Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιο βρήκες εσυ; γιατί εγώ όσα κοιταξα για 4/32, ηταν στον θεό η τιμή. και εκτός αυτού εγώ δεν θα συνιστουσα ebay seller για αγορά κινητού. πες ότι μεθαύριο κλείσει το acc του στο ebay και σου χαλάσει το κινητό, πως θα χρησιμοποιησεις την εγγυηση σου;

217.08 €, 218.43 €, 221.15 €

Στην περίπτωση εγγύησης που αναφέρεσαι δεν ξέρω. Απλά η απάντηση ήταν, στην ερώτηση για καλύτερη τιμή.

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Μόλις παρέλαβα κι εγώ το θηριάκι μας!!! Είναι στην φόρτιση, και αναμένω να το επεξεργαστώ όπως του αρμόζει!!!!

καλοδουλευτο φιλε και ειμαι σιγουρος οτι θα το χαρεις γιατι ειναι τηλεφωναρα.το εχω 3 μηνες και απλα δεν ''νιωθει'' τπτ.its a beast.

Edited by efialtis1971

217.08 €, 218.43 €, 221.15 €

Στην περίπτωση εγγύησης που αναφέρεσαι δεν ξέρω. Απλά η απάντηση ήταν, στην ερώτηση για καλύτερη τιμή.

εχεις δικιο αυτά δεν τα προσεξα. αλλά και πάλι 160 λίρες= 230 δολάρια. ελάχιστα πιο ακριβά από τα καταστηματα αλλά για μένα το ebay ειναι επιφοβο στο θέμα aftersale services.. ισως με λιγο ψηστήρι στο τσατ, του δώσουν και κανένα tempered glass δώρο εκτός απο θηκη σιλικόνης. δεν έχει τίποτα να χάσει να το ζητησει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις παρέλαβα κι εγώ το θηριάκι μας!!! Είναι στην φόρτιση, και αναμένω να το επεξεργαστώ όπως του αρμόζει!!!!

καλοδουλευτο και να το χαρείς! μπορεις απο τώρα να αρχισεις να το πειραζεις παντως.. οι νεοι τυποι μπαταριων δεν εχει καμια σχεση με παλια που επρεπε να του κανεις πληρη φορτιση και να το αφησεις καποιες ώρες στην μπριζα. Να ξερεις ότι μην απογοητευτεις απο την αυτονομια τις πρώτες μέρες χρήσης. μετα τις 5-6 πλήρεις φορτίσης, τότε θα φτάσει στην μέγιστη απόδοση η μπαταρία. Προσωπικά με wifi κ δεδομένα πάντα ανοιχτά, μου βγάζει 4 ώρες οθονη χαλαρά με μπολικο σκαλισμα.

Να 'στε καλά παιδιά....

Ηδη το έχω και το επεξεργάζομαι. Να δω τι παίζει με τις εφαρμογές που έχει... τι θα μείνει, τι θα φύγει κτλ κτλ.

Πάντως, το antutu λ.χ. δεν το τρέχει. Η νέα έκδοση σου ζητάει να κατεβάσεις κάτι για το 3d, μόλις πάς να το κατεβάσεις σου λέει ότι δεν είναι συμβατο με την συσκευή σου. Εχει τύχει σε άλλον αυτό?

Xmmmm... και κάτι ακόμα... Ράδιο έχει η συσκευή τελικά? Ναι ή όχι? Αλλού βλέπω ναι, αλλού όχι, αλλά εφαρμογή μέσα για ράδιο δεν βλέπω.

Υ.Γ. Το βρήκα το Ράδιο. Ηταν στης εφαρμογές, μέσα στα "κουτάκια".

Edited by Ayrton

Μια χαρά το κατεβαζει αυτό του antutu.

Παιδιά έχω έναν προβληματισμό..

Θέλω να βάλω κάποιους αυτοματισμούς στο κινητό. Πχ όταν είμαι σπιτι, να κλεινει το mobile data αυτόματα, να ενεργοποιείται το wifi και να γυρίζει το network σε 2g. και όταν είμαι σε σημεία που δεν ειναι συνδεμένο το wifi(πχ για 1 λεπτο), να κάνει disable to wifi να ενεργοποιει τα data και να αλλάζει το δίκτυο από 2g-> 2g/3g/4g.

Δοκιμασα το automate (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.llamalab.automate) από το playstore αλλά στα log files μου δειχνει οτι βγάζει error όταν πάει να γυρίσει από 2g->3g.. εχετε υποψιν σας τι μπορει να φταιει ή κάποιο άλλο προγραμμα για να αυτοματοποιησω τέτοιες κινησεις;

To ξέρω ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτησω αλλά ρωτάω εδω και όχι στο session εφαρμογές γιατί ενω η εφαρμογή automate εχει scripts που δουλεύουν σε άλλα κινητά, στο δικό μας δεν δουλεύει. οποτε θελω κάποια δοκιμασμένη λυση που ειναι για το κινητό μας.

Το ολο παραπανω αν καταφέρουμε να το φτιαξουμε να λειτουργεί σωστά, τότε μπορούμε να κάνουμε μεγάλη εξοικονομηση μπαταρίας στο κινητό μας.

Edited by kallair

Ρε παιδιά..... ξέρω, ίσως να κουράζω λίγο..... αλλά είναι η αρχή.

Με το GPS είστε ικανοποιημένοι??

Γιατί εγώ δεν το βλέπω να δουλεύει και πολύ καλά! Πιάνει - χάνει σήμα όλη την ώρα. Δεν μιλάμε για εντός σπιτιού.... με το ζόρι βλέπει 1 δορυφόρο.

Στο παράθυρο, πιάνω μεν δορυφόρους, αλλά τους χάνει και τους ξαναβρίσκει όλη την ώρα.

Έχεις δίκιο για το GPS, το χρειάστηκα λίγο αυτές τις μέρες για πλοήγηση με google maps και έκανε πολλά τρελά.

Έχω την αίσθηση όμως ότι έχει να κάνει με software γιατί δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο θέμα παλαιότερα

Μπορεί και να έχεις δίκιο. Θα κατεβάσω κάποια άλλη εφαρμογη για να δώ (δεκτές προτάσεις).

Πάντως, πρόσεξα κάτι..... τρέχω το GPS Test, όπου το βλέπω να βρίσκει π.χ. 20 δορυφόρους (όχι ...βαθειά μέσα στο σπίτι!!).

Αν εκείνη την ώρα το γυρίσω σε google maps, χάνετε το σήμα. Το γυρνάω στο GPS Test, και βλέπω ότι είναι off, και ξαναβρίσκει δορυφόρους απο την αρχή!

Απόλυτα ικανοποιημένος από το gps.μιλάω πάντα εκτός σπιτιού.Στο σπίτι δεν με νοιάζει και δεν έχω δοκιμάσει καν

Nαι όντως.... αλλά πέρα απο αυτα τα 2..... γνωρίζουμε γενικότερα να υπάρχουνε θέματα με εφαρμογές, που κατα τα άλλα παίζουνε μια χαρα, μιας και είναι για android συσκευές?

Η εφαρμογη της shell για τους ποντους με την βενζινη...

"Δεν ειναι συμβατη..."

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απόλυτα ικανοποιημένος από το gps.μιλάω πάντα εκτός σπιτιού.Στο σπίτι δεν με νοιάζει και δεν έχω δοκιμάσει καν

Μια απο τα ιδια,αψογο και ταχύτατο!Δεν χανει σημα,δεν laggαρει.

(Δοκιμασμένο παρα πολλες φορες με navigon)

Θέλω να βάλω κάποιους αυτοματισμούς στο κινητό. Πχ όταν είμαι σπιτι, να κλεινει το mobile data αυτόματα, να ενεργοποιείται το wifi και να γυρίζει το network σε 2g. και όταν είμαι σε σημεία που δεν ειναι συνδεμένο το wifi(πχ για 1 λεπτο), να κάνει disable to wifi να ενεργοποιει τα data και να αλλάζει το δίκτυο από 2g-> 2g/3g/4g.

Δοκιμασα το automate (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.llamalab.automate) από το playstore αλλά στα log files μου δειχνει οτι βγάζει error όταν πάει να γυρίσει από 2g->3g.. εχετε υποψιν σας τι μπορει να φταιει ή κάποιο άλλο προγραμμα για να αυτοματοποιησω τέτοιες κινησεις;

To ξέρω ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο μέρος να ρωτησω αλλά ρωτάω εδω και όχι στο session εφαρμογές γιατί ενω η εφαρμογή automate εχει scripts που δουλεύουν σε άλλα κινητά, στο δικό μας δεν δουλεύει. οποτε θελω κάποια δοκιμασμένη λυση που ειναι για το κινητό μας.

Το ολο παραπανω αν καταφέρουμε να το φτιαξουμε να λειτουργεί σωστά, τότε μπορούμε να κάνουμε μεγάλη εξοικονομηση μπαταρίας στο κινητό μας.

δοκιμασες αλλη εφαρμογη? παρομοια ειναι το tasker νομιζω... δεν εχει τυχει να χρησιμοποιησω ποτε μ τετοιες εφαρμογες.. και φαινεται πολυ καλη ιδεα αν μπορεις να εξοικονομίσεις μπαταρια ετσι..

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρόνια!! Ήθελα να ρωτησω αν πιστεύεται ότι αξίζει τα λεφτά του(350 ευρώ) ! Διαβάζω ότι τα αρνητικά του είναι πρώτον ότι ή κάμερα είναι πολύ μέτρια και ότι έχει κάποια θέματα με τη μπαταρία τι ισχύει? Επειδή ενδιαφέρομαι και όταν το είδα από κοντά μου άρεσε παρά πολυ!

Παιδιά κάποιος ένα μικρό review? ☺

Πως αποκλειουμε τις αποκρυψεις στα εισερχομενα τηλεφωνα με τον υφισταμενο dialer που εχει ηδη μεσα;

Παιδιά κάποιος ένα μικρό review? ☺

Κάνα μικρό review? Εχεις να διαβάσεις τόσα και τόσα εδώ μέσα. ριν το αγοράσω μου βγήκανε τα μάτια.... ήμουνα κι εγώ στο "το παίρνω / δεν το παίρνω", και τελικά.... με πολύ μελέτη, κατέληξα να το πάρω εχτές.

Προφανώς δεν μπορώ να κρίνω ακόμα την μπαταρία.

Η κάμερά του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο..... ούτε όμως και χάλια, αλλά μιλάμε για κινητό, αν θές κορυφαία κάμερα, παίρνεις μια DSLR, ειδάλλως, παίρνεις G4/G3, που έχουνε βραβευτεί για την κάμερά τους.

Ομως, αν κοιτάξεις το γενικότερο πακέτο, ώς κινητό........ άντε γεια!!! Το κινητό είναι αλλού σε επιδόσεις. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πολύ δυνατό, σε ότι και αν του δώσεις να βγάλει εις πέρας. Αν ρωτάς, αν αξίζει τα 350Ε....... και με το παραπάνω!

Edited by Ayrton

δοκιμασες αλλη εφαρμογη? παρομοια ειναι το tasker νομιζω... δεν εχει τυχει να χρησιμοποιησω ποτε μ τετοιες εφαρμογες.. και φαινεται πολυ καλη ιδεα αν μπορεις να εξοικονομίσεις μπαταρια ετσι..

Nαι τελικά κατάφερα να κάνω και το automate να δουλεψει (παραχώρησα δικαιωματα root και στην αλλαγή απο 2g->3g/4g, επελεξα recomended data connection. καπως έτσι).

Tελικά όμως βρήκα από τον θείο το Automagic Automation. Το εργαλείο κάνει παπάδες. πολυ πιο παραμετροποιησιμο από τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει έτοιμα scripts. Αν θέλετε έτοιμα scripts για αυτοματοποιημένες καταστάσεις, δοκιμάστε το automate.

Tώρα το έχω βάλει όταν πλησιάζω σπιτι και συνδέεται το wifi του σπιτιου, να απενεργοποιεί τα data και να γυρίζει σε 2g. και όταν είναι αποσυνδεμενο το wifi για 2 λεπτά, να ενεργοποιεί τα data και να γυριζει σε 3g/4g. επίσης εχω βάλει μόλις ενεργοποιώ το wifi, να απενεργοποιεί τα data αυτόματα κ να γυρίζει σε 2g και όταν απενεργοποιώ το wifi να ενεργοποιεί data και 3g/4g. α! και να αλλάζει αυτόματα ο φωτισμός από τις 8 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί στο τελειως κλειστός και την υπολοιπη μέρα να είναι στο auto.

Με τα παραπάνω scripts βελτιστοποιείς την αυτονομία σου κλεινοντας το 3g/4g όπου δεν χρειάζεται.

edit. Άσχετα μάλλον με τα παραπανω scripts μιας και δεν νομιζω να έχουν προλάβει να αποδώσουν αφού χθες το βράδυ τα ρύθμισα, τώρα είμαι με 4 ώρες κ 43 λεπτά οθόνη και μου μένει 26% μπαταρία. τα σπαει η αυτονομια!! με το παλιο μόλις έκανες κάτι, κατέβαινε με εκθετικο βαθμό η μπαταρία..

Edited by kallair

Κάνα μικρό review? Εχεις να διαβάσεις τόσα και τόσα εδώ μέσα. ριν το αγοράσω μου βγήκανε τα μάτια.... ήμουνα κι εγώ στο "το παίρνω / δεν το παίρνω", και τελικά.... με πολύ μελέτη, κατέληξα να το πάρω εχτές.

Προφανώς δεν μπορώ να κρίνω ακόμα την μπαταρία.

Η κάμερά του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο..... ούτε όμως κ αλλά μιλάμε για κινητό, αν θές κορυφαία κάμερα, παίρνεις μια DSLR, ειδάλλως, παίρνεις G4/G3, που έχουνε βραβευτεί για την κάμερά τους.

Ομως, αν κοιτάξεις το γενικότερο πακέτο, ώς κινητό........ άντε γεια!!! Το κινητό είναι αλλού σε επιδόσεις. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πολύ δυνατό, σε ότι και αν του δώσεις να βγάλει εις πέρας. Αν ρωτάς, αν αξίζει τα 350Ε....... και με το παραπάνω!

Ή κάμερα Νορμάλ δηλαδή ?νταξει προφανώς δεν είπα να είναι σαν του G4!! Θήκες και τέτοια από Ελλάδα βρίσκω κανονικά έτσι? Με service τι γινεται?

Να 'στε καλά παιδιά....

Ηδη το έχω και το επεξεργάζομαι. Να δω τι παίζει με τις εφαρμογές που έχει... τι θα μείνει, τι θα φύγει κτλ κτλ.

Πάντως, το antutu λ.χ. δεν το τρέχει. Η νέα έκδοση σου ζητάει να κατεβάσεις κάτι για το 3d, μόλις πάς να το κατεβάσεις σου λέει ότι δεν είναι συμβατο με την συσκευή σου. Εχει τύχει σε άλλον αυτό?

Xmmmm... και κάτι ακόμα... Ράδιο έχει η συσκευή τελικά? Ναι ή όχι? Αλλού βλέπω ναι, αλλού όχι, αλλά εφαρμογή μέσα για ράδιο δεν βλέπω.

Υ.Γ. Το βρήκα το Ράδιο. Ηταν στης εφαρμογές, μέσα στα "κουτάκια".

Ισχύει αυτο το πρόβλημα με την νέα έκδοση του antutu και το 3d

Η κάμερα είναι για κινητό αρκετά καλή. Βέβαια δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις εσύ απο κάμερα σε κινητό.

Θήκες βρίσκεις και Ελλάδα... αλλά οι τιμές είναι στον θεό, σε σχέση με το εξωτερικό. Αν και ψάχνωντας σε κάποια Σκρουτζομάγαζα βρίσκεις κια σχετικά καλές τιμές.

Service, εγώ το πήρα απο eshop. Οπότε, 2 χρόνια εγγύηση απο εκεί.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ισχύει αυτο το πρόβλημα με την νέα έκδοση του antutu και το 3d

Αν και τελικά το κατέβασε και το έτρεξα. Δεν ξέρω αν ήτανε λοιπόν θέμα της στιγμή ή της συσκευής.

Η εφαρμογη της shell για τους ποντους με την βενζινη...

"Δεν ειναι συμβατη..."

Ξαναπροσπάθησε το, εμένα παίζει κανονικά.

Η κάμερα είναι για κινητό αρκετά καλή. Βέβαια δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις εσύ απο κάμερα σε κινητό.

Θήκες βρίσκεις και Ελλάδα... αλλά οι τιμές είναι στον θεό, σε σχέση με το εξωτερικό. Αν και ψάχνωντας σε κάποια Σκρουτζομάγαζα βρίσκεις κια σχετικά καλές τιμές.

Service, εγώ το πήρα απο eshop. Οπότε, 2 χρόνια εγγύηση απο εκεί.

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν και τελικά το κατέβασε και το έτρεξα. Δεν ξέρω αν ήτανε λοιπόν θέμα της στιγμή ή της συσκευής.

Σε εμένα δεν το κατεβάζει.. Έχω CN εκδοση12195ac4e17287350913e3a2810be599.jpg

Nαι τελικά κατάφερα να κάνω και το automate να δουλεψει (παραχώρησα δικαιωματα root και στην αλλαγή απο 2g->3g/4g, επελεξα recomended data connection. καπως έτσι).

Tελικά όμως βρήκα από τον θείο το Automagic Automation. Το εργαλείο κάνει παπάδες. πολυ πιο παραμετροποιησιμο από τα υπόλοιπα αλλά δεν έχει έτοιμα scripts. Αν θέλετε έτοιμα scripts για αυτοματοποιημένες καταστάσεις, δοκιμάστε το automate.

Tώρα το έχω βάλει όταν πλησιάζω σπιτι και συνδέεται το wifi του σπιτιου, να απενεργοποιεί τα data και να γυρίζει σε 2g. και όταν είναι αποσυνδεμενο το wifi για 2 λεπτά, να ενεργοποιεί τα data και να γυριζει σε 3g/4g. επίσης εχω βάλει μόλις ενεργοποιώ το wifi, να απενεργοποιεί τα data αυτόματα κ να γυρίζει σε 2g και όταν απενεργοποιώ το wifi να ενεργοποιεί data και 3g/4g. α! και να αλλάζει αυτόματα ο φωτισμός από τις 8 το βράδυ μέχρι 7 το πρωί στο τελειως κλειστός και την υπολοιπη μέρα να είναι στο auto.

Με τα παραπάνω scripts βελτιστοποιείς την αυτονομία σου κλεινοντας το 3g/4g όπου δεν χρειάζεται.

edit. Άσχετα μάλλον με τα παραπανω scripts μιας και δεν νομιζω να έχουν προλάβει να αποδώσουν αφού χθες το βράδυ τα ρύθμισα, τώρα είμαι με 4 ώρες κ 43 λεπτά οθόνη και μου μένει 26% μπαταρία. τα σπαει η αυτονομια!! με το παλιο μόλις έκανες κάτι, κατέβαινε με εκθετικο βαθμό η μπαταρία..

Automagic * Automation δες εδω... εχει παραδειγματα..

• The title was changed to Asus Zenfone 2