leros2004 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Στο ΝΕΤ κάπου απλά τα μαχ βολτ είναι 4.2 στα 3.15 λέει το ZenFone ακόμα ανάβει πράγμα που δεν είναι καλό απλά το κάνουν για να κρατήσει λιγο ακόμα.θα έπρεπε στα 3.3 να σβήνει. Και η σωστή φόρτιση θα έπρεπε να είναι με 4.5 βολτ αλλά θα πάρει ωρα για να φορτισει. Η Asus όπως και όλοι κατασκευαστές ποντάρουν ότι θα το κρατήσουμε 2χρόνια τότε θα έχει χαλάσει η μπαταρία και αν όχι δε θα κρατάει πολύ. Συγγενείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Συγγενείς ? Τι δε κατάλαβες δλδ; καμιά σχέση με τον τύπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) χριστό δεν κατάλαβα τι θες να πεις!!!!!:X:cry::X:cry::X:cry::X:cry: αμα βρει κανενας κανενα οδηγο για ροοτ να μας τον σφυριξει!!! εγω μολις το παρω θα κοιταξω να το δουλευω με αλλο app για φωτογραφιες μεχρι να το φτιαξουν! σε επικοινωνια που ειχα με την asus μου ειπαν οτι μεσα στον μηνα θα γινει update για τα σφαλματα στην καμερα! είδωμεν........... Edited May 6, 2015 by tsakozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Update κάνουν κάθε δυο βδομάδες πάνω κάτω από ότι βλέπω, οπότε μέσα Μαΐου θα βγει το επόμενο λογικά. Ίδωμεν. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης σαν forum υποστήριξης υπάρχει αυτό: http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=forumdisplay&fid=61 Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manager21 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 εγω το παρελαβα αλλα δεν ηταν με τον σωστο επεξεργαστη και το εστειλα πισω. προσεξτε γιατι υπαρχουν πολλες παραλλαγες για την συσκευη ZE551ML. προσεξτε τους κωδικους ZE551ML(Z00AD/Z00ADA/Z00ADB/Z00ADC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Το δικό μου είναι το Z00AD, το μοντέλο με 4GB RAM / 32GB ROM και τον Atom στα 2.3 GHz. Προσοχή στις λεπτομέριες, και γενικά δεν συνιστώ αγορά εκτός ευρώπης, μπορεί να καταλήξετε με κινέζικο που έχουν άλλες παραλαγές και προδιαγραφές. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Το παρέλαβα και εγω Z00AD το μοντέλο 4gb/32gb με επεξεργαστη 2.3 ! άντε να το φορτόσουμε όλα τα προγραμματα τωρα.......... Edited May 6, 2015 by tsakozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronnio Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπέρα το βρει στα 258 € :p από το παρακάτω μαγαζί https://www.fastcardtech.com/Asus-ZenFone-2-ZE551ML-Android-Phone.html Στο chat που μίλησα με τον πωλητή Gary μου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το μοντέλο Z00AD 4gb/32gb με επεξεργαστή 2.3 Έχει ψωνίσει κάνεις από το παραπάνω site? Ξέρουμε γενικά εάν είναι αξιόπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπέρα το βρει στα 258 € :p από το παρακάτω μαγαζί https://www.fastcardtech.com/Asus-ZenFone-2-ZE551ML-Android-Phone.html Στο chat που μίλησα με τον πωλητή Gary μου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το μοντέλο Z00AD 4gb/32gb με επεξεργαστή 2.3 Έχει ψωνίσει κάνεις από το παραπάνω site? Ξέρουμε γενικά εάν είναι αξιόπιστο? Καλησπέρα φίλε Έχω ψωνίσει μια φορά απο το παραπάνω Site , το προϊόν ήρθε, αλλά γενικότερα θα έλεγα να το αποφύγεις, διότι πολλές φορές η περιγραφή του προϊόντος με την πραγματικότητα απέχει !! σε αυτό το Site Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 τα ζυγιζεις και αποφασιζεις φιλε μου! και εγω το ειχα βρει απο εκει απο το aliexpress ebay και κανα 2 ακομα κτλ κτλ κτλ! αλλα βρηκα διαφορα σχολεια για καθυστερισησεις κ αλλα και λεω δεν ντιτ απο ιταλια να παει να ντιτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros787 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Η πρωταπριλιά πέρασε. :lol: Δεν πρέπει να πέφτει κάτω από 30% η μπαταρία!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Το παρέλαβα και εγω Z00AD το μοντέλο 4gb/32gb με επεξεργαστη 2.3 ! άντε να το φορτόσουμε όλα τα προγραμματα τωρα.......... Καλορίζικο! Από Άμαζον Ιταλίας; Αν ναι, για μεταφορικά τι πλήρωσες; Στέλνουν Ελλάδα κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 exei free shipping αλλα επειδη φευγω για δουλεια εξωτερικο παρασκευη εβαλα xpress 10E και ηρθε με UPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Το παρέλαβα και εγω Z00AD το μοντέλο 4gb/32gb με επεξεργαστη 2.3 ! άντε να το φορτόσουμε όλα τα προγραμματα τωρα.......... Πόσο το πήρες από Ιταλία; Θα ήθελα να μας πεις λίγα λόγια για την camera του που λένε ότι είναι το μοναδικό μειονέκτημα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Για την εγγύηση έχετε μάθει τίποτα; Η ελληνική asus καλύπτει τα ιταλικά τηλ; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπερα. Καποιες ερωτησεις σε οσους παρελαβαν απο amazon.it μιας και σκεφτομαι να το παραγγειλω!!! 1) Η συσκευη που παραλαβατε ηταν Ιταλικη (δηλαδη Ευρωπαικη) με τα ελληνικα ως προεγκατεστημενη γλωσσα?? 2) Αυτο ειναι το καλο μοντελο ετσι με τον Intel Atom Z3580 Quad-core 2.3 GHz σωστα?? 3) Για δωστε ρε παιδια καποιος αναλυτικες εντυπωσεις με τα συν και τα πλην να εχουμε μια εικονα!!! Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπέρα το βρει στα 258 € :p από το παρακάτω μαγαζί https://www.fastcardtech.com/Asus-ZenFone-2-ZE551ML-Android-Phone.html Στο chat που μίλησα με τον πωλητή Gary μου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το μοντέλο Z00AD 4gb/32gb με επεξεργαστή 2.3 Έχει ψωνίσει κάνεις από το παραπάνω site? Ξέρουμε γενικά εάν είναι αξιόπιστο? Δεν έχω ψωνίσει, αλλά οι κριτικές που έχει δεν είναι ενθαρρυντικές...:worry: http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech https://www.trustpilot.com/review/www.fastcardtech.com https://www.mywot.com/en/scorecard/fastcardtech.com Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Εχουν γραφτει αρκετα αρνητικα και σαυτο το φορουμ ακομη και απο μενα........ Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 akis44 ναι αυτη ειναι η συσκευη! θετικα και αρνητικα λιγο νωρις για πολύ ανάλυση!:lol: από τα τεστ των σαιτς όποιος έχει πολλές απαιτήσεις για καμερα μάλλον θα πρέπει να κοιτάξει και αλλού, προσωπικά δεν με απασχολεί πολύ! ποιοτικά έχω να πω καλά λόγια και οτι έχει αρκετά πράγματα από την asus που προερχόμενος από Ν5 μου φαίνονται too much!:lol: προς το παρόν για τη τιμή και τα χαρακτηριστικά μου φαίνεται αρκετά καλη πρόταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλησπερα. Καποιες ερωτησεις σε οσους παρελαβαν απο amazon.it μιας και σκεφτομαι να το παραγγειλω!!! 1) Η συσκευη που παραλαβατε ηταν Ιταλικη (δηλαδη Ευρωπαικη) με τα ελληνικα ως προεγκατεστημενη γλωσσα?? 2) Αυτο ειναι το καλο μοντελο ετσι με τον Intel Atom Z3580 Quad-core 2.3 GHz σωστα?? 3) Για δωστε ρε παιδια καποιος αναλυτικες εντυπωσεις με τα συν και τα πλην να εχουμε μια εικονα!!! Ευχαριστω εκ των προτερων. 1) Ναι, Ιταλική συσκευασία, η ROM είναι η παγκόσμια έκδοση και περιλαμβάνει Ελληνικά κανονικά. 2) Ναι, αυτό είναι. 3) Δε ξέρω τι θα σε ενδιέφερε, η κάμερα όπως πολλοί αναφέρουν έχει κάποια θέματα αλλά απο όσο κατάλαβα είναι καθαρά λογισμικού, βασικά θέλει λιγότερη έκθεση στο φως (exposure), την έχουν κάνει υπερβολικά φωτεινή αλλά εύκολα φτιάχνεται βάζοντας το exposure στο -1. Σε χαμηλό φωτισμό έχει ειδικό mode που δουλεύει καλά χωρίς παρεμβάσεις. Κατά τα άλλα δεν lagάρει καθόλου, η μπαταρία σε αναμονή κρατάει καλά αλλά την ρουφάει όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. Η φόρτιση είναι ταχύτατη καθώς το μοντέλο με τα 4GB RAM έρχεται με φορτιστή quickcharge και φορτίζει 60% σε 40 λεπτά. Προεγκατεστημένες είναι διάφορες εφαρμογές τρίτων και της ίδιας της ASUS απο τις οποίες μόνο αυτές της ASUS δεν απεγκαθίστανται, οι άλλες εύκολα ξηλώνονται. Το GPS του που είναι κάτι που με ενδιέφερε είναι ταχύτατο στο κλείδωμα (2-3 δευτερόλεπτα) και ακριβές. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι η οθόνη η οποία είναι μεν ευκρινής με ωραία χρώματα αλλά κάτω από τον ήλιο είναι θαμπή με μεγάλο ποσοστό ανάκλασης (καθρέφτισμα). Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τους περισσότερους πιστεύω εκτός απο μετρημένες περιπτώσεις. Το ηχείο του μου φάνηκε καθαρό κατα τις κλήσεις, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στην SIM 1 έχω βάλει μια Cosmote What's Up και πιάνει LTE/4G κανονικά, στην SIM 2 μια Wind F2G η οποία είναι μόνο για κλήσεις ομιλίας καθώς δεν υποστηρίζονται data στην SIM 2 που είναι κλειδωμένη σε απλό GSM. Η ένταση του ήχου κατά το κουδούνισμα είναι αρκετά δυνατή, δεν έχω παράπονο. Την μπροστινή κάμερα την δοκίμασα ελάχιστα, δε με ενδιαφέρουν τα selfies ;). Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 +φωνο με τον ανωτερο!! RF Exposure Information (SAR) The highest FCC SAR values for the device are as follows: • 0.92 W/Kg (Head) • 0.87 W/Kg (Body) The FCC has granted an Equipment Authorization for this device with all reported SAR levels evaluated as in compliance with the FCC RF exposure guidelines. SAR information on this device is on file with the FCC and can be found under the Display Grant section of http://www.fcc.gov/ oet/ea/fccid after searching on FCC ID: MSQZ00AD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 1) Ναι, Ιταλική συσκευασία, η ROM είναι η παγκόσμια έκδοση και περιλαμβάνει Ελληνικά κανονικά. 2) Ναι, αυτό είναι. 3) Δε ξέρω τι θα σε ενδιέφερε, η κάμερα όπως πολλοί αναφέρουν έχει κάποια θέματα αλλά απο όσο κατάλαβα είναι καθαρά λογισμικού, βασικά θέλει λιγότερη έκθεση στο φως (exposure), την έχουν κάνει υπερβολικά φωτεινή αλλά εύκολα φτιάχνεται βάζοντας το exposure στο -1. Σε χαμηλό φωτισμό έχει ειδικό mode που δουλεύει καλά χωρίς παρεμβάσεις. Κατά τα άλλα δεν lagάρει καθόλου, η μπαταρία σε αναμονή κρατάει καλά αλλά την ρουφάει όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. Η φόρτιση είναι ταχύτατη καθώς το μοντέλο με τα 4GB RAM έρχεται με φορτιστή quickcharge και φορτίζει 60% σε 40 λεπτά. Προεγκατεστημένες είναι διάφορες εφαρμογές τρίτων και της ίδιας της ASUS απο τις οποίες μόνο αυτές της ASUS δεν απεγκαθίστανται, οι άλλες εύκολα ξηλώνονται. Το GPS του που είναι κάτι που με ενδιέφερε είναι ταχύτατο στο κλείδωμα (2-3 δευτερόλεπτα) και ακριβές. Το μόνο που με χάλασε λίγο είναι η οθόνη η οποία είναι μεν ευκρινής με ωραία χρώματα αλλά κάτω από τον ήλιο είναι θαμπή με μεγάλο ποσοστό ανάκλασης (καθρέφτισμα). Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τους περισσότερους πιστεύω εκτός απο μετρημένες περιπτώσεις. Το ηχείο του μου φάνηκε καθαρό κατα τις κλήσεις, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Στην SIM 1 έχω βάλει μια Cosmote What's Up και πιάνει LTE/4G κανονικά, στην SIM 2 μια Wind F2G η οποία είναι μόνο για κλήσεις ομιλίας καθώς δεν υποστηρίζονται data στην SIM 2 που είναι κλειδωμένη σε απλό GSM. Η ένταση του ήχου κατά το κουδούνισμα είναι αρκετά δυνατή, δεν έχω παράπονο. Την μπροστινή κάμερα την δοκίμασα ελάχιστα, δε με ενδιαφέρουν τα selfies ;). οι δύο SIMs είναι active; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 οι δύο SIMs είναι active; Ναι, είναι dual active η συσκευή. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ωραία, θέλω ένα τέτοιο, θα βάλω στη sim 1 3g/4g data οπότε θα είναι συνδεδεμένο συνέχεια και στη sim2 θα του βάλω ένα f2g για κλήσεις σε 2G. θα το χτυπήσω λογικά αφού υπάρχει στην Ευρώπη. Περιμένω το μαύρο ή το κόκκινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ωραία, θέλω ένα τέτοιο, θα βάλω στη sim 1 3g/4g data οπότε θα είναι συνδεδεμένο συνέχεια και στη sim2 θα του βάλω ένα f2g για κλήσεις σε 2G. θα το χτυπήσω λογικά αφού υπάρχει στην Ευρώπη. Περιμένω το μαύρο ή το κόκκινο. Το ίδιο Setup έχω στις SIM όπως θα είδες πιο πάνω. Το κόκκινο πήρα απο το amazon.it. :) Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts