168-t3354526 Προσωπικα θελω να κρατήσω full backup μερικες εφαρμογές πρώτα, να την δοκιμασουν αλλοι χρηστες και μετά να την περάσω και εγω. μεχρι τώρα πάντως ακουω καλές κριτικές. Δεν έχω κανένα θέμα με την ρομ που εχω τώρα οποτε δεν θα βιαστώ να περάσω την επόμενη. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/development/stock-rom-ul-z00a-ww-2-20-40-168-t3354526 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 (edited) Ενας τρόπος ειναι να φλασάρεις την στοκ από εδώ και μετά να περιμένεις να ανεβάσουν και το ΜΜ update που να φλασάρεται μέσω custom recovery. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/development/stock-rom-ul-z00a-ww-2-20-40-168-t3354526 Προσωπικα θελω να κρατήσω full backup μερικες εφαρμογές πρώτα, να την δοκιμασουν αλλοι χρηστες και μετά να την περάσω και εγω. μεχρι τώρα πάντως ακουω καλές κριτικές. Δεν έχω κανένα θέμα με την ρομ που εχω τώρα οποτε δεν θα βιαστώ να περάσω την επόμενη. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/development/stock-rom-ul-z00a-ww-2-20-40-168-t3354526 Η εκδοση 187 που πέρασα την κατέβασα απο την asus. Πάντως θα περιμένω γιατί είναι η Beta εκδοση και η asus την κατέβασε απο την σελιδα της. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67311101 Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 14, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Η εκδοση 187 που πέρασα την κατέβασα απο την asus. Πάντως θα περιμένω γιατί είναι η Beta εκδοση και η asus την κατέβασε απο την σελιδα της. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=67311101 Στάλθηκε από το ASUS_Z00A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν εχω δει καθολου τι εκδοση ειναι και καλα το ΜΜ. .187 ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 δεν εχω δει καθολου τι εκδοση ειναι και καλα το ΜΜ. .187 ειναι; Όχι αδερφέ σε μπέρδεψα. Η 187 ηταν το update το τελευταιο για την 5αρα. Απλα δεν ηταν πειραγμενη απο devs. Την κατέβασα απο της asus και την φλασαρα μέσω twrp recovery πανω απο την 178. Τώρα με είπε ένας dev να μην χρησιμοοοιησω καθόλου twrp αλλά stock recovery. Τέλος πάντων είμαι σε custom rom και όχι stock που είστε οι περισσοτεροι εδώ μέσα. Αν καταφέρω να βρω εναν οδηγώ θα το ποσταρω εδώ μέσα για όσους είναι σε custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έκανα μια βόλτα απο το φορουμ του θανάτου (Zentalk), τα περισσότερα σχόλια για την 6 ήταν σκουπίδια, δυστυχώς έπεσα πάνω σε αυτό: I have no issues so far. I do notice that Android OS is still the leading user of battery. I was hoping this would have been resolved but it's not. Αυτό ήλπιζα και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Όχι αδερφέ σε μπέρδεψα. Η 187 ηταν το update το τελευταιο για την 5αρα. Απλα δεν ηταν πειραγμενη απο devs. Την κατέβασα απο της asus και την φλασαρα μέσω twrp recovery πανω απο την 178. Τώρα με είπε ένας dev να μην χρησιμοοοιησω καθόλου twrp αλλά stock recovery. Τέλος πάντων είμαι σε custom rom και όχι stock που είστε οι περισσοτεροι εδώ μέσα. Αν καταφέρω να βρω εναν οδηγώ θα το ποσταρω εδώ μέσα για όσους είναι σε custom rom Μην βιαστεις. σε καμια βδομαδα που θα βγει η φουλ ρομ στο site της asus, θα ερθουν μια χαρα λυσεις με stock based ρομς που θα τις περνάς κομπλέ μεσω twrp. και εγω με unlocked bootloader ειμαι και με root, xposed οποτε θα πρεπει να προσεξω τι θα περασω και απο που. Έκανα μια βόλτα απο το φορουμ του θανάτου (Zentalk), τα περισσότερα σχόλια για την 6 ήταν σκουπίδια, δυστυχώς έπεσα πάνω σε αυτό: Αυτό ήλπιζα και εγω... Μην κολλάς σε τί γραφει στο stats ότι έχει μεγάλη κατανάλωση. ΜΕΓΑ λάθος αυτό. δες στην πράξη. πόσο % σου τρώει το κινητό σε αδράνεια το βράδυ; ποσες ωρες οθονη; εκει ειναι η πραγματική καταναλωση και όχι πόσο γράφει σαν ποσοστο στο android os. To doze στην κατάσταση αδρανειας ειναι που λειτουργει και στην καταναλωση που εχεις το βραδυ, ειναι το σημειο οπου θα δεις αν δουλευει καλα το doze ή οχι. Αν απο πριν δεν ειχατε battery drains απο κακά ρυθμισμένες εφαρμογες, μην περιμενετε η ΜΜ να μεγαλώσει την μπαταρια σας. Η κατανάλωση γινεται απο τα εξης: 1.οθονη 2. drains σε κατασταση αδράνειας απο εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκηνιο 3. καταναλωση απο τον επεξεργαστη/gpu του κινητου όταν το χρησιμοποιουμε/χρησιμοποιουν οι εφαρμογες. 4. κατανάλωση από το modem της συσκευης μας (δλδ από το gsm/3g/lte, bluetooth, nfc, wifi) H MM βοηθάει ΜΟΝΟ στο 2 μεσω του doze. Για το 1 το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ρυθμιζεις την οθονη στο auto και γενικα οσο πιο χαμηλα μπορεις. για το 4, οσο λιγοτερο χρησιμοποιεις το 4g, τοσο μεγαλυτερη αυτονομια θα έχεις. εκτός και αν εισαι σε σημειο που το 3g σου ειναι τελειως χάλια, οποτε η 800αρα του 4G θα κάνει θαυματα. Επισης σαν καταναλωση να ξερετε ότι οσο καταναλωση εχουν wifi+bluetooth μαζι, τοση καταναλωση εχει το 3G μόνο του. Το ιδανικό σενάριο στο θέμα κατανάλωση είναι όταν εχουμε ανοιχτό το wifi, να γυριζουμε το κινητό σε gsm. και όταν κλεινουμε το wifi να εχουμε σε 3g και 4g αναλογως τις αναγκες μας για ταχυτητες. Για το 3 δεν μπορουμε να κανουμε απολυτως τπτ επι της ουσιας. εχει να κανει καθαρα με την αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη.. Ποσο αποδοτικός είναι και πόσο ρουφάει την μπαταρια.. Καποιοι επεξεργαστες ειναι πιο αποδοτικοι και καποιοι αλλοι λιγοτερο. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να επιλεξεις κάποιο προφιλ που να δουλευει πιο χαμηλα ο επεξεργαστης ή να κανεις underclock τον επεξεργαστη μέσω custom kernel.. Aυτα απο μένα για να καταλαβουν οσοι τα ειχαν μπερδεμενα στο μυαλο τους και πιστευαν οτι η ΜΜ θα κάνει θαυματα. Το καλο της ΜΜ ειναι οτι οσοι δεν μπορουσαν να ρυθμισουν σωστα μονοι τους την ρομ, το doze θα κάνει την δουλειά για αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιον φορτιστη αυτοκινητου για το ZE551ML (WW edition) ? Απο ελληνικο καταστημα(eshop κτλ) γιατι βιαζομαι λιγο να τον αγορασω... Thank you :) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachosv Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το κινητό απο εδώ. Με ενδιαφέρει το nfc για ανέπαφες πληρωμές. Το link που παραθέτω έχει την ww version. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος την ύπαρξη ή όχι nfc στο τηλέφωνο; Όποιο κατάστημα και να έχω ρωτήσει μου λέει ότι ΔΕΝ έχει αλλά τα spec της μαμά εταιρείας αναφέρουν ρητά ότι διαθέτει. Επίσης στο link από την asus λέει FDD-LTE: (WW version) 2100MHz(1)/1900MHz(2)/1800MHz(3)/1700MHz AWS(4)/850MHz(5)/2600MHz(7)/900MHz(8)/800MHz(20) Άρα το κινητό υποστηρίζει 800MHz στο 4g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzi90 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το κινητό απο εδώ. Με ενδιαφέρει το nfc για ανέπαφες πληρωμές. Το link που παραθέτω έχει την ww version. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος την ύπαρξη ή όχι nfc στο τηλέφωνο; Όποιο κατάστημα και να έχω ρωτήσει μου λέει ότι ΔΕΝ έχει αλλά τα spec της μαμά εταιρείας αναφέρουν ρητά ότι διαθέτει. Επίσης στο link από την asus λέει Άρα το κινητό υποστηρίζει 800MHz στο 4g; Φυσικά και έχει NFC. Το έχω δοκιμάσει ήδη σε ανέπαφη συναλλαγή. Απλά πρέπει να είσαι και συνδεδεμένος στο internet για να δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το κινητό απο εδώ. Με ενδιαφέρει το nfc για ανέπαφες πληρωμές. Το link που παραθέτω έχει την ww version. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος την ύπαρξη ή όχι nfc στο τηλέφωνο; Όποιο κατάστημα και να έχω ρωτήσει μου λέει ότι ΔΕΝ έχει αλλά τα spec της μαμά εταιρείας αναφέρουν ρητά ότι διαθέτει. Επίσης στο link από την asus λέει Άρα το κινητό υποστηρίζει 800MHz στο 4g; Διαβασε λιγο τα specs απο το gearbest... ψηλα ψηλα κιολας αναφερει το εξης: Networks: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2100MHz που σημαίνει οτι ειναι η CN version. Εσυ από που εβγαλες το συμπέρασμα οτι ειναι η WW; το Unlocked for Worldwide use σημαινει οτι δεν ειναι region locked. όχι οτι είναι WW version το κινητό. ΠΑΝΤΑ το μονο που κοιτάμε, ειναι ποιες μπαντες λεει οτι υποστηριζει. ολα τα άλλα ειναι περιττα και πολλές φορες παραπλανουν τον καταναλωτή. Στα του κινητου, τα χρειαστηκα ασχημα σμρ!!!! Νομιζα οτι μου εβγαλε προβλημα το touch.. Eκει που εγραφα με swype, σε καποια σημεια οπως εσερνα το δαχτυλο, μου αφηνε κενα! τρεχω το τεστ για την αφη και οντως σε καποια σημεια επρεπε να το πιεσω δυνατα για να γραψει... Αφαιρεσα το tempered glass και ξαναδοκιμασα... Ευτυχως ήταν το noname tempered glass! μαλλον απο της ζεστη των ημερων κ επειδη το εχω λιωσει σε καποια παιχνιδια που παταω σε συγκεκριμενα σημεια, εχασε την καλη επαφη σε αυτα! τωρα χωρις tempered glass ειναι κομπλε η αφη.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachosv Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Εσυ από που εβγαλες το συμπέρασμα οτι ειναι η WW; Μίλησα στο chat με το κατάστημα και με διαβεβαίωσε ότι είναι η ww έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μίλησα στο chat με το κατάστημα και με διαβεβαίωσε ότι είναι η ww έκδοση. ζήτα να σου στείλουν φωτογραφία από το κουτί. Έχει πάνω αυτοκλλητο και φαίνεται ποια έκδοση είναι Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Τρίτη φόρτιση στην 6η έκδοση και μάλλον δεν έχουμε ουσιαστική βελτίωση αυτόνομιας. Σήμερα ειχαμε και ένα μικρόθεμα. Κολλισαμε για λιγο επειδή είχμε πολλά Notifications. Δεν είναι κακή η 6 αντιθέτως, απλά περιμενα Περισσότερα Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Οσοι περασατε την ΜΜ κάντε ενα τεστ με geekbench3. Τα παρακατω αποτελεσματα είναι με custom rom https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/d42525cf311e9c7c192fae84f4f167ec.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/69109c6535cd85ff9f7f4bd48b5648ee.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160616/13ca0e6524d01895248e1ef0e9f34b8f.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Μίλησα στο chat με το κατάστημα και με διαβεβαίωσε ότι είναι η ww έκδοση. Το θεωρώ αδύνατο να είναι η ww έκδοση, αυτοί εννοούν ότι είναι περασμένη η ww έκδοση... Αν δεν με απατά η μνήμη μου, το ww σε 4gb ram βγαίνει μόνο με 2.3 επεξεργαστή.... Edited June 16, 2016 by leros2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μίλησα στο chat με το κατάστημα και με διαβεβαίωσε ότι είναι η ww έκδοση. Αν ήταν η ww θα υποστήριζε την 800..Όπως σου έδειξα στην σελίδα που έβαλες,ΔΕΝ την υποστηρίζει.Είναι η CN έκδοση με περασμένη ww rom! Δεν έχει την 800 μπάντα στο LTE οπότε 100% δεν είναι το WW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σκέφτομαι να πάρω το κινητό απο εδώ ειναι CN εκδοση οποτε ξεχνας την 800αρα μπαντα αν θελεις WW παιρνεις απο καποιο καταστημα εδω στην Ελλαδα πχ e-shop (που να τα φερνει απο ευρωπη) ή το Ιταλικο amazon Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 ειναι CN εκδοση οποτε ξεχνας την 800αρα μπαντα αν θελεις WW παιρνεις απο καποιο καταστημα εδω στην Ελλαδα πχ e-shop (που να τα φερνει απο ευρωπη) ή το Ιταλικο amazon δεν έγινε και κάτι εκτός και ανεβοκατεβαζεις διαρκώς. εγώ που το είχα πήγαινε σφαίρα έτσι κι αλλιώς στο ίντερνετ. Άσε που το είχα μόνο 3G για την μπαταρία. καλή διευκρίνηση παρόλα αυτά για να είναι ξεκάθαρο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μίλησα στο chat με το κατάστημα και με διαβεβαίωσε ότι είναι η ww έκδοση. Χαχα, π@π@ρια μεντολες διαβεβαιωση, αν ειναι ww εκδοση, εγω ειμαι παπας :p (για να μην υπαρχει παρεξηγηση και γω cn εχω με περασμενη ww και ολα μια χαρα. Αρκει να ξερεις τι παιρνεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) δεν έγινε και κάτι εκτός και ανεβοκατεβαζεις διαρκώς. εγώ που το είχα πήγαινε σφαίρα έτσι κι αλλιώς στο ίντερνετ. Άσε που το είχα μόνο 3G για την μπαταρία. καλή διευκρίνηση παρόλα αυτά για να είναι ξεκάθαρο. καλα με τα πακετα δεδομένων που δινουν στην ελλαδα τι να ανεβοκατεβαζει συνεχως;:lol: :lol::lol::lol: Η 800αρα πέρα απο το θεμα καλύτερης κάλυψης σηματος, στην ουσια σου κάνει και εξοικονομηση μπαταριας μιας και εχεις καλυτερο γενικα σημα και σε κλειστους χωρους (ειναι πιο διεισδιτικη η 800αρα λογω μηκους κυματος) οποτε δεν σπαταλαει μπαταρια το κινητο για να βρει το καλυτερο δυνατο σημα. Γενικα οσοι ψαχνουν για το κινητο, αν δεν τους ενδιαφερει η 800αρα, ας το πάρουν από κινα. ΑΝ εχουν καποιο συγγενη απο αμερικη, συμφέρει παρα πολυ να το πάρετε απο το αμερικάνικο eshop της asus γιατι νομιζω οτι το κινητο που πουλιεται στην αμερικη εχει την 800αρα και κανει καπου 250 δολάρια και με μεγαλυτερο αποθηκευτικό χώρο σε σχεση με αυτό που θα βρειτε εδω. http://store.asus.com/us/item/201505AM120000085/A26208 Edited June 17, 2016 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Όσοι κάνετε benchmarks κλπ με την Marshmellow να θυμάστε οτι χρησιμοποιείτε beta ROM που η ίδια η ASUS δεν την δίνει παρα μονο στους beta testers. Φυσικά κι θα έχει προβλήματα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts