Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Μπαταρία με νορμάλ χρήση πόσο περίπου κρατάει? είναι όντως τόσο τραγική όσο την περιγράφουν στα ξένα φόρουμ?

Ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο οτι κατάλαβα μονο η εκδοση με τα 4gb ram εχει battery drain.. Οποτε οι ενδιαφερομενοι καλυτερα να περιμενουν μεχρις οτου βγει το update το οποιο θα διορθωνει αυτο το προβλημα.. Τοτε που θα εχει αυξηθει και η διαθεσιμοτητα θα ειναι και πιο προσιτο οσον αφορα την τιμη.. Αποψη μου φυσικα...

Απο οτι κατάλαβα μονο η εκδοση με τα 4gb ram εχει battery drain.. Οποτε οι ενδιαφερομενοι καλυτερα να περιμενουν μεχρις οτου βγει το update το οποιο θα διορθωνει αυτο το προβλημα.. Τοτε που θα εχει αυξηθει και η διαθεσιμοτητα θα ειναι και πιο προσιτο οσον αφορα την τιμη.. Αποψη μου φυσικα...

Σωστος....

With great power, comes great responsibility...

Καλημερα! Γενικα πάντως παιδιά οι τιμές ειναι υπερβολικές! Ολοι περιμεναμε ενα κινητο flagship στα 300€ και παντού ειναι πανω απο 350€! Πραγματικα δεν ξερω αν θα πέσει κ ποτε θα γινει αυτο! Ασχετα που εχω ξενερωσει γιατι ολο προβληματα ειναι μια η μπαταρια, μια η καμερα! Τελικα πιστεύω οτι το εχασε λιγο στο δρομο η Asus! Εκανε καλη αρχη αλλα στην πορεια.........!

Με το καλημέρα τι περιμένατε ? να εχει 200€? Ακόμα είναι η φουρνιά των βαπορίσιων .. λίγη υπομονή και ο κόπος μας θα αμειφθεί

Καλημέρα και από εμένα, το δικό μου ταξιδεύει αυτή την στιγμή (1.8Ghz 64Bit - 4GB - 32GB Rom χρώμα Γκρι) από Minideal.net, τιμή αγοράς περίπου 282€

Ήμουν μεταξύ Asus Zenfone 2 και Xiaomi Mi4 (το οποίο για εμένα είναι απλά τέλειο). Προτίμησα το Asus από το Mi4 λόγω Dual Sim, περισσότερης εσωτερικής μνήμης ,και φυσικά κάρτας SD.

Θα σας ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις μόλις το παραλάβω.

www.gadget-rumours.com

παιδια θελω να παρω αυτο με τον z3580 επεξεργαστη ! ξερετε που μπορω να το βρω ?

Ξέρω εγώ για το 32@2.3 . Από το eBay φυσικά και από Taiwan.

Καλημέρα και από εμένα, το δικό μου ταξιδεύει αυτή την στιγμή (1.8Ghz 64Bit - 4GB - 32GB Rom χρώμα Γκρι) από Minideal.net, τιμή αγοράς περίπου 282€

Ήμουν μεταξύ Asus Zenfone 2 και Xiaomi Mi4 (το οποίο για εμένα είναι απλά τέλειο). Προτίμησα το Asus από το Mi4 λόγω Dual Sim, περισσότερης εσωτερικής μνήμης ,και φυσικά κάρτας SD.

Θα σας ενημερώσω με τις πρώτες εντυπώσεις μόλις το παραλάβω.

Εγώ πήρα το 2,3@32 350€ από το eBay και εμένα λέει ταξιδεύει με το κτελ βασικά θα περιμένω αρκετά μάλλον 2 εβδομάδες...:-)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Αλλαγές Χθεσινού Update

ASUS ZenFone 2=ZE551ML(Z00AD/Z00ADA/Z00ADB/Z00ADC) software Image: V2.14.40.19 for WW SKU only*

Improvement Item:

1. Support Sim2 always set voice networktype

2. Smart Cover New Features

Double tap to turn off the screen

Displays the battery level on the Clock view’s color ring

Added Calendar app

Added Mystic Ball app (To enable, go to Settings > ASUS

customized settings > ASUS Cover settings > Select apps on the

cover screen.)

Allows to adjust the screen’s position

Swipe up to select and change Clock theme

Slide up the icon to launch Camera

The photos captured via Cover view are saved to ASUS Camera’

s folder

3. Power Saver: Added wake up app list management in Ultra-

saving mode

4. Themes App: Download new themes to customize your device

5. Google Drive Free 100 GB space (WW only )

6. Improve WIFI compatibility

7. Add Some Apps (TW Only)

8. Auto Start Manager:Promote Auto Start Manager entry in Quick

Box, Settings and Home Screen

9. Sound Recorder: Controls recording and playback on

notifications

Αλλαγές Σημερινού Update

ASUS ZenFone 2=ZE551ML(Z00AD/Z00ADA/Z00ADB/Z00ADC) software Image: V2.15.40.10 for WW SKU only*

Improvement Item:

1. Improve memory usage

2. APN Table update

3. Fix Miracast/RealShow doesn't work issue.

4. Improve Camera quality

5. Improve Power/ Battery UI

6. Improve Browser WebView compatibility

7. Fix the Ultra Saving mode issues

8. Improve double tap suspend performance

9. Update graphic driver

10. Fixed apps crashing due to Android System Webview update

11. Fixed ASUS Browser flicker issue on some desktop sites

12. Add Auto start manager shortcut on home +1

13. Change Quick Memo to Auto start manager as default in Quick settings

www.gadget-rumours.com

ZenFone 2 4GB RAM vs S6 Edge - Firmware Update: 2.15.40.10 (night video test)

Σκετη αποτυχια η καμερα του zenfone, κριμα, ελπιζω το υπολοιπο κινητο να αξιζει και να μην εχει τις επιδοσεις της καμερας του.

With great power, comes great responsibility...

Γελαω με αυτην την πολυδιαφημιζομενη καμερα! Το Motorola xt910 πουχω τέτοιο κόλλημα δεν κανει! Οσο περισσότερα βλέπω τοσο γυριζω να παρω αλλη συσκευη!

Σκετη αποτυχια η καμερα του zenfone, κριμα, ελπιζω το υπολοιπο κινητο να αξιζει και να μην εχει τις επιδοσεις της καμερας του.

Ναι είναι λίγο έως πολύ αποτυχία. θα τη δοκιμάσω και θα της αλλάξω τις ρυθμίσεις να δω πως θα τα πάει για τα δικά μου δεδομένα μια χαρά θα είναι αρκεί να μπορέσω να φτιάξω τα χρώματα μιας και η κάμερα αυτή βάζει πολύ φως και μπλε. Τώρα για το βραδινό βίντεο δεν το χρειάζομαι καθόλου κιόλας!

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γελαω με αυτην την πολυδιαφημιζομενη καμερα! Το Motorola xt910 πουχω τέτοιο κόλλημα δεν κανει! Οσο περισσότερα βλέπω τοσο γυριζω να παρω αλλη συσκευη!

Αν το έχεις περίμενε να κάνουν καμία αναβάθμιση ακόμα! Στα 720p πχ κάνει τα ίδια κολλήματα?

Από την Παρασκευή είμαι κάτοχος του ZE551ML με τον Intel Atom 2.3GHZ/ 4GB RAM. Έχει κάποια μικρο-bugs αλλά τίποτα που θα με εκνεύριζε (και δεν ανέχομαι και πολλά...). Η κάμερα δεν είναι και τόσο άσχημη, λίγη προσοχή στην έκθεση στο φως θέλει κάποιες φορές απλά. Σίγουρα δεν είναι γι αυτούς που απαιτούν κορυφαία κάμερα αλλά δεν κοστίζει και τρελά λεφτά το όλο πακέτο.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Από την Παρασκευή είμαι κάτοχος του ZE551ML με τον Intel Atom 2.3GHZ/ 4GB RAM. Έχει κάποια μικρο-bugs αλλά τίποτα που θα με εκνεύριζε (και δεν ανέχομαι και πολλά...). Η κάμερα δεν είναι και τόσο άσχημη, λίγη προσοχή στην έκθεση στο φως θέλει κάποιες φορές απλά. Σίγουρα δεν είναι γι αυτούς που απαιτούν κορυφαία κάμερα αλλά δεν κοστίζει και τρελά λεφτά το όλο πακέτο.

Εγώ δεν είμαι απαιτητικός οπότε δε θα έχω πρόβλημα. Αυτό το τηλέφωνο θα έχει αναβάθμιση κάθε μήνα σίγουρα οπότε δεν ανησυχώ και πολύ..απλά μου άρεσε που έχει απ'όλα μνήμη ραμ, μνήμη 32 , sd κάρτα, δυνατό είναι και καλή τιμή.το σχέδιο του δε μου αρέσει και πολύ μοιάζει με παλιά Samsung αλλά περιμένω να το δω και από κοντά. Τώρα τέλος της εβδομάδας θα το πάρω και εγω.

Παντός εδώ Γερμανία ακόμα δεν εμφανίστηκε. Εν αναμονή και θα είμαι πιθανόν κάτοχος.

• The title was changed to Asus Zenfone 2