nek4d Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) ανεβηκε το ww update στο επισημο της asus: http://www.asus.com/Phone/ZenFone_2_ZE551ML/HelpDesk_Download/ Edited September 9, 2015 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Δηλαδή η Ευρωπαϊκή, όπως η κινέζικη, δεν έχει Google apps; :confused: εχει google apps!! Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 καλα ειναι παντα μετα απο μια καινουρια ρομ να κανουμε μια επαναφορα ρυθμισεων για να "καθεται" καλα η καινουρια ρομ Αν κανω επαναφορα πρεπει ν παρω κ backup φωτο,βιντεο κ λοιπα;σωστα;τα εχω στην εσωτερικη μνημη τ τηλεφωνου.αλλιως σβηνονται; Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Περνατα στην καρτα! Και κανε backup ολες τις εφαρμογές ε το app της asus! Μιας κ εχεις ορεξη κανε κ ενα καθάρισμα της cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αν κανω επαναφορα πρεπει ν παρω κ backup φωτο,βιντεο κ λοιπα;σωστα;τα εχω στην εσωτερικη μνημη τ τηλεφωνου.αλλιως σβηνονται; Ναι σωστά. Θα τα αντιγραψεις κάπου. Όσο για τις εφαρμογές θα εγκατασταθουν κατευθείαν με την επαναφορά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormknight Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά, μόλις παρήγγειλα το asus zenfone 2 64+4 έχω διαβάσει αρκετά πράγματα. Το κινητό είναι 4πύρηνο? φοράει τον (Quad Core,Z3580; 2.3GHz) και στο 1,8 έκδοση τον ονομάζει ιντελ ατομ κλπ. Συμβαίνει κάτι ή όλα οκ. Δεν είμαι και πολύ σχετικός Επίσης το αγόρασα από το minideal και τους ρώτησα για τα 800mh gia to 4g αλλά μου είπε ότι δεν γίνεται και ότι βγαίνει με αυτές τις 2 bαnds μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 για back up χρησιμοποιείτε την εφαρμογή που έχει το κινητό μας; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 για back up χρησιμοποιείτε την εφαρμογή που έχει το κινητό μας; Εγώ απλά περνάω τις φωτογραφίες στην εξωτερική κάρτα. Οι επαφές είναι συγχρονισμενες στο mail οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Για τις εφαρμογές επίσης δεν κάνω κάτι αφού η εγκατάσταση τους γίνεται αυτόματα από την επαναφορά του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εγώ απλά περνάω τις φωτογραφίες στην εξωτερική κάρτα. Οι επαφές είναι συγχρονισμενες στο mail οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Για τις εφαρμογές επίσης δεν κάνω κάτι αφού η εγκατάσταση τους γίνεται αυτόματα από την επαναφορά του κινητού. τι εννοείς για τις εφαρμογες; αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών αυτές που έχω κατεβάσει από το google play θα επανέρθουν μόνες τους; Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) τι εννοείς για τις εφαρμογες; αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών αυτές που έχω κατεβάσει από το google play θα επανέρθουν μόνες τους; Ναι. Αν προσέξεις στην αρχή όταν ανοίγεις το κινητό μετά από επαναφορά σου λέει σε κάποιο βήμα στην αρχή αν θέλεις να γίνει επαναφορά από το αντίγραφο ZOOA. βέβαια θα πρέπει να έχεις επιλέξει την λειτουργία αντιγραφου από πριν. Αυτή η επιλογή είναι στο μενού αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Edited September 10, 2015 by jimmys121979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Εγώ δεν το έκανα σε καμία αναβάθμιση επαναφορά πρέπει να το κάνω δε βλέπω να έχω κάποιο πρόβλημα για να χρειάζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Oute εγω μονο καθαρισμα της cache ετσι για το καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_k Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο 2.40.90ww και από 48000 που είχα στο antutu έπεσε στα 39900. και τα 2 test τα έκανα σε performance mode. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι συμβαίνει και στην δική του συσκευή το ίδιο? Ευχαριστώ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Εγώ 2 τεστ που έκανα μετά την ενημέρωση μου έβγαλε 48200 τη πρώτη φορά, 47900 τη δεύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_k Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 οκ έκανα unistall και ξανά install το antutu και πάει κανονικά! 48500 η τηλεφωνάρα! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Α 46 έβγαλε εμένα ! θα το βάλω μεσα στο ψυγείο και θα σας φάω όλους! Κλάιν λέμε τώρα σφαίρα πάει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Α 46 έβγαλε εμένα ! θα το βάλω μεσα στο ψυγείο και θα σας φάω όλους! Κλάιν λέμε τώρα σφαίρα πάει το τηλέφωνο. Βαλτου υδροψηξη all in one πακέτο χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο 2.40.90ww και από 48000 που είχα στο antutu έπεσε στα 39900. και τα 2 test τα έκανα σε performance mode. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι συμβαίνει και στην δική του συσκευή το ίδιο? Ευχαριστώ εμένα έπεσε στα 44κ... κάτι παίζει ενημέρωσα την asus Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 έχουμε κάποιο νέο σχετικά με τη 5.1 έκδοση του lollipop; Ή ακόμα τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Μήπως ήταν σχετικά χαμηλά η μπαταρία σας και throtl-αρει η ρομ; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αρχεία βίντεο (h265/hevc) να δει αν παίζουν?έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα αν η g6430 υποστηρίζει h/a σε η265 http://www.elecard.com/en/download/videos.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 μπορεί κάποιος να δοκιμάσει αρχεία βίντεο (h265/hevc) να δει αν παίζουν?έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα αν η g6430 υποστηρίζει h/a σε η265 http://www.elecard.com/en/download/videos.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κάνεις πως βγαίνει το λεξικό απο το πληκτρολόγιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys121979 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κάνεις πως βγαίνει το λεξικό απο το πληκτρολόγιο; τι εννοεις πως βγαινει το λεξικο;η αυτοματη διορθωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 τι εννοεις πως βγαινει το λεξικο;η αυτοματη διορθωση; Ναι αυτο μάλλον. Γιατι απο τις ρυθμίσεις δεν μπόρεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts