leros2004 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Θα δούμε 6, έχει ανακοινωθεί επίσημα ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή είναι CN ή WW ; OTA ή πρέπει να περαστεί χειροκίνητα ; Εξαρτάται....Ποιο τηλέφωνο έχεις.... Σε μένα που είναι ww αυθεντικό, μου ήρθε οτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Θα δούμε 6, έχει ανακοινωθεί επίσημα ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται....Ποιο τηλέφωνο έχεις.... Σε μένα που είναι ww αυθεντικό, μου ήρθε οτα Ήταν cn και το έκανα ww.Αυτή που αναφέρεις παραπάνω είναι για ww τελικά ; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι για ww είναι, νομίζω αν βγάλεις το root μπορείς να την περάσεις οτα και εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opel007 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 σε πιο σαιτ βλεπεται σε καθε update τι αλλαγες κανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentex Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια ερώτηση κι από μένα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε Zenphone 2 και XIaomi Note 2 με το Asus να κερδίζει κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η Asus έχει δώσει τα header files απ'ότι έχω διαβάσει. Ήδη διάβασα ότι υπάρχει CM13 άρα όλα καλά. Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω το Xiaomi; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ήταν cn και το έκανα ww.Αυτή που αναφέρεις παραπάνω είναι για ww τελικά ; Δεν παιζει OTA στο δικο σου, δεν θυμασαι τις οδηγιες οταν το εκανες ww? Περιμενε 1-3 ημερες να ανεβει το full update και για σενα στο επισημο της asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια ερώτηση κι από μένα παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε Zenphone 2 και XIaomi Note 2 με το Asus να κερδίζει κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η Asus έχει δώσει τα header files απ'ότι έχω διαβάσει. Ήδη διάβασα ότι υπάρχει CM13 άρα όλα καλά. Υπάρχει κάποιος λόγος να προτιμήσω το Xiaomi; Ευχαριστώ. Πριν λίγες μέρες αγόρασα το κινητό μου καθώς και το note2. Η μέρα με την νύχτα στην εμφάνιση και γενικά δίνει την αίσθηση πολύ πιο premium συσκευης σε σχέση με το xiaomi. το πλαστικό κάλυμμα του zenfone 2 μοιαζει σαν brushed metal και χτυπάει πάρα πολυ ομορφα στο μάτι. η μητέρα μου μολις είδε το κινητο μου, ήθελε να μου δώσει την διαφορά και να κρατήσει αυτή το zenfone 2. και γενικά το κινητό απο άποψη εμφάνισης έχει αποσπάσει πολυ καλά σχόλια. στο θέμα απόδοση τώρα, και με τα 2 θα κάνεις την δουλειά σου αψεγάδιαστα. σαν λογισμικό κ σαν φακός, εχω την εντύπωση ότι του zenfone είναι καλύτερος. το software σιγουρα ειναι. και το πρόγραμμα της κάμερας (οπως και πάρα πολλά κομμάτια του UI της asus) αναβαθμίζονται μέσω playstore που είναι πολυ θετικό. σε όλα αυτά βάλε και τα 4gb ram.. σαν συνοψη, αισθάνομαι δικαιωμένος που προτιμησα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για το asus αντί για το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentex Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Πριν λίγες μέρες αγόρασα το κινητό μου καθώς και το note2. Η μέρα με την νύχτα στην εμφάνιση και γενικά δίνει την αίσθηση πολύ πιο premium συσκευης σε σχέση με το xiaomi. το πλαστικό κάλυμμα του zenfone 2 μοιαζει σαν brushed metal και χτυπάει πάρα πολυ ομορφα στο μάτι. η μητέρα μου μολις είδε το κινητο μου, ήθελε να μου δώσει την διαφορά και να κρατήσει αυτή το zenfone 2. και γενικά το κινητό απο άποψη εμφάνισης έχει αποσπάσει πολυ καλά σχόλια. στο θέμα απόδοση τώρα, και με τα 2 θα κάνεις την δουλειά σου αψεγάδιαστα. σαν λογισμικό κ σαν φακός, εχω την εντύπωση ότι του zenfone είναι καλύτερος. το software σιγουρα ειναι. και το πρόγραμμα της κάμερας (οπως και πάρα πολλά κομμάτια του UI της asus) αναβαθμίζονται μέσω playstore που είναι πολυ θετικό. σε όλα αυτά βάλε και τα 4gb ram.. σαν συνοψη, αισθάνομαι δικαιωμένος που προτιμησα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για το asus αντί για το xiaomi. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Έγω βέβαια κοιτάζω το μοντέλο με τα 2GB RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Έγω βέβαια κοιτάζω το μοντέλο με τα 2GB RAM. Δεν αλλάζει κάτι στην ουσια σε αυτα που ειπα. για τα λεφτά του είναι πολυ καλύτερη συσκευη από το xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentex Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Πριν λίγες μέρες αγόρασα το κινητό μου καθώς και το note2. Η μέρα με την νύχτα στην εμφάνιση και γενικά δίνει την αίσθηση πολύ πιο premium συσκευης σε σχέση με το xiaomi. το πλαστικό κάλυμμα του zenfone 2 μοιαζει σαν brushed metal και χτυπάει πάρα πολυ ομορφα στο μάτι. η μητέρα μου μολις είδε το κινητο μου, ήθελε να μου δώσει την διαφορά και να κρατήσει αυτή το zenfone 2. και γενικά το κινητό απο άποψη εμφάνισης έχει αποσπάσει πολυ καλά σχόλια. στο θέμα απόδοση τώρα, και με τα 2 θα κάνεις την δουλειά σου αψεγάδιαστα. σαν λογισμικό κ σαν φακός, εχω την εντύπωση ότι του zenfone είναι καλύτερος. το software σιγουρα ειναι. και το πρόγραμμα της κάμερας (οπως και πάρα πολλά κομμάτια του UI της asus) αναβαθμίζονται μέσω playstore που είναι πολυ θετικό. σε όλα αυτά βάλε και τα 4gb ram.. σαν συνοψη, αισθάνομαι δικαιωμένος που προτιμησα να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για το asus αντί για το xiaomi. Δεν αλλάζει κάτι στην ουσια σε αυτα που ειπα. για τα λεφτά του είναι πολυ καλύτερη συσκευη από το xiaomi. Στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω κι εγώ. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δε μπορώ να ψάχνω σε τόσες σελίδες θέλω να μου πείτε αν στο 4G υποστηρίζει τη 800αρα μπάντα. Ευχαριστώ. Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δε μπορώ να ψάχνω σε τόσες σελίδες θέλω να μου πείτε αν στο 4G υποστηρίζει τη 800αρα μπάντα. Ευχαριστώ. Φυσικα, αρκει να το ψωνισεις απο Ευρωπη (εκδοση ww). Πχ. eshop εδω, amazon ιταλιας, ειναι κυριλε. Τα κινεζικα δεν καλυπτουν 800αρα (χωρις αυτο να σημαινει οτι η 800αρα ειναι απαραιτητη σε ολους). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν παιζει OTA στο δικο σου, δεν θυμασαι τις οδηγιες οταν το εκανες ww? Περιμενε 1-3 ημερες να ανεβει το full update και για σενα στο επισημο της asus. I know ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Φυσικα, αρκει να το ψωνισεις απο Ευρωπη (εκδοση ww). Πχ. eshop εδω, amazon ιταλιας, ειναι κυριλε. Τα κινεζικα δεν καλυπτουν 800αρα (χωρις αυτο να σημαινει οτι η 800αρα ειναι απαραιτητη σε ολους). Και η έκδοση ww είναι με τα 2,4 ghz cpu ή και αυτή είναι στα 1,8 σαν τη κινέζικη έκδοση; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 2.4ghz και συνήθως 32gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 υπάρχει 2,3ghz έκδοση και από κινα πλευρά οποτε προσέξτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 2.3 ghz είναι όλα τα ZenFone 2 με 3580 CPU δεν υπάρχει 2.4ghz Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Η Taiwan έκδοση βγαίνει σε 2.3Ghz ...Στη CN το 64gb βγαίνει σε 2.3Ghz τώρα μπορεί να βγαλανε με τόσα μοντέλα που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 προσπάθησα να βάλω αυτό http://www.insomnia.gr/topic/593885-android-app-navigon-europe-underground-app-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-amazonde/ αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου... Παίζει κάτι με τον επεξεργαστή μας (Intel)? Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 προσπάθησα να βάλω αυτό http://www.insomnia.gr/topic/593885-android-app-navigon-europe-underground-app-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-amazonde/ αλλά λέει ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή μου... Παίζει κάτι με τον επεξεργαστή μας (Intel)? Προσπάθησα χθες να το κάνω εγκατάσταση αλλα για κάποιο λόγο δεν μπορουσα. σε ποιο σημειο σου το γράφει αυτό;πριν το κατεβάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για να περαστεί στο κινητό μας πρέπει να το ξεγελάσεις... Αυτό που έκανα εγώ είναι: Για καποιο λόγο έβγαζε το κινητο μας ασύμβατο με την εφαρμογή.. οπότε έκανα τη διαδικασία σε ενα παλιό lg που είχα εύκαιρο και απο αυτό πήρα το apk του navigon, το πέρασα στο zenfone 2, εγκατάσταση και ολα μαι χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για να περαστεί στο κινητό μας πρέπει να το ξεγελάσεις... Αυτό που έκανα εγώ είναι: Για καποιο λόγο έβγαζε το κινητο μας ασύμβατο με την εφαρμογή.. οπότε έκανα τη διαδικασία σε ενα παλιό lg που είχα εύκαιρο και απο αυτό πήρα το apk του navigon, το πέρασα στο zenfone 2, εγκατάσταση και ολα μαι χαρά.. Αν μπορεις, ανέβασε κάπου το apk και στειλε μας λινκ να το δοκιμάσουμε και εμεις. λογικα με γερμανικό acc στο amazon και με περασμενο το underground app, θα το εχουμε και εμεις ενεργοποιημένο, νομιμο! ερωτησουλα: καποιο greek caller id σας δουλευει; και με τι ρυθμισεις; Προσπάθησα να περάσω το παλιο που ειχα στα προηγουμενα κινητά μου αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για να περαστεί στο κινητό μας πρέπει να το ξεγελάσεις... Αυτό που έκανα εγώ είναι: Για καποιο λόγο έβγαζε το κινητο μας ασύμβατο με την εφαρμογή.. οπότε έκανα τη διαδικασία σε ενα παλιό lg που είχα εύκαιρο και απο αυτό πήρα το apk του navigon, το πέρασα στο zenfone 2, εγκατάσταση και ολα μαι χαρά.. Αν το έχεις το apk θα μπορουσες να μου το στείλεις; Προσπάθησα χθες να το κάνω εγκατάσταση αλλα για κάποιο λόγο δεν μπορουσα. σε ποιο σημειο σου το γράφει αυτό;πριν το κατεβάσεις; Ενω κάνω την αλλαγή χώρας και περνάει το τσεκ. Μετά στο κινητό δεν μου δίνει την επιλογή να κατεβάσω το αρχείο ενω στο Amazon φαίνεται οτι η συσκευή μουβδεν είναι συμβατή Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Αν το έχεις το apk θα μπορουσες να μου το στείλεις; Ενω κάνω την αλλαγή χώρας και περνάει το τσεκ. Μετά στο κινητό δεν μου δίνει την επιλογή να κατεβάσω το αρχείο ενω στο Amazon φαίνεται οτι η συσκευή μουβδεν είναι συμβατή Kαι σε μενα το ιδιο. δεν μου εβγαζε επιλογη να την κατεβάσω κ απο κατω μου εχει ενα τετράγωνο πλαίσιο ότι πρεπει να εχω το underground app(ενω το ειχα ηδη). Aσχετο: πέρασα σημερα την prism barebone rom. προς το παρων δεν βλεπω διαφορές σε σχέση την μαμα ρομ που ειχα σβήσει τις εφαρμογές μονος μου. θα κανω χρηση 1-2-3 μερες και θα επανέλθω με μεγαλύτερη ανάλυση αν βελτιωθηκε η καταναλωση ή κάποια άλλη αλλαγή. Edited December 25, 2015 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Navigon από piratebay παιδιά!!! Χρόνια πολλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts