kapoios0 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Πρέπει απο σταθερό οπωσδηποτε; Προφανώς από σταθερό, γιατί είναι γραμμή χωρείς χρέωση. Κάτι που συνήθως δεν υποστηρίζουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Αντε και τους πήρες ... τι περιμένεις να σου πουν όταν το κινητό έχει αγοραστεί εκτός Ευρώπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Windows 7 στο Asus Zenfone 2 . Αξία ανεκτίμητη :) http://www.phonearena.com/news/The-Intel-powered-Asus-Zenfone-2-was-hacked-to-run-Windows-7_id71374 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 (edited) Η απαντηση του τεχνικου ηταν να κατεβασω την αναβαθμιση, να την περασω στο εσωτερικο και να περιμενω το μηνυμα για αναβαθμιση ενω του εχω εξηγησει οτι το εχω κανει και δε γινεται τιποτα. Ο πωλητης ειναι ακομα χειροτερος μου ειπε οτι υποστηριζει otg και πως γινεται ευκολα αναβαθμιση. Edited July 10, 2015 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Η απαντηση του τεχνικου ηταν να κατεβασω την αναβαθμιση, να την περασω στο εσωτερικο και να περιμενω το μηνυμα για αναβαθμιση ενω του εχω εξηγησει οτι το εχω κανει και δε γινεται τιποτα. Ο πωλητης ειναι ακομα χειροτερος μου ειπε οτι υποστηριζει otg και πως γινεται ευκολα αναβαθμιση. Η συσκευή σου είναι CN region αλλά ο πωλητής σου έχει φλασάρει WW Firmware. Για να δει η συσκευή το αρχείο αναβάθμισης θα πρέπει να το μετονομάσεις σε CN όπως σου έχω αναφέρει ποιο πάνω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6212170#post6212170 Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis87 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Μόλις φλασαρα την τελευταία αναβάθμιση 2.19.40.22 μέσω CWM έκανα wipe cashe και dalvik και από την αναβάθμιση και μετά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ λαμβάνω κανονικά. Εχει κάποιος καμιά ιδέα πως να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios0 Δημ. July 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2015 Μόλις φλασαρα την τελευταία αναβάθμιση 2.19.40.22 μέσω CWM έκανα wipe cashe και dalvik και από την αναβάθμιση και μετά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ λαμβάνω κανονικά. Εχει κάποιος καμιά ιδέα πως να το διορθώσω? Κάνε "καθαρή" εγκατάσταση του firmware 2.19.40.22 μέσω (ADB Fastboot Tool) ακλουθώντας όλα τα βήματα του οδηγού εδώ. Παράθεση Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ρε παιδιά αυτο το χαλι με την μπαταρία θα στρώσει ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 :ninja: δε νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ρε παιδιά αυτο το χαλι με την μπαταρία θα στρώσει ποτε? νομίζω ότι βελτιώθηκε με το τελευταίο update. Θέλει δουλειά ακόμα Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ε δεν το λες κ βελτιωση απο τις 8 το πρωι να ειμαι τωρα στο 67% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Ε δεν το λες κ βελτιωση απο τις 8 το πρωι να ειμαι τωρα στο 67% Δε λέει κάτι αν αυτο αν δεν μας πει τι χρήση κάνεις απο τις 8 το πρωι. Προσωπικά απο τις 4 το πρωι που το φόρτισα είμαι τωρα στο 64 και απο τις 9 το πρωι είμαι μεταξύ boom beach και soccer stars.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 Διαβάζοντας σελιδες για το eurogroup, fb, tweeter κτλ social media Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 [Λοιπόν όσοι έχουν το ιδιότυπο πρόβλημα με εμένα την έβαψαν. Η άσους το μονο που κάνει έιμαι να σινιέ τις οδικές οδηγίες που κυκλοφορούν στο ΝΕΤ και σε παραπέμπει στον πωλητή. Ο πωλητής μέχρι στιγμής αποδεικνύεται αναξιόπιστος και μετα απο 6 μαιλ δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα και κάνει την πάπια. Τους έστειλα αιτήματα για αλλαγή η επιδιόρθωση αλλά τον χαβά τους. Πως μπορώ να επισημάνω το e-fox ως αναξιόπιστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 http://i.imgur.com/Kcz1BaV.png αυτο εδω ισχυει που λεει το παιδι? Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 http://i.imgur.com/Kcz1BaV.png αυτο εδω ισχυει που λεει το παιδι? υπάρχουν πολλά μοντέλα για το συγκεκριμένο κινητό και έχει χαθεί η μπάλα. Εγώ έχω το μοντέλο με τα 4gb ραμ και επεξεργαστη στα 2,3 αγορασμένο από το amazon ιταλίας Θέματα με το λογισμικό,κρασαρισματα δεν είχα. Το θέμα της μπαταρίας έχει κάποιο δίκιο. Σε ένα update το 2.18 θεωρώ ότι την μπαταρία την στέγνωνε, αλλά νομίζω ότι με την 2.19 που έχει βγάλει ότι έχει βελτιωθεί αρκετά το θέμα μπαταρίας. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Επανεκκινήσεις μόνο του έχει κανείς; Μου το έχει κάνει λίγες φορές στα καλά καθουμενα...Με τις άλλες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο προβλημα. Αν κατάλαβα καλά το κάνει όταν γίνουν πολλές αναβαθμίσεις από το playstore τώρα το προλάβαινω και κάνω εγώ επανεκινηση. Έχω παρατηρήσει κιόλας ότι φορτίζει καλύτερα όταν είναι κλειστό μετά κρατάει ποιο καλά η μπαταρια...έχω το 2.3 32gb tw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Επανεκκινήσεις μόνο του έχει κανείς; Μου το έχει κάνει λίγες φορές στα καλά καθουμενα...Με τις άλλες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο προβλημα. Αν κατάλαβα καλά το κάνει όταν γίνουν πολλές αναβαθμίσεις από το playstore τώρα το προλάβαινω και κάνω εγώ επανεκινηση. Έχω παρατηρήσει κιόλας ότι φορτίζει καλύτερα όταν είναι κλειστό μετά κρατάει ποιο καλά η μπαταρια...έχω το 2.3 32gb tw ποτέ τέτοιο θέμα με τις επανεκκινήσεις. έχω το ιταλικό. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Επανεκκινήσεις μόνο του έχει κανείς; Μου το έχει κάνει λίγες φορές στα καλά καθουμενα...Με τις άλλες αναβαθμίσεις δεν είχα τέτοιο προβλημα. Αν κατάλαβα καλά το κάνει όταν γίνουν πολλές αναβαθμίσεις από το playstore τώρα το προλάβαινω και κάνω εγώ επανεκινηση. Έχω παρατηρήσει κιόλας ότι φορτίζει καλύτερα όταν είναι κλειστό μετά κρατάει ποιο καλά η μπαταρια...έχω το 2.3 32gb tw και εγώ το Ιταλικό έχω και δεν έχω τέτοια προβλήματα. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Καλημερα!!:D Μετα απο 10 περιπου μερες συμβιωσης μαζι του, μπορω να πω, πως εχω καποια συμπερασματα. Στα μειον του: διαρκεια & τροπος "αδειασματος" μπαταριας, χαμηλη ενταση ηχου κλησης. Στα αδιαφορα: ευκρινεια και φωτεινοτητα οθονης, δυσκολια ευρεσης & μικρη ποικιλια αξεσουαρ (θηκες κ.λ.π.). Στα υπερ: ταχυτητα πλοηγησης & χρησης, δυνατοτητες παραμετροποιησης, ποιοτητα κατασκευης, κανενα ιχνος lag. Σημειωνω, πως εχω το μοντελο με τα 32GB ROM, 4GB RAM και 3560 επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλημερα!!:D Μετα απο 10 περιπου μερες συμβιωσης μαζι του, μπορω να πω, πως εχω καποια συμπερασματα. Στα μειον του: διαρκεια & τροπος "αδειασματος" μπαταριας, χαμηλη ενταση ηχου κλησης. Στα αδιαφορα: ευκρινεια και φωτεινοτητα οθονης, δυσκολια ευρεσης & μικρη ποικιλια αξεσουαρ (θηκες κ.λ.π.). Στα υπερ: ταχυτητα πλοηγησης & χρησης, δυνατοτητες παραμετροποιησης, ποιοτητα κατασκευης, κανενα ιχνος lag. Σημειωνω, πως εχω το μοντελο με τα 32GB ROM, 4GB RAM και 3560 επεξεργαστη. Συμφωνώ με όσα έχεις γράψει θα ήθελα να προσθέσω Στα υπέρ: Μεγάλη εμβέλεια στο wifi, συχνά updates Στα αδιάφορα (για μένα) πολλές παράμετροι στην φωτογραφική μηχανή. Στα μείον: το ότι δεν φωτίζουν τα "κουμπάκια" κάτω. Σήμερα βάλανε μέσα στο asus support ένα θέμα "8 Best Ways to extend Battery life" . Δεν λέει βέβαια κάτι ιδιαίτερο, απλά είναι οι ρυθμίσεις που φαντάζομαι όλοι μας λίγο πολύ τις έχουμε κάνει ήδη. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλημερα. Σημερα ο πωλητης μου εστειλε μηνυμα οτι εχει ρουταρει το κινητο γιατι αλλιως θα μιλουσε μονο κινεζικα η αγγλικα. Δηλαδη παραδεχτηκε οτι πουλησε τη συσκευη πειραγμενη, χωρις να με ενημερωσει και χωρις εγγυηση. HALLO, JES; I UNDERSTAND- BUT THIS HANDY DO NOT HAVE THE OTHER LANGUAGE- JUST ENGLISH- CHINESE- IT IS A CHINESE PHONE- BUT MOST OF PEOPLE NEED IT- SO WE ROOT IT- AND GET ALL KINDS OF LANGUGE IN IT- BUT YOU CAN NOT UPGRADE IT- IF YOU DO THAT- THE HANDY WILL NOT NORMAL WORKING- HOPE YOU CAN UNDERSTAND ME! BEST REGARDS KK Τι προτεινεται να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 χρησιμοποιησα πρασφατα το PC Link και ενθουσιαστηκα!! αλλα για τηλεωραση χρειαζεται MHL καλωδιο, εχει χρησιμοποιησει κανεις καποιο καλωδιο MHL για συνδεση με HDMI σε TV ? το Zenfone 2 το usb mini ειναι με 5-pin? τα καλωδια με 11-pin ειναι μονο για Samsung? δεν ξερω αν ισχυει αλλα αυτο εχω βρει ZE500CL (1.6GHz-dual/2GB/16GB) - no MHL support ZE550ML (1.8GHz-quad/2GB/16GB) - no MHL support ZE551ML (1.8 or 2.3GHz-quad/2 or 4GB/16 or 32 or 64GB). This model has MHL support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Καλημερα. Σημερα ο πωλητης μου εστειλε μηνυμα οτι εχει ρουταρει το κινητο γιατι αλλιως θα μιλουσε μονο κινεζικα η αγγλικα. Δηλαδη παραδεχτηκε οτι πουλησε τη συσκευη πειραγμενη, χωρις να με ενημερωσει και χωρις εγγυηση. HALLO, JES; I UNDERSTAND- BUT THIS HANDY DO NOT HAVE THE OTHER LANGUAGE- JUST ENGLISH- CHINESE- IT IS A CHINESE PHONE- BUT MOST OF PEOPLE NEED IT- SO WE ROOT IT- AND GET ALL KINDS OF LANGUGE IN IT- BUT YOU CAN NOT UPGRADE IT- IF YOU DO THAT- THE HANDY WILL NOT NORMAL WORKING- HOPE YOU CAN UNDERSTAND ME! BEST REGARDS KK Τι προτεινεται να κανω; Αν δεν σε είχαν ενημερώσει πριν το αγοράσεις ή αν δεν το γράφουν στο site τους μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Ελπίζω να έχεις πληρώσει μέσω Paypal. Αν θυμάμαι καλά σε είχα ρωτήσει αν είναι ρουταρισμένο και είχες βάλει την εφαρμογή root checker και μου είχες πει ότι δεν είναι ρουταρισμένο. Πάντως αν το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά δεν βρίσκω λόγο να το επιστρέψεις. Σκέψου και τα capital controls δεν θα μπορέσεις να κάνεις άλλη αγορά σύντομα. Επίσης κάπου έχω δει μέσα στο φορουμ κάποιοι φίλοι έχουν ζητήσει μερική αποζημίωση από τον πωλητή. Δεν το εχω κάνει ποτέ αλλά δες μήπως αν έπαιρνες πχ κάποιο μέρος των χρημάτων σου πίσω. Τέλος,θα μπορούσες να το ξαναφλασάρεις και να πάρεις τις αναβαθμίσεις και να απαλλαχθείς και από τις διαφημίσεις που πετάγονται. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Αν δεν σε είχαν ενημερώσει πριν το αγοράσεις ή αν δεν το γράφουν στο site τους μπορείς να το γυρίσεις πίσω. Ελπίζω να έχεις πληρώσει μέσω Paypal. Αν θυμάμαι καλά σε είχα ρωτήσει αν είναι ρουταρισμένο και είχες βάλει την εφαρμογή root checker και μου είχες πει ότι δεν είναι ρουταρισμένο. Πάντως αν το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά δεν βρίσκω λόγο να το επιστρέψεις. Σκέψου και τα capital controls δεν θα μπορέσεις να κάνεις άλλη αγορά σύντομα. Επίσης κάπου έχω δει μέσα στο φορουμ κάποιοι φίλοι έχουν ζητήσει μερική αποζημίωση από τον πωλητή. Δεν το εχω κάνει ποτέ αλλά δες μήπως αν έπαιρνες πχ κάποιο μέρος των χρημάτων σου πίσω. Τέλος,θα μπορούσες να το ξαναφλασάρεις και να πάρεις τις αναβαθμίσεις και να απαλλαχθείς και από τις διαφημίσεις που πετάγονται. Το root checker το έβγαζε αρουταριστο. Εγω σκέφτομαι να ζητήσω να μου στείλουν άλλη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts